Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pioneer dv 2650
Pioneer dv 2650
Köszi Plutox! Én is egyre jobban hajlok az 565-s felé (főleg anyagilag )
- Plutox
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 6
Pioneer dv 2650
Cisco!
Igen nekem van egy 565A, a magyarországi megjelenésd napján vettem meg 83 péntért. A régi 656-hoz működés közben nem volt még szerencsém, úgyhogy nem tudom összehasonlítani, de a specifikációjuk tök ugyanaz. Az új 5 db lemezt tud megjegyezni (resume), és onnan folytatja, ahol legutóbb kivettem. A régi ezt nem tudja. Ja és van benne késleltetési állítás, a hangfalak elhelyezésének peállítására, ezt sem tudta a régi. Az új több formátumot ismer. Úgyhogy nincs érv amellett, hogy a régit vegyed 50%-al többért.
Ha használod a dvd-a, sacd dolgokat, akkor az 565A-t vedd, ha nem akkor valami mást. A képe 82cm-es sík, 16:9-es tv-n tökéletes, hangja jó, de cd-t úgysem ezen kell halgatni. És, ha még nem mondtam volna, jó kábeleket meghálálja, ne a gyári gagyit használd. (A kácsánál nagyon jó a Neotech scart kb. 9eFt, de az összekötőt ne ott vedd meg, 3e darabja, de nem szól jól. A monitor 2500Ft/db-os összekötöje tökéletes)
Ennyi
Plutox
Plutox
CD: Sony CDP-X333ES; Amp: Audiolab 7000A; Speaker: ProAc Tablette 2000SE
CD: Sony CDP-X333ES; Amp: Audiolab 7000A; Speaker: ProAc Tablette 2000SE
Pioneer dv 2650
Én sem írhattam volna jobban. Egész értelmes csávó ez a Gordon314.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Pioneer dv 2650
A Pana S35 kép-hang minőségben vagy plusz szolgáltatásokban messze a legjobb? Van -e egyáltalán szemmel látható jelentős különbség e három lejátszó között?
Bár a kérdés YvsMad-hez irányult, de talán hasznos ha én is válaszolok:
Talán mind a háromban, de leginkább a szolgáltatásokban. Én azt mondom, hogy egy 70 cm-es képátlójú tévén nem sok különbséget lehet észrevenni és mind a 3 készüléknek szép képe/hangja van. Az ár és az általad használt szolgáltatások lehetnek meghatározóak.
gordon314.fw.hu
-
Vendég
Pioneer dv 2650
Tatus:Az én ismereteim a következők erről a 3 típusról:
A Pana tud messze a legtöbbet, a mechanikája nem zajos, egyetlen hátránya, hogy kicsit lassan olvassa be a lemezeket.
A JVC-nek talán a leggyorsabb a lemezfelismerése, elfogadható a minősége is, jó kis alapkészülék.
A Pio semmivel sem emelkedik ki a márkás alapkészülékek közül, nem igazán tudnék olyan jellemzőt írni, amiben másnál jobb lenne.
YvsMad:
A Pana S35 kép-hang minőségben vagy plusz szolgáltatásokban messze a legjobb? Van -e egyáltalán szemmel látható jelentős különbség e három lejátszó között?
Köszi
Tatus
Pioneer dv 2650
Eleve az 565-s készülék nincs is feltüntetve. De majd kutakodom tovább mert legalább van pár cím az oldalon.
a www.netdepo.hu -t már nézted? Náluk 85 eFt.
Köszi! Most már tudom, látom. De most már végképp nem értem. Mire fel ez a kb 50e-s különbség, miközben a 2 lejátszó szinte teljesen uazt tudja???? Ráadásul az olcsóbb az újabb. Vmi biztos van a kettő között mert azért 50e nem éppen aprópénz. Ti melyik lejátszót választanátok????
Pioneer dv 2650
Eleve az 565-s készülék nincs is feltüntetve. De majd kutakodom tovább mert legalább van pár cím az oldalon.
a www.netdepo.hu -t már nézted? Náluk 85 eFt.
gordon314.fw.hu
Pioneer dv 2650
Köszi a segítséget NZS. A Kecskeméti dolog nekem sajna nem jó mert pesti vagyok. A basys oldalát pedig most néztem. Az árlista tetején az áll hogy az árak 2002 szeptemberiek!!!! Az oké hogy nem naponta frissitik az árlisát de azért évente 1x nem ártana. Eleve az 565-s készülék nincs is feltüntetve. De majd kutakodom tovább mert legalább van pár cím az oldalon.
Köszi még1x a segítséget!!!
Üdvözlettel Cisco
Pioneer dv 2650
Köszi NZS!
Egy kis időutazással végigböngésztem a feledésbe merült topicot. Nagyon sokat megtudtam a pio 656-ról, csakhogy akkor még az előttelévő 646-al meg pana rv82-vel hasonlítgattátok egy éve. most viszont itt van az új pio 565-s készülék. Meg ami még egy picit zavar hogy a pio 656 most is 130-140e-be kerül és azért egy év ezekben a cuccokban sokat nyomnak. Szal nem akarok egy technikailag "elmaradott"temréket megvenni ugyanannyiért mint az 1 éve volt. Mert a technikailag volt fejlődés de az ár nem csökkent. Szal engem télleg az érdekelne, hogy milyen minőségbeli különbség van a pio 656 és 565 között. Esetleg nem tudsz vmi helyet (boltot) ahol rendesen ki lehetne próbálni a 2 gépet és szakemberek vannak akik értenek is a dologhoz nem csak a leirásból leirtakat ismételgetik???
Köszi a fáradozásaidért!!!
Üdv Cisco
Nem akarok nagy reklámot csinálni senkinek, de én Kecskeméten vettem a 656-ot, és megelégedett vásárlóként távozhattam. Tel:76-416-694, vagy: audiomekka@axelero.hu Lehet kérdezni, a mai világban meglepő, hogy a válaszokat legtöbbször tudják! (A 80 e körüli árat a dvd centerben internet áruház megjegyzéssel írták, ha jól rémlik, MM-ban én is 130 e-ért láttam.) Különben pedig a Basys Kft. forgalmazza, ha jól emlékszem, vagyis--> basys.hu A vásárlás előtti alap problémám nekem is hasonló volt, azonos áron kaptam volna meg a 646-ot, ami akkor volt egy éves típus, és nem tudott SACD-t, a 757 pedig túl volt árazva a pénztárcámhoz képest.
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
Pioneer dv 2650
szerinted mitcsináljak? )vissza vigyem, és kicserétessem másik ugyan ilyen pioneer ra, vagy esetleg más tipusra
Hát amiket leírtál azok alapján nem vagyok én sem meggyőzve, hogy a készülék nem működik jól. Mindom feltétel a megfelelő minőségű, megfelelő módon megírt lemez.
Az egyetlen gyanús dolog az mp3-as CD nem működése.
Ha gondolod, akkor menj a CD-vel és a készülékkel vissza az üzletbe és add elő a problémát. Esetleg próbáltasd ki egy másik azonos típusú készüléken.
Én azt mondom, hogy egy írt lemezzel, amit ki tudja ki, milyen nyersanyagra, milyen programmal, hányszoros sebességgel írt meg, hány menetesre (általában a többmenetben írt CD lemezek jelenhetnek gondot) még kár megítélni a készüléket.
Ha van PC-d és CD íród, akkor próbáld már ki egy RW-s CD-vel egymenetes (egy session-os) írással, valódi mp3-makkal, hogy működik-e.
gordon314.fw.hu
Pioneer dv 2650
Köszi NZS!
Egy kis időutazással végigböngésztem a feledésbe merült topicot. Nagyon sokat megtudtam a pio 656-ról, csakhogy akkor még az előttelévő 646-al meg pana rv82-vel hasonlítgattátok egy éve. most viszont itt van az új pio 565-s készülék. Meg ami még egy picit zavar hogy a pio 656 most is 130-140e-be kerül és azért egy év ezekben a cuccokban sokat nyomnak. Szal nem akarok egy technikailag "elmaradott"temréket megvenni ugyanannyiért mint az 1 éve volt. Mert a technikailag volt fejlődés de az ár nem csökkent. Szal engem télleg az érdekelne, hogy milyen minőségbeli különbség van a pio 656 és 565 között. Esetleg nem tudsz vmi helyet (boltot) ahol rendesen ki lehetne próbálni a 2 gépet és szakemberek vannak akik értenek is a dologhoz nem csak a leirásból leirtakat ismételgetik???
Köszi a fáradozásaidért!!!
Üdv Cisco
-
Vendég
Pioneer dv 2650
Megkérdeztem, UDF ben volt megirva a dvd mégsem játszotta le, vagy a verzio szám is számit ennél?Köszi elöre is a választ
Igen számít. A készülék sajnos csak az 1.02-t illetve elődeit tudja olvasni.
Az mp3-as CD-nél nem tudom mi lehet a gond.
Na akkor most a legfontosabb kérdés )
szerinted mitcsináljak? )
vissza vigyem, és kicserétessem másik ugyan ilyen pioneer ra, vagy esetleg más tipusra (panasonic, thomson) , nem nevetni Auchan ba vettem a pioneert, és ahogy láttam most ilyesmik vannak nekik, vagy estleg 3 napon belül a pénzt is vissza adják, ha ezek is ilyen problémás készülékek?
köszi
Pioneer dv 2650
Megkérdeztem, UDF ben volt megirva a dvd mégsem játszotta le, vagy a verzio szám is számit ennél?Köszi elöre is a választ
Igen számít. A készülék sajnos csak az 1.02-t illetve elődeit tudja olvasni.
Az mp3-as CD-nél nem tudom mi lehet a gond.
gordon314.fw.hu
-
Vendég
Pioneer dv 2650
Megkérdeztem, UDF ben volt megirva a dvd mégsem játszotta le, vagy a verzio szám is számit ennél?
Köszi elöre is a választ
-
Vendég
Pioneer dv 2650
Az irt dvd valoszinü, hogy nem udf ben volt megirva, de viszont az mp3 akat sima normál cd re irtam ki, lezártam a lemezt, és igy sem hajlando lejátszani.
Pioneer dv 2650
Cisco!Mire vagy kiványcsi, a 656A, 565A ügyben? A két lejátszó lényegében ugyan azt tudja. Mindent lejátszanak, és korrekt a képük. a jó kábeleket meghálálják. A 656A régebbi és drágább, szerintem az 565A-t érdemes venni. Ugye van sacd, dvd-a fogadására képes erősítőd? Mert ezeket a digit. kimeneten nem tudod hallgatni!
Plutox
Most volt 1-2 hónapja a házimozi hi-fi show és már akkor is bennem volt ez a vásárlási dolog, de sajna ott nem volt lehetőség ezeket a készülékeket kipróbálni. (nem voltak bekötve rendszerbe) És ott kérdeztem hogy mi a különbség a 2 lejátszó között (az áron kívül mert elméletileg mindkettő uazt tudja) és ott azt mondták hogy az a kategória (minőség) amit a 656-s képvisel az megszünt és lett helyettük a 565 ami ugye alsobb kategóriás a fesőbb kategőriás nem jut eszembe. A lényeg az hogy hogy ez a minőségi különbség mennyire szembe, "fülbe" tünő???
A digitális kimenetet nem használnám elve, mert nincs dekóderes erősítőm, csak egy olyan hi-fi-m ami kész az 5.1 dekódolt hangot kiküldeni. (6-RCA-val kötném össze)
Amúgy neked van vmi személyes tapasztalatod bármelyik lejátszóval kapcsolatban???
Üdvözlettel Cisco
Nekem több mint 1 éve Pio 656 van, (130 e Ft volt akkor kedvezményesen -->a dvd center magazinban 80 e körüli árat írnak, és a jók közé sorolják) 6 db analóg kábellel bekötve használom Technics SAAX7 erőlködővel. Meg vagyok vele elégedve. A képe szép, (Philips 9528 P+ Tv-n) a hangja sem rossz, bár egy erősítő csere már érik. Az utána következő kategória (757) annó 150 e-el került többe, és azt nem tudnám igazán kihasználni, amennyivel többet tudott. Szolgáltatásban lehet, hogy az újabb ketyere többet tud. Kérdezd meg, emlékszik-e a kivett és visszatett filmnél, hogy hol kapcsoltad le a lejátszást? A 656-ban ez akkor működik, ha nem veszem ki a lemezt. Ezen a setupban nem tudsz késleltetési időt állítani, azt csak a nagyobbnál lehet. Ezekben az apróságokban van a lényeg, bár attól még jó a gép! Van egy topic a kövületek között Pio 656-ról, én nyitottam. Sok érdekesség van benne, a kezdeti nem túl okos kérdéseimre szerencsére a segítőkész topiclakóktól kaptam a jó válaszokat.
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
Pioneer dv 2650
Köszi az infot, de akkor az mitöl lehet, hogy a lezárt session ös mp3 lemezt (tdk) sem hajlando lejátszani , vagy pl egy szintén lezárt TDk lemezen , amin dts meg pro logic demo filmek vannak, azon sem lehet böngészni?
Most Cd-ről, vagy DVD-ről van szó? DVD-R vagy DVD+R formátumu a lemez? UDF 1.02-ben volt megírva?
Ha CD, akkor arról le kellene játszania az mp3-akat, de a dts és gondolom Dolby Digital (és nem ProLogic) demókat viszont nem.
Ha DVD, akkor azt tudom mondani, hogy a legtöbb mp3-at lejátszani képes lejátszó nem hajlandó ezt írt DVD lemezről lejátszani. Meg kell elégedni a CD-k kapacitásával.
A dts, DD demókról meg csak annyit, hogy ezeket nem elég egyszerűen felmásolni egy DVD lemezre (CD-re meg pláne nem szabad). Ezekből DVD filmet kell szerkeszteni, amihez kicsit bele kell mélyülni a témába. Ha érdekel, akkor sok hasznos infót találsz itt: www.dvdrhelp.com
gordon314.fw.hu
-
Vendég
Pioneer dv 2650
Köszi az infot, de akkor az mitöl lehet, hogy a lezárt session ös mp3 lemezt (tdk) sem hajlando lejátszani , vagy pl egy szintén lezárt TDk lemezen , amin dts meg pro logic demo filmek vannak, azon sem lehet böngészni?
Pioneer dv 2650
Azért probálok ide irni, mert látom, hogy pioneer a téme, én vettem egy dv-350-s tipusu dvd playert, és az a gondom vele, hogy csak gyári lemezeket játszik le, legyen az audio vagy dvd, lezárt mp3 as lemezt sem hajlando lejátszani, de még böngészni sem lehet a lemezen, csak a gyári lemezeken engedi a böngészést, ez ennek az egy készüléknek a hibája lehet v. ennek a teljes tipusnak?
Ismereteim, tapasztalataim szerint a Pio 350-es gond nélkül viszi a DVD-R-re írt filmeket. Egyre "háklis": UDF 1.02-ben kell megírni a lemezt, hogy olvassa.
Ha így van megírva, megfelelő minőségi DVD-R-re, akkor nem lehet probléma.
gordon314.fw.hu
-
Vendég
Pioneer dv 2650
Sziasztok
Azért probálok ide irni, mert látom, hogy pioneer a téme, én vettem egy dv-350-s tipusu dvd playert, és az a gondom vele, hogy csak gyári lemezeket játszik le, legyen az audio vagy dvd, lezárt mp3 as lemezt sem hajlando lejátszani, de még böngészni sem lehet a lemezen, csak a gyári lemezeken engedi a böngészést, ez ennek az egy készüléknek a hibája lehet v. ennek a teljes tipusnak?
Köszi
Sziasztok
-
Vendég
Pioneer dv 2650
Sziasztok.
Én vettem a MediaMarktban egy Pioneer 2650-t kb. 1 hete.
Tapasztalataim: DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW, SVCD, VCD, MP3, cdket kifogástalanul lejátsza, nemprobáltam még WMA, és JPG képeket lemezeket.
Hangja az alig van, lemezfelismerési ideje jó mind préselt, mind irott lemezeknél.
Összeségében meg vagyok vele elégedve.
Pioneer dv 2650
Tatus:
Az én ismereteim a következők erről a 3 típusról:
A Pana tud messze a legtöbbet, a mechanikája nem zajos, egyetlen hátránya, hogy kicsit lassan olvassa be a lemezeket.
A JVC-nek talán a leggyorsabb a lemezfelismerése, elfogadható a minősége is, jó kis alapkészülék.
A Pio semmivel sem emelkedik ki a márkás alapkészülékek közül, nem igazán tudnék olyan jellemzőt írni, amiben másnál jobb lenne.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
Pioneer dv 2650
A panákról azt hallottam hogy kicsit hangos a mechanikájuk.
Nem tudom hol hallottad, de szerintem hülyeség. Az S35 nem hangos. Menj el egy áruházba és próbáld ki. Egyébként a Pio-val és a JVC-vel sem járnál rosszul.
gordon314.fw.hu
Pioneer dv 2650
Cisco!Mire vagy kiványcsi, a 656A, 565A ügyben? A két lejátszó lényegében ugyan azt tudja. Mindent lejátszanak, és korrekt a képük. a jó kábeleket meghálálják. A 656A régebbi és drágább, szerintem az 565A-t érdemes venni. Ugye van sacd, dvd-a fogadására képes erősítőd? Mert ezeket a digit. kimeneten nem tudod hallgatni!
Plutox
Most volt 1-2 hónapja a házimozi hi-fi show és már akkor is bennem volt ez a vásárlási dolog, de sajna ott nem volt lehetőség ezeket a készülékeket kipróbálni. (nem voltak bekötve rendszerbe) És ott kérdeztem hogy mi a különbség a 2 lejátszó között (az áron kívül mert elméletileg mindkettő uazt tudja) és ott azt mondták hogy az a kategória (minőség) amit a 656-s képvisel az megszünt és lett helyettük a 565 ami ugye alsobb kategóriás a fesőbb kategőriás nem jut eszembe. A lényeg az hogy hogy ez a minőségi különbség mennyire szembe, "fülbe" tünő???
A digitális kimenetet nem használnám elve, mert nincs dekóderes erősítőm, csak egy olyan hi-fi-m ami kész az 5.1 dekódolt hangot kiküldeni. (6-RCA-val kötném össze)
Amúgy neked van vmi személyes tapasztalatod bármelyik lejátszóval kapcsolatban???
Üdvözlettel Cisco
-
Vendég
Pioneer dv 2650
Helló !
Ha vannak új infóid erről a lejátszóról kérlek írd meg.Persze várom másoktól is akinenek van ilyen gépe.
Üdv
Tatus
Szia!
Mire vagy kíváncsi konkrétan? Eddig azt tudom mondani, hogy sorra nézem a filmeket rajta és tökéletes képe és hangja van. Amire leginkább használom: DVD filmek, MP3 és JPG. Utóbbiakat CD-R/RW formátumban is. Semmi probléma. Barátságos a browsere, pl. mp3-nál nem kell hozzá a tv sem, ami előny, mert amilyen funkciókat használasz, azokat látod a kijelzőjén. Ami talán kellemetlen, az az, hogy a magyar karaktereket (ékezet) nem szereti a filenevekben, illetve a kijelzőjén csak az első kb 10 karakter jelenik meg a file nevéből. A tv-n természetesen teljesen látszik. A jpg browsere is kellemes. Nem tudom mit mondhatnék még róla. Szerintem nem a semmire adnak rá 3 év garit sem.
bye
Helló !
Tulajdonképpen én is ezeket szeretném majd használni.Nekem ez lesz az első lejátszóm és nem igazán tudok dönteni.Három lejátszó van a listámon elsősorban:Pio dv2650,Pana S35 és JVC XV-N33.Bóvlit nem szeretnék de 30 ezertől többet most nem akarok kiadni.A háromév gar az nagyon csábitó.A pana a dvd-audió miatt szimpatikus.A panákról azt hallottam hogy kicsit hangos a mechanikájuk.A pio csendes ?Irott dvd-ket jól viszi?
Üdv
Tatus