Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Vélemények a Yamaha RXV-x40-es sorozatáról
Én kb 2-3 hete vettem meg a 440-est. Ez az első házimozi erősitőm s vagy ezért vagy sem de engem lenyűgözött. Nagyon szépen szól és szinte semmi torzitás nem hallható még közel max hangerőn sem. Engem meggyőzőtt. Viszont nem tudom, kinek hogy működik a dd-ex auto felismerés. A Star Wars-nál egyből 6.1-be kapcsolt de a Viharzónánál - ami szintén dd-ex a boritó szerint - nem ismeri fel automatikusan. Most akkor hogy is van ez? Sajnos nincs még meg a hátsó center sugárzóm, igy füllel nem tudom eldönteni, hogy megvan-e az a hatodik csatorna vagy sem...
Hagyjuk mar ezeket a hazimozi magazinos idiota dumakat, hogy egy 90 ezer forintos erositonel ilyen hulyesegekrol irogatnak! Ja persze meg nem eleg levegos a hatso kozep, es korus is tulsagosan visszafogott magasban, raadasul meg tul piros is a tenor hangja...
-
Vendég
Mi a velemenyetek az RXV-440-rol. Azt olvastam rola a Digitalis Hazimoziban hogy sztereoban nem tul jo (kozep tul zart, tomor mely) egyszoval zenehez nem nez ki tul jonak, de a surround kiraly. Ki hogy hallotta, en egyelore messze vagyok attol vegyek vagy egyaltalan kirpobaljak egy ilyet.
Jok.
Megeri.
Szasztok
Kinek mi a velemenye a Yamaha 40-es sorozatarol? Jok-e vagy rosszak, megerik-e az arukat.