Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
PANASONIC DVD-S35
PANASONIC DVD-S35
Miért nem tudom lejátszani az S-35-össel az LPCM-tipusu hangot ????és a 99-perces vcd lemezeket ????
a 99 percest azert nem, mert nem szabvanyos.
az LPCM sztem megy, max beallitasi problema lehet mit jelent h nem megy ? digit vagy analog kimeneten ?
Az LPCM-et DVD-ről próbálta (kép nélkül gondolom), azért nem megy. Egy másik topicban írta.
gordon314.fw.hu
PANASONIC DVD-S35
Miért nem tudom lejátszani az S-35-össel az LPCM-tipusu hangot ????és a 99-perces vcd lemezeket ????
a 99 percest azert nem, mert nem szabvanyos.
az LPCM sztem megy, max beallitasi problema lehet mit jelent h nem megy ? digit vagy analog kimeneten ?
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
-
Vendég
PANASONIC DVD-S35
PANASONIC DVD-S35
Megynyílt Pécsett az EW, még láttam s35-öst 29k-ért, meg s47 44k-ért.
Jobb a 47-es annyival ?
Annyival biztos nem jobb. A lemezfelismarési ideje gyorsabb, és a design más.
Erősítö: Kenwood KRF-X9060D THX Select 6*100W , Marantz PM-50 2*85W Hangfalak: Wharefedale Diamond 8Center, 8.4front, 8.2surround Sub: Mordaunt-Short MS-907W Kábel: Monitor Cobra 4mm2
CD:Denon DCD-755 DVD: Panasonic DVD-S75 ; Panasonic DVD-S47 DVD Recorder: Panasonic DMR-E50 ; Panasonic DMR-EH60 200GB HDD, Progressive scan TV: Samsung LE32R32BX , LG Flatron 100Hz PIP RE-29FA33PX Video: Panasonic NV-FJ632 Nicam Hi-Fi Deck:Denon DRM-595
Lemezjátszó:Akai AP-Q310 (néha jó egy kis nosztalgia bakelitezés... /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />)
-
Vendég
PANASONIC DVD-S35
Megynyílt Pécsett az EW, még láttam s35-öst 29k-ért, meg s47 44k-ért.
Jobb a 47-es annyival ?
PANASONIC DVD-S35
Sziasztok!
Kicsit off leszek, sorry - most hivtam fel az ElectroWorld Call centeret - ok meg nem ismerik a pecsi uzlet nyitasi datumat - bar kollegaim tudni velik, hogy az holnap lesz... - ki kell mennem, es meg kell neznem, hogy felallitottak-e mar a futott satrakat a koran erkezok szamara.. :-))
Bye:
Firka
PANASONIC DVD-S35
Panasonic eleg meggyozo - ElektroWord Pecsen kb 2 het mulva nyit - asszem (Dunantuli szerint) - az Arkadban pedig MadiaMarkt nyilik nemsokara!! Lehet, hogy erdemes lenne megvarni ezt a par hetet?? Hatha kifog az ember valami nagyon jot (persze tudom, sokan gondolkodnak igy - ezert lesz oltari tumultus az elejen... :-)) Bye: Firka
PANASONIC DVD-S35
Csak Galaxy DVD-R-t ne vagyen senki! Az okot a DVD-R tesztek topicban lehet elolvasni...
Üdv Imre
Erősítö: Kenwood KRF-X9060D THX Select 6*100W , Marantz PM-50 2*85W Hangfalak: Wharefedale Diamond 8Center, 8.4front, 8.2surround Sub: Mordaunt-Short MS-907W Kábel: Monitor Cobra 4mm2
CD:Denon DCD-755 DVD: Panasonic DVD-S75 ; Panasonic DVD-S47 DVD Recorder: Panasonic DMR-E50 ; Panasonic DMR-EH60 200GB HDD, Progressive scan TV: Samsung LE32R32BX , LG Flatron 100Hz PIP RE-29FA33PX Video: Panasonic NV-FJ632 Nicam Hi-Fi Deck:Denon DRM-595
Lemezjátszó:Akai AP-Q310 (néha jó egy kis nosztalgia bakelitezés... /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />)
PANASONIC DVD-S35
Lemezekre visszatérve:
- Primedisc -RW - ment, de két írás után szétégett (pöttyös lett)
- Philips +RW - megy, kicsit lassan indul, de utána kifogástalan
kicsit off: úgy vettem észre sok múlik a dvd írók firmware -én
-
Vendég
PANASONIC DVD-S35
Firka! Tudsz valamit, mikor nyit Pécsett az Electroworld ? Érdemes várni rá ?
Thx
-
Vendég
PANASONIC DVD-S35
Kifutó (2003-as) modellként akciózzák. Lehet-e tudni valamit az utódjáról ?
PANASONIC DVD-S35
Szasztok!
Most neztem, a Euronics-ban 29.900-ert megvasarolhato (Pecs). Igen tetszetos darab, es az sem elhanyagolhato, hogy mindossze 5,5 cm a magassaga - es jelenleg szamomra ez nagyon fontos. A jelenleg hasznalt Thomson DTH-220 SVCD, VCD lejatszasi mizeriaja utan nekem mar nem hiszem, hogy nyujthatna ujat (uj problemat) a Pana S35-os ebben a temaban... :-)) A DTH-220 siman jatssza a 320 kb/s-es mp3-akat (VBR-est is) - van belole boven - Kerdes, hogy a Pana ezt hogy teszi. Sima Audio CD-ket milyen minosegben jatssza? Mar kerdezte valaki elottem is, de valasz konkretan nem volt ra.
Ami igazan fontos - a kepe szep legyen DVD lejatszaskor - DVD-R-es irott DVD-im vannak, azokat a Thomson gyonyoruen viszi - gondolom a Pana is!!!!... DVD Audiom meg nincs, de, ha veszek egy ilyen cuccot, biztos szerzek egyet, marcsak azert is, hogy ki tudjam probalni. Hol lehet ilyen lemezt beszerezni (egyelore csak SACD-t lattam (Sting))?
Szoval erdemes megvasarolni ennyiert...??? (Sorry a sok kerdesert...)
Valaszokat elore is koszi!!
Udv:
Firka
Bármilyen mp3-mal és wma-val megbirkózik, hangminőséget igazából nem tudom, mert optikán van bekötve, de azért kipróbáltam analógon is, és nem volt vele gond(96/24 DA konverter). Képminőség: bátran állítom, hogy árkategóriájában a legjobb és még sok drágább gépét is felülmúlja (54Mhz/10bit látványosan jobb képet produkál nagyobb tv-ken)
Home Cinema Chocie-on Best Buy-t kapott.
Ennél jobbat szerintem nem kapsz ilyen áron!
PANASONIC DVD-S35
Szasztok!
Most neztem, a Euronics-ban 29.900-ert megvasarolhato (Pecs). Igen tetszetos darab, es az sem elhanyagolhato, hogy mindossze 5,5 cm a magassaga - es jelenleg szamomra ez nagyon fontos. A jelenleg hasznalt Thomson DTH-220 SVCD, VCD lejatszasi mizeriaja utan nekem mar nem hiszem, hogy nyujthatna ujat (uj problemat) a Pana S35-os ebben a temaban... :-)) A DTH-220 siman jatssza a 320 kb/s-es mp3-akat (VBR-est is) - van belole boven - Kerdes, hogy a Pana ezt hogy teszi. Sima Audio CD-ket milyen minosegben jatssza? Mar kerdezte valaki elottem is, de valasz konkretan nem volt ra.
Ami igazan fontos - a kepe szep legyen DVD lejatszaskor - DVD-R-es irott DVD-im vannak, azokat a Thomson gyonyoruen viszi - gondolom a Pana is!!!!... DVD Audiom meg nincs, de, ha veszek egy ilyen cuccot, biztos szerzek egyet, marcsak azert is, hogy ki tudjam probalni. Hol lehet ilyen lemezt beszerezni (egyelore csak SACD-t lattam (Sting))?
Udv:
Firka
PANASONIC DVD-S35
Szasztok!
Udv:
Firka
PANASONIC DVD-S35
Én sem nagyon használom, csak két lemezt írtam meg menüvel, az egyiken rövid Pixar rajzfilmek vannak fejléccserés SVCD-be konvertálva, a másikra néhány állatfotót írtam ki a gyereknek. A Nero csinált a jpeg forrásképekből SVCD-t, és ő generálta hozzá a menüt is. Ja, mindkét esetben kikapcsoltam a 'Szabványos SVCD lemez írása' kapcsolót, erre a fejléccsere miatt volt szükség. A menü ugyanúgy működött a régi Sony 400-as lejátszómban, mint a mostani Pana S75-ben. Egyébként én is jól megvagyok menü nélkül. De ha kísérletezni akarsz, újraírható lemezekkel próbálkozz.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
PANASONIC DVD-S35
Egy kis hiba menüvel kezdődő vcd esetén: a menü látszik da a film csak egy stop után indítható , így a menü értelmét veszti.
Szerintem nem jól van megírva az a menü, mert nálam megy a menüs fejléccserés SVCD is.
Lehet, kiírtam egy saját anyagot a nero 6.3.0.2.-vel és nem működött. Erre hirtelen felindulásomban kipróbáltam az egyetlen gyári, menüs vcd-m is és az se ment. De tuljadon képpen ki akar ma már vcd-t használni Amúgy a gyári lemez egy hotvideo-s kiadvány és legyünk öszinték, ki a francot érdekel egy ilyen akciófilmnél a menü üzemképessége.
Panasonic TX-28LK1P, Panasonic PT-AE300, Panasonic DVD S-97, Yamaha RX-V450, Jamo Studio 180, Orion HS 288, cent/sw cs.m.
PANASONIC DVD-S35
Egy kis hiba menüvel kezdődő vcd esetén: a menü látszik da a film csak egy stop után indítható , így a menü értelmét veszti.
Szerintem nem jól van megírva az a menü, mert nálam megy a menüs fejléccserés SVCD is.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
PANASONIC DVD-S35
Egy kis hiba menüvel kezdődő vcd esetén: a menü látszik da a film csak egy stop után indítható , így a menü értelmét veszti. Azért a kardomba nem dőlök annyi vcd-t nem nézek, pláne menüset
Panasonic TX-28LK1P, Panasonic PT-AE300, Panasonic DVD S-97, Yamaha RX-V450, Jamo Studio 180, Orion HS 288, cent/sw cs.m.
PANASONIC DVD-S35
Sajnos egy rohadt betörő elvitte a Pana S35-ös DVD-met.
Nem tudja valaki esetleg, hogy hol van most S35 vagy S75 jó akcióban?
Előre is köszike!
31990-ért van Pana S 35 a CORA-ban, legalábbis a katalógus szerint feb. 3-ig. Azért hívd fel őket!
-
Vendég
PANASONIC DVD-S35
Sajnos egy rohadt betörő elvitte a Pana S35-ös DVD-met.
Nem tudja valaki esetleg, hogy hol van most S35 vagy S75 jó akcióban?
Előre is köszike!
PANASONIC DVD-S35
Én ugyan még nem hallottam róla, de elképzelhető. Valszeg azért volt mindenütt akcióban év vége felé...
Manapság sajna ez van. Az ember megvesz valamit, és 1év múlva már "elavult".
Viszont a design ellentmond annak, hogy kifutó lenne. Az új DVD írók is ugyanazt a formavilágot hozzák mint az S35/75. Még a most futó video is ehhez illeszkedik.
Az is lehet, hogy az egész szériát lecserélik, új év, új modellek.
Hiszen mi még a távoli 2003-ban vettük a cuccot...
PANASONIC DVD-S35
Új info: Na, úgy néz ki, hogy ez a tipus is a kifutottak listáját fogja bővíteni ( a tulaj szerint februárban jön az új modell és már a Pana Mo. Kft is a még meglevő raktárkészletét árusítja ki).
Ismerve az eddig Mo.-n futott összes (hivatalos) Pana tipust ez jött be nekem eddig a legjobban.
Kiváncsian várom hogy mennyivel fog az újabb modell többet adni. (érdekes mododon eddig még sehol sem tudtam olvasni az új modellről)
TV: Panasonic TX-32PF10, HD: Western Digital - WD TV HD,DVD: Panasonic DVD-S42 / Bellagio AD2020 (DivX), HGF:Technics SB-EX3(front) SB-CSS14(Sur/Cent), AMP: Yamaha RX-V350
PANASONIC DVD-S35
Nem. De ők azt mondták, hogy nekik is ugyanaz a firm van, amivel gyárilag kijönnek.
-
Vendég
PANASONIC DVD-S35
Itt egy újabb link PANA DVD felvevőkről de van más is katt a lap tetején a products-ra
http://www.avland.co.uk/dvd/dvdr.htm#dvdr
Imici1972
Esetleg nem kérdezted meg mi a legutolsó firmware s35-höz
PANASONIC DVD-S35
Hali!
Beszéltem a Videopart KFT-vel, ők a Pana hivatalos márkaképviselete-szervize.
Azt mondták, hogy egyelöre nincs magyar nyelvet is támogató hivatalos firmware
Üdv: Imre