Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Pioneer DVD-RW tipusa?

Vendég

Pioneer DVD-RW tipusa?

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Sziasztok! 
Lenne egy kérdésem. Vettem egy dobozos Pioneer DVD írót. Én ugy tudtam, hogy a dobozos változat típus száma A05. Mikor beszereltem a gépem azt írta ki, hogy 105 ami a zacskos oem változat típus száma. Lehetséges, hogy kicserélték a boltban az írót vagy mindegyiket 105-nek ismeri fel a gép. Magyarul arra lennék kiváncsi, hogy azt kaptam-e a pénzemért amit kértem?? (tudom, hogy a két hw között nincs külömbség, csak a csomagolás és a csomagolásból adódoan a termék védetebb a szálítás során, de lehet, hogy rosszul gondolom?) választ elöre is köszönöm! üdv!

Nem cserélték ki, a dobozos 105-ös kódja az A05.

MiniMe
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Pioneer DVD-RW tipusa?

Hozzászólás Szerző: MiniMe »

(tudom, hogy a két hw között nincs külömbség, csak a csomagolás és a csomagolásból adódoan a termék védetebb a szálítás során, de lehet, hogy rosszul gondolom?)
Láttam már olyat, hogy pl. adott CD író dobozos változatán a lemezfiók eleje szitázott volt az OEM változaté viszont nem, de ennél a típusnál nem tudom van-e ilyen különbség.

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Pioneer DVD-RW tipusa?

Hozzászólás Szerző: vtb »

Sziasztok! 
Lenne egy kérdésem. Vettem egy dobozos Pioneer DVD írót. Én ugy tudtam, hogy a dobozos változat típus száma A05. Mikor beszereltem a gépem azt írta ki, hogy 105 ami a zacskos oem változat típus száma. Lehetséges, hogy kicserélték a boltban az írót vagy mindegyiket 105-nek ismeri fel a gép. Magyarul arra lennék kiváncsi, hogy azt kaptam-e a pénzemért amit kértem?? (tudom, hogy a két hw között nincs külömbség, csak a csomagolás és a csomagolásból adódoan a termék védetebb a szálítás során, de lehet, hogy rosszul gondolom?) választ elöre is köszönöm! üdv!

Az OEM jellemzője, hogy magában nem veheted meg csak pl gépbe szerelve, de kis hazánkban ez nem így működik

"-hello van ez dobozosban is?
-itt az OEM olcsóbban, minek neked egy doboz plusz 4ezerért"

femc
Értékelés: 0

Pioneer DVD-RW tipusa?

Hozzászólás Szerző: femc »

Sziasztok!

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”