Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD írás
DVD írás
Szeretném a sűrgős segítségeteket kérni DV-ről DVD-re íráshoz.
A lányom esküvői videójáról van szó, és elég húzós az idő.
A filmet simán bekepcsőröltem a Pinnacle Studio 8.4-el, 9 tematikus részletben. Ezeket egyenként megvágtam, feliratoztam, stb. majd átrendereltettem DVD kompatibilis MPEG fájlokba. Ezután egy új projectben egymásmellé tettem őket, és elláttam menűvel. Megpróbáltam újra összerenderelni, de a Studo nem engedte, mert a fájlhossz meghaladta a 4 gigát. Nem ügy, átrendereltem mind a kilenc fájlt kisebb bitrátával (5000), így együtt már csak 3.8 G volt. Most jön a baj. Ugyanezzel a progival (PinStu8) ami ugye élből tud DVD-t is írni, megpróbálom kiírni, de a "Compiling disc..." Failure-rel megáll kb. 1 gigánál. Gondolom ez valami elméleti határ. Megpróbáltam ekkor, hogy megy-e a dolog kb. 1 gigánként. És megy!!! Gyönyörűen megírja a DVD-t, de LE IS ZÁRJA!!! és nem tudom ráírni a következő blokkot. Mit csináljak, hogy az egész 3.8-at rá tudjam írni???? A fájl(ok), ahogy már mondtam mpg formátumúak, úgyhogy a Néró visszavágja mert nem VOB.
Lehet, hogy nagyon hülye vagyok, de megállt a tudományom. Kérlek sűrgősen segítsetek, mert a kész anyagot Hollandiába kellene küldenem a napokban. Ha valaki tud bármilyen megoldást, kérem magánba is küldje el az idő rövidsége miatt: [email protected]
HELP!!! Előre is köszönöm!!!
Matula
Matula
DVD írás
DVD filmek irasa. Hm...
Akinek nem inge, ne vegye magara amit most irok.
Ma bejott egy ismerosom, es kolcsonkert 20 db filmemet (eredeti mind), merthogy o vett DVD irot, es atmasolja oket. Mindebben csak az az erdekes, hogy a srac kb 6 szor jobban all nalam anyagilag....
De miért ilyenekre költse a pénzét?
Meg csak tesztelni akarja az írót, gondolom nem a te filmjeidet akarja majd írni..
Mivel alapból nem is tudja átírni egy az egybe, mert a gyári DVD-k nem férnek rá a 4,7 Gb-os lemezre..
vagyis nekiállhat koppasztani, rippelni stb..
Megéri ez???
ez van..
ez csak az én véleményem..
Gombos Sándor
DVD írás
miert is jobb a dvd + rw (ENGLISH)
Vagyis a tanulság: ......
TV: Pana TX29-PM11P, DVD: LG 391, Amp: Yamaha RXD 430 Front: Mission M73i, Center: M7C2, Surr: M71, SUB: AR 44
DVD írás
Szerintem rossz... vidd vissza!
Oké!
TV: Pana TX29-PM11P, DVD: LG 391, Amp: Yamaha RXD 430 Front: Mission M73i, Center: M7C2, Surr: M71, SUB: AR 44
DVD írás
Szerintem rossz... vidd vissza!
DVD írás
De minek formázza? Formázni az RW-t lehet csak.. nem értem.
Hát ez az!
Hogy miért látja RW-nek az osstoba!
Lehetséges az, hogy csak RW-t írna?
Nagyon "furcsa" lenne, de egyre inkább
ez a gyanúm.
Nem írt meg régebben egy TDK +R -est sem,
viszont ricoh +RW megint megirt gond nélkül!
DVD írás
Sziasztok!
Volna egy problémám
Freecom DVD+RW RW5120 íróm van, verbatim +R lemezre próbáltam írni,
de azt csinálja, hogy start formatting media, formatting done, és mikor elkezd írni,
egyből Illegal medium hibaüzenettel leáll.
Nero 5.5.10.42 -vel próbálkozom.
Úgy néz ki, mintha RW-nek látná a lemezt!
Mit tudnék csinálni?
Firmware frissítést nem találok, ez a legfrissebb Nero...
Segítsetek PLS!
De minek formázza? Formázni az RW-t lehet csak.. nem értem.
DVD írás
Császtok!
Az utóbbira reagálva énszerintem a Nero 5.5.10.7b vagy a 5.5.10.15a!!!
Ha ezzel írod minde lejátszóba megy! Nekem még nem volt vele gond!
DVD írás
Sziasztok!
Volna egy problémám
Freecom DVD+RW RW5120 íróm van, verbatim +R lemezre próbáltam írni,
de azt csinálja, hogy start formatting media, formatting done, és mikor elkezd írni,
egyből Illegal medium hibaüzenettel leáll.
Nero 5.5.10.42 -vel próbálkozom.
Úgy néz ki, mintha RW-nek látná a lemezt!
Mit tudnék csinálni?
Firmware frissítést nem találok, ez a legfrissebb Nero...
Segítsetek PLS!
DVD írás
mit kell tennem, hogy ráférjen a dvd-re a 7-8 gigás film ha a dvddecrypt -tel való rippelés után is még 5gb a film?a vob ill. az ifo fileon kívűl kell e még a bup a dvd-re?
Nos, DVDDecrypter-el leszeded file modban (haogyod azokat amiket a progi kijelölt) Ezekután ha még mindíg több a méret, akkor Ifoeditor-al (VOB Extras menü/Strip stream menüpont) még mindíg ki tudod szedni a felesleges nyelveket/feliratokat..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
DVD írás
DVD filmek irasa. Hm...
Akinek nem inge, ne vegye magara amit most irok.
Ma bejott egy ismerosom, es kolcsonkert 20 db filmemet (eredeti mind), merthogy o vett DVD irot, es atmasolja oket. Mindebben csak az az erdekes, hogy a srac kb 6 szor jobban all nalam anyagilag....
DVD írás
Sziasztok,
és még szeretném kérdezni, hogy milyen progit illetve lemezt használjak toshiba sd-r5002es írom van illetve hányszoros sebességgel írjak?
köszi előre is!
DVD írás
hello,
1.mit kell tennem, hogy ráférjen a dvd-re a 7-8 gigás film ha a dvddecrypt -tel való rippelés után is még 5gb a film?
2,a vob ill. az ifo fileon kívűl kell e még a bup a dvd-re?
köszi előre is!
DVD írás
Hello,
Tudnátok a DVD2One -hoz (1.2.1 verzió) crack-et küldeni
Köszönöm
Nyifusz
DVD írás
DVDShrinket NEEE!!!!!! Felejtsétek már el azt a progit!!!!
DVD2ONE a best. A Shrink csak merevlemezre másolásra jó, de undorítóan tömörít.
- [email protected]
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
DVD írás
Sziasztok! Azt szeretném tőletek kérdezni hogy dvd írásnál a vobokon kívűl milyen kiterjesztésű fájlokat kell felírni a lemezre hogy asztali lejátszóban tudjam nézni?
2. ha olyan filmem van ami rippelés után is több mint 4,7 gb akkor mi a teendő vagy hogy kell rippelnem hogy ráférjen?
1, Először DVDdecrypt
2, DVD Shrink, vagy DVD2One. Így minden szükséges file belekerül a VIDEO_TS könyvtáradba.
Üdv: Sh
S'h
DVD írás
Sziasztok!
1.Azt szeretném tőletek kérdezni hogy dvd írásnál a vobokon kívűl milyen kiterjesztésű fájlokat kell felírni a lemezre hogy asztali lejátszóban tudjam nézni?
2. ha olyan filmem van ami rippelés után is több mint 4,7 gb akkor mi a teendő vagy hogy kell rippelnem hogy ráférjen?
3.dimarson asztali lejátszóm van milyen lemezeket tud játszani (ezek közül dvd-r/rw dvd+r/rw)
DVD írás
Sziasztok! Azt szeretném tőletek kérdezni hogy dvd írásnál a vobokon kívűl milyen kiterjesztésű fájlokat kell felírni a lemezre hogy asztali lejátszóban tudjam nézni?
DVD írás
" az LG 16x DVD-ROMból két típus van a 8160b és 8161b na már most a "8161b" tud mindent olvasni a másik csak a mínuszos médiákat tudja kezelni! "
azt is nagyon nyögve nyelősen!
DVD írás
Kérlek segítsetek!
Van egy PIO A05 DVD íróm, de bármit próbálok vele írni csak az író ismeri fel a lemezt.
Olvassa, lejátsza ahogy kell legyen az átszerkesztett DVD film, adat DVD, SlideShow, stb., de az LG 16X DVD olvasó sem a SAMSUNG asztali DVD lejátszó nem ismeri fel egyik lemezt sem. Próbálják olvasni, de nem sikerül nekik felismerni. Mástól kapott DVD-R lemezre írt filmet gond nélkül lejátszanak.
Írtam már Nero-val, DVD Decrypterrel (MODE ISO READ, WRITE), az íróhoz kapott SONIC MyDVD -vel SlideShow -t mindíg csak az író tudta elolvasni. Írtam DVD-RW lemezre és DVD-R lemezre is 1X 2X sebességel, az eredmény mindig ugyanaz, csak az író olvassa.
OP rendszer WIN XP.
Na már most a Pio A05 csak DVD- R/RW-t tud írni, a Samsung csak a DVD+R/RW-t tud olvasni, az LG 16x DVD-ROMból két típus van a 8160b és 8161b na már most a "8161b" tud mindent olvasni a másik csak a mínuszos médiákat tudja kezelni!
DVD írás
Ez érdekes! Rossz lehet az olvasód... Nekem mindent visz a 16X LG olvasóm, csak ezt a GigaMaster dvd-rw-t nem. Próbáld ki másnál ugyanilyen dvd olvasóban!
Erről beszélsz, nem? /kép/ Viszont ha az asztali sem viszi, akkor érdemes az írót visszavinni, és kicseréltetni...
DVD írás
A lényeget kihagytad... milyen lemezre írsz???
Pioneer -RW 2X és Pioneer -R 4X lemezre
Tudtommal az LG nem olvassa a DVD-R-t csak a DVD+R-t, az a lemez amit te kaptál valószínű, hogy DVD+R-es volt. Javaslom, hogy olvasd el, az író kézikönyvét, hogy melyik lemezformátumot tágogatja..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
DVD írás
Pioneer -RW 2X és Pioneer -R 4X lemezre
DVD írás