Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Best Buy 50e Ft körül???
Best Buy 50e Ft körül???
Tadaaaa! Tegnap megjött a Sony-tól a magyar nyelvű használati utasítás a lejátszómhoz. Aki szintén nem kapott leírást a cuccához, javaslom, hogy küldje el a számla és a jótállás másolatát, valamint a készülék típusát és a saját címét a Sony-nak, és így hozzájuthat a magyar leíráshoz.
Best Buy 50e Ft körül???
Naja, én is így gondoltam...Megvettem, beálltam a sorba, felbontják... hát ebben nincs garancialevél. De legalább magyar használati sem volt benne. Ok, semmi probléma, így az eladó tag, felírjuk, és 1, maximum 2 hét múlva postán elküldjük. Fel is írt a kockás (!) füzetébe, és lepecsételte a számlámat, hogy garanciajegy hiányzik. Vártam rá kb másfél hónapot, aztan épp Pesten jártam (vesztendes médijamártk) és beugrottam. A dvd-tv osztály eladójától kérdeztem, hogy na most mi van ? Erre ő: nézi a gépet, nézi és kibökte: sajnos nem vagyok benne a sz.gépben. Mondom faxa, akkor vigyél fel, és ha lesz "elfekvőben" garancialevél, meg használati útmutató, akkor küldjetek, lécccci. Mondja yó...
Március körül kicsit idegeskedtem már. Megint Pesten jártam, hát beugrok... A srác emlékezett még rám, és 10 perc raktárban való keresgélés után nagy nehezen hozott egy használati útmutatót. Azt mondta, hogy garancialevelet nem tud adni, mert nincs. Ha baj van a géppel, vigyem hozzájuk. Jó mi ?
Gondoltam már arra, hogy vmiért a belső személyzetnek "jól jön" egy-két garancialevél. Vagy tévúton járok ? Vagy csak véletlenül szívattak meg? Szerintetek ?
Bocs, hogy hosszú voltam
Egyszerű a megoldás: a sráccal (aki emlékszik rád) bemész az ügyfélszolgálatra és azt modod, hogy kérsz egy garancialevelet vagy vissza a készülék árát, mert ha nem akkor leírod az egészet a fogyasztóvédelemnek a vásárlók könyvébe.
gordon314.fw.hu
Best Buy 50e Ft körül???
Naja, én is így gondoltam...
Megvettem, beálltam a sorba, felbontják... hát ebben nincs garancialevél. De legalább magyar használati sem volt benne. Ok, semmi probléma, így az eladó tag, felírjuk, és 1, maximum 2 hét múlva postán elküldjük. Fel is írt a kockás (!) füzetébe, és lepecsételte a számlámat, hogy garanciajegy hiányzik. Vártam rá kb másfél hónapot, aztan épp Pesten jártam (vesztendes médijamártk) és beugrottam. A dvd-tv osztály eladójától kérdeztem, hogy na most mi van ? Erre ő: nézi a gépet, nézi és kibökte: sajnos nem vagyok benne a sz.gépben. Mondom faxa, akkor vigyél fel, és ha lesz "elfekvőben" garancialevél, meg használati útmutató, akkor küldjetek, lécccci. Mondja yó...
Március körül kicsit idegeskedtem már. Megint Pesten jártam, hát beugrok... A srác emlékezett még rám, és 10 perc raktárban való keresgélés után nagy nehezen hozott egy használati útmutatót. Azt mondta, hogy garancialevelet nem tud adni, mert nincs. Ha baj van a géppel, vigyem hozzájuk. Jó mi ?
Gondoltam már arra, hogy vmiért a belső személyzetnek "jól jön" egy-két garancialevél. Vagy tévúton járok ? Vagy csak véletlenül szívattak meg? Szerintetek ?
Bocs, hogy hosszú voltam
[
Best Buy 50e Ft körül???
Mediamarktos pioneer dv350 -hez nekem sem adtak magyar kezelési utasítást, sőt. garancialevelet sem. Pedig többször jártam westendes MM-ben, nagynehezen adtak magyar használati utasítást (3 hónap múlva), de gari levelet nem. MM suck
Ti milyen helyeken vásároltok?
Mi az, hogy nem adnak garancialevelet?
Nem is értem. Ha veszel az MM-ben valamit, akkor a pénztártól egyenesen a vevőszolgálathoz kell menni, és ott kiállítják a garancialevelet. Ha valami probléma van, akkor szólni kell a főnöknek, vagy otthagyni a cuccot és visszakérni a pénzt.
Best Buy 50e Ft körül???
Mediamarktos pioneer dv350 -hez nekem sem adtak magyar kezelési utasítást, sőt. garancialevelet sem. Pedig többször jártam westendes MM-ben, nagynehezen adtak magyar használati utasítást (3 hónap múlva), de gari levelet nem. MM suck
[
Best Buy 50e Ft körül???
Alapból ehhez is jár, mert előtte egy másik dobozból kivettem egyet nézegetni, de azt nem néztem meg, hogy az enyémben is benne van-e. Szóval Sony is korrekt ebből a szempontól.
Best Buy 50e Ft körül???
Úgy érzem, hogy teljesen korrekt a Sony Magyarország. Tegnap este írtam nekik a levelet a manual pótlásról, erre ma délelőtt megjött a válasz, hogy számla, jótállás másolat és postacím megadása mellett elküldik a hiányzó leírást. Le a kalappal. Most örülök csak igazán, hogy nem valami dzsunka cuccot vettem.
Én is örülök, hogy márkásat vettem, de a Panához alapból adtak leírást
Az a legnagyobb vesztes az, aki nem veszi észre, hogy nyert!
Best Buy 50e Ft körül???
Úgy érzem, hogy teljesen korrekt a Sony Magyarország. Tegnap este írtam nekik a levelet a manual pótlásról, erre ma délelőtt megjött a válasz, hogy számla, jótállás másolat és postacím megadása mellett elküldik a hiányzó leírást. Le a kalappal. Most örülök csak igazán, hogy nem valami dzsunka cuccot vettem.
Best Buy 50e Ft körül???
Ja, benne kellene lennie, de valami miatt ebből kimaradt. Ráadásul az angol leírás sem része a csomagnak, más nyelven meg nam igazán tudok.
A BNR esetében jogos az észrevétel, tényleg Block.
Best Buy 50e Ft körül???
A DVE az digital video enhancer, digitális képjavító. Nemtom mit javít, én nem vettem észre különbséget, nekem OFF-on van. A másik még mindíg nemtom mi.
Na akkor én is okosítok: a BNR a Black Noise Reduction. Én meg azt nem tudom mit redukál.
Az a "Black" véletlenül nem "Block"???
Szal blokkzajcsökkentés.
Már a 300-as Sony-n is volt ilyen, 3 fokozatban állítható. (Az igaz, hogy semmi látványos változás)ű
wooden
TV: Philiphs 29PT8306, DVD: Sony DVP-NS730, Erősítő: Marantz SR4200, Hangfalak: Tannoy mX3,mXC,mX1 Sub: Tannox mX-10, Video: Panasonic NV-FJ 630
Best Buy 50e Ft körül???
Nekem sem adtak az MM-ben magyar használatit a 430-hoz.
Ezt speciel nem is igazán értem, :smile47: mikor a magyar használati utasításnak benne kell lennie a bontatlan csomagban.
Best Buy 50e Ft körül???
Én meg tegnap írtam a Sony Magyarországnak, hogy küldjenek leírást. Kíváncsi leszek, hogy válaszra méltatnak-e. A Sony.net-en találtam elektronikusan pár manualt, de persze még véletlenül sem azokat, amiből okosodhattam volna.
Best Buy 50e Ft körül???
Valszeg leszedi a fekete részletekből a zajt. Okkos ötlet, majd megnézem jó-e valamire.
Best Buy 50e Ft körül???
A DVE az digital video enhancer, digitális képjavító. Nemtom mit javít, én nem vettem észre különbséget, nekem OFF-on van. A másik még mindíg nemtom mi.
Na akkor én is okosítok: a BNR a Black Noise Reduction. Én meg azt nem tudom mit redukál.
Best Buy 50e Ft körül???
Best Buy 50e Ft körül???
Túl sok érdekes dologra nem fogsz rájönni... Nekem sem adtak az MM-ben magyar használatit a 430-hoz. Engem a DVE, meg a BNR vagy mi érdekelne hogy micsoda... mer nem látok semmi különbséget a bekapcsolásakor.
Na ja, én is ilyeneket találtam. Azt hiszem forradalmi dolgokról nem maradtam le.
Best Buy 50e Ft körül???
Túl sok érdekes dologra nem fogsz rájönni...
Nekem sem adtak az MM-ben magyar használatit a 430-hoz. Engem a DVE, meg a BNR vagy mi érdekelne hogy micsoda... mer nem látok semmi különbséget a bekapcsolásakor.
Best Buy 50e Ft körül???
Sziasztok! Nincs valakinek felesleges, vagy elektronikus formátumú leírása a Sony DVP-NS305-öshöz? (Jó hozzá a 310, 405, 410 leírása is.) Nagyon megköszönném!
Mit akarsz tudni róla? Mondd, talán tudok segíteni...
Gyakorlatilag annyi, hogy egy ilyet sikerült beszerezni, és persze nincs hozzá semmiféle olyan nyelven leírás, amit értenék. Van hozzá német, spanyol, olasz és holland. Sem angol, sem magyar. Igazából arra vagyok kíváncsi, hogy van-e olyasmi, amit nerm tudtam kitalálni magamtól.
Best Buy 50e Ft körül???
Sziasztok! Nincs valakinek felesleges, vagy elektronikus formátumú leírása a Sony DVP-NS305-öshöz? (Jó hozzá a 310, 405, 410 leírása is.) Nagyon megköszönném!
Mit akarsz tudni róla? Mondd, talán tudok segíteni...
Best Buy 50e Ft körül???
Best Buy 50e Ft körül???
Sziasztok!
Édesapám elszánta magát egy "DVD-lejátszó" vásárlására és ebben szeretnék segíteni neki.
A fő terület SVCD/VCD nézés (házivideók főleg, Nero-val írva, chapterekkel, indexeléssel, menüvel) és JPG nézegetés lenne. persze az én DVD-imre is kacsingat, de azt hiszem ezt mindegyik kinézett lejátszó gond nélkül támogatja. Hosszabb távon jó lenne, ha írott DVD-t is megenne a drága (esetleg DVD-re írt svcd formájában, de ez nem fontos). A hang jelen esetben nem lényeges, mert egy sztereó mini-hifi felel majd ezért a feladatért és nem is kell több neki.
Utánanéztem a lejátszóknak és 4 készülék maradt versenyben: a Pana S35 (43 eFt), Samsung E235 (40 eFt), a Dimarson 611 (30 eFt) és a Yamada 2100 (30 eFt).
Ennél sem lejjebb, sem feljebb nem szeretnék menni árban. Ebből a négyből szeretnék választani. A topicokat mind végigolvastam (a Samsungról a Házimozi 2003/márc számában van info), de nem tudok dönteni. A szívem a márkásabb készülékekhez húz, de édesapámat a 30 ezres kategória jobban vonzza.
Tud valaki plusz érveket mondani egyik, vagy másik oldalra? Pl. mennyi garancia jár az egyes típusokra, milyen a szervízháttér, esetleg a FW frissítés (de ez nem lényeges annyira). A macro és a régiókód kikapcs sem lényeges, de azért nem árthat ha ki lehet...
Kérlek Titeket, hogy apróságokat is említsetek meg (milyen a távirányító, a menürendszer, a magyar leírás alapossága), illetve ha van vmi ami bosszantó.
Előre is nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget!
Én mint Panás (és csak ezt ismerő) ajánlom a DVD 35-ős forumot végigolvasni. Ott minden leírtam erről a kis csodárol:)) Nekem is ez van:)
TV: Panasonic TX-32PF10, HD: Western Digital - WD TV HD,DVD: Panasonic DVD-S42 / Bellagio AD2020 (DivX), HGF:Technics SB-EX3(front) SB-CSS14(Sur/Cent), AMP: Yamaha RX-V350
Best Buy 50e Ft körül???
Sziasztok!
Édesapám elszánta magát egy "DVD-lejátszó" vásárlására és ebben szeretnék segíteni neki.
A fő terület SVCD/VCD nézés (házivideók főleg, Nero-val írva, chapterekkel, indexeléssel, menüvel) és JPG nézegetés lenne. persze az én DVD-imre is kacsingat, de azt hiszem ezt mindegyik kinézett lejátszó gond nélkül támogatja. Hosszabb távon jó lenne, ha írott DVD-t is megenne a drága (esetleg DVD-re írt svcd formájában, de ez nem fontos). A hang jelen esetben nem lényeges, mert egy sztereó mini-hifi felel majd ezért a feladatért és nem is kell több neki.
Utánanéztem a lejátszóknak és 4 készülék maradt versenyben: a Pana S35 (43 eFt), Samsung E235 (40 eFt), a Dimarson 611 (30 eFt) és a Yamada 2100 (30 eFt).
Ennél sem lejjebb, sem feljebb nem szeretnék menni árban. Ebből a négyből szeretnék választani. A topicokat mind végigolvastam (a Samsungról a Házimozi 2003/márc számában van info), de nem tudok dönteni. A szívem a márkásabb készülékekhez húz, de édesapámat a 30 ezres kategória jobban vonzza.
Tud valaki plusz érveket mondani egyik, vagy másik oldalra? Pl. mennyi garancia jár az egyes típusokra, milyen a szervízháttér, esetleg a FW frissítés (de ez nem lényeges annyira). A macro és a régiókód kikapcs sem lényeges, de azért nem árthat ha ki lehet...
Kérlek Titeket, hogy apróságokat is említsetek meg (milyen a távirányító, a menürendszer, a magyar leírás alapossága), illetve ha van vmi ami bosszantó.
Előre is nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget!
Carnivoor honlapja (fényképek)
DVD "rendszer": Samsung Plano 21", Pioneer DVR-440H DVD-író, Panasonic S-75 DVD, Philips MZ-7 stereo mini-torony
Számítógép: FuSi Amilo M3438G + Creative Inspire 2100
Fényképezőgép: Nikon D80 + Nikkor 18-200 VR
Best Buy 50e Ft körül???
Próbáld meg a Samsungnál a kontrasztot levenni nullára,nekem így most jó a kép!Az alapbeállítások valamiért elég szarok!
"Az élet nem Hollywood,nincs happy end!"
Best Buy 50e Ft körül???
Mindenkinek Köszönöm a segítő szándékot!
TechnoMan tanácsát megfogadva Pana s35-öst vettem. Eddig minden megy hiba nélkül:-)
Most az lenne a kérdésem, hogy milyen módon kössem össze a TV-vel?
Jelenleg csak 1 55cm-es Samsungom van.
A hátoldalán van 2db SCART bemenet. És ha az egyikbe raktam, akkor csak fekete fehér képet kaptam.
És ha a DVD-n az S-video kimenet választom, akkor sokkal rosszabb lesz a kép? Érti ezt valaki? Vagy csak én vagyok béna?
Mondtam, hogy Sonyt vegyéél!!! )))))))))))
Én is Samsungon nézem, de nem volt ilyen gond. Próbáld meg a kábelt fordítva, vagy a másik scartba, esetleg a Video kimeneten nézd. Nem az S-Videon.
Best Buy 50e Ft körül???
Mindenkinek Köszönöm a segítő szándékot!
TechnoMan tanácsát megfogadva Pana s35-öst vettem. Eddig minden megy hiba nélkül:-)
Most az lenne a kérdésem, hogy milyen módon kössem össze a TV-vel?
Jelenleg csak 1 55cm-es Samsungom van.
A hátoldalán van 2db SCART bemenet. És ha az egyikbe raktam, akkor csak fekete fehér képet kaptam.
És ha a DVD-n az S-video kimenet választom, akkor sokkal rosszabb lesz a kép? Érti ezt valaki? Vagy csak én vagyok béna?
Az a legnagyobb vesztes az, aki nem veszi észre, hogy nyert!