Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pioneer DV-350 DVD vs. Panasonic DVD-S35
...bocs az együtt érző smile-t elrontottam. Helyesen:
Lehet hogy már írta valaki (akkor bocsi),de én most hallottam,hogy nem véletlen a 350-es drasztikus áresése.Kb. két hónap múlva itt az utód ,talán a 360-as,aminek már nem lesznek lejátszási gondjai bizonyos írott dvd-kel,és a jpeg-et is tudja.Ja és nem sokkal lesz drágább!
Én 350-est használok,de már bánom hogy eladtam az 525-öst.Nálam az sokkal megbízhatóbb volt.Három év alatt semmi gond nem volt vele,a 350-est pedig már szervízelni is kellett.Van olyan gyári lemezem aminél lefagy,és van olyan amit le sem játszik.Az 525-ösnél ez csont nélkül ment!
Ezt szomorúan hallom, hogy szervízelni kellett... :smile35:
Az új, 360 (DV-360-K) már valóban fent van a honlapjukon. A két lejátszót összehasonlítva, az új tudja az SVCD-t, a DVD-RW-t, JPEG Photo Viewer-t pluszba. Van optikai dig kimenete, ami nem elhanyagolható szempont, és rendelkezik 5 lemezes memóriával.
Ez a 350-es mikor jött ki, én azt hittem ez sem olyan régi?
Lehet hogy már írta valaki (akkor bocsi),de én most hallottam,hogy nem véletlen a 350-es drasztikus áresése.Kb. két hónap múlva itt az utód ,talán a 360-as,aminek már nem lesznek lejátszási gondjai bizonyos írott dvd-kel,és a jpeg-et is tudja.Ja és nem sokkal lesz drágább!
Én 350-est használok,de már bánom hogy eladtam az 525-öst.Nálam az sokkal megbízhatóbb volt.Három év alatt semmi gond nem volt vele,a 350-est pedig már szervízelni is kellett.Van olyan gyári lemezem aminél lefagy,és van olyan amit le sem játszik.Az 525-ösnél ez csont nélkül ment!
A azavazás indításához egy másik (CD-, DVD lejátszó élettartam) topic adta az ötletet, meddig érdemes árban lemenni!?
Úgy látom a szavazók közül senki nem vásárolna no-name lejátszót...
Bár a Pio vezet a szavazáson, de ha megnézzük a két lejátszó topicjainak a népszerűségét, akkor a Pana vezet! Ezérdekes, nagyon érdekes...
Kár ,hogy csak csömörön volt az akció.Összes többi Auchanba 34.900Ft
És ez még mindig ennyi az összes Auchanban vagy csak egy akció volt?
- piskóta
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 2
Én Piohoz 3évet kaptam
Ja, azt nem tudtam. Akkor fordítva.
Szerintem a Pana mellett szól az is, hogy 2 év garit vállalnak rá.
Én Piohoz 3évet kaptam
Pioneer DV-350-S |Yamaha RXV-440 RDS |Wharfedale Diamon 8c , 8.1 , 8.4 |Neotech KS-1034M,KS-1007B,ND-021080-1
- piskóta
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 2
Szerintem a Pana mellett szól az is, hogy 2 év garit vállalnak rá.
Kár ,hogy csak csömörön volt az akció.Összes többi Auchanba 34.900Ft
Pioneer DV-350-S |Yamaha RXV-440 RDS |Wharfedale Diamon 8c , 8.1 , 8.4 |Neotech KS-1034M,KS-1007B,ND-021080-1
Én voltam, aki a csömöri "osonba" látott 29,xxx pénzért DV 350-et. De az vagy két hete volt.
Thomson DPL2000 erőlködő, JBL NSP1 szet, Heco Spirit sub,HTPC, Sanyo PLV-Z1 (BARCO HDTV 1600 projektor-talonban /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/sad@2x.png 2x" width="15" height="15" /> )
-
Vendég
Várok érveket és ellenérveket egyik vagy másik készülék mellett illetve ellenében.
Kösz!
Hello!
A Pioneer DV-350-ről van külön topic. Ott is már leírtam, de röviden:
Vettem egyet. Másnap visszavittem és becseréltem egy Orionra. Ugyanis a kedves Pioneer (Made In China) nem volt hajlandó rendesen lejátszani az írott DVD-ket. Többek között Pioneer íróval Pioneer írható DVD-re írt filmet. Azt vettem észre, hogy a kb 1 hétnél régebben megírt DVD-ket folyamatosan nem szereti. Én lebeszélnélek erről a típusról.
A Panasonic DVD-S35-öt nem ismerem, de több ismerősömnek van Panasonic lejátszója, és eddig mindegyik hibátlanul működik.
Jo kene megirni a dvd-ket es talan nem lenne gond, errol is irtak mar a topicba! csumi
Nekem Pio350 van es kifogastalanul meg vagyok elegdve vele, gyonyoru szep a kepe, csak ajanlani tudom
Persze, jól kellene megírni... érdekes módon minden más DVD játszóban tökéletesen megy az összes.
Én segíteni próbáltam annak, aki feltette a kérdést, de ha ti azt akarjátok, hogy befürödjön...
-
Vendég
Várok érveket és ellenérveket egyik vagy másik készülék mellett illetve ellenében.
Kösz!
Hello!
Vettem egyet. Másnap visszavittem és becseréltem egy Orionra. Ugyanis a kedves Pioneer (Made In China) nem volt hajlandó rendesen lejátszani az írott DVD-ket. Többek között Pioneer íróval Pioneer írható DVD-re írt filmet. Azt vettem észre, hogy a kb 1 hétnél régebben megírt DVD-ket folyamatosan nem szereti. Én lebeszélnélek erről a típusról.
A Panasonic DVD-S35-öt nem ismerem, de több ismerősömnek van Panasonic lejátszója, és eddig mindegyik hibátlanul működik.
Jo kene megirni a dvd-ket es talan nem lenne gond, errol is irtak mar a topicba! csumi
Nekem Pio350 van es kifogastalanul meg vagyok elegdve vele, gyonyoru szep a kepe, csak ajanlani tudom
A Pioneer DV-350-ről van külön topic. Ott is már leírtam..
..és többen írtuk ott is, h nekünk vidáman olvassa a régi írott DVD-ket
egy rossz tapasztalat/széria alapján kár elriasztani másokat
-
Vendég
Kösz!
Hello!
ha jól tudom 34.990.- a Pio valamelyik krumpli és hagymát áruló hájpersztórba
vki írta, h már 30 alatt is látott 350-est
Kösz!
Kemény kérdés. Én mint Pana buzi, természetesen....
Bár megkell hagynom, hogy a komolyabb családnál , már inkább a Pio-nál maradnék(Nincs a Panának egy felsőbb kategoriás készüléke, csak a 82-es) Nézve a két készülék tulajdonságait, a Pana többet tud (DVD-RAM, JPEG, 54 Mhz, komponens kimenet), igaz ezért 5.000-el többért is méri! (ha jól tudom 34.990.- a Pio valamelyik krumpli és hagymát áruló hájpersztórba, a Pana meg a Bizonál 39.990.-) De nem lepődnék meg azon sem, ha teljesen egyforma képe lenne mindkét tipusnak.
Viszont megelőlegezem a Panának a bizalmamat, lehet hogy a héten beújjjitok egy ilyenre:)))
TV: Panasonic TX-32PF10, HD: Western Digital - WD TV HD,DVD: Panasonic DVD-S42 / Bellagio AD2020 (DivX), HGF:Technics SB-EX3(front) SB-CSS14(Sur/Cent), AMP: Yamaha RX-V350
Kösz!