Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Himage HJ-2205
Himage HJ-2205
A Yamadáról tudok mondani pár szót, ha a DVD-2100-asról van szó. Sajnálhatja akinek azt adtak volna, és kihagyta, mert egy hónapja én 33000.- ért vettem. Megeszik mindent, DVD-R és DVD+R-t IS játszik, alapból régiófüggetlen, Kodak Picture CD kompatibilitás, MP3 mellett WMA(!!!) lejátszás is, koax digitális audio kimenet, nekem a kinézete is tetszik. Egy hónapja tesztelem, nekem nagyon bejött!! Szóval a Himage helyett ökörség volt nem elfogadni.
-
Vendég
Himage HJ-2205
Szépen viszi a DVD-R-t, DVD-RW-t, DVD+R-t. Én hibát nem tapasztaltam a készüléknél.Ráadásul szép is.
Himage HJ-2205
Bocsi ,hogy ilyen hülyeséget kérdezek,de akkor most pontosan a Himageről vagy a Yamadaról beszéltek?A kérdés Panyonak és Pagynak szól.
Én a Himage-ről beszélek ugyanis már szombaton lehetett kapni.A Yamadát már nem láttam.
Himage HJ-2205
Bocsi ,hogy ilyen hülyeséget kérdezek,de akkor most pontosan a Himageről vagy a Yamadaról beszéltek?A kérdés Panyonak és Pagynak szól.
"Az élet nem Hollywood,nincs happy end!"
Himage HJ-2205
Hi!
Na szombaton sikerült vennem egyet végre,amit már vasárnap vittem is vissza cserélni.AudioCd-nél jelentkezett a probléma pontosabban léptetésnél lefagyott,gondolkozott és még No Disc felirattal is megajándékozott Mp3-nál.
A csere készüléknél megszünt a probléma,de egy valami azért érdekes.
Az első lejátszó kezelte a DVD-RW-t az új pedig nem.
pagy!
Nézd meg légyszi,hogy megy e a rokonodnál a DVD-RW.
Köszi!
-
Vendég
Himage HJ-2205
Na ma vettem egyet a Fogarasi úti Tescoban, nem magamnak, egy rokonnak.
Sajnos nincs rajta SCART, így RGB sincs csak Y,Cr,Cb. Na meg kompozit PAL (NTSC) és SVHS.
Két hangcsatlakozó, L,R. Egy koax és egy optikai digitális hangkimenete is van. A dobozon kívül 1.-es régiókód van, de a készülék hátulján leragasztották a régiójelzést, a papírja ALL-t ír. Simán lejátszotta a 2.-es filmet. Sajnos MP3-as CD-t csak rövid fájlnevekkel látja, és csak 99 fájlt lát pl. egy 136 fájlt különböző könyvtárakban tartalmazó lemezről. Valahogy sorbarakja a számokat. A képe egyébként PAL-ban szép. Az árát, 19990.- megéri.
Üdv. mindenkinek
Himage HJ-2205
Hi!Na rászaladtunk a cicire!
23.-án reggel irány a Tesco sehol a Dvd lejátszó az eladó mondja majd holnap valamikor kapnak,másnap telefon ide-oda semmi,bementem semmi,de felirtak mondván,ha lessz értesítenek na gondoltam ez már jó jel.
Délután jön a telefon lehet menni a készülékért megérkezett,örültem irány az áruház,de nem sokáig tartott,mert Himage helyett Yamada-t adtak az emberknek mondván ugyan az,hát köszönöm ott áltam semmi infóm a Yamadáról ráadásul vastagabb nincs optikai kimenet no karaoke és csúnya is.
Úgyhogy ott is hagytam!
Hali sajnálhatod hogy nem vetted meg "egy barátom is azt mondta hogy csúnya de mihez képest szerintem designeb mint a Himage" dvdtől a jpeg-ig vagy pl: vegyes lemez vob,mpeg jpg wma szónélkül játsza a Yamada sőt cd-re írt dvd-t is na ennyi a tapasztalatom ha van egy jó erősítőd kiválló vétel...
tv:Seleco Kronos 32" 16:9 Amplifier: Aiwa av nw50 vhs:panasonic nv fj 612 dvd yamada dvd 2000 center:jamo center 160 sub: magnat motion 120A 2db ,front/rear 2-2 home made (visaton)
Himage HJ-2205
Hi!
Na rászaladtunk a cicire!
23.-án reggel irány a Tesco sehol a Dvd lejátszó az eladó mondja majd holnap valamikor kapnak,másnap telefon ide-oda semmi,bementem semmi,de felirtak mondván,ha lessz értesítenek na gondoltam ez már jó jel.
Délután jön a telefon lehet menni a készülékért megérkezett,örültem irány az áruház,de nem sokáig tartott,mert Himage helyett Yamada-t adtak az emberknek mondván ugyan az,hát köszönöm ott áltam semmi infóm a Yamadáról ráadásul vastagabb nincs optikai kimenet no karaoke és csúnya is.
Úgyhogy ott is hagytam!
-
Vendég
Himage HJ-2205
Ha valaki már tesztelete az megnézhetné a következő dolgokat :
MP3 lejátszásnál milyn hosszuak a file nevek, illetve ID3 tag kezelés van-e ?
A MINI DVD vormátumu CD-ket le tudje-e játszani ?
SVCD lemezeknél rendesen kezelei-e a feliratokat ?
A File-ként felvett MPEG, VOB filokat le tudja-e játszani ?
MP3 / CD halgatáskor bele lehet-e tekerni hangal a számokba ?
Szóval engem ezekk a dolgok is érdekelnének ....
Himage HJ-2205
A Házimozi előző számában volt pár szó a Himage Hj-2206-ról.Tudom ez pont ugyan az ,de nem hiszem hogy sok külömbség lenne.Itt is elég biztató krirtikát kapott.Állítólag a képminősége és a hangja is jó.Bár szerintem csak a személyes tapasztalat a mérvadó!
"Az élet nem Hollywood,nincs happy end!"
Himage HJ-2205
Hali!
Az árához képest szerintem nem rossz(19990 ft Tesco)
Compatible format:CD+G/DVD/VCD/S-VCD/D-VCD/CVD/HDCD/CD-R/CD-RW/Mp3
(DVD-R,DVD-RW-t elméletileg tud,de majd kipróbálom ha+van)
Full function karaoke
Built-in 5.1-channel Dolby Digital and DTS decoding surround sound decoder, HDCD Decoder, PCM Decoder
Front Panel Control Keys
Support multilingual dialog up to eight tracks and 32 subtitles (language) allows you to access most of DVD player function without using remote controller
All regions Zone 1-7
Plays both NTSC and PAL Discs. Automatic NTSC and PAL adjustment
Support Kodak Picture CD, and JPEG Discs enable you to view all of digital pictures on your TV!
96kHz/24-Bits digital to analog converter
Multiple frame ratio for 16:9 or 4:3 TV
P 10-bit video encoder
Built-in Dolby digital AC-3/5.1 channel decoder, DTS
Stereo RCA Audio Output
Y, Cb, Cr Component Video Output
Two Microphone Inputs w/ Volume Control
500 high-resolution line
On-Screen Display
Power Consumption: 30W
Coaxial and optical digital output
40-key full function remote control
Auto switch-off function
Slow Motion, Zoom and Screen Saver
Support 8 languages soundtrack.
Parental lock
Universal power supply: AC 110V-240V, 50/60Hz, 25W
15 Steps Key Control Steps
Weight : 9 lbs
Shipping Weight: 12 Lbs.
Dimensions:19" (W) x 12 1/2" (D) x 4 1/4" (H)
Color: Silver Glass/Aluminum
infó:
http://www.dtskaraoke.com/himhjdv.html
http://www.acekaraoke.com/hhimpl2205.html
REGION FREE !! ???
1. Turn on power
2. Open tray
3. Using the remote control, key in the following: Setup, FWD, REV, FWD, REV.
5. Use direction button and set to 255 for all region.
Kezdésnek ennyi,szóval aki vesz irja meg a tapasztalait!