Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Hyundai 100Hz-es tv segítség!

szabo_pitty
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 97

Hozzászólás Szerző: szabo_pitty »

Ha egyik napról a másikra romlott el, akkor annak nagy valószínűséggel elektronikai baja, van és nem biztos, hogy érdemes a szervízmenüben utána állítani, inkább meg kell keresni a hibát. Ezt egy szerelő rokonom mondta. Próbálkozz másik szervízzel! Ezt, meg én mondom.
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D

kosaga
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: kosaga »

Sziasztok! 
Hyundai TDF2906D típusú televízióhoz szeretnék szerviz menü kódot! A kép lefelé el van csúszva,a márkaszerviz szerelője szerint csak eprom cserével javítható,állítja,hogy még Ő sam kapott leírást hozzá: Persze.Én meg el is hiszem.Eddig 3* járt nála,de hát egy kuruzsló,csak az a baj,hogy senki nem vállalja.Kérek mindenkit,ha tud segítsen és küldjön e-mailt,ha van v.mi infó.Köszönöm.

Mennyi idős a készülék, nincs már rá gari?

1,5 éves,sajna már nem garis.Ha garis lenne,nem lenne gond.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 344

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Sziasztok! 
Hyundai TDF2906D típusú televízióhoz szeretnék szerviz menü kódot! A kép lefelé el van csúszva,a márkaszerviz szerelője szerint csak eprom cserével javítható,állítja,hogy még Ő sam kapott leírást hozzá: Persze.Én meg el is hiszem.Eddig 3* járt nála,de hát egy kuruzsló,csak az a baj,hogy senki nem vállalja.Kérek mindenkit,ha tud segítsen és küldjön e-mailt,ha van v.mi infó.Köszönöm.

Mennyi idős a készülék, nincs már rá gari?
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

kosaga
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: kosaga »

Sziasztok!

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”