Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Panasonic DVD RV 32
Panasonic DVD RV 32
Az enyém olvassa a VCD-t, SVCD-t, DVD-R-t nagyon szépen. Az mp3-al kapcsolatban nincs sok tapasztalat. A tv-vel illetve a videóval való összekötésr?l meg annyit hogy szerintem lehet mindkett?vel egyszerre de a dvd setup-jában ugyis be kell állítani hogy min megy ki a jel. Az a véleményem hogy vannak hibái a gépnek de ennyi pénzért nagyon jó vétel.
Panasonic DVD RV 32
Sziasztok.
én is most tervezem rv32-es készülékem megvásárlását, ezért lennének kérdéseim, bocs ha ezt már valaki feltette.
1. lejátszható a video cd vagy nem, ill gyári vcd vagy irott vcd?
2.lejátszhato a DVD-R ill DVD RW?
3.az mp3 lejátszásnál számit az , hogy milyen a cd-n a könyvtár struktura? vagy a lejátszó kiolvas mindent bármilyen könyvtárban van? :smile47:
4.okoz-e gondot ha az egyik kép kimenetet (s-video)-n kötöm össze a tv-vel és egyidejüleg a másik kimenetet(scart) a videon keresztül csatlakoztatom(azért pl, ha át szeretnék venni ill. ha áttudom venni a dvd-t-ha lehet?)
ezek lennének a kérdéseim, kérlek segitsetek léci.
Köszike
Panasonic DVD RV 32
Sziasztok!
Végig olvastam a topicot és szeretnék tanácsot kérni. Az én szívem választottja is egy RV-32-es. Jelenleg 49.000 körül van. Én valószinű csak gyári DVD lemezekkel, illetve CD-vel fogom használni. (Kezdő vagyok!). Érdemes-e megvennem vagy esetleg inkább egy más tipust javasoltok. Én még egy "alap" Onkyo-ra gondoltam azonban az 90.000 viszont 3 év a garanciája. Help!!!
Nagy-nagy köszönet!!!!
Acsismile47:
:
Panasonic DVD RV 32
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ez a készüléknél van-e lehetőség MP3-as állomány lejátszására úgy hogy a távirányítóról megadom a sorszámát, vagy esetleg tud valaki ilyen készülékről?
Ajb
Panasonic DVD RV 32
Nekem is ilyen DVD-m van és eddig még soha nem tapasztaltam kellemetlen, zavaró hangot vagy rezonálást. A beolvasás tényleg lassú, ez viszont azért nem zavar, mert Audio CD hallgatásra egy Sony CDP-XB-930-as CD lejátszót használok, DVD-t pedig addig pont beolvassa, amíg a TV-t bekapcsolom, elhelyezkedek, stb. szóval ez sem zavaró számomra.
Panasonic DVD RV 32
nem kell chip - eleg egy programozhato infra, vagy palm (v ipaq)
ld vcdhelp
a panaknal viszont asszem tenyleg nincs ilyesmi
Panasonic DVD RV 32
> a pioneer mellett plusz: konnyen fuggetlenitheto
Mondjuk én eleve régiófüggetlenül rendeltem kintről, de még nem hallottam, hogy könnyen függetleníthető lenne. Tudtommal csak chippel lehet.
Panasonic DVD RV 32
a pioneer mellett plusz: konnyen fuggetlenitheto
viszont a zoomja csak 2X es 4X, ami tenyleg csak kinagyitasra jo, nincs 2.35->1.85 mint a panaban
Panasonic DVD RV 32
A család vett karácsonyra egy ilyet, úgyhogy nekem is volt alkalmam kipróbálni és összehasonlítani a saját Pioneer DV-444-emmel:
Pozitívum:
A képe nagyon szép, éles, kontrasztos, a színek jók (RGB). Semmi pixelesedést, sávosodást nem tapasztaltam, a sötét részek is tökéletesek. Van olyan jó mint a Pioneer, legalábbis egy árban illeszkedő TV-vel nézve, sőt a Pioneernál is meglévő "chroma upsampling bug" sincs meg az RV-32-ben.
Negatívum:
Baromi sokáig tart, mire beolvassa a lemezt, 2-3-szor tovább, mint a Pioneernál. Közben furcsán zörög, kattog. Egy kevésbé kiegyensúlyozott lemezzel (GyU 3. lemez) szegény lejátszó igencsak berezonált, és borzasztóan zúgott (de tökéletesen lejátszotta). Érződik, hogy a mechanikán spóroltak valamicskét.
Hangról nem nyilatkozok, optikai kábellel gond nélkül össze lehet kötni bármilyen erősítővel, CD-lejátszásra önmagában nem lehet rossz (a Technics lejátszók is elég jók), de sokat ne várjon tőle senki. Egyébként nem próbáltam ki.
A távirányítónál láttam már jobbat is, rosszabbat is. Meg lehet szokni.
Ennyi pénzért nem rossz, főleg ha a képét nézzük, de érdemes megvizsgálni a Pio 350-et is, főleg a beolvasási sebesség es a mechanika szempontjából.
Panasonic DVD RV 32
Hello, az lenne a kerdesem, ha eme keszulekre rakotok egy sztereo erositot, az RCA kimenetekre + egy subot az SUB kimenetre, akkor a sztereo hanganyagoknal (mp3), fog-e szolni a SUB?
Panasonic DVD RV 32
Hi,
Író Pana A04
szoftver ULEAD DVD Workshop
Használt lemezek (amikkel hibátlan):
Bécsből: Sony 3.2 EUR, EMTEC (BASF) 3 EUR, Intenso 2 EUR
Itthonról: TDK (drága), Optodisc, PrimeDisc, eProformance (ha így írják), Mistraltól
Panasonic DVD RV 32
Nekem is RV 32-esem van.Az írott DVD-R lemezzel nekem is vannak néha problémáim.Lejátszáskor néha kimerevedik a kép.Az érdekes az,hogy ha ugyanezt a lemezt betettem a PC-be,akkor ahol a pana csak meg-meg meredt,a PC totál lefagyott.Van-e valakinek tapasztalata arról,hogy milyen írható lemezt játszik le ez a gép hibák nélkül?Ja és milyen íróval lett írva? :smile47:
Panasonic DVD RV 32
YvsMad!
A szervízbe csak legvégsőbb esetben akarom vinni, volt már velük nem is egy rossz tapasztalatom (legalábbis itt Miskolcon), de lehet hogy januárban elviszem a központi márkaszervízbe.
Üdv,
Szitov
Panasonic DVD RV 32
Szia Szitov!
Ez nagyon érdekes.Annak idején az én lila lemezemet kipróbáltuk egy másik RV32-ben is és ott sem ment,ezért mondtam neked,hogy a lejátszócsere nem fog használni.
Abból,amit írsz nyilvánvaló,hogy a Panasonic egy csomó hibás RV32-t gyártott.Én annak idején felhívtam a szervízt,de ott a problémát a "használjon jó minöségü lemezt" jelszóval oldották meg.Az sem hatotta meg öket,hogy közöltem velük,hogy a lemezemet egy Sony,JVC,Samsung és Akai márkájú DVD lejátszóval kipróbáltam és azok lejátszották.A Te eseted jobb,mert nálad gyári lemeznél jött elö.Ha ennek ellenére nem sikerül,akkor szóljál nekem, megnézzük az enyémen is és akkor már ketten leszünk. :smile8:
Laci
Panasonic DVD RV 32
Szitov:
Ha a hiba első jelentkezésekor elvitted volna szervízbe, akkor már régen nyugodt ember lennél. Vidd el a gépet meg a hibát produkáló lemezt is és mondd el, hogy más, ugyanilyen készülékek hibátlanul lejátszák a kérdéses részt!
Panasonic DVD RV 32
Laci,
Kipróbáltam a filmet egy másik RV 32-vel is és az játszotta. Ezért is aggaszt a dolog annyira. Kértem kölcsön 6 gyári DVD lemezt, és azokat rendesen lejátsza. Úgy látszik ez az egy DVD amivel kínlódik. Nem tudom érdemes-e szervízhez fordulni az F499 miatt?
Üdv
Panasonic DVD RV 32
Hali!
Nekem is RV32-m van.Az F499-es hibakóddal és a hozzá tartozó lila TV-képpel én másolt DVD-R lemez esetén találkoztam.Idáig a kód pontos jelentését sehol sem tudták megmondani.Másolt lemez esetén DVD-író program cserével eltünt a hiba.Kb ennyit tudok róla,de szerintem 99%,hogy ezt a lemezedet egy másik RV32 sem fogja megfelelöen kezelni.
Egy dolgot ki lehetne próbálni:berippelni a lemezt és kiirni egy DVD-R vagy RW lemezre.Szerintem attól megjavulna.
Laci
Panasonic DVD RV 32
Hi!
Nalam jart 2 db Pio 350-es (kollegake) ami 5 db (kulonbozo iroprogival felirt) DVD-R-t (Pio es noname nyersanyag) csak 1-t jatszott le! Pana 32-es az en 82-es jatszom mindet!!!! Pio ment vissza csere 32-re (3 napon belul voltak) minden O.K.
Feco
Panasonic DVD RV 32
Nekem van mindkettő, de a Pio (ha nem számítjuk a zoom-ot ami nem egy akkora plussz munt ahogy azt te gondolod) sokkal jobb. Csendesebb szinte nulla rétegváltási gondok szebb kép...
Panasonic DVD RV 32
YvsMad
Tisztában voltam vele, hogy ha egy DVD lemezt 1500 Ft-ért adnak, akkor nem fogom lenyelni a távirányítót keresztben a nagy ámulattól. Az viszont aggaszt, hogy ezt a filmet, illetve annak menüjét eddig minden más DVD lejátszó hibátlanul lejátszotta.
Üdv,
Szitov