Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
yamaha 620 banándugó
yamaha 620 banándugó
Légy nyugodt, be kell erőltetni (mint egy p..film ) a belseje beszakad, és onnantól ott a luk.
Nekem se Yamahám van, de mikor az AV2,5 itt járt erősítőt tesztelni, akkor csináltuk ezt gemini erősítőjével, de még talán cosmo Denonja is ilyen volt, egyedül az Onkyo volt visszaállítható tán.
yamaha 620 banándugó
- a benyomom majd beszakad modszert nem tartom szerencsesnek, azert sem mert a leszakadt muanyag darabbal kerdezem en mi lesz? ha zart a huvely akkor nincs gond, de ha befele nyitott akkor akar bekerulhet az erosito belso terebe.. ?!?
Nem szakad le róla semmi, mert a kör külső pereme megtartja a behajló részeket. Nem figyeltem meg annyira, de szerintem sugárirányban perforálva van az a bizonyos elvékonyított rész és azok "szakadnak el", amikor benyomom a dugót.
Kb. úgy, mint pl. amikor kinyitsz egy tubus sűrített tejet és a kupak külső részén levő csillag alakú "kúpot" benyomod a tubusba.
Mozi: Projektor: Sony VPL-HW65ES, Vászon: Moovia Moto Design 244 x 190 cm motoros TV: Philips 65OLED754/12, Source: Dune Base, Sony BDP-S790, Amp: Onkyo TX-NR656, Speakers: JAMO D500 5.0, Sub: Velodyne Impact-10
yamaha 620 banándugó
Mivel volt nekem yamahám tudom, hogy nem szokványos a hangfalcsatija. Szóval nincs az a kis műanyag dugó amit ki lehetne piszkálni. Egy felülről zárt műanyag leszorító sapka van rajta. Én akkor elkönyveltem, hogy nem fogad banándugót. Késöbb valaki mondta, hogy azt a sapkát amivel a kábelt beszorítod, egy az egyben le lehet pattintani és akkor simán be lehet dugni a banándugót. De ezt már nem próbáltam ki. Mivel az összes hangfalam ilyen, és lehet, hogy yamaha 620-asom lesz, ezt jó lenne még időben kinyomoznom.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
yamaha 620 banándugó
- ez a 'be kell torni' kicsit 'elefant a porcelanboltban' effektusnak tunik
- az onkyomon a kis muanyag-ot ki lehet huzni, teny, hogy nem egyszeru, 2db. kis vekony hegyes szerszammal ki lehet emelni, a muanyag dugot.
- a benyomom majd beszakad modszert nem tartom szerencsesnek, azert sem mert a leszakadt muanyag darabbal kerdezem en mi lesz? ha zart a huvely akkor nincs gond, de ha befele nyitott akkor akar bekerulhet az erosito belso terebe.. ?!?
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
yamaha 620 banándugó
Nekem úgy rémlik, hogy az egész műanyag kupakot le kell pattintani. De már nem emlékszem pontosan.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
yamaha 620 banándugó
Ez nekem olyannak tűnik mint amikor elveszed valakinek a szüzességét. :smile19:
yamaha 620 banándugó
Lenne egy teoretikus kérdésem. Régebben yamahám volt, de már nem emlékszem hogyan kellett banándugót használni a 620-asnál. nem is használtam ott, de valahol olvastam, hogy lehet. Jó lenne ha valaki leírná.
Az én 740-esemen egész egyszerűen be kell "törni" a bejáratot. A hangfalcsatlakozó közepén van egy kis lyuk és körülötte el van vékonyítva az anyag, a banándugót jó erősen nyomva ez a rész beszakad és kész. Nem tudom, hogy miért nem lehetett ezt kultúráltabban megoldani...
Gondolom a 620-ason is így van.
Mozi: Projektor: Sony VPL-HW65ES, Vászon: Moovia Moto Design 244 x 190 cm motoros TV: Philips 65OLED754/12, Source: Dune Base, Sony BDP-S790, Amp: Onkyo TX-NR656, Speakers: JAMO D500 5.0, Sub: Velodyne Impact-10
yamaha 620 banándugó
Lenne egy teoretikus kérdésem. Régebben yamahám volt, de már nem emlékszem hogyan kellett banándugót használni a 620-asnál. nem is használtam ott, de valahol olvastam, hogy lehet. Jó lenne ha valaki leírná.