Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
2004-es Denon DVD lejátszók
-
Vendég
A lejátszónak progresszív kimenete van. Ehhez szükség van egy deinterlacerre. A Faroudja nevű cég gyártja az egyik legjobb minőségű deinterlacert ezt hívják DCDi-nak. Ebből többféle verzió is létezik. Az új Denon sorozat egyértelműen a projektorral rendelkezőket célozza meg, a DVI kimenet és a DCDi ez esetben nagyon-nagyon hasznos. A scaler a másik jelentős dolog, hiszen a HDTV projektorok felbontása nem egyezik meg a PAL felbontásával. A DVD-n található 576i jelet át kell alakítani a projektor natív felbontására (720, 1080) és ebben szintén nélkülözhetetlen a jó scaler. Jelenleg ebben az árkategóriában csak a Samsung 935-ös rendelkezik ilyen képességekkel.
Légyszi áruld el nekem,hogy mi a fene az a faraudja frászkarika?
én se tudtam korábban, de itt olvastam róla:
http://www.faroudja.com/homepage.phtml
bocs, ha nem vagy angolos.
vagy lehet a 2 szmájli a viccet jelzi? :vazeg:
system
A Scaler - 576p, 720p, 1080i és a Faroudja FLI2301 DCDi chipset milyen minőségüek lesznek (lehetnek)?
A legnagyobb érdeklődésre számot tartható típus a DVD-1910 lesz (szerintem). Kb. 70 ezer Ft-ért a következőket kapjuk:
DVI-D kimenet
Scaler - 576p, 720p, 1080i
54Mhz videó DA konverter
Faroudja FLI2301 DCDi chipset
HDCD
WMA
JPG
Légyszi áruld el nekem,hogy mi a fene az a faraudja frászkarika?
Erősítő: Yamaha RX-V640RDS, DVD: Pioneer DV- 656Ad, VHS: Panasonic NV-HD642, TV: 82cm16:9 Philips 32PW 6517, Hangfalak: Wharfedale 8.3 front,8c center,8.1 háttér,WH-2 hátsó center, PC-10 sub, Hangfalak bikábelezve Neotech KS-1034 M és KS-2125 M vezetékekkel. CD játékos tervben!
Várom már az első teszteket a lejátszókról. A HDCD-nek örülök, mert már régóta kiváncsi voltam rá.
-
Vendég
A legnagyobb érdeklődésre számot tartható típus a DVD-1910 lesz (szerintem). Kb. 70 ezer Ft-ért a következőket kapjuk:
DVI-D kimenet
Scaler - 576p, 720p, 1080i
54Mhz videó DA konverter
Faroudja FLI2301 DCDi chipset
HDCD
WMA
JPG
Reméljük megtartva az a jó szokást, hogy régiófüggetlenül is kérhetők -- Magyarországon is.
system
-
Vendég
Ősz végén jön ki a Denon új DVD lejátszó szériája. A legtöbbön digitális videókimenet, Faroudja DCDi deinterlacer és scaler is helyet kapott, mindezt igen kedvező áron.
http://www.audioholics.com/news/pressre ... player.php