Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

2004-es Denon DVD lejátszók

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: (ex)Cat »

Valóban nagyon jóbak tűnnek, a 1910-nek az ára is egész baráti..Kár, hogy én az új Pio-ra gyűjtük..

Az a baj, hogy nem lehet tudni, hogy mikorra jönnek meg majd a nagyobb Pioneer lejátszók. Pedig én nem szívesen váltok márkát, hiszen már gyakorlatialg a kezdetek óta csak Pio-t vettem, de azért ezeket a paraméteket nehéz lesz überelni...

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Hozzászólás Szerző: Igc »

Valóban nagyon jóbak tűnnek, a 1910-nek az ára is egész baráti..
Kár, hogy én az új Pio-ra gyűjtük..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött

A 3910-es már fel is tűnt egy német online-árlistában, a szállítási idő 2 hét (?!), az ára pedig 1089 €. 
LINK

Akkor erre még spórolni kell!

GaGu
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 13

Hozzászólás Szerző: GaGu »

A 3910-es már fel is tűnt egy német online-árlistában, a szállítási idő 2 hét (?!), az ára pedig 1089 €.

LINK
TV: TCL 65C805, Blu-ray 4K UHD: Sony Sony UBP-X800M2; AV-Receiver: Pioneer SC-LX87; CD: Rotel RCD-06; Hangfalak: Quadral Platinum M35 front, Quadral Platinum M10 Base center, Canton Plus X.3 és GX.3 surround, Saxx deepSound DS-12 zárt aktív sub; Kábelek: Alisca Orange Black Line RCA és hangszóró

GaGu
Fórumlakó
Fórumlakó

A DVD-2910 adatlapja (a következő hónapokban csak erre fogok spórolni, az már biztos...): 
http://www.usa.denon.com/catalog/pdfs/DVD2910.pdf

És ha minden igaz, akkor a 12-bit 216MHz-es A/D-átalakítót az Analog Devices fogja szállítani, amiből ugye rögtön kettőt is raknak bele...

Analog Devices
TV: TCL 65C805, Blu-ray 4K UHD: Sony Sony UBP-X800M2; AV-Receiver: Pioneer SC-LX87; CD: Rotel RCD-06; Hangfalak: Quadral Platinum M35 front, Quadral Platinum M10 Base center, Canton Plus X.3 és GX.3 surround, Saxx deepSound DS-12 zárt aktív sub; Kábelek: Alisca Orange Black Line RCA és hangszóró

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött

Nemsemmi ! Dejo, hogy vartam ......asszem a 668at is siman kenterbe veri.
Lehet, hogy mégiscsak el kell adjam a 668-at.. és lehet, hogy elég lesz nekem is a 2910

bár azért csábít a 3910

SoundkeY
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: SoundkeY »

A DVD-2910 adatlapja (a következő hónapokban csak erre fogok spórolni, az már biztos...): 

UDV !

Nemsemmi ! Dejo, hogy vartam ......asszem a 668at is siman kenterbe veri.

TV: Samsung CS-761APF 30"
Projector:Sanyo PLV-Z2
Erősítő:Pioneer VSX-909RDS THX ULTRA
DVD: Denon DVD1910, Panasonic A360
Video:Panasonic NV HD 630
Hangfalak: Phonar volume2, Phonar Center2, Phonar Compact2, YST-SW 80 sub.....

GaGu
Fórumlakó
Fórumlakó

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Érdekes, hogy amerikában 2900 a neve a lejátszónak és nem Faroudja DCDi van benne hanem Silicon Image PureProgressive.
A 2900 ugyanaz mint nálunk. Régi modell. Az újat ugyanúgy odaát is 2910-nek hívják.

GaGu
Fórumlakó
Fórumlakó

Én inkább a még egyel nagyobb tipuson gondolkodom, 3910? Nem tudom, mikorra lesz belőle elérhető verzió. Bár az is tény, hogy valamiért nem szívesen váltanék a Denonról, ill. ha mégis, akkor már inkább a Rotel felé csak ez meg angyon drága. Viszont ezeknek az új Denonoknak nagyon jók a paraméterei...
Itt van két nagy kép a 3910-ről:

Front
Back

Nekem túl drabális nagyobb, mint az erősítőm. A Rotel DVD lejátszója nem ez a kategória, ráadásul nem sokkal olcsóbb. Bár nyilván az jobban mutat a Rotel erősítőn.

Hú, ez nagyon dögösen néz ki, de nem akarom elhinni, hogy már ez is "Made in China"... A japánok Japánban gyártanak még valamit?

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött

Nekem túl drabális nagyobb, mint az erősítőm. A Rotel DVD lejátszója nem ez a kategória, ráadásul nem sokkal olcsóbb. Bár nyilván az jobban mutat a Rotel erősítőn.
Köszi a képeket!!

Ezért is mondom, hogy rendkívül csábítóak a paraméterek. Annál is inkább, mert ha ebben benne van a DCDi, akkor esteleg egy gyengébb projektorból is jobb képet tudok varázsolni.. De majd kiderül.

Először kapható legyen itthon, aztán tudjam meg az árát és végül legyen rá pénzem..

Vendég

Én inkább a még egyel nagyobb tipuson gondolkodom, 3910? Nem tudom, mikorra lesz belőle elérhető verzió. Bár az is tény, hogy valamiért nem szívesen váltanék a Denonról, ill. ha mégis, akkor már inkább a Rotel felé csak ez meg angyon drága. Viszont ezeknek az új Denonoknak nagyon jók a paraméterei...
Itt van két nagy kép a 3910-ről:

Front
Back

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött

A 1710 állítólag 45e Ft. Prog.scan, mp3, wma...
Nem nagyon hozott lázba.

A 2910-nek leszek kiváncsi az árára. Érdekes, hogy amerikában 2900 a neve a lejátszónak és nem Faroudja DCDi van benne hanem Silicon Image PureProgressive. Ami még nagyon nem tetszik az a fekete házon az arany feliratok (főleg a gombokon), de élőben kell csekkolni.

Engem se, csak gondoltam, hátha valakit érdekel :vazeg:

Vendég

Nem nagyon hozott lázba. Egyébként "állítólag" a Netdepon 42 800Ft.

A 2910-nek leszek kiváncsi az árára. Érdekes, hogy amerikában 2900 a neve a lejátszónak és nem Faroudja DCDi van benne hanem Silicon Image PureProgressive. Ami még nagyon nem tetszik az a fekete házon az arany feliratok (főleg a gombokon), de élőben kell csekkolni.

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött

Vendég

A lejátszónak progresszív kimenete van. Ehhez szükség van egy deinterlacerre.
Sima TV-vel nem is lehet használni, vagy állítható, hogy ne progresszív legyen a kimenet?

Persze, sima TV-vel is lehet használni. A komponens és DVI/HDMI kimenet változtatható, hogy progresszív vagy interlace legyen. Az RGB-n és az S-Videon nem is érhető el progresszív jel csak interlace.

Flashman
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: Flashman »

Muszáj lesz projektort vennem, hogy kihaszálhassam a az új Denonban rejlő lehetőségeket.
Bizony én is így tervezem,csak még azt a fránya "mozimegyanagyszobábamamamegakicsibe"problémát kellene valahogy megoldani!
Erősítő: Yamaha RX-V640RDS, DVD: Pioneer DV- 656Ad, VHS: Panasonic NV-HD642, TV: 82cm16:9 Philips 32PW 6517, Hangfalak: Wharfedale 8.3 front,8c center,8.1 háttér,WH-2 hátsó center, PC-10 sub, Hangfalak bikábelezve Neotech KS-1034 M és KS-2125 M vezetékekkel. CD játékos tervben!

Vendég

A lejátszónak progresszív kimenete van. Ehhez szükség van egy deinterlacerre.
Sima TV-vel nem is lehet használni, vagy állítható, hogy ne progresszív legyen a kimenet?

cosmo
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: cosmo »

Kicsit nekem még kínai de azért kösz! A HDTV egyenlőre(de mindenképp) a jövő!
A ma kapható 4-600 ezer Ft-os projektorok túlnyomó része már 1280x720-as felbontású ami már HDTV. Ha simán DVD-t nézel rajta akkor is szükséges felskálázni a jelet. Ezt alapesetben a projektor végzi jól vagy kevésbé jól. Ezért jó ha a DVD lejátszó kiváló minőségben képes rá mert nem kell a projektorral bíbelődni. Meglátásom szerint aki televízión néz DVD-t annak sok szépet nem hoz a Denon új szériája. Ami miatt nagyon jók az mind csak progresszív megjelenítőn élvezhetőek.

Muszáj lesz projektort vennem, hogy kihaszálhassam a az új Denonban rejlő lehetőségeket.

Vendég

A ma kapható 4-600 ezer Ft-os projektorok túlnyomó része már 1280x720-as felbontású ami már HDTV. Ha simán DVD-t nézel rajta akkor is szükséges felskálázni a jelet. Ezt alapesetben a projektor végzi jól vagy kevésbé jól. Ezért jó ha a DVD lejátszó kiváló minőségben képes rá mert nem kell a projektorral bíbelődni. Meglátásom szerint aki televízión néz DVD-t annak sok szépet nem hoz a Denon új szériája. Ami miatt nagyon jók az mind csak progresszív megjelenítőn élvezhetőek.

Flashman
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: Flashman »

A lejátszónak progresszív kimenete van. Ehhez szükség van egy deinterlacerre. A Faroudja nevű cég gyártja az egyik legjobb minőségű deinterlacert ezt hívják DCDi-nak. Ebből többféle verzió is létezik. Az új Denon sorozat egyértelműen a projektorral rendelkezőket célozza meg, a DVI kimenet és a DCDi ez esetben nagyon-nagyon hasznos. A scaler a másik jelentős dolog, hiszen a HDTV projektorok felbontása nem egyezik meg a PAL felbontásával. A DVD-n található 576i jelet át kell alakítani a projektor natív felbontására (720, 1080) és ebben szintén nélkülözhetetlen a jó scaler. Jelenleg ebben az árkategóriában csak a Samsung 935-ös rendelkezik ilyen képességekkel.
Erősítő: Yamaha RX-V640RDS, DVD: Pioneer DV- 656Ad, VHS: Panasonic NV-HD642, TV: 82cm16:9 Philips 32PW 6517, Hangfalak: Wharfedale 8.3 front,8c center,8.1 háttér,WH-2 hátsó center, PC-10 sub, Hangfalak bikábelezve Neotech KS-1034 M és KS-2125 M vezetékekkel. CD játékos tervben!

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött

A Denonnak teljesen más az ezüst színe, mint a Pioneernak vagy a Sony-nak. Egyébként lesz ezüst színű amit inkább titánnak hívnék: 

Köszi! Így már sokkal jobban tetszik!

Még az se kizárt, hogy ilyet veszek majd...

Vendég

A legnagyobb érdeklődésre számot tartható típus a DVD-1910 lesz (szerintem). Kb. 70 ezer Ft-ért a következőket kapjuk:

Engm inkább a következő kategória érdekelne. Feltéve, hogy lenne ezüst színben is, ami a képeket elnézve elég esélytelennek tűnik...

A Denonnak teljesen más az ezüst színe, mint a Pioneernak vagy a Sony-nak. Egyébként lesz ezüst színű amit inkább titánnak hívnék. A 2910 annyival több, hogy beépített dekódereket tartalmaz (DD, DTS) és 12bit/216Mhz-es VDAC-ja van. Van HDMI kimenete és lejátsza az SACD-t. Mindezt 160 ezerért.

cosmo
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: cosmo »

A legnagyobb érdeklődésre számot tartható típus a DVD-1910 lesz (szerintem). Kb. 70 ezer Ft-ért a következőket kapjuk:

Engm inkább a következő kategória érdekelne. Feltéve, hogy lenne ezüst színben is, ami a képeket elnézve elég esélytelennek tűnik...

Szerintem kell lennie szürkében, mert az új 3805-ös is szürképen virít.

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”