Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Panasonic DVD S-49
Panasonic DVD S-49
interreferál... nem hallottad még ezt? :kiraly: (remélem jol mondom)
Ki az az INTER és még REFERÁL is ?
:taps:
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Panasonic DVD S-49
interreferál...
Írd már le még párszor ezt az ökörséget...
interreferál,interreferál,interreferál,interreferál,interreferál...
nem magamtol találtam ki bekap6od.gif
Média Marktba mondták
TV:Pioneer 4280XA; Erősítő:Marantz SR-5200; DVD-lejátszó: Denon DVD-1910; Front: TDL RTL 3; Center: Wharfedale Diamond 8 Center; Surround: Wharfedale Diamond 8.1 Surrond; Sub: Wharfedale Power Cube 12A Konzol: XBOX 360; HD lejátszó: Popcorn Hour NMT-100A
Panasonic DVD S-49
interreferál...
Írd már le még párszor ezt az ökörséget...
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609
AVR: Marantz NR1609
Panasonic DVD S-49
Hol vagy Lacy ?
ma még nem láttam erre fele... biztos jön madj...
TV:Pioneer 4280XA; Erősítő:Marantz SR-5200; DVD-lejátszó: Denon DVD-1910; Front: TDL RTL 3; Center: Wharfedale Diamond 8 Center; Surround: Wharfedale Diamond 8.1 Surrond; Sub: Wharfedale Power Cube 12A Konzol: XBOX 360; HD lejátszó: Popcorn Hour NMT-100A
Panasonic DVD S-49
interreferál a tv-vel...
Mit csinál?
"véglis nem lehet annyira észrevenni csak amikor este filmet nézek és a stáblistát irják ki..."
Ne nézz stáblistát este! :taps:
Mondom JÓ (minőségi) kábelt használj! :kiraly:
interreferál... nem hallottad még ezt? (remélem jol mondom)
Panasonic DVD S-49
Hol vagy Lacy ?
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Panasonic DVD S-49
interreferál a tv-vel...
Mit csinál?
"véglis nem lehet annyira észrevenni csak amikor este filmet nézek és a stáblistát irják ki..."
Ne nézz stáblistát este! :kiraly:
Mondom JÓ (minőségi) kábelt használj! :taps:
Panasonic DVD S-49
rendben :taps: errő jut eszembe...ha a tv-be van két fekete csík függőlegesen amikor dvd-t nézek az a kábel hibája?
Ha a két szélén van a fekete csík és 4:3-as filmet nézel, akkor nem. :kiraly:
Próbáld ki másik kábellel.
ez minden filmnél így van..ha 4:3 ha 16:9 két sötét csík és nem teljesen a szélén,kiprobáltam ilyen olcsó 300ftos scart kábellel hát még rosszabb... ugy láccik akkor az a kábel ami most van még az se oylan jo...én arra gondoltam hogy nincsenek valami frankon leárnyékolva és interreferál a tv-vel...véglis nem lehet annyira észrevenni csak amikor este filmet nézek és a stáblistát irják ki...
Panasonic DVD S-49
rendben :taps: errő jut eszembe...ha a tv-be van két fekete csík függőlegesen amikor dvd-t nézek az a kábel hibája?
Ha a két szélén van a fekete csík és 4:3-as filmet nézel, akkor nem. :kiraly:
Próbáld ki másik kábellel.
Panasonic DVD S-49
jah nekem TV-re kéne...72cm-es 16:9es (100Hz) Pana tv-re méghozzá...
az a lényeg hogy éles,tiszta legyen a képe (ne ugy mint a yamadánál...topmpa,szemcsés...) divx része nmem nagyon érdekel csak dvd-t néznék rajta...hangja is jo legyen mer egy marantz sr-7200-es erősítőre kéne
és az irott lemezeket rendesen kezelje
ennyi a követelményem...
Ezeket a követelményeket szerintem, tudja bármelyik Pana... :taps:
Lényeg, hogy normális minőségű összekötő kábelt használj!
rendben :kiraly: errő jut eszembe...ha a tv-be van két fekete csík függőlegesen amikor dvd-t nézek az a kábel hibája?
Panasonic DVD S-49
az a lényeg hogy éles,tiszta legyen a képe (ne ugy mint a yamadánál...topmpa,szemcsés...) divx része nmem nagyon érdekel csak dvd-t néznék rajta...hangja is jo legyen mer egy marantz sr-7200-es erősítőre kéne
ennyi a követelményem...
Ezeket a követelményeket szerintem, tudja bármelyik Pana...
Lényeg, hogy normális minőségű összekötő kábelt használj!
Panasonic DVD S-49
De, ha figyeled, az aláírásokat, több embernek is van még Pana s35, ill. s75ös játékosa :taps:
(nem mai darabok )
jaja látom... kérdés hogy miért van régebbi nekik? azé mer régen vették vagy azé mer azok jobbak?
Az el kell dönteni, hogy mire fogod kötni (TV,proji,plazma...)?
Te, TV-t írtál. Nagy differenciákat így nem fogsz észre venni.
Mire fogod használni?
Én amire használom egyenlőre nem kell jobb. (De kellene! :kiraly: csak abból a pénzből már sok S75 kijönne!) Majd,ha jobban elterjed nálunk is a HD.
ennyi a követelményem...
Panasonic DVD S-49
De, ha figyeled, az aláírásokat, több embernek is van még Pana s35, ill. s75ös játékosa :kiraly:
(nem mai darabok :taps: )
jaja látom... kérdés hogy miért van régebbi nekik? azé mer régen vették vagy azé mer azok jobbak?
Az el kell dönteni, hogy mire fogod kötni (TV,proji,plazma...)?
Te, TV-t írtál. Nagy differenciákat így nem fogsz észre venni.
Mire fogod használni?
Én amire használom egyenlőre nem kell jobb. (De kellene! csak abból a pénzből már sok S75 kijönne!) Majd,ha jobban elterjed nálunk is a HD.
Panasonic DVD S-49
Na most jól összezavarjátok szegény Dékány-t!
áhhh...képbe vagyok
azé vágom valmennyire a témát énis... :taps: :kiraly:
De, ha figyeled, az aláírásokat, több embernek is van még Pana s35, ill. s75ös játékosa
(nem mai darabok )
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 685
Panasonic DVD S-49
áhhh...képbe vagyok
De, ha figyeled, az aláírásokat, több embernek is van még Pana s35, ill. s75ös játékosa
(nem mai darabok )
Rega io/ DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / hangfalkábel, rca: HiDiamond D3, tápkábel: Isotek Evo3 Premium és Initium ill. Hivox, koax: AQ1 , usb a/b: Oyaide, ethernet: Audioquest Forest
Panasonic DVD S-49
áhhh...képbe vagyok
Panasonic DVD S-49
Na most jól összezavarjátok szegény Dékány-t! :kiraly:
Panasonic DVD S-49
pl. az s-27(2004) és s-29(2005) között sem lett(nagy, talán semmi :kiraly: ) különbség, hacsak a +2 nem az :taps:
De az S27 és az S295 között már van észrevehető különbség.
Pont annyi, mint az S47 és az S49 között.
- GTomi
- V.I.P.
Panasonic DVD S-49
pl. az s-27(2004) és s-29(2005) között sem lett(nagy, talán semmi :kiraly: ) különbség, hacsak a +2 nem az :taps:
De az S27 és az S295 között már van észreveheto˝ különbség.
csak egy kicsi
Rega io/ DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / hangfalkábel, rca: HiDiamond D3, tápkábel: Isotek Evo3 Premium és Initium ill. Hivox, koax: AQ1 , usb a/b: Oyaide, ethernet: Audioquest Forest
Panasonic DVD S-49
pl. az s-27(2004) és s-29(2005) között sem lett(nagy, talán semmi ) különbség, hacsak a +2 nem az :kiraly:
De az S27 és az S295 között már van észrevehető különbség.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Panasonic DVD S-49
dékány!
Ez csak egy példa, de a DVD lejátszók esetében az új tipusnál -2006- nem hiszem, hogy olyan egetrengeto˝ plusztudományt tudnának beletenni, hogy megbánhasd egy életre, hogy nem vártál...
pl. az s-27(2004) és s-29(2005) között sem lett(nagy, talán semmi :taps: ) különbség, hacsak a +2 nem az
jó, persze, az igaz, hogy egyes tipusoknál a video 54rôl - 108ra "ugrott"(részben a divx miatt is) , ez javulást okozott, okozhatott a képben, de ez attól is függ, hogy min akarod megjeleníteni a képet pl. egy 72-82 cm tévénél nem biztos , hogy látod a különbséget.
OFFTOPIC:
ha belegondolok, hogy az 2005 yamaha rx-v350 (néhány technikai paraméterét tekintve jobbnak tu"nik) lecseréltem egy régebbi(2 éves) rx-v 440 re ... :kiraly: és nem bántam meg
háát lehet...speciál én 72cm-es tv-n fogom nézni...
sztem csak a design változik leginkább belső tudás nem biztos legalábbis a 27 és 29 esetébe...
- GTomi
- V.I.P.
Panasonic DVD S-49
dékány!
Ez csak egy példa, de a DVD lejátszók esetében az új tipusnál -2006- nem hiszem, hogy olyan egetrengeto˝ plusztudományt tudnának beletenni, hogy megbánhasd egy életre, hogy nem vártál...
jó, persze, az igaz, hogy egyes tipusoknál a video 54rôl - 108ra "ugrott"(részben a divx miatt is) , ez javulást okozott, okozhatott a képben, de ez attól is függ, hogy min akarod megjeleníteni a képet pl. egy 72-82 cm tévénél nem biztos , hogy látod a különbséget.
OFFTOPIC:
ha belegondolok, hogy az 2005 yamaha rx-v350 (néhány technikai paraméterét tekintve jobbnak tu"nik) lecseréltem egy régebbi(2 éves) rx-v 440 re ... és nem bántam meg
Panasonic DVD S-49
dékány!
Ha mindíg az ujabb és ujabb dolgokra várna az ember, akkor soha semmit sem venne meg.
Én is sokat töprengtem pl. a projin, és hiába mondták, hogy HD így meg úgy, ezen meg nem jelenik meg még a DVD felbontása sem teljesen, de most így egy év után is ugy vagyok vele, hogy teljesen bejött a dolog, mert nem lettek HD anyagok könnyen elérhető módon, a DVD-k minőségével meg vagyok elégedve, és már egy éve nézem a 220 cm átlójú képet. ha meg a HD miatt vártam volna, most is csak a 82cm-es TV-t bámulhatnám.
Ez csak egy példa, de a DVD lejátszók esetében az új tipusnál -2006- nem hiszem, hogy olyan egetrengető plusztudományt tudnának beletenni, hogy megbánhasd egy életre, hogy nem vártál...
Panasonic DVD S-49
az a gond ha ez olcsobb lesz annak az lesz az oka hogy lesz ujabb modell ami mégtöbbet tud...és akkor azt akarom majd...
akkor soha ne vegyél semmit, mert lesz jobb...má' elnézést...
(Ami persze nem feltétlenül igaz esetleg.)
de sajnos mindig kitalálnak valami ujat... de akkor is ilyet veszek
- GTomi
- V.I.P.
Panasonic DVD S-49
az a gond ha ez olcsobb lesz annak az lesz az oka hogy lesz ujabb modell ami mégtöbbet tud...és akkor azt akarom majd...
akkor soha ne vegyél semmit, mert lesz jobb...má' elnézést...
(Ami persze nem feltétlenül igaz esetleg.)