Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Denon AVR-3802

Vendég

Denon AVR-3802

Hozzászólás Szerző: Vendég »

nem is allitottam az ellenkezőjét, csak megemlitettem a kivancsisagomat, mert en hallottam mind kettot es hat a denon szebben muzsikalt
Nem úgy értettem, bocsi.
Csak eddig mindig azt hallottam, hogy a 380X széria mind zenében, mind moziban süti. A H/K-k zeneiek, de mozira nem üti meg a Denont, még azonos árban sem. Biztos tud valamit Gandalf, amit mi nem

Hypo
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Denon AVR-3802

Hozzászólás Szerző: Hypo »

Hú de kíváncsiak vagytok! 
1. denon 1910, ha beváltja a hozzáfűzött reményeket, azaz ha progresszív lejátszással vagy anélkül, jobb lesz mint a pana s75 és az optoma deinterlacer páros.

2. H/K 4550 a bass management miatt

Tutira veszem Gandalf hozzáértését, de nemtudom hogy jó csere-e egy H/K 4550-as a többszörös tesztgyőztes 3802 után.

nem is allitottam az ellenkezőjét, csak megemlitettem a kivancsisagomat, mert en hallottam mind kettot es hat a denon szebben muzsikalt

Vendég

Denon AVR-3802

1. denon 1910, ha beváltja a hozzáfűzött reményeket, azaz ha progresszív lejátszással vagy anélkül, jobb lesz mint a pana s75 és az optoma deinterlacer páros.

Tutira veszem Gandalf hozzáértését, de nemtudom hogy jó csere-e egy H/K 4550-as a többszörös tesztgyőztes 3802 után.

Hypo
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Denon AVR-3802

Hozzászólás Szerző: Hypo »

H/K 4550 kivancsi vagyok neked hogy tetszik sztereoba a denon utan

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 8

Denon AVR-3802

Hozzászólás Szerző: Gandalf »

TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W

Vendég

Denon AVR-3802

Hát azt nem venném át, mert nem tudnék vele mit kezdeni. Éppen egy másik av receivert készülök venni.
Miért?? Nálatok nem csapkodja a szél az ajtót??

Ahogy Róka mondja az Üvegtigrisben:
"Jó az.Nagy, nehezék.Alátét."

Csak annyit, hogy 150ért van 2803-as az aproneten, szvsz a Tied kihagyhatatlan vétel. Sajnos nem nekem

Sok sikert

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Denon AVR-3802

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

Nem számítasz be egy RXV 350-est??  40e-be??Sosem alkudozom, az olyan ....

Hát azt nem venném át, mert nem tudnék vele mit kezdeni. Éppen egy másik av receivert készülök venni.

Lehet tippelni???

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött

Denon AVR-3802

Nem számítasz be egy RXV 350-est?? 40e-be??Sosem alkudozom, az olyan ....

TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W

Vendég

Denon AVR-3802

Azért választottam ezt a megoldást, mert szeretném, ha gyorsan elvinnék. A reális ára egyébként olyan 150-160e között lenne. Viszont ebben az árban elég nagy a verseny, ezért kénytelen vagyok alákínálni. Ha ezt elmondom az esetleges vásárlónak, akkor bizonyára megérti. Ha valakinek van egy kis józan esze látja, hogy ennél olcsóbban már nemigen lehet adni. 
Én személy szerint nemigen szoktam és nem szeretek alkudni, ha a meghírdetett ár megfelelő akkor megadom kifizetem.

Engem nagyon érdekelne, ez egy sokat istenített gép Csak ahhoz elkéne adnom a Yamaha RXV 350, aminek viszont egybe van a garancia papírja.Vagy nem adom hozzá és akkor ócsóbban kell adnom, vagy odaadom, akkor viszont a DVD garója ugrott.

Nem számítasz be egy RXV 350-est?? 40e-be??
Sosem alkudozom, az olyan ....

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött

Denon AVR-3802

Fontosabb adatok:

105 W x 7 (8 ohms)
DTS-ES Discrete 6.1,DTS-ES Matrix 6.1,DTS NEO:6,Dolby Pro Logic II,Dolby Digital,Dolby Digital EX
96 kHz, 24-bit Audio D/A Converters
8-Channel Input for DVD-Audio or SACD
Surround A/B Speaker Switching
Support for Multi Zone Configurations
Iconbased On-Screen Display
Programmable Remote Controller
RDS (Radio Data System) with Radio text
40-station AM/FM Random Preset Memory Tuning

Dimensions (W x H x D) mm 434 x 171 x 416

Weight 16.5 kg

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”