Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
yamaha 620 banándugó
yamaha 620 banándugó
- nem egyszerubb egy kis utvefuroval nekiesni??
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
yamaha 620 banándugó
"Nekem úgy rémlik, hogy az egész műanyag kupakot le kell pattintani. De már nem emlékszem pontosan. " Gandalf-nál az igazság!
Holnap éjjel teszek fel fotót!
Norbi
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
yamaha 620 banándugó
B A R B Á R O K !!!!
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
yamaha 620 banándugó
Mert nálam még nincsenek banándugók.
És kit zavar a lyuk?
Engem nem zavar! csak gondoltam védem egy kicsit a porosodástól.
Arra jó a rágógumi, vagy a porszívó.
yamaha 620 banándugó
És kit zavar a lyuk?
Engem nem zavar! csak gondoltam védem egy kicsit a porosodástól.
yamaha 620 banándugó
de még talán cosmo Denonja is ilyen volt, egyedül az Onkyo volt visszaállítható tán.
Nem szerencsére a Denonokban hasonló kis dugúszerű pöcköt kell kivenni és kész, már tudja is fogadni a banándugót, és ez a folyamat nem irreverzibilis, táhát a dugót vissza lehet helyezni, hogy nem porosodjon a csatlakozó, ha esetleg nincs benne banándugó.
Lehet, akkor Torzonborz nem engedte az Onkyo szüzességét elvenni
Amúgy a Technics is olyan, hogy ki lehet piszkálni a dugóját, és ha nem kell (és persze nem veszti el az ember azokat az apró vackokat) akkor vissza is lehet tenni.
a pionál hasonló a helyzet. 3mas lemezcsavarral ( belecsavar és kihúz) tudtam eltávolítani, és azóta banándugók vannak.
tv:LG flatron 100hz digit 72cm, erölködő: Pioneer vsx-ax3, hangfalak: Quadral qlx 210 front, qlx 160 srr, Acent base center, Klipsch rb25 háttér, mély: Klipsch Rw 10. Dvd: Pioneer DVR-530H, kábelek neotech.
yamaha 620 banándugó
Én is kipiszkáltam a denonból, el is tettem valahova, de minek kéne azt visszarakni bármikor is.
örülj, hogy lyukak vesznek körül
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )
yamaha 620 banándugó
És kit zavar a lyuk?
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
yamaha 620 banándugó
Én is kipiszkáltam a denonból, el is tettem valahova, de minek kéne azt visszarakni bármikor is.
yamaha 620 banándugó
Én szerencsésen kidobtam őket véletlenül!
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
yamaha 620 banándugó
Ma délután ugyanezt a történetet játszottam végig ( yamaha450 + blaki-tól vásárolt VhD cs122). Nekem nem volt itthon "gagyi" banándugóm ezért golyóstollat használtam. A toll kúpos hegye nagyon profi módon benyomta a műanyagot és utánna csak úgy csusszant bele a banándugó.
Szóval tökéletesen müxik a banándugó!
Kowi
Zene :
Amplifier : Audiolab 6000a, CD/Bluray : Oppo BDP-103eu, TIDAL hifi: Bluesound Node N130, Phono : NAD C588 (AT VM740ML), Tapedeck: Aiwa AD-F850, Loudspeakers : Bower & Wilkins CM8 (VdH cs122)
Mozi:
Tv : Panasonic TX-L55ET60, Media Player : Apple TV 4K, Hangfal: JBL Bar 5.0 MultiBeam
Amplifier : Audiolab 6000a, CD/Bluray : Oppo BDP-103eu, TIDAL hifi: Bluesound Node N130, Phono : NAD C588 (AT VM740ML), Tapedeck: Aiwa AD-F850, Loudspeakers : Bower & Wilkins CM8 (VdH cs122)
Mozi:
Tv : Panasonic TX-L55ET60, Media Player : Apple TV 4K, Hangfal: JBL Bar 5.0 MultiBeam
yamaha 620 banándugó
és persze nem veszti el az ember azokat az apró vackokat) akkor vissza is lehet tenni.
Én szerencsésen kidobtam őket véletlenül!
yamaha 620 banándugó
de még talán cosmo Denonja is ilyen volt, egyedül az Onkyo volt visszaállítható tán.
Nem szerencsére a Denonokban hasonló kis dugúszerű pöcköt kell kivenni és kész, már tudja is fogadni a banándugót, és ez a folyamat nem irreverzibilis, táhát a dugót vissza lehet helyezni, hogy nem porosodjon a csatlakozó, ha esetleg nincs benne banándugó.
Lehet, akkor Torzonborz nem engedte az Onkyo szüzességét elvenni
Amúgy a Technics is olyan, hogy ki lehet piszkálni a dugóját, és ha nem kell (és persze nem veszti el az ember azokat az apró vackokat) akkor vissza is lehet tenni.
yamaha 620 banándugó
perverz egy topik, halljátok e
(én anno azt hittem, nincs a yamahámnak banános bemenete - a satsystemben mutattak rá, hogy van, pont egy 620as yamahán )
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
yamaha 620 banándugó
Mégegyet. (Errefelé nemigen szoktam port törölni )
Köszi ez világbajnok kép. Előkaptam egy régi újságot és ott látom, hogy a 620-asnak pont ilyen csatija van!
yamaha 620 banándugó
Mégegyet. (Errefelé nemigen szoktam port törölni )
Mozi: Projektor: Sony VPL-HW65ES, Vászon: Moovia Moto Design 244 x 190 cm motoros TV: Philips 65OLED754/12, Source: Dune Base, Sony BDP-S790, Amp: Onkyo TX-NR656, Speakers: JAMO D500 5.0, Sub: Velodyne Impact-10
yamaha 620 banándugó
Tudnál képet felteni a csatiról. Az lenne a legjobb, ha lenne olyan is ami nincs beszakítva. Akkor egy szempillantás alatt össze tudnám vetni a 620 csatijaival.
Na, bemásztam mögé, úgyhogy itt a kép.
Értelemszerűen, amelyik alatt van dugó, az van betörve, míg a mellette levő nincs.
Jól látszik, a fehér "gyűrű", ahol a műanyag betört.
Mozi: Projektor: Sony VPL-HW65ES, Vászon: Moovia Moto Design 244 x 190 cm motoros TV: Philips 65OLED754/12, Source: Dune Base, Sony BDP-S790, Amp: Onkyo TX-NR656, Speakers: JAMO D500 5.0, Sub: Velodyne Impact-10
yamaha 620 banándugó
Tudnál képet felteni a csatiról. Az lenne a legjobb, ha lenne olyan is ami nincs beszakítva. Akkor egy szempillantás alatt össze tudnám vetni a 620 csatijaival.
yamaha 620 banándugó
Én direkt erre a célra vettem egy olcsó dugót, amivel "bejárattam" a lyukat
Szóval egyszerűen be kell szakítania tetejét?
620-asnál is így van?
Mivel szakítottad be? Egy csavarhúzóval?
Egy olcsó banándugóval szakítottam be, és kicsit huzigáltam ki-be (úgy bántam vele, mint a szűzlánnyal ), aztán jöhetett a rendes (értsd drágább, jóminőségű) banándugós hangfalkábel, ami akkor már simán becsúszott, mint egy jól bejáratott ... hm ... izé ... lyukba, na.
Nem tudom, hogy a 620-asnál is így van-e.
yamaha 620 banándugó
Szóval egyszerűen be kell szakítania tetejét?
620-asnál is így van?
Mivel szakítottad be? Egy csavarhúzóval?
yamaha 620 banándugó
yamaha 620 banándugó
ilyenkor a behajlo reszek nem szukitik az atmerot? , esetleg felsertik a banandugo feluletet? mert ugye ahol valami szakad az ott eleg erdes, hegyes felulet keletkezik.. vagy van hely kb. 2-3mm nekik biztositva? - valahogy nemszivesen dugnek egy ilyen beszakitott huvelybe egy minosegibb, draga banandugot..
yamaha 620 banándugó
Ez az egész macera a CE miatt van. Európában ugyanis annyira "hülyék" az emberek a szabályok alkotói szerint, hogy képesek lennének a banándugót bedugni a konnektorba. Ezért az európai biztonsági szabályok szerint nem is lenne szabad banándugót használni.
Az már más kérdés, hogy aki olyan hülye, hogy a banándugót a 230V-os hálózati konnektorba dugja az vajon a csupasz dróttal nem fog-e próbálkozni?
gordon314.fw.hu
yamaha 620 banándugó
Légy nyugodt, be kell erőltetni (mint egy p..film ) a belseje beszakad, és onnantól ott a luk.Nekem se Yamahám van, de mikor az AV2,5 itt járt erősítőt tesztelni, akkor csináltuk ezt gemini erősítőjével, de még talán cosmo Denonja is ilyen volt, egyedül az Onkyo volt visszaállítható tán.
- ilyenkor a behajlo reszek nem szukitik az atmerot? , esetleg felsertik a banandugo feluletet? mert ugye ahol valami szakad az ott eleg erdes, hegyes felulet keletkezik.. vagy van hely kb. 2-3mm nekik biztositva? - valahogy nemszivesen dugnek egy ilyen beszakitott huvelybe egy minosegibb, draga banandugot..
Előre könnyítve van, de volt egy ami beakadt, kiscsvarhúzóval kipiszkáltuk
yamaha 620 banándugó
Légy nyugodt, be kell erőltetni (mint egy p..film ) a belseje beszakad, és onnantól ott a luk.Nekem se Yamahám van, de mikor az AV2,5 itt járt erősítőt tesztelni, akkor csináltuk ezt gemini erősítőjével, de még talán cosmo Denonja is ilyen volt, egyedül az Onkyo volt visszaállítható tán.
- ilyenkor a behajlo reszek nem szukitik az atmerot? , esetleg felsertik a banandugo feluletet? mert ugye ahol valami szakad az ott eleg erdes, hegyes felulet keletkezik.. vagy van hely kb. 2-3mm nekik biztositva? - valahogy nemszivesen dugnek egy ilyen beszakitott huvelybe egy minosegibb, draga banandugot..
T A M I . H U