Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Panasonic DVD-S35

Kommandante
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Panasonic DVD-S35

Hozzászólás Szerző: Kommandante »

A Basys-nek van hivatalos bemutatóterme valahol pesten, meg van egy kint is, ahol maga a Basys van. Ott megsasolhatod őket.
Cuccos: Loewe Cantus 3870ZW; Onkyo TXSR600E; Somogyi hangfal (eladó!), DVD-t meg most szeretnék venni (Onkyo, Pioneer, vagy Panasonic)

Vendég

Panasonic DVD-S35

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Srácok, ha megszakadok akkor is, most már elmegyek egy kis "Loewenézőbe" (engem csak szakmailag érdekel a dolg). Viszont felvilágosítást kérnék, hogy hol lehet ezeket a csodákat megnézni (ugytudom, hogy a Herta árusította egy időbe)?
Nagy csoda nincs benne. Van helyette design és az átlagosnál jobb technika.

Ha jól tudom az Annex-ben még árulnak. 13. Hegedűs Gyula eleje. A MediaMarktban is van (WestEnd), de ott nem ajánlom a tapasztalatszerzést. A hivatalos forgalmazó a Basys.

TechnoMan
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Panasonic DVD-S35

Hozzászólás Szerző: TechnoMan »

ASSZONY RULEEEEZ ! 
De jó, hogy egyedülálló vagyok, így csak magammal kell megbeszélnem a beruházásokat

Srácok, ha megszakadok akkor is, most már elmegyek egy kis "Loewenézőbe" (engem csak szakmailag érdekel a dolg). Viszont felvilágosítást kérnék, hogy hol lehet ezeket a csodákat megnézni (ugytudom, hogy a Herta árusította egy időbe)?
TV: Panasonic TX-32PF10, HD: Western Digital - WD TV HD,DVD: Panasonic DVD-S42 / Bellagio AD2020 (DivX), HGF:Technics SB-EX3(front) SB-CSS14(Sur/Cent), AMP: Yamaha RX-V350

Kommandante

Panasonic DVD-S35

ASSZONY RULEEEEZ !

De jó, hogy egyedülálló vagyok, így csak magammal kell megbeszélnem a beruházásokat
Cuccos: Loewe Cantus 3870ZW; Onkyo TXSR600E; Somogyi hangfal (eladó!), DVD-t meg most szeretnék venni (Onkyo, Pioneer, vagy Panasonic)

Rocky Balboa
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Panasonic DVD-S35

Hozzászólás Szerző: Rocky Balboa »

TechnoMan: köszönöm a választ

Kommandante:Köszönöm a tippet,de az én "Édesemet" nem sikerűlt meggyőzni a 16/9-es TV-ről ,ami amúgy 1 Thomson 32WZ610 lett volna

Bocs az off-ért

Kommandante

Panasonic DVD-S35

Kicsit belerondítok ebbe a topikba.

Loewe Cantus 3870ZW kontra Panaszkodik TX28TX20P (vagy mi a rák', nemtom pontosan, valami síkképcsöves 28"-os Pana.)
Panaszkodik: Picit "melegebb" szinek, tökéletes élesség. Loewe: "hidegebb" színek, viszont még élesebb kép. A Pana a Loewe-hez képest sokkal kockásabb, (u.a. a film, DVD)
Loewe: Szebb design, bár engem sohasem a dizájn érdekelt, hanem az, hogy milyen a képminőség amit bámulok. Pana: a sík cső miatt geometriai hiba a kép szélein, Loewe-nél ez nyista.
A baráti körben van még egy SONY 4:3-as is, de arról a förmedvényről nem alkotok véleményt.

Simon: A Loewe nem sík cuccai inkább olyasmik mint a SONY Trinitron képcsöve: hengerpalást.

Vendég

Panasonic DVD-S35

Kedves Simon, ezzel kapcsolatba én vitába ereszkednék veled . Nekem kb 3 éve van egy síkképcsőves (első generációs) 16:9-es Pana TV-m (igaz nem Loewe, de arra nem volt mód). A VILÁG MINDEN KINCSÉÉRT SEM CSERÉLNÉM LE egy normál hagyományos TV-re a kis drágámat. ÉN csak tudom, 3 lépést kell tennem és egy másik TV-vel összetudom itthon hasonlítani. Számomra a különbség:A "3 dimenziós" kép érzete. nekem olyan érzetet ad a síkképcső (márkátol független!), mintha a szereplő és a háttér közötti "légüres tér" kézzelfogható lenne(mintha megtudnám fogni), ezt a sima képcsőves technológián eddig SOSEM tudtam érzékelni. A másik a sarkakba lévő -a régi technológiábol fakadó tökéletlenségből adódoan- torzulások.
Szerintem ezeket a dolgokat csak TARTÓSABB együttélésnél tudod csak tapasztalni. Azért mert az MM/EW... 2 órán keresztül nézel egy ilyen TV-t még nem biztos hogy bejön. Nekem majd' 2 hónap kellett hozzá hogy elfogadjam a jót.

A dolog szubjektív ezért nem is érdemes vitatkozni rajta, készséggel elfogadom, hogy Neked jobban tetszik a síkképcsöves TV képe, én az említett jelenségeket nem tapasztaltam még soha síkképcsöves TV-nél pedig szinte minden ismerősömnek és a rokoni körben is csak az van.
Viszont megfogott a mondatod a sarkok torzításával kapcsolatban. Annyira nem vagyok benne -bár elektronikai végzettségem van-, de én úgy tudom, hogy az első teljesen domború képcsöves technológia a tökéletes és a minél síkabb technológia a gányolás. Maga a elektronágyú felépítése és működése a domború képcsövet támogatja. A sík képcső éppen ezért jóval bonyolultabb és nehezebb feladat bár az kétségtelen, hogy a szem szempontjából a sík kép barátságosabb, mint a domború. És pontosan ebből adódik, hogy a sík képcsöves TV-k 90%-a egyszerűen "képcsőhibás", tele van geometria torzulásokkal, elszineződésekkel. A technológia velejárója. Összegezve én úgy tudom, hogy a sík képcső a marketing és a domború a technika. Persze az én Loewe TV-m ami domború sem olyan, mint egy Color Star, csak nem teljesen sík. Viszont ez a görbület folytatódik a káván oldalt és hátul is és ettől néz ki úgy ahogy egy Sony vagy egy Panasonic soha. Sőt a Loewe sík képcsöves TV-i is sokkal csúnyábbak, mint a domborúak. De persze ez aztán már végképp szubjektív.

TechnoMan
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Panasonic DVD-S35

Van valamilyen weboldaluk?A másik kérdésem , csinálnak síkképcsőves tv-t is?
Szerintem a 100Hz és a Wide TV óta ez a légértelmesebb innovácíó a TV-k történelmébe.

www.loewe.de

Természetesen csinálnak sík képcsöves TV-ket is. Viszont abban vitában szállnék, hogy mennyire értékes innováció. Én a világ összes pénzéért nem vettem volna sík Loewe TV-t. Egyrészt a sík képcsöves TV-k ormótlanok. A Xelos kivitelezhetetlen lenne sík képcsővel. Másrészt a sík képcső miatt olyan szórásúak a TV-k, hogy 100 közül ha 5 hibátlan akkor jó arányt mondtam. A sík Loewe TV-ket nem ismerem behatóan de nem lennék meglepve, hogy a domború változatoknál ismeretlen hibák (geometria, konvengercia, stb.) ott tucatszámra jönnének elő. A sík megjelenítőnek meglehet a maga előnye csak a CRT technológia teljesen alkalmatlan rá. Nagyon szépek például a sík plasmák és LCD-k.

Kedves Simon, ezzel kapcsolatba én vitába ereszkednék veled . Nekem kb 3 éve van egy síkképcsőves (első generációs) 16:9-es Pana TV-m (igaz nem Loewe, de arra nem volt mód). A VILÁG MINDEN KINCSÉÉRT SEM CSERÉLNÉM LE egy normál hagyományos TV-re a kis drágámat. ÉN csak tudom, 3 lépést kell tennem és egy másik TV-vel összetudom itthon hasonlítani. Számomra a különbség:
A "3 dimenziós" kép érzete. nekem olyan érzetet ad a síkképcső (márkátol független!), mintha a szereplő és a háttér közötti "légüres tér" kézzelfogható lenne(mintha megtudnám fogni), ezt a sima képcsőves technológián eddig SOSEM tudtam érzékelni. A másik a sarkakba lévő -a régi technológiábol fakadó tökéletlenségből adódoan- torzulások.
Szerintem ezeket a dolgokat csak TARTÓSABB együttélésnél tudod csak tapasztalni. Azért mert az MM/EW... 2 órán keresztül nézel egy ilyen TV-t még nem biztos hogy bejön. Nekem majd' 2 hónap kellett hozzá hogy elfogadjam a jót.
TV: Panasonic TX-32PF10, HD: Western Digital - WD TV HD,DVD: Panasonic DVD-S42 / Bellagio AD2020 (DivX), HGF:Technics SB-EX3(front) SB-CSS14(Sur/Cent), AMP: Yamaha RX-V350

Vendég

Panasonic DVD-S35

Van valamilyen weboldaluk?A másik kérdésem , csinálnak síkképcsőves tv-t is?
Szerintem a 100Hz és a Wide TV óta ez a légértelmesebb innovácíó a TV-k történelmébe.

www.loewe.de

Természetesen csinálnak sík képcsöves TV-ket is. Viszont abban vitában szállnék, hogy mennyire értékes innováció. Én a világ összes pénzéért nem vettem volna sík Loewe TV-t. Egyrészt a sík képcsöves TV-k ormótlanok. A Xelos kivitelezhetetlen lenne sík képcsővel. Másrészt a sík képcső miatt olyan szórásúak a TV-k, hogy 100 közül ha 5 hibátlan akkor jó arányt mondtam. A sík Loewe TV-ket nem ismerem behatóan de nem lennék meglepve, hogy a domború változatoknál ismeretlen hibák (geometria, konvengercia, stb.) ott tucatszámra jönnének elő. A sík megjelenítőnek meglehet a maga előnye csak a CRT technológia teljesen alkalmatlan rá. Nagyon szépek például a sík plasmák és LCD-k.

TechnoMan
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Panasonic DVD-S35

TechnoMan!Ma elvitték a Piomat .Kérdés:S35 v esetleg XV10? Másik:off TX29PS10 milyen TV?on.

TV: A Loewe családot nézted már? Szerintem remek alternatíva lehet egy Panasonic vagy Sony cuccosnak. Kérdezd Simon-t, vagy én is adok infót. Anno. nagyon néztem a Panaszkodik-ot, de aztán egy Loewe lett a TV állványra feltéve, amit a mai napig nem bántam meg. Remek képminőség, ragyogó szinek, borotvaéles kép, és szuper design.

Nem tudom, én annyira nem ismerem a Loewe tv-ket , de itt a forumon még nem nagyon olvastam róluk negatív kritikát. Van valamilyen weboldaluk?
A másik kérdésem , csinálnak síkképcsőves tv-t is?

Kommandante

Panasonic DVD-S35

TechnoMan!Ma elvitték a Piomat .Kérdés:S35 v esetleg XV10? Másik:off TX29PS10 milyen TV?on.

TV: A Loewe családot nézted már? Szerintem remek alternatíva lehet egy Panasonic vagy Sony cuccosnak. Kérdezd Simon-t, vagy én is adok infót. Anno. nagyon néztem a Panaszkodik-ot, de aztán egy Loewe lett a TV állványra feltéve, amit a mai napig nem bántam meg. Remek képminőség, ragyogó szinek, borotvaéles kép, és szuper design.

TechnoMan
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Panasonic DVD-S35

Rocky: Én egyértelműen a 35-ösre szavazok. Nagyon sok minden szól mellette: DVD AUDIO és DVD RAM lejátszás, JPEG nézegetés, talán mintha az MP3-as menürésze is igényesebb lenne (de erre nem merek megesküdni). Ami számomra egy kicsit "kézzelfoghatóbb", az a komponens kimenet, feliratok állítási lehetősége függőleges irányban + kontrasztérték állítási lehetősége, több a képi ekvalizációs érték állítása is. az XV 10-es Aannyira vékony és túldizájnolt, hogy érdemleges iformációt nem látsz a "2x8 mm-es kijelzőn", csak a vele egyívású erősítővel (XR10) mutatt jól. Ja és jobban is néz ki (ne feledkezzünk el arról a tényről sem, hogy az XV10-es "High-Tech" előlapja futattot fémgőzölt müanyag, szerintetek 1 év múlva ehhez hogy fog kinézni?????????)
Egyetlen dolog szól mellette :a Made in Japan, de ezt már túlbeszéltük.
PS10: Nem tudok rá rosszat mondani, az utobbi idők Pana TV-i eléggé egyformák képileg és minőségbe is.

Rocky Balboa
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Panasonic DVD-S35

TechnoMan!
Ma elvitték a Piomat .Kérdés:S35 v esetleg XV10? Másik:off TX29PS10 milyen TV?on.

TechnoMan
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Panasonic DVD-S35

Természetesen, semmi köze nincs a menühöz a hangnak (feltétele dolognak persze az hogy a haver feltegye a több nyelven is a hangot:)) )

Ahoj!

Nem a hang, hanem a felirat álligatása érdekelne "gombnyomásra"

Parancsnok: Bocs, figyelmetlen voltam. Természetesen uez vonatkozik a feliratra/feliratokra is. Sőt a Pana történelmébe elöször a feliratokat 0 és 60 egység között tudod mozgatni is függölegesen + a kontrasztértékét is tudod állitani auto és 10 egyég között. Nálam mindkét dolog örült nagy jelentöséggel bír, mivel 1. az anamorf filmek többségénél a feliratok majd' a kép közepén van, 2. szeretem ha a kontraszttol kiesik a kép a TV-ből (én már csak ilyen vagyok) ez viszont a fehér szinű feliratoknál már nagyon bántó tud lenni a szemnek.
Egyetlen dolgot hiányolok ennél a tipusnál, ami (egyedüli modon csak a 32 és a 62-es tipusoknál megvolt), ez pedig a magyar felirat beazonosítása ill. "Hungarian" kijelzése. De semmi sem lehet tökéletes , főleg nem 38.000-ért egy DVD alapgyártotól:))))

Kommandante

Panasonic DVD-S35

Természetesen, semmi köze nincs a menühöz a hangnak (feltétele dolognak persze az hogy a haver feltegye a több nyelven is a hangot:)) )

Ahoj!

Nem a hang, hanem a felirat álligatása érdekelne "gombnyomásra"

TechnoMan
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Panasonic DVD-S35

Olvasgattam......kérdésem lenne ezzel a Panaszkodikkal... 
1.:A ganaj minőségű DVD-R -t is megeszi, ami Toshiba íróval van írva? (Pl.: Princo)

2.: Ha nincs menü a DVD-R -en, akkor a feliratot lehet távkapcsolóról álligatni?

3.:Hol a legolcsóbb ez a cuccos jelenleg ?

Kommandante:
1.
Nekem van Princom és viszi a lejátszó (más kérdés hogy bizonyos "lemezeket" nem esz meg, pld Universum...)
Valaki itt azt mondta egyszer , hogy a Ritek alapú lemezekkel boldogul el.
Most probáltuk ki a SKY nevű (ocsó) lemezzel a gépet és vitte:)))
2.
3.
úgy tudom , hogy +_ 1000 ft-os eltérésel mindenhol 38.000 körül lehet kapni (eredeti ára 45.000 volt)

Kommandante

Panasonic DVD-S35

Olvasgattam......kérdésem lenne ezzel a Panaszkodikkal...

1.:A ganaj minőségű DVD-R -t is megeszi, ami Toshiba íróval van írva? (Pl.: Princo)

2.: Ha nincs menü a DVD-R -en, akkor a feliratot lehet távkapcsolóról álligatni?

3.:Hol a legolcsóbb ez a cuccos jelenleg ?

Mr_Rob
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 1

Panasonic DVD-S35

Hozzászólás Szerző: Mr_Rob »

Én is 2 hete vettem meg feketében, és eddig SEMMI BAJA, mindent visz!
El lehet felejteni ezt a hibás széria dolgot szerintem!

Rocky Balboa
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Panasonic DVD-S35

A hozzá szólásaid alapján mint benfentest kérdeznélek:a mostani szériák megbízhatóbbak....Vendég: az égvilágon semmi értelmét nem látom a YUV bemenetnek az erősítőn (ha valami, akkor számomra ez a parasztvakítás). Kösd szépen DIREKTBE a készüléket a megjelenítődhöz(TV-dhez/plazmádhoz, netalám a 10 millás Barco projektorodhoz:))) )
Rocky: én az utobbi 1 hónapba semmi ilyet nem tapasztaltam, az általam vett készülék is gyönyörűen muzsikál otthon, nagyon imádom:)))))

TechnoMan:Köszönöm a segítséget

TechnoMan
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Panasonic DVD-S35

Köszönöm szépen a választ!Jobbára a DVD+R érdekel,mivel az nincs feltüntetve a gyári leírásban....

Lala: nyugodtan vehetsz fekete szinűt is. Ez csak 1 kamonnyi szállítmányra volt értendő , amit a Pana rögtön vissza is kért és ennek is már vagy 2 hónapja. Azóta (tudomásom szerint) sehol sem bukkant fel hibás 35-ős széria.

lalabatya

Panasonic DVD-S35

Hozzászólás Szerző: lalabatya »

Sziasztok! 
Milyen formátumokat játszik le?
DVD-R,DVD+R viszi zökkenőmentesen midkettőt?

lalabátya: én már itt 1x leírtam mindent, de mit "ismétlés a tudás anyja" alapon, íme: DVD-R és DVD+R, DVD AUDIO, DVD RAM, SVCD és VCD, JPEG, CD-R /RW, MP3 és WMA és természetesen a gyári formátumokat, úgy mint DVD-V és CD-A
Vigyázat, a vastagon szedett részt direkt lett kiemelve, mivelhogy a magyar nyelvű tájékoztatóba nincs ez a (Philips) formátum megjelölve, de saját magam teszteltem le, mivel van vagy 4-5 db HP DVD+R-es lemezem. Mindegyiket gond nélkül játsza, de tutibb a márkás lemezek használata. (No name: Princo, Ritek, Sky ajánlott az Universumot nem játszotta le) A Panasonic lejátszók nem kezelik a DVD+RW lemezeket (kiprobálva)

Köszönöm szépen a választ!Jobbára a DVD+R érdekel,mivel az nincs feltüntetve a gyári leírásban!Utána végigolvastam az egész topicot és láttam,hogy mindenki nagyon dicséri(kivéve a hibás fekete szériát),és hogy ebben az árkategóriában ez az egyik legjobb!Valószínűleg én is tulajdonosa leszek egynek a jövő héten!
Hali!

TechnoMan
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Panasonic DVD-S35

Sziasztok! 

lalabátya: én már itt 1x leírtam mindent, de mit "ismétlés a tudás anyja" alapon, íme: DVD-R és DVD+R, DVD AUDIO, DVD RAM, SVCD és VCD, JPEG, CD-R /RW, MP3 és WMA és természetesen a gyári formátumokat, úgy mint DVD-V és CD-A
Vigyázat, a vastagon szedett részt direkt lett kiemelve, mivelhogy a magyar nyelvű tájékoztatóba nincs ez a (Philips) formátum megjelölve, de saját magam teszteltem le, mivel van vagy 4-5 db HP DVD+R-es lemezem. Mindegyiket gond nélkül játsza, de tutibb a márkás lemezek használata. (No name: Princo, Ritek, Sky ajánlott az Universumot nem játszotta le) A Panasonic lejátszók nem kezelik a DVD+RW lemezeket (kiprobálva)

lalabatya

Panasonic DVD-S35

Hozzászólás Szerző: lalabatya »

Sziasztok!

TechnoMan
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Panasonic DVD-S35

A hozzá szólásaid alapján mint benfentest kérdeznélek:a mostani szériák megbízhatóbbak....
Vendég: az égvilágon semmi értelmét nem látom a YUV bemenetnek az erősítőn (ha valami, akkor számomra ez a parasztvakítás). Kösd szépen DIREKTBE a készüléket a megjelenítődhöz(TV-dhez/plazmádhoz, netalám a 10 millás Barco projektorodhoz:))) )
Rocky: én az utobbi 1 hónapba semmi ilyet nem tapasztaltam, az általam vett készülék is gyönyörűen muzsikál otthon, nagyon imádom:)))))

Rocky Balboa
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Panasonic DVD-S35

Tech Tisztelt S35 tulajok! 
Végig olvastam a topikot,de 2 dolog nem teljesen tiszta.
Réteg váltás:menyire akad meg.
Normál/nem mp3/ zenei CDvel milyen a hangja.
Nekem Pio350S-em van és tuti a készülék.Viszont lehet,hogy Pana TVm lesz és akkor esetleg le cserélném.

A válaszokat előre is köszönöm.

Nem látom rajta a lustább rétegváltást a többi Panához viszonyítva (bár szerintem ez többnyire inkább lemezfüggő). A hangminőségébe viszont jelentős változás történt (természetesen POZITÍV:))) ) a régebbi 32/62-es lejátszókhoz képest (minden bizonnyal a DVD AUDIO támogatás miatt)

TechnoMan:köszi
A hozzá szólásaid alapján mint benfentest kérdeznélek:a mostani szériák megbízhatóbbak mint a pár hónappal ez előttiek.Gondolok itt:a nem idul,le fagy,2 nap után vége.

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”