Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
IPTV - internet tv
IPTV - internet tv
- ennek ellenere nekem mas az igenyszintem, a kepet latva nekem nem felel meg
- az lenne jo, ha a telekom FC-t huzna ki a hazakba es azon aztan johetne rendesen a stream.
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
IPTV - internet tv
ismerek olyat aki TVNET eset tesztelt és igencsak meg volt elégedve
- nekem itt a kollegam akinek T-Online-os IPTV-je van es odavan erte..
na én pont ezért akartam ezeket tesztelni, de lecsúsztem:(
IPTV - internet tv
- nekem itt a kollegam akinek T-Online-os IPTV-je van es odavan erte..
T A M I . H U
IPTV - internet tv
.. csak forgalmazunk !!MŰKÖDŐ!! iptv rendszereket és szerettem volnna ismerkedni más "szarável" hát ha ezt a T eladja ,akkor nagyon ügyes:) állítólag TvNet é is bőven odaveri
- teccenek az ilyen jolinformalt elsokezbol odaszort okossagok

IPTV - internet tv
...csak forgalmazunk !!MŰKÖDŐ!! iptv rendszereket...
És ebből meg tud egy cég élni?
Van ennek felvevőpiaca, hány ilyen rendszert lehet eladni évente?
még semmit, de nehogy azt hidd, hogy egyedül ezt forgalmazzuk:)
mostanság fognak majd elmenni az elsők
IPTV - internet tv
- amugy az optika behuzasa lenne az udvozito.. csakhat baromi sok love..
T A M I . H U
IPTV - internet tv
Bólyban most épül a tripleplay rendszer (net/telefon/iptv), üvegszálat húztak be minden lakásba (!), Ericsson a hw, lesz vagy 5x tv-csati. Ismerős lakik ott, majd faggatom a részletekről.
TV: Panasonic TX-29PX20 DVD: Panasonic DVD-S47/LG RH-177, VHS: Samsung SV-621X, SND: Jazz DE 007/Genius HT5.1 LP: Pioneer PL-6/Ortofon OM5, AMP: Onkyo A-9210, CD: Philips CD618, SP: Orion HS-280, MC: Orion SM-1025/Aiwa AD-F220, FM: Orion ST-1025
IPTV - internet tv
.. csak forgalmazunk !!MŰKÖDŐ!! iptv rendszereket és szerettem volnna ismerkedni más "szarável" hát ha ezt a T eladja ,akkor nagyon ügyes:) állítólag TvNet é is bőven odaveri
- teccenek az ilyen jolinformalt elsokezbol odaszort okossagok

T A M I . H U
IPTV - internet tv
...csak forgalmazunk !!MŰKÖDŐ!! iptv rendszereket...
És ebből meg tud egy cég élni?
Van ennek felvevőpiaca, hány ilyen rendszert lehet eladni évente?
IPTV - internet tv
. . . állítólag TvNet é is bőven odaveri
. . . vagy nem!
Meg egy kicsit másabb is megoldani egy aprócska IP hálózaton és néhány Bp-i végponttal, mint egy nagy IP gerincen, ahol minden egyéb más is működik egyszerre, iszonyat sávszélességeket felhasználva.
TV: Samsung 60D6500; Erősítő: házimozi : Pioneer VSX D912; sztereó : Quad 405; Heed Obelisk Si + X2; DVD: Pioneer DV668AV; DAC: Heed Dactilus; Hivox Lupus; Hangfal: Acoustic Energy Aegis EVO 3 és EVO 1 + center; Deck: Aiwa AD-R450; CD: Pioneer PD 6700; Hálózati szűrő: Belkin SurgeMaster SurgePro - Maximum Serie; Kábelek: Neotech, AudioLink, RG59
IPTV - internet tv
akkor már nincs esélyem tesztelni?
Hát tesztelni már biztos nincs, mivel most már elindult a fizetős időszak.
A T-Online honlapon tudod megnézni, hogy milyen csomagra mennyiért tudnál előfizetni.
dehogy akarok én előfizetni, csak forgalmazunk !!MŰKÖDŐ!! iptv rendszereket és szerettem volnna ismerkedni más "szarável"
hát ha ezt a T eladja ,akkor nagyon ügyes:) állítólag TvNet é is bőven odaveri
IPTV - internet tv
Hát tesztelni már biztos nincs, mivel most már elindult a fizetős időszak.
A T-Online honlapon tudod megnézni, hogy milyen csomagra mennyiért tudnál előfizetni.
IPTV - internet tv
ha kis sávszélen lövik az szar is marad.fizetsz érte vagy teszteled?
Csak tesztelem. Ezért nem is sokáig marad itt, mert vége a tesztidőszaknak és elviszuk a cuccot.
De fizetni nem fogok érte, mert ez a minőség és szolgáltatás nem éri meg.
Talán pár év múlva, ha szépen fejlődik addig.
itt egyáltalán nem az iptv vel van a gond, hanem a T szánalmas szar rendszerével, északnyugati országokban kis is dobták ezeket az M szervereket és nagy balhé volt belőle, érdekes módon itthon meg kijelentik hogy jól működik úgy ahogy aurópában nem:)
IPTV - internet tv
ha kis sávszélen lövik az szar is marad.fizetsz érte vagy teszteled?
Csak tesztelem. Ezért nem is sokáig marad itt, mert vége a tesztidőszaknak és elviszuk a cuccot.
De fizetni nem fogok érte, mert ez a minőség és szolgáltatás nem éri meg.
Talán pár év múlva, ha szépen fejlődik addig.
IPTV - internet tv
Itt egy másik részlet:
Itt még jó:
[...]
Ez tényleg elrettentő. És gondolom viszonylag gyakori.
Azért nem ez a jellemző, hogy minden filmnél ilyen legyen, de eleve probléma, hogy egyáltalán előfordul.
De ha ez a hiba sohasem fordulna elő, akkor is gond van, mert az IPTV legnagyobb problémája az, amit már korábban is írtam, hogy eleve szar a minősége, rosszabb mint az analóg kábeltv.
Az egész IPTV még gyerekcipőben jár, semmi előnyt nem tud mutatni ami igazolná a technika létjogosultságát.
Az EPG használhatatlan arra a célra, amire kéne. De gondolom a DVB-T és más digit. műsorszórás esetén is ugyanilyen "nesze semmi fogd meg jól" szolgáltatás az EPG.
ha kis sávszélen lövik az szar is marad.
fizetsz érte vagy teszteled?
IPTV - internet tv
Itt egy másik részlet:
Itt még jó:
[...]
Azért nem ez a jellemző, hogy minden filmnél ilyen legyen, de eleve probléma, hogy egyáltalán előfordul.
De ha ez a hiba sohasem fordulna elő, akkor is gond van, mert az IPTV legnagyobb problémája az, amit már korábban is írtam, hogy eleve szar a minősége, rosszabb mint az analóg kábeltv.
Az egész IPTV még gyerekcipőben jár, semmi előnyt nem tud mutatni ami igazolná a technika létjogosultságát.
Az EPG használhatatlan arra a célra, amire kéne. De gondolom a DVB-T és más digit. műsorszórás esetén is ugyanilyen "nesze semmi fogd meg jól" szolgáltatás az EPG.
IPTV - internet tv
Itt egy másik részlet:
Itt még jó:
[...]
de legalább ne lenne zöld a kép:)
Ilyen szempontból nem rossz a helyzet, mert a kép nem zöld, hanem teljesn normálisan néz ki. (mármint asztali dvd lejátszóval és tv-n nézve)
Valószínűleg a powerdvd-m nincs jól beállítva, amivel a lejátszottam, hogy kiszedjem a képernyőket.
IPTV - internet tv
Itt egy másik részlet:
Itt még jó:
[...]
de legalább ne lenne zöld a kép:)
IPTV - internet tv
Itt egy másik részlet:
Itt még jó:
[...]
TV: Toshiba 32WL66P; DVD: Pio 433H
IPTV - internet tv
Itt egy másik részlet:
Itt még jó:
Itt már nem:
Itt újra jó:
fasza:)
májkroszoft szerver, iptv rulez:)
IPTV - internet tv
Itt egy másik részlet:
Itt még jó:
Itt már nem:
Itt újra jó:
IPTV - internet tv
Itt egy részlet a filmből:
Itt még jó a kép:
Itt kezd kockásodni:
Itt már telejsen szétesett:
Itt már újra jó:
IPTV - internet tv
köszi az észrevételeket. a t-online oldalán viszont vmi olyat olvastam, hogy 6 mbps sávszélesség szükséges
- igen a dsl-ednek min. 6Mbps-t kell tudnia stabilan
T ről szerintem akkor beszéljünk, ha látjuk hogy bekötötték valakinek és működik, esetleg valaki?
Ha visszaolvasnád a fórumot (nem olyan hosszú), vagy csak az egyetlen nyitó bejegyzést, akkor látnád, hogy én pont ezért nyitottam.
IPTV - internet tv
Ennyire rossz lenne? Egy másik fórumon aktívabban tárgyalják, okt. 4 utántól is van sok hozzászólás:http://pohly.adatpark.hu/cgi-bin/forum/ ... 9&repi=444
Ott azért sok jó véleményt is lehet olvasni. Október még javában tesztidőszak volt, most indultak (nov. 6.) és ugye még mindig csak gyerekcipő..
Ennyire rossz.
Pont tegnap vettem fel a Cinemaxról az Annie Hallt, és mindjárt rakok fel elrettentésként pár screenshoot-ot. És tegnap már dec. 2. volt, ami már nem tesztidőszak, hanem fizetős. Tehát ezt kapod a pénzedért.
Kíváncsi lennék itteni fórumozók véleményére, miként alakul a helyzet mostanában. A minőségét hasonlítva más opciókhoz (pl. Antenna Digital, UPC, DigiTV) milyen?
Ezt nehéz objektíven összehasonlítani, mert akkor lenne teljesen egyértelmű, ha egy helyen lenne mindegyik vételi lehetőség, és úgy lehetne összehasonlítani.
Leginkább ez érdekel: a képminőség, mennyire stabil időben (műszaki problémák), mennyire csatorna függő, kockásodás, stb.
Azért általában stabil, a minőség viszont egyértelműen rosszabb mint az analóg kábel, a kockásodásra mutatom a mintaképeket.
IPTV - internet tv
még ha később elterjedt is lesz én maradok a hagyományos tv-zésnél.ott majd úgy is jön a digitális műsorszórás , ami tán már a UPC-nél van is majdnem?
érdekes lehet a technológia miatt, de sajnos jelenleg még annyi jogvita van, hogy nemtom hogy mehet élesben bárhol is.
meg akkor lesz érdekes amikor téka szerűen tudsz filmeket venni, vagy a havi csomagodban benne van pár film