Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
PANASONIC DVD-S35
PANASONIC DVD-S35
mivel a minidisk nem elsődleges adattároló eszköz, ezért arra másolgatni kell ... az mp3CDt pedig beteszem és már szól is. még bringázás közben is... vagy te triálozol ? mert azt lehet nembirja
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
PANASONIC DVD-S35
Gordon: ma már semmi létjogosultsága a minidisknek! vagy discmant, vagy mp3 discmant/memóriás lejátszót vesz mindenki. a sony ugyan usb-s mp3 hordozová alakitotta a minidiskjeit, de még ez sem elég... az emberek a CDt ismerik. szoval remélem hamarosan a dvdrammal sem kell foglalkoznunk, mint 3. szabvány ... marad adattárolóként... (mint nálunk a cégnél és még sokhelyen)
A discman-nel nem tudsz felvenni. Az mp3 lejátszó a minidischez képest drága memóriamodulokat használ. Szóval ha meg akarna valaki engem lepni egy készülékkel, amit bringázás közben is tudok hallgatni, akkor egy minidisc-kel tegye . Discman-em van (sőt mp3-at is lejátszik) de erre a célra teljesen alkalmatlan, hiába van benn "rázkódásvédelemnek" buffermemória. Az mp3 lejátszót ne zavarná a rázkódás, de az mp3 elég gyengén szól, ráadásul a számítógépről kell feltennem a viszonylag kis kapacitású memóriára a zenéket. Esetleg egy drágább felvevős mp3 lejátszó jobban hangzik, de még akkor is ott a drága memória modul.
Nem állítom, hogy a minidiscnek másodvirágzása lesz, és azt sem, hogy a RAM olyan sikert fog befutni, hogy na. De leírni sem szabad még, mert jó pár évig használatba lehet. Könnyen lehet, hogy a DVD lejátszómba soha nem fog bekerülni, mint ahogy az előzőbe se került egyes régióju lemez, mégis jó érzés volt, hogy ha lenne, akkor le tudtam volna játszani
Szia!
Nem értek egyet veled. Az MP3-at csak egyszerűen feltöltöd és kész a minidisk-re pedig 1:1 idő alatt teszed fel a zenét, elnevezed,stb. Ráadásul nem tudom mennyi most egy disk, de egy mp3 128mb smartcard bővítés kb 7000Ft lehet. A minőségről inkább ne is beszéljünk. A minidisk is veszteséges tömörítéssel dolgozik tudtommal és elég "kásás" hangja van.
Nos?...
Maradjunk az MP3-nál.
Üdv. ToM
PANASONIC DVD-S35
Gordon: ma már semmi létjogosultsága a minidisknek! vagy discmant, vagy mp3 discmant/memóriás lejátszót vesz mindenki. a sony ugyan usb-s mp3 hordozová alakitotta a minidiskjeit, de még ez sem elég... az emberek a CDt ismerik. szoval remélem hamarosan a dvdrammal sem kell foglalkoznunk, mint 3. szabvány ... marad adattárolóként... (mint nálunk a cégnél és még sokhelyen)
A discman-nel nem tudsz felvenni. Az mp3 lejátszó a minidischez képest drága memóriamodulokat használ. Szóval ha meg akarna valaki engem lepni egy készülékkel, amit bringázás közben is tudok hallgatni, akkor egy minidisc-kel tegye . Discman-em van (sőt mp3-at is lejátszik) de erre a célra teljesen alkalmatlan, hiába van benn "rázkódásvédelemnek" buffermemória. Az mp3 lejátszót ne zavarná a rázkódás, de az mp3 elég gyengén szól, ráadásul a számítógépről kell feltennem a viszonylag kis kapacitású memóriára a zenéket. Esetleg egy drágább felvevős mp3 lejátszó jobban hangzik, de még akkor is ott a drága memória modul.
Nem állítom, hogy a minidiscnek másodvirágzása lesz, és azt sem, hogy a RAM olyan sikert fog befutni, hogy na. De leírni sem szabad még, mert jó pár évig használatba lehet. Könnyen lehet, hogy a DVD lejátszómba soha nem fog bekerülni, mint ahogy az előzőbe se került egyes régióju lemez, mégis jó érzés volt, hogy ha lenne, akkor le tudtam volna játszani
gordon314.fw.hu
PANASONIC DVD-S35
"Kedves tomimidi !
Nekem van néhány vcd-m amit én készítettem kb. 1 éve és az akkori noname dvd lejátszóm tökéletesen vitte. Az S35 lejátsza ugyan de az időt nem mutatja és így ugrani sem lehet a filmben - gyári vcd-vel tökéletesen működik. Konklúzió: ha az ember nevesített lejászót használ a lemezeknek az apróbb részletekig szabványosaknak kell lenniük. A fenti hibáért ezért én nem is az S35-öt hibáztatom hanem a régi nero-t, amivel a vcd-ket írtam."
A Pio 656A ha play gombbal indítom a hasonlóan írott lemezeimet, azt írja ki, hogy PBC, a lejátszás indul, de nem számlál, ellenben ha nyitott tálcánál az ugrás előre >>I gombot nyomod meg elindul, kiírja, hogy VCD, és méri az időt is. (Ezt én is itt tanultam a fórumon.) Hátha a Pana is tudja ezt.
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
PANASONIC DVD-S35
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
PANASONIC DVD-S35
Helló!Azt lehet tudni srácok, hogy van-e olyan lemez (DVD-R) aminek a lájátszásával küszködik.
Függetlenül írótól, vagy szoftvertől. Vagy eléggé attól függő a dolog?
Van, de már a "márkáját" elfelejtettem. Inkább azt a noname lemez nevét irom le, ami biztos hogy megy (nekem vagy 15-20 db-om is van ebböl) Princo (totál sima sárga/krém szinű felülettel) valami "A" sorozat/minőséget emlegetett a srác (akitől vettem) bruttó ára 350 körül van
TV: Panasonic TX-32PF10, HD: Western Digital - WD TV HD,DVD: Panasonic DVD-S42 / Bellagio AD2020 (DivX), HGF:Technics SB-EX3(front) SB-CSS14(Sur/Cent), AMP: Yamaha RX-V350
-
Vendég
PANASONIC DVD-S35
Most neztem a Panasonic Magyarorszag arlistajat, szept. 1-tol arat csokkentettek: az S35-os brutto 37,990 ft lett. Igaz a Netdepo is kb. ennyi (remelem ok is majd learaznak ).
-
Vendég
PANASONIC DVD-S35
Helló!
Azt lehet tudni srácok, hogy van-e olyan lemez (DVD-R) aminek a lájátszásával küszködik.
Függetlenül írótól, vagy szoftvertől. Vagy eléggé attól függő a dolog?
PANASONIC DVD-S35
Sziasztok!
Na kezd alakulni a dolog. Igazából elég sokmindenre kaptam választ. Látom,hogy nem a levegőbe beszéltek. A specifikáció szerinti tudás ill. nem tudás pedig ezek szerint nem lehet támpont, hiszen úgyis "élesben" derülnek ki a dolgok.
Már csak egy dolog maradt: "Házilag" van-e értelme esetlegesen új firmware égetésének a készülékbe, vagy nincs értelme foglalkozni vele. Elképzelhető-e bizonyos "új" funkciók beépítése a hardver ismeretében, vagy csak hibajavításról lehet szó?
Várom további válaszaitokat!
Üdv! ToM
-
Vendég
PANASONIC DVD-S35
Alább leírták a legfontosabbakat. Az, hogy a specifikáció nem tartalmaz bizonyos szabványokat (mint lejátszható formátum) az leginkább azért van mert nem teljesen 100%-os a támogatás. Például lehet, hogy sokan tesztelték az adott lejátszót és lejátsza a DVD+R-t holott a specifikáció nem említi. Viszont lehet, hogy a DVD+R lemeze 20%-át játsza csak le ez pedig nem tekinthető kompatibilitásnak.
PANASONIC DVD-S35
Kedves tomimidi !
Nekem van néhány vcd-m amit én készítettem kb. 1 éve és az akkori noname dvd lejátszóm tökéletesen vitte. Az S35 lejátsza ugyan de az időt nem mutatja és így ugrani sem lehet a filmben - gyári vcd-vel tökéletesen működik. Konklúzió: ha az ember nevesített lejászót használ a lemezeknek az apróbb részletekig szabványosaknak kell lenniük. A fenti hibáért ezért én nem is az S35-öt hibáztatom hanem a régi nero-t, amivel a vcd-ket írtam.
Az hogy egy lejátszó nem tudja a nem specifikált formátumot, más nem specifikált formátumot tud (de neked nem működik) és van olyan formátum amit kezel de te nem tartod fontosnak, na de pláne felháborodsz rajt' ez a te hibád és nem a készülék gyártójáé. Ja, és a jövőben a Thomson is támogatja a dvd-ram formátumot ! bye
Panasonic TX-28LK1P, Panasonic PT-AE300, Panasonic DVD S-97, Yamaha RX-V450, Jamo Studio 180, Orion HS 288, cent/sw cs.m.
PANASONIC DVD-S35
Szia!
Én nem mondtam,hogy gagyi a PANA, hanem hasonlítani próbáltam a lite árú ám lejátszásban többet tudó NONAME társaihoz. De szerintem csak software kérdése,hogy mit és hogyan játszik le a készülék. A gyári doksi szerint egy csomó lemezt elvileg nem játszik le, vagy mégis???? Mint az többen is állítják lejátsza azokat a lemezeket is amiket elvileg nem tud a lejátszó? Akkor most hogyan is van ez????
Alapvetően meg vagyok elégedve vele, csak az ilyen "rejtett" képességeit szeretném kamatoztatni és megbeszélni a tapasztalataimat azokkal, akiknek szintén van ilyen cuccos. Ez akkor már háborgás????
Amúgy szerinted a DVD-RAM szabvány hol lesz 1 év múlva? Mert szerintem a béka segge alatt. Drága a hordozó, az összes többi cég nem támogatja, akkor.... Méga kamerádat is alig fogod tudni eladni. Ne értd félre nem kötekedni akarok. Ez az ÉN véleményem. Jó példa erre az audio technikában a minidisk. Hol van? Ki használja?
Üdv. ToM
A lejátszásban nem hiszem, hogy többet tud a noname társa, legfeljebb mást. Pl nem tudja két csatornán sem dekódolni a DVD-Audiot és soha nem is lesz olyan szoftware amivel alkalmas lesz a meglevő noname lejátszód erre.
Nem csak szoftware kérdése ez az egész. Képzeld el, hogy egy cd-re felirsz egy DVD lemeznek megfelelő bitrátájú mpeg file-t. Számold csak ki, hogy ahhoz, hogy az megfelelő folyamatossággal le lehessen játszani, ahhoz hányszorosan kell pörgetnie szerencsétlen gépnek a lemezt, hogy egyáltalán ki tudja olvasni a kellő sebességgel az adatokat?
A noname lejátszókba szerelt PC-be való DVD-Romok persze tudnak pörögni, de ennek meg is van a maguk ára. A magasabb és kiegyenlítetlenebb magasabb jitterezéssel és hibaolvasással jár. Ez persze a PC-knél nem probléma, hisz az adat redundánsan van rögzítve és legfeljebb újraolvassa az adott részt a lejátszó, ha már nem boldogul vele. Egy dvd lejátszóban ez viszont a kép és hangminőség rovására megy. Ezért nem áldozzák fel a komolyabb cégek a minőséget nem támogatott szabványok olvasására.
Ugyanis pont erre vannak a szabványok: a DVD-Video, a DVD-Audio, a VCD, az SVCD. Az ISO szerkezetben rögzített Mp3, Jpeg, Wma amik nem követelnek meg folyamatos olvasást a lejátszótol. Az akármilyen méretű, akármilyen bitrátájú mpeg file viszont nem szabványos, ezért van, hogy még a Te szuper noname lejátszód sem boldogul egyformán a különböző file-okkal. Lehet, hogy az is benne van, hogy a komolyabb márkák nem akarják égetni magukat szaggatós lejátszással, elcsúszó hanggal, széteső képpel.
A DVD-Ram a Pana szabványa. Érthetően ezt nyomatja. A DVD+RW a Sony Philips párosé, amit nem tűz a zászlajára. Ezért nem hírdeti a támogatását. Egyszerű marketing: ha DVD felvevőt fogsz venni, akkor vehetsz Pana-t, ami RAM-ra (is) rögzít és ha nem nézel a dolgok után, akkor nem veszel Sony-t, Philipset, ami DVD+RW-re.
A RAM mögött áll a Pana, most olvastam, hogy a Thomson is támogatja. Ha csak ezt a két céget nézzük, már az is elég komoly hányadát kiteszi a piacnak. De csak most kezdődött a dvd felvevők elterjedése. Pár év mulva el fog dőlni, hogy a három írható lemezformátumból melyik(ek) maradnak fenn hosszútávon. A hosszú táv alatt több évtizedet értek!
A minidisc bár nem tömeges, azért ma is kapható és nagyon sokan használják. Igazából ma is nagy létjogosultsága van a hordozható készülékek között.
gordon314.fw.hu
PANASONIC DVD-S35
!Üdv. ToM
A tizen-huszonezres asztali gagyi DVD lejátszók egy dobozba épített PC-s célgépek. Ezért természetszerű, hogy akár egy mpeg file-t is lejátszanak valamelyik alkönyvtárból. A számítógéped is megcsinálja. Ha neked ez a szempont akkor vásárlás előtt kérdezzél és választ kapsz. A Panasonic, mint a legtöbb egyéb komolyabb DVD gyártó alapvetően a DVD lejátszást helyezi előtérbe. Külön erre a célra kifejlesztett hardware elemekkel operál ezért lényegesen jobb kép- és hangminőség érhető el velük. Sajnos a konkurenciaharc miatt már a márkásabb lejátszók is nyújtanak PC-s szolgáltatásokat, de mivel ezeket értelemszerűen nem nyújták olyan fokon, mint a noname kategória ezért néhány vásárló (például te) felháborodásának ad hangot. Próbáld elképzelni, hogy a világ egyik legjobb DVD lejátszója a Pio 757-es sem játszik le mpeg file-t viszont 108Mhz-es videó DAC van benne és közel 300 ezer Ft. Nyilván nem neked való. De attól még nem szar.
Tehát olyan készülékeket akarsz összehasonlítani amelyek nem összehasonlíthatóak. Teljesen felesleges viszont a saját butaságodat úgy interpretálni, mintha a gyártó hibázott volna. A DVD-RAM a Panasonic szabványa, Isten bocsássa meg nekik, hogy kompatibilisek vele a lejátszóik. Te feleslegesnek nevezed, de nekem van DVD-RAM kamerám és milyen buli csak szimplán átteni a lemezt a kamerából a lejátszóba és megnézni, nem pedig kábelezni és a kamerát használni lejátszónak. Csak nézőpont kérdése.
Szia!
Én nem mondtam,hogy gagyi a PANA, hanem hasonlítani próbáltam a lite árú ám lejátszásban többet tudó NONAME társaihoz. De szerintem csak software kérdése,hogy mit és hogyan játszik le a készülék. A gyári doksi szerint egy csomó lemezt elvileg nem játszik le, vagy mégis???? Mint az többen is állítják lejátsza azokat a lemezeket is amiket elvileg nem tud a lejátszó? Akkor most hogyan is van ez????
Alapvetően meg vagyok elégedve vele, csak az ilyen "rejtett" képességeit szeretném kamatoztatni és megbeszélni a tapasztalataimat azokkal, akiknek szintén van ilyen cuccos. Ez akkor már háborgás????
Amúgy szerinted a DVD-RAM szabvány hol lesz 1 év múlva? Mert szerintem a béka segge alatt. Drága a hordozó, az összes többi cég nem támogatja, akkor.... Méga kamerádat is alig fogod tudni eladni. Ne értd félre nem kötekedni akarok. Ez az ÉN véleményem. Jó példa erre az audio technikában a minidisk. Hol van? Ki használja?
Üdv. ToM
PANASONIC DVD-S35
Ha már itt vagyok, megkérdem:A külföldi oldalakon az S35-ösöket úgy hírdetik, hogy Progressiv Scan lejátszó, de megyar oldalakon nem, és a leírás sem ír ilyesmit. Ráadásul másképpen néz ki pl a pana nemzetközi oldalán az S35-ös, mint ami itthon van.
Most hogy is van ez? Kétféle S35 létezik? Az ár nagyjából egyforma.
Kétféle létezik. Az amerikai változat zavart meg tédeg. Ha megnézed bármely más európai pana oldalt, akkor ugyanazt a lejátszót találod, mint itthon, azonos képességekkel.
Az S75-ös tud progresszív páztázást, de csak NTSC lemezekkel és a komponens kimenetén. Szóval eleve kell olyan megjelenítő, ami alkalmas rá és akkor nézheted rajta a Japan 2-es régiójú NTSC lemezeket és a nullás régiójú NTSC lemezeket progresszívben. Szóval gyakorlati haszna itthon nem sok van.
gordon314.fw.hu
PANASONIC DVD-S35
Ha már itt vagyok, megkérdem:
A külföldi oldalakon az S35-ösöket úgy hírdetik, hogy Progressiv Scan lejátszó, de megyar oldalakon nem, és a leírás sem ír ilyesmit. Ráadásul másképpen néz ki pl a pana nemzetközi oldalán az S35-ös, mint ami itthon van.
Most hogy is van ez? Kétféle S35 létezik? Az ár nagyjából egyforma.
PANASONIC DVD-S35
Én nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én leginkább DVD-t nézek egy DVD(!) lejátszón, úgy, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. És én nekem még fülig ér a szám, hogy az SVCD-ket is megeszi, ráadásul akár 48KHz-es hanggal, amit a haver Noname "mindenevő" DVD-je csak csúszással tud lejátszani.
És hamár a mindenevésről beszélünk, szerintem kevés ilyen minőségü lejátszó van (főleg ezen az áron), ami ennyi formátummal megbírkózik, mint az S35-ös.
Szal, ha mindenképpen mpeg, avi, mov, wmv, doc, pdf, exe, com, bat, mittomén milyen fájlokat akarsz lejátszani vegyél egy számítógépet, és élvezd a "minőségi" TV-outon keresztül.
Ezt most nem neked mondom, csak off it megjegyzem, hogy komolyan kezd undorító lenni, amikor a "moziban felvett kamerás" filmeket kiírják SVCD-be és berakják az asztali DVD-be, majd feszítenek, hogy itthon még a moziban nem látott film már megvan nekik, "csúcsminőségben", hisz a DVD lejátszóba préselték bele.
Én inkább elmegyek a moziba, ha érdemesnek találok rá egy filmet, megvárom amíg bemutatják, a többit meg kiveszem tékából, ha nagyon tetszik, talán megveszem DVD-n.
kicsit elkalandoztam, bocsi :-)
PANASONIC DVD-S35
Nem képzelem azt,hogy mindent tudni fog, csak azokat az alap lejátszási funkciókat tudja, amit pld. egy 19.900Ft-os DVD lejátszó is tud. Sajnos ezek szerint a Pana nem tudja.
Tényleg nem néztem meg a leírást. A NET-re hagyatkoztam, pontosabban a DVDRHELP oldalon található tesztekre és ott állították,hogy mindent tud és kifogástalan a készülék képi és hangminősége. Ami tény is.
Csak mit kezdjek egy DVD-RAM szolgáltatással azt nem tudom, mert ez egy halott szabvány.
Amit meg kéne azt nem tudja. Sajnálom,hogy egy félresikerült széria. Ez van. De azért gondolom más is járt már így és nem csak én.
Üdv. ToM
Jelenleg nem kapsz olyan valóban márkás készüléket, ami tudná az általad elvártakat. Ha a "meztelen" mpeg file-ok lejátszása fontos, akkor noname kategória marad. Illetve az egyetlen kivétel a Kiss lejátszója. Bár ez sem akkora nagy márka a véleményem szerint. Pár év mulva talán általános lesz, mint most az mp3, wma, jpeg.
A dvdrhelp.com-on is okosan kell olvasgatni. Attól, hogy egyvalaki megadja, hogy lejátsza, másik 150 meg nem, lehet sejteni, hogy talán az az egy hazudott.
gordon314.fw.hu
-
Vendég
PANASONIC DVD-S35
Nem képzelem azt,hogy mindent tudni fog, csak azokat az alap lejátszási funkciókat tudja, amit pld. egy 19.900Ft-os DVD lejátszó is tud. Sajnos ezek szerint a Pana nem tudja.
Tényleg nem néztem meg a leírást. A NET-re hagyatkoztam, pontosabban a DVDRHELP oldalon található tesztekre és ott állították,hogy mindent tud és kifogástalan a készülék képi és hangminősége. Ami tény is.
Csak mit kezdjek egy DVD-RAM szolgáltatással azt nem tudom, mert ez egy halott szabvány.
Amit meg kéne azt nem tudja. Sajnálom,hogy egy félresikerült széria. Ez van. De azért gondolom más is járt már így és nem csak én.
Üdv. ToM
A tizen-huszonezres asztali gagyi DVD lejátszók egy dobozba épített PC-s célgépek. Ezért természetszerű, hogy akár egy mpeg file-t is lejátszanak valamelyik alkönyvtárból. A számítógéped is megcsinálja. Ha neked ez a szempont akkor vásárlás előtt kérdezzél és választ kapsz. A Panasonic, mint a legtöbb egyéb komolyabb DVD gyártó alapvetően a DVD lejátszást helyezi előtérbe. Külön erre a célra kifejlesztett hardware elemekkel operál ezért lényegesen jobb kép- és hangminőség érhető el velük. Sajnos a konkurenciaharc miatt már a márkásabb lejátszók is nyújtanak PC-s szolgáltatásokat, de mivel ezeket értelemszerűen nem nyújták olyan fokon, mint a noname kategória ezért néhány vásárló (például te) felháborodásának ad hangot. Próbáld elképzelni, hogy a világ egyik legjobb DVD lejátszója a Pio 757-es sem játszik le mpeg file-t viszont 108Mhz-es videó DAC van benne és közel 300 ezer Ft. Nyilván nem neked való. De attól még nem szar.
Tehát olyan készülékeket akarsz összehasonlítani amelyek nem összehasonlíthatóak. Teljesen felesleges viszont a saját butaságodat úgy interpretálni, mintha a gyártó hibázott volna. A DVD-RAM a Panasonic szabványa, Isten bocsássa meg nekik, hogy kompatibilisek vele a lejátszóik. Te feleslegesnek nevezed, de nekem van DVD-RAM kamerám és milyen buli csak szimplán átteni a lemezt a kamerából a lejátszóba és megnézni, nem pedig kábelezni és a kamerát használni lejátszónak. Csak nézőpont kérdése.
PANASONIC DVD-S35
Nem minden vicces ami komolytalan! Komolytalan az, ha valaki azt képzeli egy dvd lejátszóról, hogy mindent lejátszik. Még komolytalanabb az, ha valaki felháborodik olyanon, hogy a lejátszója nem tud valamit, amit ráadásul senki sem ígért neki.
Ha valakinek "mindenevő" lejátszó kell, az előszőr nézzen utána, hogy az adott készülék tudja-e az általa elvárt formátumokat és csak azután vásároljon. A legegyszerűbb, bolondbiztos megoldás erre az, hogy az illető viszi magával a lemezét a boltba és kipróbálja, hogy viszi-e a lejátszó.
Nekem ugyan nem 35-ösöm van, de gondolom ebben nem lehet nagy különbség a 75-öshöz képest. Egy Verbatim -RW lemezem van, azt gyönyörűen viszi.
Sőt, hogy örömködni is lehessen: a DVD+R lemezek támogatását határozottan tagadja a gépkönyv, de kipróbáltam egy primedisc-el és gond nélkül vitte. Sőt ami meglepő, hogy gyorsabban ismerte fel, mint a -R-es lemezeket, sőt néhány gyári lemezt is megalázott ebben.
Üdv. ToM
PANASONIC DVD-S35
Sajnos komolytalanodunk!Pedig még lenne kérdésem....
Szóval állítólag játsza az DVD-RW formátumot is. Kipróbáltam egy IMATION RW lemezzel.
Írtam rá egy DVD filmet(DVD2ONE),csak movie, aztán be a lejátszóba. Elindult 3-4mp bevezető aztán megáll. Na most vagy ezt a lemezt nem szereti vagy nem értem.
Kinek milyen tapasztalatai vannak az RW lemezekkel kapcsolatban?
Nem minden vicces ami komolytalan! Komolytalan az, ha valaki azt képzeli egy dvd lejátszóról, hogy mindent lejátszik. Még komolytalanabb az, ha valaki felháborodik olyanon, hogy a lejátszója nem tud valamit, amit ráadásul senki sem ígért neki.
Ha valakinek "mindenevő" lejátszó kell, az előszőr nézzen utána, hogy az adott készülék tudja-e az általa elvárt formátumokat és csak azután vásároljon. A legegyszerűbb, bolondbiztos megoldás erre az, hogy az illető viszi magával a lemezét a boltba és kipróbálja, hogy viszi-e a lejátszó.
Nekem ugyan nem 35-ösöm van, de gondolom ebben nem lehet nagy különbség a 75-öshöz képest. Egy Verbatim -RW lemezem van, azt gyönyörűen viszi.
Sőt, hogy örömködni is lehessen: a DVD+R lemezek támogatását határozottan tagadja a gépkönyv, de kipróbáltam egy primedisc-el és gond nélkül vitte. Sőt ami meglepő, hogy gyorsabban ismerte fel, mint a -R-es lemezeket, sőt néhány gyári lemezt is megalázott ebben.
gordon314.fw.hu
PANASONIC DVD-S35
Egyre viccesebb kezd lenni a fórum.
Sajnos komolytalanodunk!
Pedig még lenne kérdésem....
Szóval állítólag játsza az DVD-RW formátumot is. Kipróbáltam egy IMATION RW lemezzel.
Írtam rá egy DVD filmet(DVD2ONE),csak movie, aztán be a lejátszóba. Elindult 3-4mp bevezető aztán megáll. Na most vagy ezt a lemezt nem szereti vagy nem értem.
Más!
A diagnosztikai kódokra van valakinek magyarázó táblázata?
Üdv! ToM
Ja, azt elfelejtettem,hogy egy YAMADA 2100-as lejátszóban ugyanaz az RW lemez hibátlanul működik és le is játsza rendesen a filmet.
Üdv ToM
PANASONIC DVD-S35
Sajnos komolytalanodunk!
Pedig még lenne kérdésem....
Más!
A diagnosztikai kódokra van valakinek magyarázó táblázata?
Üdv! ToM
PANASONIC DVD-S35
PANASONIC DVD-S35
Gordon, kihagytad a 8 rétegű Blu-Ray lemez felismerését, pedig csal MP3pro-t vettem fel rá (mindösszesen CSAK 82300 órás zenével)
Mer a simát viszi. De a hibridet, ahol az egyik réteg Blu-Ray, aztán SACD, DVD-Audio, CD, Vinil, DVD, XSVCD és a végén majonéz, no azt nem.
gordon314.fw.hu
-
Vendég
PANASONIC DVD-S35
Akkor rossz a lejátszód, mert az enyém mindezt tudja, csak a lentebb írtakat nem.
Hali!
ToM
Most olyan marha nagy dolog szabványos mpeg-et használni? Az authoring jelen esetben annyi, hogy behúzod az mpeg file-t a Nero-ba és megírod. Amúgy vagy te csinálod az mpeg-et és akkor semmibe nem kerül a VCD, SVCD specifikációinak megfelelően csinálni, vagy a netről töltöd le és akkor eleve olyanban van.