Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Panasonic DVD-S35
Panasonic DVD-S35
Na , megvan a teszt:)DVD: az általam birtokolt (vagy bitorolt) összes másolt DVD-t (3 félét) beolvassa (még a primkó Princo-t is) . Beolvasási seb. jóval rövidebb, mint a 32-esnél (!) Képe szép (bár komponensen néztem) és 3 D-s.
Egyedül a hangot nem teszteltem le, de ez már (számomra) nem annyira fontos.
SVCD-t olvassa rendesen (Madonna) gond nélkül.
MP3 is megy 32-és 320 között. Természetesen a VBR fájlokat is értelmezi, ezt ki is irja. WMA fájlom nem volt
JPEG, na ez volt számomra a csúcs
köv. jellemzők vannak: max 3000 kép egy lemezen 300 csoportban 320X240-től 6144X4096-ig képes a képeket megjeleníteni, ami CSAK .JPEG ill. .jpg kiterjesztés lehet, kivéve a 2.1 verziót (hogy ez mi lehet halvány gőzöm sincs). Tud még slideshow-t is 1mp és 30mp közötti 1 mp intervallumba (!). Hogy teljes legyen a kép még egy jópofa dolog: a rotációt is beletették, mind jobb és mind bal üzemmódba:)))). A képeket egy 3X3 albumba válogatva mutatja meg. Egyes képek nézésénél a köv. infot tudod megnézni: mappanév, fájlnév,felbontás, érték, dátum, fényképezőgép (?). Mindezt átlátszó display-re rakva, hogy a képet is lehesen közbe nézni:)
Vélemény: kép nagyon jó, szolgáltatások szuperek, az ára nagyon jó = lopás megvenni (ahogy az angol is mondja)
Konkluzió: a qrva életbe, most adhatom el a 32-esemet
Kedves MINDENKI !!!!!!!!!!!!
Olvasom a topicot , és a penész megesz.
Az S35 a gyári DVD lemezt fogadja el. Az írott DVD lemezeket nem fogadja el. Közli(s35) , hogy nem megfelő formátumú. Próbáltam -R és -RW lemezt is.
Ha nem nagy kérés , áruljátok el , hogy milyen beállítással lehet megírni a lemezt , hogy azt le is tudjam játszani.
Más: az első példány amit vettem totál szoftver hibás volt, már a menük közötti léptetésre is úgy kifagyott, hogy vagy egy állóképet nézhettem, vagy totál zöld volt a képernyő. szoftverhiba lehet. De mit akarok , rá van írva "Microfos dizájn" - konektorból ki (15 perc = 3 cigaretta) aztán újra be - de a cserét ajánlom mert az már nem lesz jó.
Más : olvasom a régió kód problémát: úgy tudom hogy a készülék előlapján lévő gombok együttes lenyomásával( és pár mp -ig tartásával) egy alapmenübe lehet jutni- ahogy a gyári beállítások visszaállítása is elérhető. A megoldás itt lesz, és nem a CD-vel.
Az elöbbi ,megjegyzésben is irtam a szoftverhibás készülékből a lemezt kiimádkozni is alig lehet, ha ebben az állapotban egy másikat teszel be - nem mozdul - a szoftver reset, letöltés így nem lehetséges.
A DVD-R lemezírási tippet várom Köszönettel:PX2
Px2 : Minden tiszteletem mellett azt mondom, hogy a hiba nálad van, de nem a készülékedbe. Nézd, eddigi 74 hozzászolás dicsérte/szidta a fenti lejátszót, DE EGYSEM TAPASZTALTA A TE ÁLTALAD LEIRTAKAT. Szóval vagy nem zértad le (NE anyázzz kérlek), vagy vmi gagyi lemezzel probálkoztál. Segítség gyanánt (csak) egy ötlet: én úgy hallottam, hogy a Ritek formátumú lemezeket szeretik a Panák. Nekem a köv. lemezfajtáim vannak, Princo, E prom... Fuji, TDK, Pana. (30 filmem irva van). Ezeket mind lejátszotta kivétel nélkül és egynél sem akadt. Továbbá probéma szokott lenni a tulzottan bonyolult menü is (már találkoztam nem is egyszer ezzel a problémával. De miért nem viszed el az egyik Pana üzletbe a te általad megirt lemezt, akkor kiderül, hogy kiben/miben van a hiba.
Üdv
TV: Panasonic TX-32PF10, HD: Western Digital - WD TV HD,DVD: Panasonic DVD-S42 / Bellagio AD2020 (DivX), HGF:Technics SB-EX3(front) SB-CSS14(Sur/Cent), AMP: Yamaha RX-V350
Panasonic DVD-S35
Még annyit, hogy a leírás 36. oldala szerint a DVD-R hivatalosan támogatott korong. Ha az adott lemez szabványosan authorizált és nem fogadja el, lehet, hogy az adott készülék hibás...
Carnivoor honlapja (fényképek)
DVD "rendszer": Samsung Plano 21", Pioneer DVR-440H DVD-író, Panasonic S-75 DVD, Philips MZ-7 stereo mini-torony
Számítógép: FuSi Amilo M3438G + Creative Inspire 2100
Fényképezőgép: Nikon D80 + Nikkor 18-200 VR
Panasonic DVD-S35
Félve kérdezem, de lezártad a lemezt? Félre ne érts, nem hülyének nézlek, csak néha elfeledkezik az ilyen banalitásokról az ember, ha éppen tesztel... Nekem egyébként 1 db írt noname (szitázatlan gagyi) DVD-R-em van, de azt csont nélkül ette. Asszem - de megesküdni nem fogok - hogy Pioneer íróval készült. Sajnos közelebbit nem tudok, mert nem én írtam.
DVD "rendszer": Samsung Plano 21", Pioneer DVR-440H DVD-író, Panasonic S-75 DVD, Philips MZ-7 stereo mini-torony
Panasonic DVD-S35
Na , megvan a teszt:)DVD: az általam birtokolt (vagy bitorolt) összes másolt DVD-t (3 félét) beolvassa (még a primkó Princo-t is) . Beolvasási seb. jóval rövidebb, mint a 32-esnél (!) Képe szép (bár komponensen néztem) és 3 D-s.
Egyedül a hangot nem teszteltem le, de ez már (számomra) nem annyira fontos.
SVCD-t olvassa rendesen (Madonna) gond nélkül.
MP3 is megy 32-és 320 között. Természetesen a VBR fájlokat is értelmezi, ezt ki is irja. WMA fájlom nem volt
JPEG, na ez volt számomra a csúcs
köv. jellemzők vannak: max 3000 kép egy lemezen 300 csoportban 320X240-től 6144X4096-ig képes a képeket megjeleníteni, ami CSAK .JPEG ill. .jpg kiterjesztés lehet, kivéve a 2.1 verziót (hogy ez mi lehet halvány gőzöm sincs). Tud még slideshow-t is 1mp és 30mp közötti 1 mp intervallumba (!). Hogy teljes legyen a kép még egy jópofa dolog: a rotációt is beletették, mind jobb és mind bal üzemmódba:)))). A képeket egy 3X3 albumba válogatva mutatja meg. Egyes képek nézésénél a köv. infot tudod megnézni: mappanév, fájlnév,felbontás, érték, dátum, fényképezőgép (?). Mindezt átlátszó display-re rakva, hogy a képet is lehesen közbe nézni:)
Vélemény: kép nagyon jó, szolgáltatások szuperek, az ára nagyon jó = lopás megvenni (ahogy az angol is mondja)
Konkluzió: a qrva életbe, most adhatom el a 32-esemet
Kedves MINDENKI !!!!!!!!!!!!
Olvasom a topicot , és a penész megesz.
Az S35 a gyári DVD lemezt fogadja el. Az írott DVD lemezeket nem fogadja el. Közli(s35) , hogy nem megfelő formátumú. Próbáltam -R és -RW lemezt is.
Ha nem nagy kérés , áruljátok el , hogy milyen beállítással lehet megírni a lemezt , hogy azt le is tudjam játszani.
Más: az első példány amit vettem totál szoftver hibás volt, már a menük közötti léptetésre is úgy kifagyott, hogy vagy egy állóképet nézhettem, vagy totál zöld volt a képernyő. szoftverhiba lehet. De mit akarok , rá van írva "Microfos dizájn" - konektorból ki (15 perc = 3 cigaretta) aztán újra be - de a cserét ajánlom mert az már nem lesz jó.
Más : olvasom a régió kód problémát: úgy tudom hogy a készülék előlapján lévő gombok együttes lenyomásával( és pár mp -ig tartásával) egy alapmenübe lehet jutni- ahogy a gyári beállítások visszaállítása is elérhető. A megoldás itt lesz, és nem a CD-vel.
Az elöbbi ,megjegyzésben is irtam a szoftverhibás készülékből a lemezt kiimádkozni is alig lehet, ha ebben az állapotban egy másikat teszel be - nem mozdul - a szoftver reset, letöltés így nem lehetséges.
A DVD-R lemezírási tippet várom Köszönettel:PX2
Panasonic DVD-S35
Én is Tsunami-Nero párost használok és ez tökéletes. Javaslom eleinte használd a template-eket és Nero-ban is állítsd be a "make standard compilant" pipát. Ez garantáltan jó (én Pana S35-ben és Samsung M305-ben tesztelek). Ha fejezeteket is akarsz csinálni, akkor ne vágd szét az mpg-t, mert a nero hiába nem rak szünetet közéjük, a lejátszók akkor is akadnak kicsit. Pl a Ulead MovieFactory-nak van indexelő funkciója, azzal szuper fejezeteket lehet csinálni, sőt elég jó kis menüket is. De azt hiszem a VCDEasy is alkalmas erre.
Kérdésem lenne a tudorokhoz! Próbáltátok már kapcsolható hangsávokkal az SVCD-ket? Nekem bár látja a 2. sávot, de teljesen néma. Valaki szóra tudta bírni a 2. hangsávot? Illetve tudott vki kapcsolható (!) feliratot tenni az SVCD-re? Mivel (Winsubmux?) Lejátszotta az s35?
Panasonic DVD-S35
Sziasztok.
Van néhány vcd-m amit az előző lejátszóm (mbo) minden további nélkül jól lejátszott, ezeket az s-35 lejátsza ugyan de az eltelt időt nem jelzi. Egy filmnél a kódolást eltoltam és annál már a régi sem mérte az időt, de azt az s-35 fel sem ismeri. A kódolás tmpgenc-el az írás nero-val történt. Ha valaki tudna tanácsot adni, hogy ezentul hogyan csináljak vcd-t ill. svcd-t ami "univerzális", megkösszönném.
Panasonic TX-28LK1P, Panasonic PT-AE300, Panasonic DVD S-97, Yamaha RX-V450, Jamo Studio 180, Orion HS 288, cent/sw cs.m.
Panasonic DVD-S35
De honnan tudja a DVD, hogy ezt állítva fényképeztem?
honnan lehet utólag megmondani pl az expozíciós értékeket?
természetesen mert benne van a file-ban...
sajnos messze nem minden kamera rögzíti a helyzetet, de jónéhány akad, ami igen
Az érdekes az, hogy az én gépem nem rögzíti a helyzetet. Ez csak a menő, drága gépekben van, s azok automatikusan át is állítják a képet állóra. Az enyém nem. Ezért érdekes.
Panasonic DVD-S35
De honnan tudja a DVD, hogy ezt állítva fényképeztem?
honnan lehet utólag megmondani pl az expozíciós értékeket?
természetesen mert benne van a file-ban...
sajnos messze nem minden kamera rögzíti a helyzetet, de jónéhány akad, ami igen
Panasonic DVD-S35
De honnan tudja a DVD, hogy ezt állítva fényképeztem? Mert a kép ugyanakkora, csak esetleg fekszik az emberke, és nem áll? Vagy hülyeséget kérdezek?
Na pontosan ez az, ami nekem is szöget ütött a fejembe és nem találom a választ. De ettől még a jelenség létezik... :smile13:
De tudja, mert most néztem meg a sz.gépen, és az is függőlegesre vette, az álló képet...
Biztos van a fényképezőben valami, ami érzékeli, és ezt jelzi is a kép file-ban...
Az a legnagyobb vesztes az, aki nem veszi észre, hogy nyert!
Panasonic DVD-S35
De honnan tudja a DVD, hogy ezt állítva fényképeztem? Mert a kép ugyanakkora, csak esetleg fekszik az emberke, és nem áll? Vagy hülyeséget kérdezek?
Na pontosan ez az, ami nekem is szöget ütött a fejembe és nem találom a választ. De ettől még a jelenség létezik... :smile13:
Panasonic DVD-S35
Azt aláírom, hogy a 2.1es jpg-ket nem játsza le, meg hogy van egy határ a felbontásban is, de mint említettem lentebb, ugyanazzal a géppel, ugyanabban a sorozatban, ugyanabban a formátumban (Nem 2.1es) és ugyanabban a felbontásban csináltam képeket, és ezek közül szelektált. És azt is említettem,hogy miután a számítógépen elforgattam 90 fokkal, és úgy mentettem el, utána lejátszótta. Sőt a DVDn visszaforgattam, és láss csodát, ment!
Szal nálam biztos, és nálatok valószínű, hogy nem ez volt a hiba!
Az újabb tippeket én is örömmel várom
Végeztem némi tesztelést JPG ügyben. A probléma nagy meglepetésemre bizony ez... Amiket oldalra fordított géppel csináltam (s a számítógépen nem forgattam függőlegesre), az marad ki. A vízszintesen (normál fényképezőgéptartással) készített képek közül mindegyik (tesztelt) kép ment!!! Az elforgatottal készültek közül csak azok, amiket számítógéppel függőlegesre állítottam. Érdekes...
Panasonic DVD-S35
Szerintem éppen ellenkezôleg: vagyis ha csak egy kimenetet akarnak rátenni, akkor az legyen optikai, mert az erôsítôk jelentôs részén háromszor annyi optikai bemenet van mint koax.. Persze a legjobb lenne mindkettô, de az én szemszögömbôl a Pio 350-ese a kib@xás, mert egyszerűen nem tudnám rákötni az erôsítômre (Denon 1803), mert az egyetlen koax bemenetet már lefoglalja a számítógép, optikaiból meg ott figyel három+1 az elôlepon...
Hmm, nálam pont fordított a téma, a computer optikai kimenete elfoglalná az egyetlen optikai bemenetet az erősítőmön ( denon 1403) . Egyébként meg optikaiból egy minőségi kábel 2x annyi, mint RCA-ból.
Na mindegy, majd megoldom valahogy. Az alaplapon van RCA digi output tüske, majd barkácsolok rá valami kimenetet mint anno az SBLive-hoz .
Panasonic DVD-S35
Azt aláírom, hogy a 2.1es jpg-ket nem játsza le, meg hogy van egy határ a felbontásban is, de mint említettem lentebb, ugyanazzal a géppel, ugyanabban a sorozatban, ugyanabban a formátumban (Nem 2.1es) és ugyanabban a felbontásban csináltam képeket, és ezek közül szelektált. És azt is említettem,hogy miután a számítógépen elforgattam 90 fokkal, és úgy mentettem el, utána lejátszótta. Sőt a DVDn visszaforgattam, és láss csodát, ment!
Végeztem némi tesztelést JPG ügyben. A probléma nagy meglepetésemre bizony ez... Amiket oldalra fordított géppel csináltam (s a számítógépen nem forgattam függőlegesre), az marad ki. A vízszintesen (normál fényképezőgéptartással) készített képek közül mindegyik (tesztelt) kép ment!!! Az elforgatottal készültek közül csak azok, amiket számítógéppel függőlegesre állítottam. Érdekes...
Panasonic DVD-S35
Lenne egy kérdésem!
Vettem 2 HAMA Scart csatit, amin van s-videó hüvely is. A kérdés az lenne, hogy ha az egyiket bedugom az s35-be, a másikat a tv-be, és ezt egy s-videó kábellel összekötöm, akkor az működőképes-e?
És ha igen, akkor a dvd menüjébenn melyik kimenetet kell kiválasztani?
Panasonic DVD-S35
...de azért a pana részéről nagy ki*aszás volt, hogy nem rakott rá egy RCA-s digi kimenetet...
Szerintem éppen ellenkezôleg: vagyis ha csak egy kimenetet akarnak rátenni, akkor az legyen optikai, mert az erôsítôk jelentôs részén háromszor annyi optikai bemenet van mint koax.. Persze a legjobb lenne mindkettô, de az én szemszögömbôl a Pio 350-ese a kib@xás, mert egyszerűen nem tudnám rákötni az erôsítômre (Denon 1803), mert az egyetlen koax bemenetet már lefoglalja a számítógép, optikaiból meg ott figyel három+1 az elôlepon...
Egyébként mi az aduma a Panák hátulján, hogy az rca-s képkimenetet közbetlenül kösd a tv-re???
Kezol: Ez a tipikus "hülyebiztos" felhasználói info (természetesen nem nekünk szól, hanem akik még sosem láttak ilyen "lyukas csatlakozót") Ennél már csak az a durva, amikor egy ábra szemlélteti a VCR leirásokba hogy hogy kell betenni (matricával felfelé) a VHS kazit:))
Bruce: nyerté,l válasz szerintem erre nincs, de ha gondolod hétfőn megkérdezem a cég okoskáját, hátha tud valamit mondani ezügybe.
TV: Panasonic TX-32PF10, HD: Western Digital - WD TV HD,DVD: Panasonic DVD-S42 / Bellagio AD2020 (DivX), HGF:Technics SB-EX3(front) SB-CSS14(Sur/Cent), AMP: Yamaha RX-V350
Panasonic DVD-S35
A könyvtárváltás kérdés MP3 lejátszásra vonatkozik ...
Bunny: Szerintem sehogysem tudsz váltani, már egy jó ideje van az a koncepció, hogy a tv-n keresztül kommunikálsz a VHS/DVD-vel. Van benne ráció amit akarsz (pld csk "MP3-asozni" akarsz), de azt se felejtsd el hogy ez a dolog a sorba csak egy másodszolgáltatás, elsődlegesen ez a lejátszó DVD filmek lejátszására készült, ergo kell hozzá egy TV is.
Carnivoor: Érdekes dolog ez a JPEG szelektálás, nekem is van egy két képem , amit nem tud lejátszani, namármost a leirás szerint csak egy bizonyos formátumut nem játszik le, vmi 2.1-est (?), ja és van felbontási limitérték is, lehet hogy ebbe esett bele a ti/én fájlotok/fájlom.
TechnoMan!
Panasonic DVD-S35
...de azért a pana részéről nagy ki*aszás volt, hogy nem rakott rá egy RCA-s digi kimenetet...
Egyébként mi az aduma a Panák hátulján, hogy az rca-s képkimenetet közbetlenül kösd a tv-re???
Panasonic DVD-S35
A könyvtárváltás kérdés MP3 lejátszásra vonatkozik ...
Bunny: Szerintem sehogysem tudsz váltani, már egy jó ideje van az a koncepció, hogy a tv-n keresztül kommunikálsz a VHS/DVD-vel. Van benne ráció amit akarsz (pld csk "MP3-asozni" akarsz), de azt se felejtsd el hogy ez a dolog a sorba csak egy másodszolgáltatás, elsődlegesen ez a lejátszó DVD filmek lejátszására készült, ergo kell hozzá egy TV is.
Carnivoor: Érdekes dolog ez a JPEG szelektálás, nekem is van egy két képem , amit nem tud lejátszani, namármost a leirás szerint csak egy bizonyos formátumut nem játszik le, vmi 2.1-est (?), ja és van felbontási limitérték is, lehet hogy ebbe esett bele a ti/én fájlotok/fájlom.
Panasonic DVD-S35
No szóval nálam is pár napja ott figyel az S35 a TV alatt. Igazából nagyon tetszik, tök jó, hogy az új menüt használják hozzá, meg minden. A design nálam se jön be, de azért elmegy.
Némi válasz / kérdés az eddigiekhez:
Tudtok megoldást arra, hogy hogyan váltsak könyvtárat a DVD-n lévő gombokkal TV nélkül ?
Nálatok is megakad rétegváltáskor ? Nálam eddig 2 DVD volt addig tesztelve, és mindkettő megakadt rendesen. Ez elég elszomorító
Kimenet. Kapott a cuccos két rendes kábelt, RGB-n hihetetlen jó képe van szvsz. Mondjuk egy 8e ft-os kábelen megy, lehet is
Optikait kérdezett valaki. Mindenképpen figyeljetek oda, hogy üveg kábel legyen, ne műanyag. Én egy szintén 8e pénzes kábelt raktam rá, az elég jól szól, de azért a pana részéről nagy ki*aszás volt, hogy nem rakott rá egy RCA-s digi kimenetet. Jó kábelt ott sokkal olcsóbban lehet venni.
Végül egy kérdés, kicsit off. Nincs valakinek hangfaljárató CD-je ?
Panasonic DVD-S35
Nah, megjött a kicsike... Nagyon tetszik. Kipróbáltam VCD-vel, SVCD-vel, MP3-mal, CD-RW-vel, DVD-R-rel, DVD-Video-val és JPG-eket tartalmazó cd-vel is.
Mindent vitt csont nélkül. Nagyon szuper. Sok remek beállítási lehetőséget is találtam. Most már csak tartósnak kell lennie...
1 kérdésem azért lenne a márkatársakhoz. Neketek is van olyan, hogy egy-egy képet nem jelenít meg egy adott könyvtárból (JPG)? Azért furcsa a dolog, mert ugyanazzal a géppel készült 2 MPixeles képekről van szó. Sőt olyan is volt, hogy az indexkép látszik, de a nagyképet már nem jeleníti meg. Szóval? Valaki tesztelt már ilyesmit rajtam kívül?
Igen! Sajnos volt ilyen problémám. A számítógépen elforgattam a képet 90 fokkal, és igy megjelenítette. A Lejátszón meg vissza lehet forgatni simán. Én sem értem, de ez legyen a legnagyobb baja
De azért az tényleg érdekes, hogy ugyanazzal a géppel, ugyanabban a sorozatban készült képek közül nem mindet játsza le
Panasonic DVD-S35
Nah, megjött a kicsike... Nagyon tetszik. Kipróbáltam VCD-vel, SVCD-vel, MP3-mal, CD-RW-vel, DVD-R-rel, DVD-Video-val és JPG-eket tartalmazó cd-vel is.
Mindent vitt csont nélkül. Nagyon szuper. Sok remek beállítási lehetőséget is találtam. Most már csak tartósnak kell lennie...
1 kérdésem azért lenne a márkatársakhoz. Neketek is van olyan, hogy egy-egy képet nem jelenít meg egy adott könyvtárból (JPG)? Azért furcsa a dolog, mert ugyanazzal a géppel készült 2 MPixeles képekről van szó. Sőt olyan is volt, hogy az indexkép látszik, de a nagyképet már nem jeleníti meg. Szóval? Valaki tesztelt már ilyesmit rajtam kívül?
Panasonic DVD-S35
Mindenkinek köszönöm, talán pénteken eljutok egy "vasbótba" és tudok venni megfelelő opto kábelt. A hétvégén teszt 1000-rel, addigis by.l
Panasonic TX-28LK1P, Panasonic PT-AE300, Panasonic DVD S-97, Yamaha RX-V450, Jamo Studio 180, Orion HS 288, cent/sw cs.m.
Panasonic DVD-S35
Sziasztok!
A számítástechnikában kétféle csatit szoktak használni, a kerek ST-t és a szögletes SC-t.
Optikai kábelből létezik mono és multi módusú.
Ha 1 szálat viszel, akkor szimplex-nek, ha kettőt (TX, RX) akkor duplex-nek hívják.
Ajánlok 1 helyet, ahol jó áron lehet kapni, de nem vagyok benne biztos, hogy végfelhasználót is kiszolgálnak.
www.agenda.hu
Szerintem értenek hozzá annyira, hogy tudnak segíteni. Legfeljebb elviszed a lejátszódat, hogy tuti jó csatisat vegyél.
Remélem tudtam segíteni.
Satman