Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD-R tesztek
DVD-R tesztek
A fehérvári MM-ben 399 Ft-ért lehet kapni CD-tokos RitekG03 médiakódú írható DVD-R lemezt "elta media"-nak álcázva!
TV: TCL 65C805, Blu-ray 4K UHD: Sony Sony UBP-X800M2; AV-Receiver: Pioneer SC-LX87; CD: Rotel RCD-06; Hangfalak: Quadral Platinum M35 front, Quadral Platinum M10 Base center, Canton Plus X.3 és GX.3 surround, Saxx deepSound DS-12 zárt aktív sub; Kábelek: Alisca Orange Black Line RCA és hangszóró
DVD-R tesztek
HELLO!!!
Pioneer DVR-105 nél a legjobb lemez a RITEK G04 és valóban a Traxdata is nagyon jó én is ezt használtam, deegy fokkal jobb a RITEK G04 "lila etalon" lemez EZ a GYÁRI RITEK lemez, a Traxdatának ugyebár eladja za alapanyagot és ő megszitázza.. És olcsóbb is..
Ilyet tudok esetleg 300 Ft ért..
Gombos Sándor
DVD-R tesztek
Magán, de hivatalos forrásból.Ha műkszik, megbeszélhetünk egy kis személyes árucserét.
Bízom az ár tartósságában.
Énisénisénis....
Thomson DPL2000 erőlködő, JBL NSP1 szet, Heco Spirit sub,HTPC, Sanyo PLV-Z1 (BARCO HDTV 1600 projektor-talonban /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/sad@2x.png 2x" width="15" height="15" /> )
DVD-R tesztek
Nálam most járt kölcsönbe egy Verbatim. Piszok jó áron adnák (7000/25db.)csak nem tudom ez mit takar.
Unique Disc Identifier : [DVD-R:MCC 01RG20 ]
--------------------------------------------------------------------------
Disc Type : [DVD-R]
Manufacturer ID : [MCC 01RG20 ]
Disc Application Code : [unrestricted Use : Consumer Purpose]
Recording Speeds : [1x - 2x - 4x]
Blank Disc Capacity : [2,298,496 Sectors = 4,489.3 MB = 4.38 GB]
[DVD Identifier - http://DVD.Identifier.CDfreaks.com]
Ki az az MCC ?
mázlista... magánbeszerzés vagy pl. én is vehetek?
Magán, de hivatalos forrásból.
Ha műkszik, megbeszélhetünk egy kis személyes árucserét.
Bízom az ár tartósságában.
DVD-R tesztek
Nálam most járt kölcsönbe egy Verbatim. Piszok jó áron adnák (7000/25db.)csak nem tudom ez mit takar.
Ki az az MCC ?
mázlista... magánbeszerzés vagy pl. én is vehetek?
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
DVD-R tesztek
Mi az a legolcsóbb lemez ami pioneer DVR105-el írva (szinte) minden lejátszóban mükszik??
Hello,
erre szerintem nyugodt szívvel senki nem válaszolna, de ami tuti biztos (szerintem...) az a kb 700-800 forintos TDK lemez....
De szerintem kipróbálhatnád valamelyik ritek alapú lemezt is. (erossen ajánlott a traxdata szitázású kb 300-350 ft, ha lehet kapni valahol. Én már rég nem találtam, pedig olyat vennék... )
Üdv:
Mylo
DVD-R tesztek
Szitázott Ridata -R (Ritek G04) most 350 Ft/db Miskolcon a Plaza melletti számítógépboltban, ÁFÁ-val, számlával, stb.
DVD-R tesztek
Mi az a legolcsóbb lemez ami pioneer DVR105-el írva (szinte) minden lejátszóban mükszik??
DVD-R tesztek
Neked adok el kis felárral, minimum tétel 5000 db.
5000?! Na annyi azé nem köll .
Thomson DPL2000 erőlködő, JBL NSP1 szet, Heco Spirit sub,HTPC, Sanyo PLV-Z1 (BARCO HDTV 1600 projektor-talonban /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/sad@2x.png 2x" width="15" height="15" /> )
DVD-R tesztek
Ki az az MCC ?
Mitsubishi Chemicals Corporation. Szóval nem xar. Ennyiért nekem is hozhatnak.
Neked adok el kis felárral, minimum tétel 5000 db.
DVD-R tesztek
Ki az az MCC ?
Mitsubishi Chemicals Corporation. Szóval nem xar. Ennyiért nekem is hozhatnak.
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
DVD-R tesztek
Fibra lemezekről kinek mi a véleménye/tapasztalata?? Elég olcsók... A Pioneer DVR-105-ös biztos megírja csak az a kérdéses, hogy a Thomson DTH220-am lejátsza-e??? Eddíg egy lemez volt amit biztosan lejátszott: Ritek G03 1*-en írva.... de ha azis egy picit meg volt karcolva már ugrált... Na csak hátha valakinek pont ugyanilyen összeállítása van és tud segíteni...
Előre is köszi!!!
azt nem tudom,hogy mivel irták a fibrákat, de amik nálam jártak(zöld betüvel volt asszem ráirva,illetve vörös csillagosok voltak ),illetve van is egy-kettô otthon -le is kopogom- dth 211en semmi baj nem volt még vele.igaz nagyon vigyázok az összes dvdmre,cdmre,hogy ne karcolódjanak.
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
DVD-R tesztek
Nálam most járt kölcsönbe egy Verbatim. Piszok jó áron adnák (7000/25db.)
csak nem tudom ez mit takar.
Ki az az MCC ?
DVD-R tesztek
Fibra lemezekről kinek mi a véleménye/tapasztalata?? Elég olcsók... A Pioneer DVR-105-ös biztos megírja csak az a kérdéses, hogy a Thomson DTH220-am lejátsza-e??? Eddíg egy lemez volt amit biztosan lejátszott: Ritek G03 1*-en írva.... de ha azis egy picit meg volt karcolva már ugrált... Na csak hátha valakinek pont ugyanilyen összeállítása van és tud segíteni...
Előre is köszi!!!
A fibrát én most probáltam két 220-asban is. nem tudom hogy mivel lett irva, de az egyik lejátszó vitte szépen, a másik viszont nem volt hajlandó olvasni. Jobban jársz ha inkább kihagyod. Nálam a 212-es Thomson sem szerette, a Pana viszont viszi.
DVD-R tesztek
Fibra lemezekről kinek mi a véleménye/tapasztalata?? Elég olcsók... A Pioneer DVR-105-ös biztos megírja csak az a kérdéses, hogy a Thomson DTH220-am lejátsza-e??? Eddíg egy lemez volt amit biztosan lejátszott: Ritek G03 1*-en írva.... de ha azis egy picit meg volt karcolva már ugrált...
Na csak hátha valakinek pont ugyanilyen összeállítása van és tud segíteni...
Előre is köszi!!!
DVD-R tesztek
Hi Bulek!
Köszi az infót.
Samsung lemez a Samsung lejátszón nem ment??? Vicces.
Más:
Olvastam valami dvd virusról ami tönkre teheti az asztali lejátszót...
Erről valaki valami bővebb infót tud?
Üdv:
Mylo
Láncfűrésszel jár az a vírus? Mert akkor minden kitelik tőle.
DVD-R tesztek
Style és Bulek,leírnátok az eszközöket? Please...
Nos.
Amivel írva lett a Samsung csoda: Pioneer 106-os 1x és 4x sebességen (2xer ugyanaz a film +1 harmadik)
Amivel lejátszásra került (fejből):
Pioneer asztali 205 (?)
LF 600 IR (noname asztali, mindenevő)
TOshiba DVD/CDR kombó 5112 ha jól emlékszem
Ha kell pontos típus, összegyüjtöm
Üdv
Style
DVD-R tesztek
Sziasztok!
Fejlemény. Ugyebár nekem 5-ből 3 volt hibás 2 rendben volt...
1 hét polc után ami eddig jó volt az islehalt...
Az egyik: el se indul már
A másik 18. chapter magasságában akad...
Na ennyit erről a Samsung csodáról...
Üdv:
Style
DVD-R tesztek
Hi Bulek!
Köszi az infót.
Más:
Üdv:
Mylo
kicsit bovebben: kamu az info, nem eslejen olvasrad?
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
DVD-R tesztek
Hi Bulek!
Köszi az infót.
Más:
Üdv:
Mylo
DVD-R tesztek
Samsunggal most gondom akadt...
Ööööö, igen igazad van. Ja és Szia.
Valóban én válaszoltam rá, de biztos, hogy erre a tipusra? Mármint kinézetre. Mert amit én írtam az szitázatlan volt. És abból 10-ből 10 jó. Viszont ebből nem vennék 10-et. Szerinted ugyan olyan a minősége. Amit Te írtál meg az ez a lila dvd-r generals feliratú volt? Persze ez is Beall. Úgyhogy nem tudom.
Majd meglátom mi lesz. Azért köszönöm a segítségedet.
Üdv:
Mylo
Szia Mylo !
Nos:
Színe lila, felirata DVD-R general premium 4x Samsung...
brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Soha többé...
Üdv:
Style
Hi!
Én 2x-s Samsung-t használok, lila színűt, De nekem még nem volt vele
problémám, "csak" 1 lemezt rontottam, az is az én hibámból.
A 4x-s széria rossz lenne?
Sziasztok,
szerintem baromira attól függ, hogy mivel és miben. Tehát mivel írjuk és miben játszuk meg és le.
Style és Bulek,
leírnátok az eszközöket? Please...
Én egy LG GSA-4040B-vel és egy Pana RV31-gyel működöm. (a pana szerintem elég érzékeny jószág)
Köszi,
Mylo
Hi!
Mylo:
Az író: NEC 1300A 1.0A firmware
Többféle lejátszón ment mind márkás, mind "márkátlan"
Onkyo, JVC, Pioneer, Yamada, Clatronics,...
Egyedül a Samsung lejátszó nem vitte, de az a lejátszó
más lemezzel is kényeskedett.
DVD-R tesztek
én is vettem melody plusszos rw-t nekem az lg íróm 10-25% között mindig feladja írás hibával azóta csak tdk+rw az a plussz 300Ft nekem megéri
Hiaba no, eroltetik ezt a pluszos formatumot, szamomra
meg MINDIG a minuszos a nyero!
DVD-R tesztek
Van 699-ert tescoban "Melody" 1/2x dvd-RW!Vekony tokos, egy raklappal.
Tapasztalat?
Ha már a 600-700 Ft-os ársávban járunk, inkább legyen TDK v. Verbatim v. Fuji. Igaz ezeket az Auchan-ban láttam ennyiért.
Az is RW?
Egyebkent vettem ebbol a Melodybol, iras gond nelkul (csak 1x-esen tud a Toshibam),
es 2 lejatszoban probaltam eddig GOND NELKUL!
699-ert fonyeremeny..
A csömöri Auchanban normál CD tokos TDK+RW 1-4X 790 Ft. 1-4X +R, 1-4X -R 630 Ft.
Csaba
DVD-R tesztek
Samsunggal most gondom akadt...
Ööööö, igen igazad van. Ja és Szia.
Valóban én válaszoltam rá, de biztos, hogy erre a tipusra? Mármint kinézetre. Mert amit én írtam az szitázatlan volt. És abból 10-ből 10 jó. Viszont ebből nem vennék 10-et. Szerinted ugyan olyan a minősége. Amit Te írtál meg az ez a lila dvd-r generals feliratú volt? Persze ez is Beall. Úgyhogy nem tudom.
Majd meglátom mi lesz. Azért köszönöm a segítségedet.
Üdv:
Mylo
Szia Mylo !
Nos:
Színe lila, felirata DVD-R general premium 4x Samsung...
brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Soha többé...
Üdv:
Style
Hi!
Én 2x-s Samsung-t használok, lila színűt, De nekem még nem volt vele
problémám, "csak" 1 lemezt rontottam, az is az én hibámból.
A 4x-s széria rossz lenne?
Sziasztok,
szerintem baromira attól függ, hogy mivel és miben. Tehát mivel írjuk és miben játszuk meg és le.
Style és Bulek,
leírnátok az eszközöket? Please...
Én egy LG GSA-4040B-vel és egy Pana RV31-gyel működöm. (a pana szerintem elég érzékeny jószág)
Köszi,
Mylo
- sozs
- V.I.P.
- Értékelés: 753
- Kapcsolat:
DVD-R tesztek
Hali!
Nekem a Fuji elsőre bejött, igaz 800.- felett van az ára, és a 650.- 4x-es Fujit csak azért nem vettem meg, mert félek, hogy a Dimarson nem olvassa, de majd teszek egy próbát! A Tescoban egyébként csak 4x DVD -/+ R lemezek kaphatóak itt Kaposváron, talán ezzel kipusztulnak a régiek?? Nekem a Nero a 4X lemezre azt mondta, hogy 2.4 vagy 4X-en írható!
Még mindig Dimarson dmr-400, sajna csak ennyi! Az autóm már nem Daewoo Matiz, hanem Chevrolet Matiz! R.I.P. Chevy Aveo Platinum!