Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD-R tesztek
DVD-R tesztek
Szeretnék valahol felírni adatot (tehát nem csak filmet) egy dvd-re, mert már nincs nagyon hely a hddn. Szóval tud valaki egy ilyen helyet mondeni? (tudom, hogy ez a topic nem pont erről szól, de ezért nem akartam egy újat nyitni)
Várom az infót!
Írj ide megdumálhatjuk!
philips80@freemail.hu
DVD-R tesztek
Szeretnék valahol felírni adatot (tehát nem csak filmet) egy dvd-re, mert már nincs nagyon hely a hddn. Szóval tud valaki egy ilyen helyet mondeni? (tudom, hogy ez a topic nem pont erről szól, de ezért nem akartam egy újat nyitni)
Várom az infót!
DVD-R tesztek
Pioneer 105-ösöm van 1.33 firmware-rel.
Akinek Pioneer DVR-A05/105 írója van, az látogasasson el a következő címre:
http://pioneerdvd.rpc1.org/
Itt lehet találni "spéci" firmware-t (v1.33). Még itt panaszkodtam régebben, hogy a régi firmware -rel nem hajlandó írni a bolti TDK-RW lemezre. Állítólag bármilyen lemezre lehet ezzel írni 4*-es sebességgel. Ezzel megoldódott! Mindenkinek bátran ajánlom.
DVD-R tesztek
InterSpárban: TDK DVD-/+R 799 Ft... találtam egyet össz. Vagy elhordták, vagy nem raktak ki újat.
DVD-R tesztek
Sziasztok..
most lehet kapni Traxdata 4x -est (Ritek G04).. 400-500 körül attól függ hol (kinél)
ezzel semmi gondom nem volt...40-et vettem mind jó..
Ajánlom ezt is..
Eddig Princo 4xB-s volt ami szintén elég jó ( a 4xH-s az adatra jó csak nekem)..de annál a hibaarány azért van... ami inkább az asztalik kompatibilitása miatt van...PC-be mind jóvolt ebből is..
Pioneer 105-ösöm van 1.33 firmware-rel.
sziasztok
Gombos Sándor
DVD-R tesztek
Én írtam néhány Eurodata fedőnevű állítólagos Sony lemezt.
A Pioneer 104-es csak 1x-esen írja (bár az eladó esküdözött, hogy kétszeresen írható).
Eddig nem volt baj velük.
Csak az asztali kicsit lassabban ismeri fel, mint mondjuk a TDK-t.
Dobozos TDK 4x-esen írható a Sowah-ban bruttó 1000 Ft alatt van.
DVD-R tesztek
ID szerint elvileg Sony (milyen progival lehet megnezni)Lemezcímke szerint: Eurodata
Időközben megleltem a DVD identifier progit. Ezzel fofom lecsekkolni amint dvd-rom közelébe kerülök.
A lemezzel kapcsolatosan várom a TI véleményeiteket !
Köszönettel:
Style
DVD-R tesztek
Melyiket válasszam a 600Ft körüli kategoriát és lehet, hogy pát év után kuka, vagy a dupla annyiba kerülő tatósabb (?) lemezeket...
Lehet az érték-ár arányban ekkora különbség.
Pls .ha tudtok mondjatok (akár emailben is) 600HUF körüli forgalmazoka/lemezeket. Olyan DVD-Rlemezeket keresnék, amit Ti is nyugodt szívvel beraktok az írótokba és a lejátszótokba.
Sziasztok!
Amit vettem: a Demostudional. Egy tokos DVD-R-t 660 Ft-ert.
Parameterek:
ID szerint elvileg Sony (milyen progival lehet megnezni)
Lemezcímke szerint: Eurodata
Tok szerint :" Made by Sony DADC"
Illetve a tok hátuldalán (a papírbetéten) a cdabc logoja...
Véleémény? (Mi még nemírtunk rá. Vki probálta már?
Cdabc is a honlapján SOnyként árulja 675 HUF-ért...
Szerintetek...?
Köszönettel:
Style
DVD-R tesztek
Ausztriában vásárolt -e már valaki alapanyagot? Hol célszerű venni hengert?
Ma voltam a bécsi MediaMark-ban, és ott többféle lemez is volt 2eur/lemez áron. Hoztam is pár MMore pluszos lemezt, majd kiderül hogy mit tud. Ugyanitt volt hengeres kiszerelésben is többféle, nekem a pluszos (asszem) Fujitsu tetszett leginkább, ami 25-ös hengerben 70 eur volt. De volt 1.8 eur-tól felfelé többféle is.
- CrocodileMick
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 2
DVD-R tesztek
Nézd meg itt, vagy esetleg a Lidl üzletlánc Octron néven kínált RitekG03-as DVD-R-t (5db. = 10 EUR), részletek itt.
Üdv, Mick
...élvezd az életet ameddig lehetöséged van rá!
TV: Panasonic TX-32PK25D, DVD: Pioneer DV-717, AMP: Denon AVR-1801, VHS: Mitsubishi HS-M60V, TAPE: Akai DX57, CD: Denon DCD-685, CAM: Sony DCR-TR8100E, SPK: Canton 10MX, Magnat Sonobull 1000 XL.
DVD-R tesztek
DVD-R tesztek
De "nagy" tokos TDK-t nem láttam még sehol... az is 1000 alatt van?
Erre gondolsz?
Mistral:
DVD IRHATÓ DVD+RW TDK 4.7GB VIDEOBOX 1368 1710
Elég húzos....
Tudtok a márkák mellé ajánlani vmilyen forgalmazót... max 10 db-ot vennék, tehát nem nagy tételben...
Köszi
DVD-R tesztek
Én "Kis" tokos TDK-t vettem mostanság, és marhára meg vagyok vele elégedve. Pedig 4x írom, és minden asztali viszi. DataTrack asszem Verbatim gyártmány, az is nagyon jó! Ebből a kettőből nem találkoztam még hibással. Fortis (fekete) lemezem csak egy van, az is jól működik, bár arról részleteket nem tudok...
TDK 1000 alatt van, szerintem most ezt fogom venni egy darabig. De "nagy" tokos TDK-t nem láttam még sehol... az is 1000 alatt van?
DVD-R tesztek
Mar a teszkokban is kapni MINOSEGI TDK nagytokos lemezeket 1000ft alatt.Vertbatim is jonehany szamtech ceg arlistajaban szerepel 900ft korul.
Panasonic DVD-R-t is 1000 korul vettem Pana boltban.
Pioneer-t mar nem kapsz, a tobbiben EN nem bizok...
Köszönöm szépen !
Verbatimon belül ajánlasz valamit? Esetleg ajánlott forgalmazó?
Köszönettel:
Style
DVD-R tesztek
Mar a teszkokban is kapni MINOSEGI TDK nagytokos lemezeket 1000ft alatt.
Vertbatim is jonehany szamtech ceg arlistajaban szerepel 900ft korul.
Panasonic DVD-R-t is 1000 korul vettem Pana boltban.
Pioneer-t mar nem kapsz, a tobbiben EN nem bizok...
DVD-R tesztek
Sziasztok!
Végigolvastam a topicot, de akérdésemre nem találtam 100%-os választ...
Milyen lemezt nevezhetünk megbizhatonak. Vasarolojon az ember dragabb 1400-1500HUF körüli lemezeket, pl. TDK. Vagy megfelelo a 600Ft körüli kategoria is?
Mint tudjuk olcsó húsnak híg a leve. Elöregedéssel találkozott ,ár vki?
Melyiket válasszam a 600Ft körüli kategoriát és lehet, hogy pát év után kuka, vagy a dupla annyiba kerülő tatósabb (?) lemezeket...
Lehet az érték-ár arányban ekkora különbség.
Pls .ha tudtok mondjatok (akár emailben is) 600HUF körüli forgalmazoka/lemezeket. Olyan DVD-Rlemezeket keresnék, amit Ti is nyugodt szívvel beraktok az írótokba és a lejátszótokba.
Ez idáig 2 féle dvd-r volt az asztali lejátszóbban:
Princo fehér (közelebbi paramétert holnap tudok mondani) tökéletesen müködött.
Universal fehér (közelebbi paramétert holnap tudok mondani) néh-néha befagyott véletlesnszerűen 1-1 mp-re lejátszás közben...
Köszönettel:
Style
http://dvdzona.discoware.com
DVD-R tesztek
Panasonic -RW RAM iroval nekem volt egy princom ami jo votl, de 1 het utan a film vége kockásodik, PCn CRC erroral leáll másolásnál.
van itt még 2 db, reménykedem hátha anyaghiba volt... valami gagyit kéne rá irnom probábol. Hol is az sw-ep1 lemezem?
arty: érdekes mód, állandóan a régebben (1, 1,5 éve) megírt lemezeket tesztelgetem (mmint "megmuvizom" őket), de még egyetlenegynél sem tapasztaltam ilyen szintű bug-ot.
TV: Panasonic TX-32PF10, HD: Western Digital - WD TV HD,DVD: Panasonic DVD-S42 / Bellagio AD2020 (DivX), HGF:Technics SB-EX3(front) SB-CSS14(Sur/Cent), AMP: Yamaha RX-V350
DVD-R tesztek
Panasonic -RW RAM iroval nekem volt egy princom ami jo votl, de 1 het utan a film vége kockásodik, PCn CRC erroral leáll másolásnál.
van itt még 2 db, reménykedem hátha anyaghiba volt... valami gagyit kéne rá irnom probábol. Hol is az sw-ep1 lemezem?
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
DVD-R tesztek
Leálltam a Princo-val (a sima "sárgás", semmit mondó, no cimkés verzióval), mivel annyi a meghibásodási eshetősége, hogy 4-5 film figyel a polcon , amit mégegyszer irnom kell majd a sok hiba végett.
Helyette a 20 ft-tal drágább (!) Ritek "The One" (azt hiszem valami G03-as) fantázianevű lemezével probálkozok, amiből eddig egyetlenegyet sem kellettt még kidobnom. Kérdésem, mi ez a G01-02-03-04-es "örület" ???????????
TV: Panasonic TX-32PF10, HD: Western Digital - WD TV HD,DVD: Panasonic DVD-S42 / Bellagio AD2020 (DivX), HGF:Technics SB-EX3(front) SB-CSS14(Sur/Cent), AMP: Yamaha RX-V350
DVD-R tesztek
Nagyon logikus
DVD-R tesztek
Vettem egy TDK 4X-eset... írni akartam rá 1X, erre megírta 4X, majd kiírta: DVD-írás kész (1X). Mondom ez hülye. Ez miért van? 1X jobb lett volna megírni, de asztali viszi szó nélkül legalább....
Logikus: 1X írta meg 4X-esen.
DVD-R tesztek
Vettem egy TDK 4X-eset... írni akartam rá 1X, erre megírta 4X, majd kiírta: DVD-írás kész (1X). Mondom ez hülye. Ez miért van? 1X jobb lett volna megírni, de asztali viszi szó nélkül legalább....
DVD-R tesztek
Minőségi lemezt kínálok. Pioneer és Sony után legjobb lemezek egyike. Jobb a bolti TDK-nál. Ez lemaradt.
Érdekes, az aproneten meg 480 a Ritek G04, sokba kerülhet levinni Egerbe a G03-ast hogy még ennél is több lesz...
DVD-R tesztek
Minőségi lemezt kínálok. Pioneer és Sony után legjobb lemezek egyike. Jobb a bolti TDK-nál. Ez lemaradt.