Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Samsung DVD E232

saco
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Samsung DVD E232

Hozzászólás Szerző: saco »

Sziasztok

En is vettem egyet,nekem se jatsza le a VCD formatumot...Nem is ez izgat...

Az svcd-vel van nekem problemam.Nemelyik svcd-nel csuszkal ossze-vissza a hang.Neroval irtam ki .mpg-bol.Ez az egyik eset.

A masik eset amikor kb 21 perctol kezdi el lejatszani a filmet,es vissza lehet ugrani 3-4 perc korulre,de nem mindig,de elolrol soha nem kezdi,eleg zavaro.Mi lehet az oka ? Hanyszorosan erdemes megirni lehet hogy ez a baj ? vagy mas ? ti mit tapasztaltatok ?

saco

Vendég

Samsung DVD E232

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Mindent lejátszik kivéve a VCD-t. A magyar leirásban ott van hogy viszi, de a dobozán tényleg csak SVCD felirat van. Ha lesz időm majd bemegyek egy Samsung szervizbe és rákérdezek hogy miért nem megy a VCD. 
Az ára 30E körül van. Én a metróban vettem Samsung TV-vel. Együtt volt 129900 Ft.

Szervizmenü kódot tud valaki?

Szaisztok!

A Keravillban 27.990 Ft-be kerül.

Hál'isten Nekem csak 4-5 VCD-m volt amit mostmár csak számítógépen tudok megnézni

Amikor vettem, leginkább a jpeg és MP3 olvasást és az írt DVD RW-vel való kipróbálást néztem, és evidensnek tartottam a VCD-t. De a mai világban Nekem nem is hiányzik. Akinek az is kell 5-6 ezerrel többért vehet E-235-öst ami már azt is játsza. Egyébként jó kis készülék.

Üdv.

kgbr

Samsung DVD E232

Hozzászólás Szerző: kgbr »

Mindent lejátszik kivéve a VCD-t. A magyar leirásban ott van hogy viszi, de a dobozán tényleg csak SVCD felirat van. Ha lesz időm majd bemegyek egy Samsung szervizbe és rákérdezek hogy miért nem megy a VCD.

Az ára 30E körül van. Én a metróban vettem Samsung TV-vel. Együtt volt 129900 Ft.

Szervizmenü kódot tud valaki?

Awaken

Samsung DVD E232

Hozzászólás Szerző: Awaken »

Sziasztok!

Na ez engem is érdekelne.
Egyik ismerősöm akar éppen ilyent venni és most próbáljuk kideríteni, hogy mi az igazság a leíráshoz képest.

Thomy! kgbr!

Ha már próbálgattatok egyéb formátumokat, írjátok meg mit játszik le.
Pl: a Miami által adott linken az áll, hogy +os lemezt is játszik. Valóban tudja?

Meg minden más tapasztalat jól jönne.
Előre is köszi.

Ja és mennyi volt az ára? (ha nem titok)

Awaken

Vendég

Samsung DVD E232

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Garancia van. (Még csak 5 napja vettem a metróban, TV-vel együtt!)A VCD lemez nem lehet rossz mert szabványosnak csináltam néróval és más lejátszóban tökéletesen megy.

Hello!

Én is vettem egy ilyet és tényleg nem játsza le.

DE nem is kell neki hivatalosan tudni.
Így van ami a dobozán SVCD-t MP3 jpg .stb.... ezeket tudja.

VCD-t nem

Én is meglepődtem de nem reklamálhatok, mert sem az angol nyelvű leírás, sem a doboz nem ír VCD-ről

kgbr

Samsung DVD E232

Garancia van. (Még csak 5 napja vettem a metróban, TV-vel együtt!)
A VCD lemez nem lehet rossz mert szabványosnak csináltam néróval és más lejátszóban tökéletesen megy.

Miami
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: -1

Samsung DVD E232

Hozzászólás Szerző: Miami »

Igen elvileg olvasnia kellene, de hiába teszem be csak azt irja hogy: NO DISC. A papirján az van hogy VCD-t tud lejátszani. A dobozán meg SVCD felirat is van. Érdekes egy lejátszó. (Az SVCD, MP3, JPG, DVD, WMA lemezeket viszi.) 
Firmware frissítéssel nem lehetne ezt megoldani?

Ha van rá gari, akkor én inkább vissza vinném első nekifutásra. Több VCD-vel is probáltad? Nem lehet, hogy a te lemezed rossz?

Microsoft is not an answer, it's a question. The answer is: NO!

TV: NEW Lg 32LC2RR (80Gb HDD) Erősítő: Sony STR-DB 780QS; Video: AIWA HV-FX8200; DVD: Philips 729 + Sony PS2; Hangfal: Wharfedale Zaldek front: 2000 háttér: 300 + Centre

kgbr

Samsung DVD E232

Igen elvileg olvasnia kellene, de hiába teszem be csak azt irja hogy: NO DISC. A papirján az van hogy VCD-t tud lejátszani. A dobozán meg SVCD felirat is van. Érdekes egy lejátszó. (Az SVCD, MP3, JPG, DVD, WMA lemezeket viszi.)

Firmware frissítéssel nem lehetne ezt megoldani?

Miami
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: -1

Samsung DVD E232

Hozzászólás Szerző: Miami »

http://www.dvdrhelp.com/dvdplayers.php? ... rch=Search

A fenti link szerint játszani kéne neki a VCD-t.

Microsoft is not an answer, it's a question. The answer is: NO!

TV: NEW Lg 32LC2RR (80Gb HDD) Erősítő: Sony STR-DB 780QS; Video: AIWA HV-FX8200; DVD: Philips 729 + Sony PS2; Hangfal: Wharfedale Zaldek front: 2000 háttér: 300 + Centre

kgbr

Samsung DVD E232

Hello!
Vettem egy Samsung DVD E232 asztali dvd lejátszót. Az a gond vele hogy a videó cd-t nem hajlandó lejátszani. Ha valaki tud valami megoldást erre akkor kérem irjon! Vagy ha van valakinek ugyanilyen lejátszó akkor irja már meg hogy neki megy e a vcd!

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”