Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Thomson házimozi szett 60e

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Nekem nagyon bejön! A mély szerintem yol szól, este mikor csönd van, néha már sok is...Maximálisan meg vagyok elégedve!

Tudatlan
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Tudatlan »

Hi! 
Mint, ahogy már NiCE említette (csak 16nm a szoba) van egy havernak. Pont itt van mellettem a rendszer. Mikor összeraktam egész jó összképet mutatott. Mondjuk az én rendszerem több mint 10-szer ennyibe került, de alapszintnek nagyon is jó! Ha valakit valami konkrét dolog érdekel a szettel kapcsolatban, akkor szívesen válaszolok, de nem akarok kisregényt írni, hogy minden tudását kivesézzem!

Hellotok!

Szeretném leszögezni,hogy abnszolút erősítő analfabéta vagyok! :-)
Az lenne a kérdésem,hogy akkor ez a cucc most a prologic I et vagy IIőt tudja!? iilletve,hogy akkor most lehet vele zenét is hallgatni, avagy arra azért nem alkalmas!?
És úgy egyáltalában maga az erősítő mi az amiben sokkal kevesebbet tud, mint egy másik erősítő(tudom ez elég tág kérdés volt... :-)) )
Előre is köszi, ha valaki tud segíteni
Ja és Thomson dvd hez dth210 eshez szerintetek jó volna..

Thomson DVD-t még ennek a távirányítójával is tudsz kezelni. Úgy tervezték, hogy kompatibilis legyen (elméletileg...)! Ma délelőtt ezzel hallgattam a TV-t. Nagyon király! Tényleg, ez a Prologic I/ II kérdés hogy is van?????

Szóval Neked bejön a gép!? Jólmükszik meg minden!?
A mély is jól szól!? Mert itt azt szidták,ha jól vetem ki! )
Hát hogy Prologic Iet tud a cucc, vagy Prologic II-őt!?

Sokat tudok, de neeem eleget és ennek meeeg lesz az eredménye! :-))) amúgy meg:
::: TV: Thomson 29DC220S , DVD: Thomson DTH210, más nincs /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" /> :::

AteeG
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: AteeG »

Regisztráltattam magam végre...

Rap és mozi, az a jó
AteeG-nek az való!

Vendég

Hi! 
Mint, ahogy már NiCE említette (csak 16nm a szoba) van egy havernak. Pont itt van mellettem a rendszer. Mikor összeraktam egész jó összképet mutatott. Mondjuk az én rendszerem több mint 10-szer ennyibe került, de alapszintnek nagyon is jó! Ha valakit valami konkrét dolog érdekel a szettel kapcsolatban, akkor szívesen válaszolok, de nem akarok kisregényt írni, hogy minden tudását kivesézzem!

Hellotok!

Az lenne a kérdésem,hogy akkor ez a cucc most a prologic I et vagy IIőt tudja!? iilletve,hogy akkor most lehet vele zenét is hallgatni, avagy arra azért nem alkalmas!?
És úgy egyáltalában maga az erősítő mi az amiben sokkal kevesebbet tud, mint egy másik erősítő(tudom ez elég tág kérdés volt... :-)) )

Thomson DVD-t még ennek a távirányítójával is tudsz kezelni. Úgy tervezték, hogy kompatibilis legyen (elméletileg...)! Ma délelőtt ezzel hallgattam a TV-t. Nagyon király! Tényleg, ez a Prologic I/ II kérdés hogy is van?????

Tudatlan

Hozzászólás Szerző: Tudatlan »

Hi! 

Hellotok!

Sokat tudok, de neeem eleget és ennek meeeg lesz az eredménye! :-))) amúgy meg:
::: TV: Thomson 29DC220S , DVD: Thomson DTH210, más nincs /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" /> :::

Vendég

Hi!

Vendég

Tegnap este 22:30-kor vettem egy ilyen rendszert a szegedi Tescoban. A szobám 20nm-es és én is maximálisan meg vagyok elégedve a teljesítménnyel. Persze nincs viszonyítási alapom, de úgy érzem ez nekem bőven megfelel. Egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem. Nagyon király és ennyi pénzért igazán megéri!!!!!

Vendég

Szia NiCEMegvetted a berendezést? Érdekelne a tapasztalatod, már ha van.

Szia!

Még nem vettem meg, mert más kiadásaim voltak, de a haver vett egyet és a Tescoban is kipróbáltam. Úgy döntöttem nem kell nekem ilyen, mert a subwoofer nem szól olyan jól mint a Philips hifim (igaz az 2x70W-os). A haver 20nm-es szobájába elég, és ő meg van elégedve vele. Ennyi pénzért mondjuk nem sok, de azon gondolkozom, hogy inkább veszek egy DPLII-t is tudó erősítőt és meghagyom egyelőre a Philips 5 hangszóróját, a subot rákeverve az első 2-re.

ropi01
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: ropi01 »

Szia NiCE
Megvetted a berendezést? Érdekelne a tapasztalatod, már ha van.
Panasonic TX-28LK1P, Panasonic PT-AE300, Panasonic DVD S-97, Yamaha RX-V450, Jamo Studio 180, Orion HS 288, cent/sw cs.m.

Xboxman

Hozzászólás Szerző: Xboxman »

Régóta fut ez a topic, de nem tudom megállni, hogy ne beszéljem le a kedves érdeklődőt a cuccról. Kb. két éve én is vettem egy ilyen "egybecsodát", ami nagyon hasonló volt ehhez (thomson dpl550ht). Nagyon megbántam a vásárlás után, mivel elötte a fülem egy elfogadható stereó erősítőhöz szokott. Igaz az akkor 100e forintba került, de én 60e sem adnék érte. Nem azért mert krőzus vagyok, de ez a felemás megoldás a legroszabb dolog. Az erősítőrész még csak-csak, de a passzív mélysugárzó és nagyon minimálköltségű pici hangfalak nem fognak elfogadhatóan szólni. Inkább egy belépő szintü házimozi erölködő, egy abszolút belépő szintű mélysugárzó nélküli hangfalszettel. Igaz ez legalább dupla annyi (jó esetben), de már nem egy értelmetlen kiadás.
Minap az MM-ben hallottam egy Samsung "egybemozi" szett-et és meglepően jól szólt ahhoz képest ,hogy ilyen kis pár centis vackok voltak a hangszórók.Szerintem ha csak házimozira használja az ember az alap igényeket lefedi a Thomson szett(de közelébe sem ér egy összeépített rendszernek)Zenére és ilyesmire természetesen alkalmatlan,gusztustalan ahogy szinezik a hangképet...Ráadásúl nemigen kapsz még a duplájáért sem alap jóminőségű rendszert...
Pioneer DV-350-S |Yamaha RXV-440 RDS |Wharfedale Diamon 8c , 8.1 , 8.4 |Neotech KS-1034M,KS-1007B,ND-021080-1

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 8

Hozzászólás Szerző: Gandalf »

Régóta fut ez a topic, de nem tudom megállni, hogy ne beszéljem le a kedves érdeklődőt a cuccról. Kb. két éve én is vettem egy ilyen "egybecsodát", ami nagyon hasonló volt ehhez (thomson dpl550ht). Nagyon megbántam a vásárlás után, mivel elötte a fülem egy elfogadható stereó erősítőhöz szokott. Igaz az akkor 100e forintba került, de én 60e sem adnék érte. Nem azért mert krőzus vagyok, de ez a felemás megoldás a legroszabb dolog. Az erősítőrész még csak-csak, de a passzív mélysugárzó és nagyon minimálköltségű pici hangfalak nem fognak elfogadhatóan szólni. Inkább egy belépő szintü házimozi erölködő, egy abszolút belépő szintű mélysugárzó nélküli hangfalszettel. Igaz ez legalább dupla annyi (jó esetben), de már nem egy értelmetlen kiadás.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W

ropi01
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Igen, de nagy ám a doboz
Panasonic TX-28LK1P, Panasonic PT-AE300, Panasonic DVD S-97, Yamaha RX-V450, Jamo Studio 180, Orion HS 288, cent/sw cs.m.

Vendég

Ropi! Szerinted az erzsébeti Tescoban van még ebből a 60ezres "gépből"?

ropi01
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Feltehetően 3db stereó RCA vezetékre és esetleg egy koax-ra szükséged lehet +
De vásárláskor érdeklődj, mi a tartozék.

Vendég

Ja és megint én! Egy kérdés. Kérem a profi házimozi tulajok most ne figyeljenek, vagy ha figyelnek, kérem ne röhögjenek ki! Szal, ha megveszem ezt a Thomson cuccot, otthon pedig van egy Dimarson DVD lejátszóm, akkor egyszerűen összekötöm ezzel a hangrendszerrel és már kész is? Minden kábelt kapok a Thomsonhoz vagy valamit be kell szerezni külön is???Köszi a válaszokat!

Vendég

Kedves V_AteeGond több is akadt most egyet részleteznék: a sw gyakorlatilag nem szólt, ti. működött csak éppen a sb csatorna lesugárzására volt alkalmatlan. Amikor én próbáltam "rávenni" ezt a készüléket a működésre akkor még igen hiányosak voltak a házi-mozi technikával kapcsolatos ismereteim, így azt sem tudtam hogy a sb csatorna 70 Hz köröl véget ér. Hát igen fiatalság bolondság: bíztam és csalódtam, de ez már egy másik mese
A fórum szellemében próbáljunk úgy segíteni a topikot indítónak és eszmecserét folytatni, hogy közben ne egymás vélt goldolatait kommentáljuk vagy cáfoljuk.

by

Basszus! Pedig frankón rá voltam indulva erre a Thomson cuccra! Árban is megfelelő lett volna, de ha ennyire ellenzitek, lehet, hogy kihagyom! Bár...

ropi01
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Kedves V_Atee
Gond több is akadt most egyet részleteznék: a sw gyakorlatilag nem szólt, ti. működött csak éppen a sb csatorna lesugárzására volt alkalmatlan. Amikor én próbáltam "rávenni" ezt a készüléket a működésre akkor még igen hiányosak voltak a házi-mozi technikával kapcsolatos ismereteim, így azt sem tudtam hogy a sb csatorna 70 Hz köröl véget ér. Hát igen fiatalság bolondság: bíztam és csalódtam, de ez már egy másik mese
A fórum szellemében próbáljunk úgy segíteni a topikot indítónak és eszmecserét folytatni, hogy közben ne egymás vélt goldolatait kommentáljuk vagy cáfoljuk.

by

Vendég

Kicsit megkésve tudtam csak követni a témát, de akit érdekel az erzsébeti Tesco-ban ma du. is volt még a készülékből egy raklapnyi...Sajnálattal látom a vélemények kifejtése parttalan vitába torkolt
Oly' szép lenne ha a fórum az idító kérdésre adott válaszok és vélemények tárháza lenne, egymás véleményének lehurrogára helyett.
Én egy 25nm-es szobában használtam hasonló hangfal készletet és sajnos nem igazán felelt meg erre a célra:(
Az pedig hogy kinek mi olcsó/drága, felel meg/nem felel meg igen csak nehezen tipizálható, de azért hogy érzékeltessem se Krőzus se audiofil nem vagyok az aláírásban én is szerepeltetem a saját készülékeim.

Köszi Ropi az infót! No és miért nem felelt meg az ilyen kaliberű hangfalszett? Az én szobám 20nm, de ha nem yo, akkor nem erőltetem a dolgot! Köszi előre is a választ!

ropi01
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Kicsit megkésve tudtam csak követni a témát, de akit érdekel az erzsébeti Tesco-ban ma du. is volt még a készülékből egy raklapnyi...
Sajnálattal látom a vélemények kifejtése parttalan vitába torkolt
Oly' szép lenne ha a fórum az idító kérdésre adott válaszok és vélemények tárháza lenne, egymás véleményének lehurrogára helyett.
Én egy 25nm-es szobában használtam hasonló hangfal készletet és sajnos nem igazán felelt meg erre a célra:(
Az pedig hogy kinek mi olcsó/drága, felel meg/nem felel meg igen csak nehezen tipizálható, de azért hogy érzékeltessem se Krőzus se audiofil nem vagyok az aláírásban én is szerepeltetem a saját készülékeim.

Vendég

A hirdetés pénteken jelent meg, és a Budaörsi T-ben már hétfön nem lehetett kapni.

Vendég

Azt szeretném megkérdezni, hogy lehet-e még kapni most is Tescoban ezt a rendszert vagy már elkapkodták őket? A hozzám legközelebbi Tesco Szegeden van. Esetleg ha van arra illetékes, mondhatná, mi a helyzet...Köszönöm előre is!

Vendég

Hi!

Robesz: igen nekem van

Még sok időm nem volt próbálgatni, de egy-két dolog:
- zene hallgatásnál választhatsz hogy stereo vagy pro logic; és
azt hiszem, hogy pro logic-ban mindegyik szól
- vannak előre beállított módok: pl. színház, koncert, klub, stb.
- van egy rakás bemenete (rca-k, dig. koax, optikai)
- a hangszórók kábelei csíptetősek
- lehet állítani a hang késleltetést (vagy hogy mondják...)
- be lehet állítani, hogy a hangszórók hány méterre vannak az erősítőtől (30cm-enként
lehet állítani; és érdemes is beállítani)

most hirtelen ennyi

Robesz
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: Robesz »

Hi! 
Simon Templar: ne haragudj nem akartalak megbántani.

Nekem ez a 60 ezres cucc kielégíti az igényeimet,
és ezzel szerintem sokan vagyunk így.
Te ebben a témában igényesebb vagy.

De a lényeg, hogy az emberek többsége amikor ilyen
cuccot vesz, akkor inkább a pénzét viszi, mint a fülét.

Ezek szerint neked van ilyen cuccod?Ha van ,akkor írj ról pár dolgot!Mit tud ,mit nem?Zene hallgatásnál minden hangszóró szol?
"Az élet nem Hollywood,nincs happy end!"

Vendég

Hi!

Simon Templar: ne haragudj nem akartalak megbántani.

Nekem ez a 60 ezres cucc kielégíti az igényeimet,
és ezzel szerintem sokan vagyunk így.
Te ebben a témában igényesebb vagy.

De a lényeg, hogy az emberek többsége amikor ilyen
cuccot vesz, akkor inkább a pénzét viszi, mint a fülét.

Vendég

Mellesleg van aki inkább egy tágasabb lakásra vagy egy kertes házrakölti a pénzét, nem pedig arra, hogy bezsúfoljon egy 12 négyzetméteres
szobába mindent. (nemis értem egy jobb házimozi cuccot, hogy lehet
kihasználni egy kb. 3x4 m-es szobában.)

Én is tervezek nagyobb lakást venni csak az 33 millióba kerül. Ehhez képest a "bezsúfolt" hangcucc alig volt párszázezer Forint. Mondjuk nem értem az a pár hangfal ami amúgy holttérben van miért zsúfol és, hogy miért nem lehet kihasználni, de én csak egy félsüket snob vagyok.

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”