Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Apple
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 680
Apple
nem próbáltam még, megkérdezem ezért
Mi a különbség hangzásban az enhanched(fokozott(?)) cd és a normál cd felírás között a roxio-nál?
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
- Declan.Delfino
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 0
Apple
iphone fanatikusoknak egy kis előzetes
dave letterman iphone bemutatója
Apple
tegnap óta egy ilyet: pio 112d
Ennek müködni kéne az adott sebességen. Egyébként lemez függö, mert van olyan lemezem amire az van írva, hogy 8X-san írható, de csak 2X-sen írja az író. A CD-t amúgy max 16X-SAN SZOKTAM ÍRNI, DVD-T MEG 4X-SEN.
Egyébként így utólag rájöttem, hogy gépcsere nélkül nem biztos, hogy megúszod. A G3-as usb 1.1-es és az nem rendelkezik akkora átviteli sebességgel, mint a 2.0-ás, vagy ha van rajta firewire, akkor egy olyan külsô házat kell venni és akkor menni fog.
- GTomi
- V.I.P.
Apple
van - e valami "megoldás" arra(jelenleg a gép cseréje nélkül ), hogy a külső házas író az iMac-hez (G3) usb-én csatlakozik.
4* írási sebesség fölé nem tudok menni (ez cd írásnál nem is gond), de dvd írásnál, úgy néz ki, sok órás folyamat felírni egy adatlemezt...
Igen, egy másik író, nem rendszer függô, én még az emac-nél cseréltem a gyárit egy pio 109-re és annak a sebességével írt. Most milyen írót használsz?
tegnap óta egy ilyet: pio 112d
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Apple
van - e valami "megoldás" arra(jelenleg a gép cseréje nélkül ), hogy a külső házas író az iMac-hez (G3) usb-én csatlakozik.
4* írási sebesség fölé nem tudok menni (ez cd írásnál nem is gond), de dvd írásnál, úgy néz ki, sok órás folyamat felírni egy adatlemezt...
Igen, egy másik író, nem rendszer függô, én még az emac-nél cseréltem a gyárit egy pio 109-re és annak a sebességével írt. Most milyen írót használsz?
- GTomi
- V.I.P.
Apple
Apple
Van sims mac-re is.Na hagyjuk a mac vs. pc témát. Nyilván a gyerekek tanuljanak pc-n, mert a suliba azt tanítják, ahoz elég egy olcsó laptop is.
Teljesen igazad van.
Szerintem minden munkához van megfelelő szerszám.
És a legfontosabb, hogy csengjen a kassza.
Ha neked ez Macival akkor Macival, ha másnak PC-vel akkor PC-vel. Ennyi.
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
fül-, és fejhallgató blog
Apple
Van sims mac-re is.
Na hagyjuk a mac vs. pc témát. Nyilván a gyerekek tanuljanak pc-n, mert a suliba azt tanítják, ahoz elég egy olcsó laptop is.
Apple
OK....
Majd ha Neked is azt mondja a lányod, hogy Apa én a Te gépeden akarok Szimszezni a nyaralás alatt...na akkor majd megnézem, hogy milyen tempóban fogsz XP- telepítnei! )
Csak tudnám minek vettünk akkor PSP-t?? Ja, tom, már!
Hogy azon netezzek, filmezzek és zenéljek a strandon.)
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
Apple
- Olyan spéci kapcsolathoz, amihez csak IE alá készült meghajtó.- PSP-re H264 konvertálás, mivel a QT nem kompatibilis ezzel, viszont a Sony Vegas igen.
- Éjszakai LAN partykhoz
. stb.
IE van osx-hez is. Az IE nem egy spéci browser, vannak sokkal jobbak.
H264 konvertálást még nem próbáltam PSP-re, de arra is, mint minden másra van megoldás OSX alatt is. Az elmúlt 8 évben még nem találkoztam olyannal, hogy ne legyen OSX-re progi. 1X én is feltettem az XP-t, de hamar le is vettem, nincs értelme.
Szerintem ezekhez, fölösleges XP, ha meg az kell, akkor nem kell mac hozzá. Ez olyan mint a mercibe trabi motort rakni. És folytathatnám.
Eleinte én is azt hittem, hogy mac-re nem fogok programokat találni, és tessék, ua. van mint pc-re.
Egyébként miért nem kompatibilis a PSP-vel?
Apple
A kedvencem a "felhasználói élmények fokozása" szöveg.Hogy mekkora hülye duma ez....
Akkor most OSX?
Minek XP egy mac-re?
- Olyan spéci kapcsolathoz, amihez csak IE alá készült meghajtó.
- PSP-re H264 konvertálás, mivel a QT nem kompatibilis ezzel, viszont a Sony Vegas igen.
- Éjszakai LAN partykhoz
. stb.
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
Apple
jut eszemeb: itunes-al felírt hanganyag dinamikátlanabb, részlethiányosabb, mint a roxio-val felírt.
egy próbát megért
Én még soha nem írtam itunes-szal, csak kkonvertáltam, de az nem volt rossz.
- GTomi
- V.I.P.
Apple
jut eszembe.. van új Roxio!!
http://www.macfile.org/software/roxio_t ... 1-137.html
és letölthető ingyé?
jut eszemeb: itunes-al felírt hanganyag dinamikátlanabb, részlethiányosabb, mint a roxio-val felírt.
egy próbát megért
Apple
A kedvencem a "felhasználói élmények fokozása" szöveg.Hogy mekkora hülye duma ez....
Akkor most OSX?
Minek XP egy mac-re?
Apple
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
Apple
1.5 nap Vista próbálgatás után feladtam és lekaptam a gépről az NT partíciót.
Megbizonyosodtam arról még inkább, amit már a Maci vásárlásakor is mondogattam.
Hasta la Vista!
Egy ideg baj az egész.
(Inkább XP-ét még pár évig...)
A kedvencem a "felhasználói élmények fokozása" szöveg.
Hogy mekkora hülye duma ez....
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
Apple
viszont, ha erre kattintok rá, rögtön a toastba "feltölti", olyan formában-számok közti szünet-, ahogy eredetileg van a lemezen.
Lehet, hogy ezt nem értem.
mielött bezárom a toast-ot, megkérdezi, hogy mentse- vagy sem.
ha a save-re megyek, akkor elment egy - nem tudom hogyan hívjákot - , az adott folderbe, ahová elmentettem a lemezt.ha erre rákattintok, azonnal nyitja a toast-ot és megjelenik a felirandó "anyag", az erdetileg lemezen levő megegyezően (szünetek, számok sorrendben)
Á, értem, ez nem dmg, ez a kiírandóról egy másolat, de ha megegyezik az eredetivel akkor jó. A dmg (iso) olyan képfájl amire 2X ráklikkelve feldoja a desktopra a lemezt és lemezként is értelmezi.
- GTomi
- V.I.P.
Apple
viszont, ha erre kattintok rá, rögtön a toastba "feltölti", olyan formában-számok közti szünet-, ahogy eredetileg van a lemezen.
mielött bezárom a toast-ot, megkérdezi, hogy mentse- vagy sem.
ha a save-re megyek, akkor elment egy - nem tudom hogyan hívjákot - , az adott folderbe, ahová elmentettem a lemezt.ha erre rákattintok, azonnal nyitja a toast-ot és megjelenik a felirandó "anyag", az erdetileg lemezen levő megegyezően (szünetek, számok sorrendben)
Apple
most mit használsz?
8-ast.
Apple
- GTomi
- V.I.P.
Apple
elvben ez a beállítás jó lehet (az áltelem nem igazán kedvelt) mp3 esetén?
Elvben jó, a vbr-t nem kapcsolnám be.
ja, igen, köszi: a vbr ha be van kapcsolva, lejjebb megy, mint a megadott érték.
- GTomi
- V.I.P.
Apple
2. kérdés: a toast 6 - nál, lehet (bár én baromira nem találom) ilyen beállításokat csinálni?
ja igen: a toast-nál amúgy nincsen ilyen beállítási lehetőség?
Szerintem van, de 6-ost régen használtam.
most mit használsz?
- GTomi
- V.I.P.
Apple
tehát ez nam azonos azzal, mikor a "lementem", és mielött kilépek a toast-ból, megkérdezi, hogy mentse-e?
Nem, az csak a cd-re írt dolgokról csinál úgymond egy listaût, soha nem mentem el.
Apple
tehát ez nam azonos azzal, mikor a "lementem", és mielött kilépek a toast-ból, megkérdezi, hogy mentse-e?
Nem, az csak a cd-re írt dolgokról csinál úgymond egy listaût, soha nem mentem el.