Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

MP3-MP4 lejátszókról általában

mv3
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 12

Hozzászólás Szerző: mv3 »

Köszönöm a válaszokat és az infopatika oldal tippet is! Megnéztem ezt a iAudio X5 dögöt, uhh ez majdnem egy kiló! Én kb. 20eFt körül keresnék, kb. olyat, amit ha elhagyok, beázik, ráülök, akkor nem sírom el magam. Egyébiránt ( iAudio X5) nem gondoltam, hogy ilyen komoly lejátszó is van a piacon.

Declan.Delfino
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Declan.Delfino »

láttam egy riportot amiben steve jobs az mondta, hogy az ipod az egy szoftver ami szépen van csomagolva

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11026
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Ipod helyett inkább ezektől a gyártóktól nézz valamit: iriver, iaudio. Természetesen csak akkor, ha minőségibb terméket szeretnél.
Pontosan. Több lejátszóm is volt már ezektől a gyártóktól és mindegyik jól működött és klassz minőséget produkált. Én nem kísérleteznék noname cuccokkal. Ez a két cég ilyen lejátszókra specializálta magát, eredménnyel.

Most egy iAudio X5 szolgál ki engem 1,5 éve. Nagyon jó a hangminősége, egy töltéssel napokig elketyeg és van benne egy 30 GB merevlemez, ami néha nagyon jól jön.

Psysoul
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2

Hozzászólás Szerző: Psysoul »

Ipod helyett inkább ezektől a gyártóktól nézz valamit: iriver, iaudio. Természetesen csak akkor, ha minőségibb terméket szeretnél.

Nekem iriver mp3as discmanem van, 2,5 éve tökéletesen megy, annyi a baj, hogy beépített aksija (ami egyébként cserélhető lenne..csak 4-5ezer a 2db) nagyjából meghalt, úgyhogy ceruza akksikkal használom.

Iaudio-ból g3-ast ajánlanám, jó hangzás, sokat tud és mostmár az ára is jó.

itt nézz szét szerintem:
infopatika

Természetesen egy normális fülest nem árt, ha veszel ezekhez a kütyükhöz, általában a gyári nem a legjobb minőség. (én sennheiser cx-300at vettem..)
Macbook - Antelope Zodiac DAC - Arcam AVR - Goldmund Amp - Magnepan 1.7, Audience 52, Paradigm seismic 110

blakey
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 34

Hozzászólás Szerző: blakey »

Halihó! 
Szeretnék venni egy mp3-as lejátszót…

-Milyen minőség várható, van-e elérhető áron élményszámban hallgatható? (Mondjuk egy discman-hez viszonyítva)

Ha igazán minôséget akarsz, akkor ipod, de a nevesebb gyártók cuccai is jók. Elmélletileg mindegyik szolgál háttértárként is. MP4 lejátszás filmeknél jó, szerintem nincs sok értelme, de ha ülsz a vonaton és filmet szeretnél nézni, akkor ezzel megteheted. Szerintem, bárhol megveheted, ahol megkapod a garanciát. Jobban le kell szûkíteni a kört és meg kell szabni az összeghatárt is.

Declan.Delfino
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Declan.Delfino »

Halihó! 
Szeretnék venni egy mp3-as lejátszót, a választék nagy.
Pár kérdés a tapasztaltabbaktól, remélhetőleg többünk okulására:

-Milyen minőség várható, van-e elérhető áron élményszámban hallgatható? (Mondjuk egy discman-hez viszonyítva)

-Miben több egy mp4 lejátszó, érdemes-e inkább ilyet választani?

-Vajon alap a Mac/Pc kompatibilitás?

-Ha nem akarok elemeket vásárolni, van-e elérhető árban akkumulátoros?

-Sporthoz némi cseppállóság?

-Plusz jó lenne gy pendrive funkció, és 1-2GB.

-Kismillió, szórakoztató elektronikában ismeretlen gyártó. Melyek számítanak minőségi (hang, és tartósság) gyártónak?

-Hol érdemes venni?

Előre is köszönöm a hozzászólásokat!

én karácsonyi ajánéknak vettem egy mp3/mp4 lejátszót az ebayen. ismeretlen noname gyártó hong-kongból. az ipodhoz képest a szoftvere természetesen kevesebbet tud és egykicsit komplikáltabb (talán azért is mert a használatija sincs a topon). de készülék tökéletesen működik mind képi mind hang file kezelésével. az ára 1/4-e volt az ipodnak. nem elemes hanem beépített akksija van amit viszont tölteni kell.
viszon van benne rádió is és szabadban illetve ablak közelében nagyon jó a vétel. lehet, hogy csak nekem volt szerencsém de jó vétel volt.

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 671

Hozzászólás Szerző: GTomi »

valamikor, volt egy mp3 lejátszós topik, múltkor kerestem, de nem találtam meg.
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ

edwin
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: edwin »

Halihó! 

-Kismillió, szórakoztató elektronikában ismeretlen gyártó. Melyek számítanak minőségi (hang, és tartósság) gyártónak?

-Hol érdemes venni?

Noname gyártóknál még mindig előfordulhatnak bosszantó, apró hibák: könytárak, számsorrendek rossz kezelése (csak néha néha egy-egy album esetében), bizonyos kódolású, bitrátájú mp3-at nem játszik le (ez is ritka, de nyílván mindig a kedvenc számodat nem játsza majd le)...
Nekem van egy ilyen noname, ezekkel nagy ritkán, de találkozom.
Éppen ezért asszonynak sony-t vettem (olyan kicsi kereket). Rengeteg jó tulajdonsága van: kicsi, meglepően jól szól, a fent felsoroltak egyike sem jelentkezik. Még pendrive-ként is jól funkcionál (bár ez majdnem mindegyikről elmondható) Ennek a sony-nak egyetlen bosszantó tulajdonsága az mp3-ak feltöltésének macerája: külön progit kell hozzá telepíteni, ami ráadásul eléggé bonyolult és kezelhetetlen (tehát nem lehet csak úgy felcopyzni a számokat). Erre mindenképp figyelj oda, hogy olyat vegyél, amire elég csak szimplán felcopyzni az mp3-akat.
Hamarosan írok majd a vígasz-vigaszdíj ipod shuffle-ról is
Marantz SR6004 + Heed Canopus, Dactilus3, Onkyo DX7222 cd, Klipsch RP-8000F, Klipsch RC35, Klipsch RB25

mv3
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 12

Hozzászólás Szerző: mv3 »

Halihó!

-Hol érdemes venni?

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”