Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Panasonic RA82 vagy Sony DVP-NS905
Azt hiszem hogy most maradok az eredeti tervemnél, aztán majd ha összejön egy kisebb-nagyobb felesleges lóvé, akkor majd lecserélem az erősítőmet is.
Ami most nagyon hiányzik az a DVD lejátszó. Igaz van a gépemben, de így nem az igazi. Sima stereoban zörög. Próbáltam rákötni az erősítőre, de az eredmény pocsék volt.
Azért gondoltam ezekre mert az erősítőmre csak olyan DVD-t tudok rákötni, amelyiken 6 audio kimenet van.Különben csak ProLogic-ban szólna.
Akkor egyértelmü a Pana 82-es!
Illetve ilyenkor jön a szokásos alternatíva, hogy lecseréled az erösítöt és egy olcsóbb DVD lejátszót veszel. Esetleg érdemes végiggondolni melyikkel jársz jobban: alap (de márkás és jó) DVD lejátszó (kb 50 eFt) plusz 90 eFt-ért egy alap korszerü erösítö. Ez ugye együtt 140 eFt és egy viszonylag korszerü rendszered van ProLogic II-vel, DVD Audio ready erösítövel amihez egy jó minöségü koax digi kábelt kell csak venned. VAGY Veszel egy Pana RA82-est 85 eFt-ért plusz 6 analóg RCA kábelt (lehetöleg minöségit) és csak sima Pro Logic-od van két sávos jelforrásoknál. A különbség a kábelek árát nem számítva 55 eFt, ha a mostani erösítödet el tudod adni mondjuk csak 30-ért (nem tudom mennyit érhet, ennyit gondolom minimum) akkor már csak 25, ha ki tudsz még fogni az akciós Pio350-esböl 35 eFt-ért, akkor csak 5 ezer pénz. Én átgondolnám.
Persze ennek csak akkor van igazán jelentösége, ha hallgatsz kétsávos jelforrásokat, VHS-t, TV-t, VCD-t SVCD-t esetleg CD-t szeretnél PLII-ben.
gordon314.fw.hu
Azért gondoltam ezekre mert az erősítőmre csak olyan DVD-t tudok rákötni, amelyiken 6 audio kimenet van.
Különben csak ProLogic-ban szólna.
Ha "csak" filmet nézel, akkor én is a Pana-t választanám a helyedben, söt lehet, hogy egy olcsóbb modeljét.
Hogy mikor, meg mennyiért jönnek azt nem tudom, talán hívd fel a Panasonic Magyarországot én egyszer felhívtam öket erösítö ügyben és nagyon kézségesek voltak!
Esetleg Technomannek küldj egy üzenetet ö nagy Panás!
gordon314.fw.hu
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni azoktól akik ismerik ezt a kétfajta lejátszót.
Melyiket vegyem meg? Melyik a jobb?
Valószínüleg a Sony jobb (bár én nem szeretem ezt a márkát!) mert nem véletlenül kerül többe vagy 50 ezerrel!
Igazából itt az a lényeg, hogy melyik nagyfelbontású zeneformátummal akarod elkötelezni magad, a DVD-Audio-val vagy a SACD-vel?
Elvileg a SACD szebben szól és több lemez is jelent meg ebben a formátumban, de koránt sem biztos, hogy hosszú távon is ez marad a nyerö.
Ha meg rá szánsz 130 ezret egy dvd lejátszóra, akkor ajánlom még a Pioneer 656-osát amelyik mind a két zenei formátumot támogatja.
Ha meg mégis a Pana mellett döntenél (ár teljesítmény viszonyban az tünik jobbnak) akkor türelemre intenélek, mert a most bejövö új Pana készülékek a régik árára jó hatással lesznek!
A szivem igazából a Panasonic-hoz húz, elég jó kritikákat olvastam róla.
Arról tudsz valamit hogy mikor jönnek be az új termékek ill. hogy mennyivel lesz olcsóbb?
DVD-Audio vagy SACD nekem tök mindegy, úgyis csak filmeket akarok nézni rajta.
Sziasztok
Valószínüleg a Sony jobb (bár én nem szeretem ezt a márkát!) mert nem véletlenül kerül többe vagy 50 ezerrel!
Igazából itt az a lényeg, hogy melyik nagyfelbontású zeneformátummal akarod elkötelezni magad, a DVD-Audio-val vagy a SACD-vel?
Elvileg a SACD szebben szól és több lemez is jelent meg ebben a formátumban, de koránt sem biztos, hogy hosszú távon is ez marad a nyerö.
Ha meg rá szánsz 130 ezret egy dvd lejátszóra, akkor ajánlom még a Pioneer 656-osát amelyik mind a két zenei formátumot támogatja.
Ha meg mégis a Pana mellett döntenél (ár teljesítmény viszonyban az tünik jobbnak) akkor türelemre intenélek, mert a most bejövö új Pana készülékek a régik árára jó hatással lesznek!
gordon314.fw.hu
Nem ismerem a Sony-t, de nekem az előd RV 60-as van, hibátlan. Mindent (gyári DVD-t) lejátszik, és egyszer sem okozott semilyen hibát közben. Kiváló kép és hang, gondolom az utód sem lehet rosszabb, sőt még többet is tud a DVDaudio lejátszással.
Sziasztok