Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Nintendo Wii

Declan.Delfino
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 0

Nintendo Wii

Hozzászólás Szerző: Declan.Delfino »

fogyókúrázni vágyó wii tulajdonosoknak

pjotr
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6

Nintendo Wii

Hozzászólás Szerző: pjotr »

Én továbbra is keresnék olyan játékokat amiket a sprothoz hasonlóan jó móka több emberrel játszani.
Hátha azóta már több tapasztalata van valakinek.
nem megvenni, csak a címek érdekelnének...

Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus

pjotr
V.I.P.
V.I.P.

Nintendo Wii

Tudtok jó játékokat hozzá, van már vagy 10-15 játékom hozzá, de valami olyat keresnék mint a wii sport amivel élmény többen játszani.

Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus

pjotr
V.I.P.
V.I.P.

Nintendo Wii

Érdemes komponens kábelt vennem hozzá?

momba
Törzsvendég
Törzsvendég

Nintendo Wii

Hozzászólás Szerző: momba »

Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup

orange
Isten Hozott! :)

Nintendo Wii

Hozzászólás Szerző: orange »

Ó, szerintem ég és föld! Hidd el, a méret számít. Ja persze, ezt Te tudod. A gyerekeknek (10/13) már a projektoron mutattam, nem is hajlandók TV-n szóba állni a Wii-vel.
A Kácsa kábel expertline, tehát lehetne olcsóbb is, de nem mertem bevállalni a basicline-t 8 méteren.

Torzonborz
Fórumlakó
Fórumlakó

Nintendo Wii

Hozzászólás Szerző: Torzonborz »

Innen rendeltem, szállítással együtt kb. $15 
Ha TV-hez kell ez elég is. Beállítod a 480p-t és láss csodát.

A hosszabbító a Kácsától van, 12000Ft volt, de ez csak projektorosoknak kell.

Pont ezért kérdeztem, mert én is szeretném kipróbálni, mit tud a wii a projektorommal; és hogy ne kelljen a kis (82 centis) tévémen játszani...

orange

Nintendo Wii

Innen rendeltem, szállítással együtt kb. $15

Ha TV-hez kell ez elég is. Beállítod a 480p-t és láss csodát.

A hosszabbító a Kácsától van, 12000Ft volt, de ez csak projektorosoknak kell.

Torzonborz
Fórumlakó
Fórumlakó

Nintendo Wii

Na megjött a propriety komponens kábel, de hét ez csak egy kis farkinca, ehhez még most készül egy 8m-es komponens kábel, egyik végén anya, másikon apukákkal. Szóval így oldom meg.
Honnan rendelted a kábeleket? Mennyibe került?

orange

Nintendo Wii

proprietary, akartam mondani.

rodrigez
Értékelés: -2

Nintendo Wii

Hozzászólás Szerző: rodrigez »

Eddig a többség szerintem úgy jutott hozzá, hogy előrendelte vmelyik online konzolshopban, vagy Saturnban, vagy ilyen helyeken. Én is még december elején rendeltem meg és most jan. 19-én vehettem át. Állítólag egy-két MM-ben porosodik néhány példány, de 80-90 ezerért. 70-nél többet nem szabad adni érte, úgyis venni kell hozzá még egy WiiPlayt meg egy nunchukot és akkor már 90K, és ha veszel hozzá vmilyen játékot is, pld. Zelda, Red Steel stb. már 100K fölött vagy.Mindenki arra vár, hogy érkezik egy nagyobb szállítmány de hogy mikor és mennyire nagy, meg marad-e az előrendelők után, senki nem tudja. Úgy tudom külföldön sem lehet csak úgy levenni a boltban a polcról.

Nagyon köszönöm a válaszotokat ,megnézem,engem is nagyon érdekel.Annak idején kb.16 éve vettem egy vadonat új szupernintendót,eredeti japán gyártmány,még meg van,nagy élmény volt még nekem is.Hát még a gyerekeknek.Hát most itt lenne az ideje az újnak.Egyébbként találtam egy oldalt ahol kb.251-260 euro az ára. www.geizhals.at

orange

Nintendo Wii

Na megjött a propriety komponens kábel, de hét ez csak egy kis farkinca, ehhez még most készül egy 8m-es komponens kábel, egyik végén anya, másikon apukákkal. Szóval így oldom meg.

Torzonborz
Fórumlakó
Fórumlakó

Nintendo Wii

Eddig a többség szerintem úgy jutott hozzá, hogy előrendelte vmelyik online konzolshopban, vagy Saturnban, vagy ilyen helyeken. Én is még december elején rendeltem meg és most jan. 19-én vehettem át.
Így van, én például itt rendeltem meg még december elején, és kábé egy hét alatt meg is jött. A wii play meg még hamarabb...

orange

Nintendo Wii

Eddig a többség szerintem úgy jutott hozzá, hogy előrendelte vmelyik online konzolshopban, vagy Saturnban, vagy ilyen helyeken. Én is még december elején rendeltem meg és most jan. 19-én vehettem át. Állítólag egy-két MM-ben porosodik néhány példány, de 80-90 ezerért. 70-nél többet nem szabad adni érte, úgyis venni kell hozzá még egy WiiPlayt meg egy nunchukot és akkor már 90K, és ha veszel hozzá vmilyen játékot is, pld. Zelda, Red Steel stb. már 100K fölött vagy.
Mindenki arra vár, hogy érkezik egy nagyobb szállítmány de hogy mikor és mennyire nagy, meg marad-e az előrendelők után, senki nem tudja. Úgy tudom külföldön sem lehet csak úgy levenni a boltban a polcról.

rodrigez
Értékelés: -2

Nintendo Wii

Hozzászólás Szerző: rodrigez »

Szuper jó játék lehet ez a wii,lehet ezt itthon kapni?Én még nem láttam sehol.Ha valaki tudna tippet adni nagyon örülnék neki.

orange

Nintendo Wii

Sikerült végre Wii-t szerezni. Örülnek az aprónépek. Nekem is tetszik, bár csak a Playt, meg a sportjátékokat próbáltuk eddig, a Zeldát még nem tettük be, sőt azt még nem is mutattam a kölköknek, nem lehet mindent egyszerre.
Jó kis társasjátéknak tűnik, de egyedül valszeg megunnám egy idő után. Mármint a sportjátékokat.
Én egyébként soha nem gondolkodtam konzolvásárlásban, a Wii körüli hype cselezett be, de most már nem bánom. PC-n néha játszom, de csak stratégiákat, ott is perverz módon olyan kövületeket 99-ből mint az ImperialismII pl. , szóval nem vagyok nagy játékos bár tisztában vagyok vele, hogy már nem csak a tizen/huszonévesek játszanak valamilyen számítógépen.
Szóval szerintem bejön a Nintendo számítása azzal, hogy egy új célközönséget célzott meg. Szerintem nem érdemes 360-hoz, vagy PS3-hoz hasonlítani, mások, másképp játszanak vele. Az átfedések ellenére. A feleségem is kézbe fogta a Wiimote-ot, pedig életében nem játszott még aknakeresőt sem. Most meg tapsikolt.
Hogy aztán ki fogják-e használni az irányítást a későbbi játékokban is, vagy lassan elül a lelkesedés, azt nem tudom.
Rákötöttem az MT200-ra, meg az erősítőre, és fasza. Ezekután nem is fogom TV-n használni. Nagy kép, nagy élvezet
Lesz komponens kábelem is, most még rca-val csatlakoztattam.
Csak a sensor bar-t ne ilyen hülyén oldották volna meg. Ugye ennek az érzékelőnek a display síkjában kell lennie. TV-nél nincs gond, de hát projektornál hátul plafonon a vetítő, szembe falon a kép, hova teszem a Wii-t? Ha a proji közelébe teszem, akkor a sensor barhoz rövid, ha a vászonhoz közel teszem, akkor vhova a szobába kell szemetelnem és akkor még nem is beszéltem arról, hogy hogy oldom meg a komponens kábelt, mert a Wii-nek egyedi csatlakozója van. Van ilyen komponens hosszabbító, hogy egyik vége anya a másik normál egyáltalán?
Third party csinált már wireless sensorbart is, de abba meg elem kell. A megoldás pedig egyszerű lenne: egy adapter, aminek egyik vége rendes hálózati csatlakozó a másik pedig fogadná a sensorbar dugóját.

Vendég

Nintendo Wii

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Pár hete megjelentek az első másolt játékok a neten, mára már elég sok elérhető. Állítólag heteken belül elérhető lesz a hack, hogy a Wii le is játsza ezeket a másolt lemezeket.

Blazius
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Nintendo Wii

Hozzászólás Szerző: Blazius »

Nálam most a tenisz a nyerő egyszerűbb játékok terén,de ilyennel is kell játszani amikor nincs kedvem gondolkodni.

saca
Fórumlakó
Fórumlakó

Nintendo Wii

Hozzászólás Szerző: saca »

Egészen megkedveltem a billiárdot.... olyan "életszerűen" lehet célozni, fars-ot adni, stb... egyedül a lövés erőssége bizonytalan még egy kicsit....

Cuccaim

Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.

Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv

Blazius
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Nintendo Wii

Ide is feltöltök néhány képet a Wii.ről
Ez a sajátod?
Tálcás a lemezbetöltő, vagy Slot-In-es?
Ha lemezbehúzos, akkor hogy kompatibilis a Gamecube lemezekkel?
Mindenhol úgy hírdetik, hogy egy az egyben lejátsza, de el sem tudom képzelni, hogy egy Slot-In-es mechanikával, hogy etetsz meg egy 8cm-s lemezt

Igen saját és eszi a gamecubot is.

DocBrown
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Nintendo Wii

Hozzászólás Szerző: DocBrown »

Ez a sajátod?
Mindenhol úgy hírdetik, hogy egy az egyben lejátsza, de el sem tudom képzelni, hogy egy Slot-In-es mechanikával, hogy etetsz meg egy 8cm-s lemezt

Nekem már '94-ben benyelte a Pio autó cd-m a 8cm-es lemezt. Mindegyik slot-in-es tudja a kezdetektől. És nem csak az autó hi-fi-k.

Torzonborz
Fórumlakó
Fórumlakó

Nintendo Wii

Tálcás a lemezbetöltő, vagy Slot-In-es?Ha lemezbehúzos, akkor hogy kompatibilis a Gamecube lemezekkel?

Nem tőlem kérdezted, de azért válaszolok.
Slot-ines a készülék, és bár én nem próbáltam Game-Cube lemezzel, de a leírás szerint nem gond a kisebb méretű lemez. A mellékelt kép szerint a nyílás közepén kell betenni a lemezt, a gép minden további nélkül "megeszi".

Vendég

Nintendo Wii

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Sima Supernintendő Supermariowörld re emlékszik valaki?
lenne egy technikai kérdés:)

klepto
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 5

Nintendo Wii

Hozzászólás Szerző: klepto »

Ez a sajátod?

Blazius
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Nintendo Wii

A játékok.

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”