Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pioneer DVR-433/530/630
Pioneer DVR-433/530/630
Közben átnéztem a magyar használatit és jól olvastad, hogy ezt a menüt nem lehet eltüntetni DV másolás közben.
Aki ezt kitalálta annak az arcára azért adnék olyat, hogy maradjon olyan nyoma, hogy ne lehessen eltüntetni.
Elkúrtuk
Pioneer DVR-433/530/630
Egye fene. Ez legyen vele a legnagyobb probléma.
Egyetértek
Pioneer DVR-433/530/630
Lenne még egy kérdésem hozzád:jól értelmeztem a leírásban, hogy digitális kameráról történő felvételkor nem lehet a tv képernyőről a vezérlő grafikát eltüntetni? Egyszóval azt szeretném, hogy csak a felvenni kívánt anyagot lássam.
Közben átnéztem a magyar használatit és jól olvastad, hogy ezt a menüt nem lehet eltüntetni DV másolás közben.
Egye fene. Ez legyen vele a legnagyobb probléma.
Pioneer DVR-433/530/630
Lenne még egy kérdésem hozzád:jól értelmeztem a leírásban, hogy digitális kameráról történő felvételkor nem lehet a tv képernyőről a vezérlő grafikát eltüntetni? Egyszóval azt szeretném, hogy csak a felvenni kívánt anyagot lássam.
Pioneer DVR-433/530/630
Nekem sem sikerült eltüntetni.
Vagy béna vagyok, vagy ekkora bénaságot.
A kamera menüjében kell az OSD-t kikapcsolni.
Sok típusnál play üzemmódban jön csak elő a lejátszás közbeni dolgokra vonatkozó menü, ezért hiába kapcsolják ki record/camera üzemmódban az OSD-t, lejátszáskor mégis előjön.
De ez a Pio 530 menüjéből jön elő/marad kint DV másolás közben.
Pioneer DVR-433/530/630
Tegnap sikerült egy Pioneer dvr-530 felvevőt beszereznem. Az örömömbe üröm vegyül, mert dv bemeneten keresztül nem akarja látni a Sony Hc 14-es kamerámat.
Nincs valakinek ezzel kapcsolatba tapasztalata amit megosztana velem?
A múlt héten én is vettem Pio 530-ast. Egyenlőre nagyon meg vagyok elégedve, bár még minden funkciót nem próbáltam ki rajta.
DV kameráról már másoltam be vinyóra anyagot, igaz nekem Canon kamerám van és azt tökéletesen vezérelte a Pio távirányítója az 530-ason keresztül(tekerés, lejátszás, stb).
Esetleg próbáld meg másik vezetékkel, illetve nem nézlek lámának, de én PC-kamera összekapcsolásnál jártam úgy, hogy nem volt teljesen a kamerába dugva a csatlakozó és nem látta a PC a kamerát. Persze ez csak egy tipp.
Köszi a választ. Kiderült, hogy a vadiúj dv kábel valahol szakadt volt és azért nem ment a felvétel. Szereztem egy másikat, ezzel müxik.
Lenne még egy kérdésem hozzád:
jól értelmeztem a leírásban, hogy digitális kameráról történő felvételkor nem lehet a tv képernyőről a vezérlő grafikát eltüntetni? Egyszóval azt szeretném, hogy csak a felvenni kívánt anyagot lássam.
Én is próbáltam eltüntetni a navigációs képet de nekem sem sikerült. Lehet hogy úgy van ahogy mszaby írta és nem lehet.
Pioneer DVR-433/530/630
A kamera menüjében kell az OSD-t kikapcsolni.
Sok típusnál play üzemmódban jön csak elő a lejátszás közbeni dolgokra vonatkozó menü, ezért hiába kapcsolják ki record/camera üzemmódban az OSD-t, lejátszáskor mégis előjön.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Pioneer DVR-433/530/630
Elkúrtuk
Pioneer DVR-433/530/630
Tegnap sikerült egy Pioneer dvr-530 felvevőt beszereznem. Az örömömbe üröm vegyül, mert dv bemeneten keresztül nem akarja látni a Sony Hc 14-es kamerámat.
A múlt héten én is vettem Pio 530-ast. Egyenlőre nagyon meg vagyok elégedve, bár még minden funkciót nem próbáltam ki rajta.
DV kameráról már másoltam be vinyóra anyagot, igaz nekem Canon kamerám van és azt tökéletesen vezérelte a Pio távirányítója az 530-ason keresztül(tekerés, lejátszás, stb).
Esetleg próbáld meg másik vezetékkel, illetve nem nézlek lámának, de én PC-kamera összekapcsolásnál jártam úgy, hogy nem volt teljesen a kamerába dugva a csatlakozó és nem látta a PC a kamerát. Persze ez csak egy tipp.
Köszi a választ. Kiderült, hogy a vadiúj dv kábel valahol szakadt volt és azért nem ment a felvétel. Szereztem egy másikat, ezzel müxik.
Lenne még egy kérdésem hozzád:
jól értelmeztem a leírásban, hogy digitális kameráról történő felvételkor nem lehet a tv képernyőről a vezérlő grafikát eltüntetni? Egyszóval azt szeretném, hogy csak a felvenni kívánt anyagot lássam.
Pioneer DVR-433/530/630
És azt jól látom, hogy nincs rajta digitális hang bemenet? Antenna Digitalról akarok felvenni vele, ahhoz meg jó lenne...
Nem véletlenül. Pont azért nincs, hogy ne tudj DVD-t másolni vele 5.1 hanggal, csak 2.0-val. Ez csak a "Disc backup"-al megy és nem másolás védett forrásról.
TV-Philips 32PW 9525, DVD-Philips Q50, DVD író-Pioneer DVR-630H; DVR-LX61, Receiver-Denon AVR-3806, Hangsugárzók-PolkAudio Front:RTi10, Center:CSi5, Rear:Monitor30, Sub:PSW12
Pioneer DVR-433/530/630
És azt jól látom, hogy nincs rajta digitális hang bemenet? Antenna Digitalról akarok felvenni vele, ahhoz meg jó lenne...
Melyik írón van ilyen? Szerintem egyiken sem.
Elkúrtuk
-
Vendég
Pioneer DVR-433/530/630
-
Vendég
Pioneer DVR-433/530/630
Már elhangzott a kérdés, de nem volt rá pontos válasz: mi a különbség a 433-as és az 530as között? Ha jól olvastam, akkor az univ. távirányító és +80gig hdd, de ahogy nézem a két készülék máshogy is néz ki...ez biztos jelent valamit...
Pioneer DVR-433/530/630
Pioneer DVR-433/530/630
Egyébként mi értelme van A PC-ről DV-n átjátszani az anyagot DVD felvevőre?
Üdvözlettel: Lex
Pioneer DVR-433/530/630
Nem tudja valaki hpgyan lehet pc-ről Firewire-en keresztül rögzíteni egy Pioneer DVR-433 fevevővel
ez jó kérdés, de én is ki szeretném próbálni. a tv kimenetes kártya jelét elvileg érzékelnie kell, de már ebben sem vagyok biztos...
Pioneer DVR-433/530/630
A másik dolog: ami szintén szempont volt:Arról beszélgettetek, hogy kihozom a videotékából a DVD-t, vagy kölcsönkapom (mindegy), ha csak rövid ideig lehet nálam = a megoldás az, hogy vinyóra gyorsan felrakom és majd egyszer megnézem.
Na hát ez az ami nem megy.
1. vagy lassan real-time lejátszva 2-3 óra alatt rakom fel One t. copy-val,
2. vagy kizárólag a backup DVD megírásához átmenetileg (a vinyóról ilyenkor nem lehet megnézni) de azt is disc at once lemezre írhatom.
Aki tud egy gyors módszert, kérem írja meg.
Tedd hozzá, hogy ez csak nem másolásvédett lemezekre igaz.
Szerintem egy DVD írónak nem ez a legfőbb feladata, hogy grabbeljen vagy biztonsági másolatokat csináljon. Ezekre PC-nél jobbat nehéz lenne kitalálni.
Számomra fontosabb, hogy legyen rajta DV bemenet.
De mindenkinek más az elvárása.
Elkúrtuk
Pioneer DVR-433/530/630
Sziasztok!
A multkori jelentkezésem óta vettem egy PIO 530-ast.
A tuner képe a vártnál sokkal szebb, szinte penge éles.
Otthoni videok felvétele Oké.
Vágás Oké.
Tárhely elegendő.
De elgondolkoztatott ill. elszomorított egy-két dolog:
Ha lemezről lejátszik mindeféle Mp3-at + fel tudja grebbelni a vinyóra
a CD-met, akkor nem értem miért nem tudja feldobni a a vinyóra a CD Mp3 anyagát? több gigát felrakhatnék = kényelem... stb.
Nekem ez evidensnek tűnt, és szempont volt a vásárlásnál.
Ez szerintem elszomorító... jó jó biztos szerzői jogok... meg miféle... stb. de akkor is...
A másik dolog: ami szintén szempont volt:
Arról beszélgettetek, hogy kihozom a videotékából a DVD-t, vagy kölcsönkapom (mindegy), ha csak rövid ideig lehet nálam = a megoldás az, hogy vinyóra gyorsan felrakom és majd egyszer megnézem.
Na hát ez az ami nem megy.
1. vagy lassan real-time lejátszva 2-3 óra alatt rakom fel One t. copy-val,
2. vagy kizárólag a backup DVD megírásához átmenetileg (a vinyóról ilyenkor nem lehet megnézni) de azt is disc at once lemezre írhatom.
Aki tud egy gyors módszert, kérem írja meg.
A utolsó dolog, hogy 2 nap után már egyszer teljesen lefagyott, még az OFF gomb is negatív, nem reagált. Csak a dugó kihúzásra, attól meg nagyon féltem, nem is alaptalanul: első visszakapcsra azt írta, hogy Power Error. Majdnem infarktust kaptam! Másodikra Oké. Azóta (1 hete) rendben.
MINDENKINEK: Van egy 217 oldalas magyar pdf.-em, de csak modemes az elérésem, 60 megát nem tudok feltölteni.
Ha valaki fel tudja dobni a netre, az írja meg a címét postán elküldök egy másolat CD-t (kb. 1 hét alatt vállalom).
Üdv!
Pioneer DVR-433/530/630
Tegnap sikerült egy Pioneer dvr-530 felvevőt beszereznem.
Az örömömbe üröm vegyül, mert dv bemeneten keresztül nem akarja látni a Sony Hc 14-es kamerámat.
-
Vendég
Pioneer DVR-433/530/630
Nem tudja valaki hpgyan lehet pc-ről Firewire-en keresztül rögzíteni egy Pioneer DVR-433 fevevővel
-
Vendég
Pioneer DVR-433/530/630
Hi
Van valakinek Pioneer DVR-530 felvevohoz magyar nyelvu pdf-es kezelesi utmutatoja?
koszi
hun005
Pioneer DVR-433/530/630
/tau ba
Az első pillanatben nekem sem volt De aztán győzött a kényelem iránti igény!
sajti
Mivel a csati többnyire egybeöntött, gondolom te sem a kábelt vágtad el, hanem az érintkező tüskét operáltad ki. Ha nem gond dobsz egy képet róla, melyiket kellett kiszedni?
/tau ba
Nekem nem egybeöntött a csati (valami Hama), úgyhogy szétszedtem, és elvágtam a drótot benne. A pozíciót már megadták
sajti
Pioneer DVR-433/530/630
8. érintkezőt (Status) kell egy órás csavarhúzó segítségével visszatolni a csati házába, majd leszigetelni. A SCART bekötése benne van a készülékhez kapott leírásban (11x oldal).
Köszi szépen, este kipróbálom.
/tau ba
Projektor: Infocus SP 4805, TV: Philips 32PW8504, DVD: Pioneer DV-575A, Sony DVP-NS400D, DVD író: Pioneer DVR-433H-S, Receiver: Onkyo TX-SR600E, Front: Quadral QLX-205, Back: Quadral QLX-105, Center: Quadral QLX Base, Sub: Yamaha YST-SW90
-
Vendég
Pioneer DVR-433/530/630
/tau ba
Az első pillanatben nekem sem volt De aztán győzött a kényelem iránti igény!
sajti
Mivel a csati többnyire egybeöntött, gondolom te sem a kábelt vágtad el, hanem az érintkező tüskét operáltad ki. Ha nem gond dobsz egy képet róla, melyiket kellett kiszedni?
/tau ba
8. érintkezőt (Status) kell egy órás csavarhúzó segítségével visszatolni a csati házába, majd leszigetelni. A SCART bekötése benne van a készülékhez kapott leírásban (11x oldal).
Standard SCART Pin Connections
SCART 21 Pin Euroconnector
Pioneer DVR-433/530/630
Ez már azért kicsit túlzás lenne, főleg mivel nekem nem igazán kell az a kapcsolójel, 1 gombbal tudom nyomni a tv-n is, csak nem volt szivem vágni a kábelt.
/tau ba
Ahogy gondolod, csak egy ötlet volt.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450