Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kiss DP-600
Kiss DP-600
Állítólag nagy bukta lett ez a lejátszó. Külföldi fórumokon olvastam, hogy majd mindenki visszaküldte, és Snaziot vett helyette. Pont a HD fileokkal vannak problémái, pedig egyedül ez lenne az értelme az egésznek. Ezt rendesen elbaxta a Kiss, már tavaly ilyenkor ki kellett volna jönnie a DP-600-nak, most meg már a kutyának se kell...
Ez azért fura mert a két készülék szinte teljesen ugyanaz. Én a Snazioról olvastam ugyanezeket (erről a készülékről értekeztem alább). Ugyanaz a Sigma chip dolgozik mindkettőben, tehát maximum szoftveresen tudták eltolni a dolgot. Azt meg lehet javítani.
Kiss DP-600
Állítólag nagy bukta lett ez a lejátszó. Külföldi fórumokon olvastam, hogy majd mindenki visszaküldte, és Snaziot vett helyette. Pont a HD fileokkal vannak problémái, pedig egyedül ez lenne az értelme az egésznek. Ezt rendesen elbaxta a Kiss, már tavaly ilyenkor ki kellett volna jönnie a DP-600-nak, most meg már a kutyának se kell...
Kiss DP-600
a gyári DVD lemezeket nem skálázza fel.
Tehát azt lenne jó tudni, hogy a KISS felskálázza-e a gyári DVD lemezeket vagy ha ez sem akkor legalább az 576p-t tudja-e az ilyen lemezekkel.
Az ennél nagyobb sávszélességű filmeket akadozva játsza le.
Hétfőn kiderül, mert megjött. Ha beválik megtartom... egyébként egy ausztrál céggel is felvettük a kapcsolatot (zensonic), de olyan cuccot nem akarunk forgalmazni amelyiknek az általad is leírt problémái vannak.
Cuccaim
Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.
Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv
Kiss DP-600
Engem egy dolog nagyon érdekelne. Ennek a készüléknek az amerikai verziója van meg nekünk és egy komoly hiányossága van, mégpedig az, hogy a gyári DVD lemezeket nem skálázza fel. Érdekes módon a másolt lemezeket simán. Namármost a probléma igazi mivoltja abból fakad, hogy a gyári DVD-ket csak 480p-ben adja ki ami amerikában nem is különösebb probléma, itthon azonban igen.
Tehát azt lenne jó tudni, hogy a KISS felskálázza-e a gyári DVD lemezeket vagy ha ez sem akkor legalább az 576p-t tudja-e az ilyen lemezekkel.
A másik probléma (szintén az amerikai verzióval), hogy sávszélesség limitek vannak, azaz minden HD file-formátumhoz tartozik egy max bitráta. Az ennél nagyobb sávszélességű filmeket akadozva játsza le.
Kiss DP-600
Igen csak így a HD várható megjelenése előtt, talán nem érdemes egy ilyenbe beruházni.
Hát igen, ha tudná mindkát HD formátumot is, akkor lenne igazán ütős. Így egy kicsit elkéstek vele valóban.
Ja, és egyébként optional 80, 120 GB Hard Disk
Úgy tűnik ezüst-fekete előlappal is létezik:
Hangsugárzóm eladó: JBL 4406 Studio Monitor
Kiss DP-600
Igen csak így a HD várható megjelenése előtt, talán nem érdemes egy ilyenbe beruházni.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Kiss DP-600
Késik... január vége...
Most jött a mail, hogy a DP-600 végre megérkezett a PIXMANIA raktárába
Asszem én nem vágok bele, nekem a (HT)PC a világon mindent megcsinál, amire szükségem van (a DVD lejátszómat gyakorlatilag nem is használom). Azért ha valaki beszerez egy ilyet, ossza meg velünk az okosságot (és hozza el hozzám, hogy kipróbálhassuk mi történik a Samsung-on HDMI bemeneten )
Hangsugárzóm eladó: JBL 4406 Studio Monitor
Kiss DP-600
Mert, ha össze kellene hasonlítanom egy hasonló áron megvásárolható (összerakható) HTPC-n elérhető tudással/szolgáltatással, akkor ez a jelző illik rá...
Értem.
De majd írd már meg a tapasztalataidat, mert engem is érdekelhet egy ilyen kütyü. Itthon vetted egyébként?
Kiss DP-600
miért butuska?
Mert, ha össze kellene hasonlítanom egy hasonló áron megvásárolható (összerakható) HTPC-n elérhető tudással/szolgáltatással, akkor ez a jelző illik rá...
Cuccaim
Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.
Kiss DP-600
Ez jó, de ezmiez?
Butuska, de gyors HTPC...
miért butuska?
Kiss DP-600
Ez jó, de ezmiez?
Butuska, de gyors HTPC...
Cuccaim
Kiss DP-600
Ez jó, de ezmiez?
Ugyanaz más dobozban. Árban egy kicsit alatta (350$). Ezek közül válogathatsz.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11028
- Kapcsolat:
Kiss DP-600
Még mindig semmi... meguntam és ma rendeltem egy ilyet:
Miféle kütyü ez? És miért? És honnan? És mennyiért? És...
Kiss DP-600
Még mindig semmi... meguntam és ma rendeltem egy ilyet:
Cuccaim
Kiss DP-600
Késik... január vége...
Cuccaim
Kiss DP-600
Saca!
hogy mükszik a cucc?
van értelme foglalkozni vele?
Még nincs meg. Ahogy megjön, tesztelni fogjuk és beszámolunk.
Kiss DP-600
Remélem, mihamarabb tudsz róla írni Saca.
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609
AVR: Marantz NR1609
Kiss DP-600
Nem sokára Én is kapok egy ilyet... igazából A HD DivX-ek miatt érdekel, illetve hogy hálózatba is köthető. Hálószobába szánom HTPC helyett, illetve ha beválna lehet, hogy a nappaliba is.
Az a baj, hogy egy rakás cuccot kell összehangolnom...
-Szerver
-HTPC (házimozi szoba)
-HTPC vagy Kiss (nappali)
-PC (dolgozó szobám)
-Notebook (párom használja ahol éppen van...)
-Kiss (hálószoba)
Cuccaim
Kiss DP-600
Ebben a topikban tárgyalgattuk:
Katt!
Én is sokat agyaltam, de aztán letettem róla, hasonló okokból.
Mindnek van valami nyűgje még, szvsz érdemes várni még talán amíg jobban kiforrnak ezek a cumók.
A HTPC topikban is találhatsz pár ilyen kütyüt.
Kiss DP-600
Kismillió más gyártó csinál már hasonló termékeket.Én anno beleástam magam a témába, a photobridge-ről sem olvastam, hogy bugos lenne, csak épp pal szabványt nem támogat.
Amit tud azt jól tudja.
Felsorolnál néhányat? Sokat nézelődtem mostanában ezügyben, de mindegyiknek volt ilyen-olyan hátránya.
Kiss DP-600
A roku soundbridge csak zenei anyagok lejátszását tudja mint media szerver, viszont a roku photobridge már alkalmas video anyagok lejátszására, de sajna pal szabványt nem támogat.
Épp ez az. A PhotoBridge meg állítólag elég bugos, és nem tudja WiFi-n a video streaminget.
Kismillió más gyártó csinál már hasonló termékeket.
Én anno beleástam magam a témába, a photobridge-ről sem olvastam, hogy bugos lenne, csak épp pal szabványt nem támogat.
Amit tud azt jól tudja.
Kiss DP-600
A roku soundbridge csak zenei anyagok lejátszását tudja mint media szerver, viszont a roku photobridge már alkalmas video anyagok lejátszására, de sajna pal szabványt nem támogat.
Épp ez az. A PhotoBridge meg állítólag elég bugos, és nem tudja WiFi-n a video streaminget.