Nekem mindig régi tapis telefonjaim voltak.juliush írta: ↑2024.09.24., kedd 20:28
Én 2017-ben kezdtem az akkori iPhone SE-vel, ami minden volt, ami nekem kellett, kedvező áron, és kis kacsóimhoz pontosan illeszkedő méretekkel.
A hívásfogadó gombot nem igazán értem, hirtelenjében nemigen tudok fizikai hívásfogadó gombbal rendelkező telefont megnevezni, gyakorlatilag minden eszköz az érintőképernyőn feltűnő ikonnal teszi lehetővé a hívások fogadását.
A fiam álltal szintén használtan vásárolt IPhone4S - et örököltem meg tőle, amit vagy még négy évig használtam.
Mikor megkergült szegény két, vagy három éve, vásároltam egy, csak milliméterekkel nagyobb vadonat új, origin /!/ SE 1 - et.
Az embernek évek óta a fiókjában pihent a becelofánozott dobozban, mikor meghírdette. / 60 db ezresért./ Kb. imádom, mindent tud, amire nekem kell.
Hívásfogadás :
Valóban van vele egy kis problémám, lehet, hogy erre gondolt halce.
Nem arról van szó, hogy ne lehetne felvenni. Csupán, mikor csörög, nem egy zöld ikonra kell rákoppintani, hanem egy fehér pöttyött balról jobbra elhúzni.
Valahogy, csak kibírom.
Az is igaz, hogy alkalmanként felkinálja a zöld és a piros ikont, akkor csak rákoppintok, de még nem sikerült rájönnöm, hogy az mitől függ...
Viszont, hogy ennek van még mechanikus életrekeltő gombja, azt külön díjazom.
Amíg ki nem leheli a lelkét, biztosan marad...