Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
scart csatlakozót, de milyet?
Teljesen jó amit Posza ajánlott (Profigold) vagy Monitor.
Köszönöm a segítséget
az se mindegy milyen dvd és tv közé megy
A TV LG 100 cmm-es Projektoros 2 scart kimenet egyik Rgb-s.
Sony a dvd lejátszó (most nem vagyok otthon így a típus nem megy.(kb max egy éves-ez csak a típus miatt)
Egy kép a tvről
Teljesen jó amit Posza ajánlott (Profigold) vagy Monitor.
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
az se mindegy milyen dvd és tv közé megy
A TV LG 100 cmm-es Projektoros 2 scart kimenet egyik Rgb-s.
Sony a dvd lejátszó (most nem vagyok otthon így a típus nem megy.(kb max egy éves-ez csak a típus miatt)
Sziasztok,
Szeretnék segítséget kérni Tőletek, biztosan tudtok adni.
Szükségem lenne egy jó minőségű SCART csatlakozóra a dvd és a tv között.
Fontos lenne, hogy RGB-s legyen, illetve, hogy az ár érték aránya számomra is elfogadható legyen.
Kb 8-10 ezer ft szertnék költeni rá.
Kérlek ajálnjatok márkát, típust, helyet, hogy hol lehet megvenni.
Miskolci vagyok, ezért csak Miskolc , illetve a neten való rendelés jöhetne szóba.
Előre is köszönöm mindenkinek a hozzászólását.
Sziasztok,
Senki nem tud vagy nem akar segíteni.
Egy pár jóminőségű kábel márkára, illetve árra lenne szükségem tapasztalatok alapján.
Előre is köszi
Sziasztok,
Nekem ezek vannak. A "síma" Profigold, kb.5 rugó darabja. Egy 55cm-es LG-n is sokkal szebb képet produkál, mint a 4-600ft-os egyszerű, fekete kábelek. AZ OCC- vezetős OXYPURE- Scart-ok meg 10eft körül vannak.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Sziasztok,
Fontos lenne, hogy RGB-s legyen, illetve, hogy az ár érték aránya számomra is elfogadható legyen.
Kb 8-10 ezer ft szertnék költeni rá.
Kérlek ajálnjatok márkát, típust, helyet, hogy hol lehet megvenni.
Miskolci vagyok, ezért csak Miskolc , illetve a neten való rendelés jöhetne szóba.
Előre is köszönöm mindenkinek a hozzászólását.