Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVD-R tesztek

abaaba
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: -2

DVD-R tesztek

Hozzászólás Szerző: abaaba »

A héten szívtam fehér Fortis -R 4x lemezekkel (Optodisc alapanyag): minden lemezt Clone DVD-vel írtam, mégis úgy viselkedik, mintha adatlemez(?) lenne és nem DVD Video formátumú (ami Clone esetén lehetetlen, mivel nem állítható). Minden számítógép hibátlanul olvassa, az asztali készülékek közül viszont csak a DivX játékosok hajlandók szóbaállni vele. Nekem úgy tűnik, mintha a normál DVD lejátszók keresnének rajta valamit, ami nincs a lemezen, a nem szabványos DVD Video lemezeket viszont csak a DivX lejátszók kezelik rendesen. A gond a hét közepén jelentkezett, kb. szerda óta nem működik együtt rendesen a Clone és a Fortis, miközben a kék Ridisc és a sárga névtelen TYG02 lemezeket hibátlanul írja továbbra is. Egyszerűen nem értem, mi lehet a Fortisok baja és ezt a hibát a kiírt adatok visszaellenőrzésével sem lehet kiszűrni, mert a gép hibátlanul olvas vissza mindent, az asztali játékosok ellenben már berakáskor fel sem ismerik a lemezt. Ugyanebből a hengerből származó, korábban írt Fortisoknak viszont semmi bajuk asztali készülékekben sem. Találkozott már valaki hasonlóval? :taps:
Probáltad DVD Identifier-rel ?
(Nekem már fóbiám van a hamis lemezeket illetően....) http://dvd.identifier.cdfreaks.com/

Ne csak tisztességes légy, próbálj meg annak is látszani !
TV:Panasonic PV80, DVD:Pioneer DV-696AV-S (SACD)+Sony NS52P, Erősítő: Denon AVR-1604, Fejhallgató: Sennheiser HD485, Front: KEF C5, Center: Mordaunt-Short MS-905i, Hátsó: Wharfedale WH-2, Hátsó Center:System Fidelity SF-2010, Sub: KEF C4

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

DVD-R tesztek

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

A héten szívtam fehér Fortis -R 4x lemezekkel (Optodisc alapanyag): minden lemezt Clone DVD-vel írtam, mégis úgy viselkedik, mintha adatlemez(?) lenne és nem DVD Video formátumú (ami Clone esetén lehetetlen, mivel nem állítható). Minden számítógép hibátlanul olvassa, az asztali készülékek közül viszont csak a DivX játékosok hajlandók szóbaállni vele. Nekem úgy tűnik, mintha a normál DVD lejátszók keresnének rajta valamit, ami nincs a lemezen, a nem szabványos DVD Video lemezeket viszont csak a DivX lejátszók kezelik rendesen. A gond a hét közepén jelentkezett, kb. szerda óta nem működik együtt rendesen a Clone és a Fortis, miközben a kék Ridisc és a sárga névtelen TYG02 lemezeket hibátlanul írja továbbra is. Egyszerűen nem értem, mi lehet a Fortisok baja és ezt a hibát a kiírt adatok visszaellenőrzésével sem lehet kiszűrni, mert a gép hibátlanul olvas vissza mindent, az asztali játékosok ellenben már berakáskor fel sem ismerik a lemezt. Ugyanebből a hengerből származó, korábban írt Fortisoknak viszont semmi bajuk asztali készülékekben sem. Találkozott már valaki hasonlóval? :taps:
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

abaaba
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: -2

DVD-R tesztek

Hozzászólás Szerző: abaaba »

Helló Fiúk! Nincs valakinek egy firmware-je egy LG DVD 4163 típusú íróhoz...Vagy mondanátok egy működő oldalt ahonnan le lehet tölteni!!!!Válaszotokat előre is köszönöm!!!!!!!!
Itt!
http://www.dvdrteszt.hu/firm.htm
Sok sikert!

Ne csak tisztességes légy, próbálj meg annak is látszani !
TV:Panasonic PV80, DVD:Pioneer DV-696AV-S (SACD)+Sony NS52P, Erősítő: Denon AVR-1604, Fejhallgató: Sennheiser HD485, Front: KEF C5, Center: Mordaunt-Short MS-905i, Hátsó: Wharfedale WH-2, Hátsó Center:System Fidelity SF-2010, Sub: KEF C4

Vendég

DVD-R tesztek

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Helló Fiúk! Nincs valakinek egy firmware-je egy LG DVD 4163 típusú íróhoz...Vagy mondanátok egy működő oldalt ahonnan le lehet tölteni!!!!Válaszotokat előre is köszönöm!!!!!!!!

Turbo
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 90

DVD-R tesztek

Hozzászólás Szerző: Turbo »

Ha kibontottad a csomagolást, a postás már nem veszi vissza. Reklamálhatsz neten vagy telefonon keresztül és futhatsz a pénzed után. Ha fair a kereskedő, akkor becseréli v. visszaadja, de 1 helyett min. 3 szállítási díjat fogsz fizetni és ki tudja, mennyi idő múlva lesz jó lemezed. 
Kell, hogy legyen valami garancia a postai utánvétnél is. Tegyük fel rendelsz egy rakat lemezt, megkapod, kifizeted, kibontod a dobozt és lemez helyett egy NDK turmixgép van benne (a levehető ajtós). Ha nem a postás előtt bontod ki, akkor ki hiszi el neked? Vakon meg kell bízni a kereskedőben? Ha ez így van, akkor egy rakás sz*r!
Én inkább ezért megyek el ha kell messzire is csak, hogy a saját szememmel lássam, megfogjam, stb. amit szeretnék. Tudom, hogy ez anyagilag nem mindíg kifizetődő, de még mindíg jobb mintha átvernek. :taps:

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

DVD-R tesztek

De csak megkapod valahogy fizikálisan is. Még ha postai utánvéttel rendeled is, kibontod és ha hamis egyszerűen nem veszed át.
Ha kibontottad a csomagolást, a postás már nem veszi vissza. Reklamálhatsz neten vagy telefonon keresztül és futhatsz a pénzed után. Ha fair a kereskedő, akkor becseréli v. visszaadja, de 1 helyett min. 3 szállítási díjat fogsz fizetni és ki tudja, mennyi idő múlva lesz jó lemezed. :taps:

Turbo
Fórumlakó
Fórumlakó

DVD-R tesztek

Szóval talán a futáros kiszállítás , de az is lehet úgy, mint a postás.  :taps:
Azért csak megmutatja, ha szépen kéred? Ha nem az már gyanús.

Vendég

DVD-R tesztek

Na igen, csak éppen internetes vagy telefonos megrendelésnél nem lehet látni a csíkok hibáit!
De csak megkapod valahogy fizikálisan is. Még ha postai utánvéttel rendeled is, kibontod és ha hamis egyszerűen nem veszed át.

Igen de ez csak utánvétes fizetés esetén lehetséges, sőt még akkor sem biztos, mert a postás valszinű addig nem adja oda, amíg le nem perkálod a pénzt érte.
Szóval talán a futáros kiszállítás , de az is lehet úgy, mint a postás. :taps:

Turbo
Fórumlakó
Fórumlakó

DVD-R tesztek

Na igen, csak éppen internetes vagy telefonos megrendelésnél nem lehet látni a csíkok hibáit!

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

DVD-R tesztek

Szerintem a legkönnyebben a szkennelés miatti elcsúszást lehet kiszúrni. Mivel én is ilyen lemezt szeretnék venni (A rohadék kényes LG íróm csak ezt hajlandó tisztességesen megírni ) nagyon fogok sasolni! :taps:

Turbo
Fórumlakó
Fórumlakó

DVD-R tesztek

és hogy hogyan lehet felismerni cdgrab-es cikk itt: 
http://www.cdgrab.hu/_cikk/hamis_verbatim/

/tau ba

Egy dolgot kihagytak az összehasonlításból: a vonalkód és a számkód azonos, márpedig a 237 a gyártó ország kódja lenne, aminek India és Taiwan esetében különbözőnek kellene lennie. Tehát a hamisítás nyílvánvaló. Sajnos ez is, mint sok más bemutatott eltérés is csak akkor vehető észre, ha mellette van a másik, hogy összehasonlíthassuk vele. Hacsak nem tudjuk fejből ezeket az országkódokat.

Szia, sajna ez nem alkalmas az azonosításra, mert egy úgynevezett UPC kód, nem EAn kód, tehát nem a gyártó országot jelöli meg, hanem a terméket, tehát tök azonos az eredeti indiai és taiwani lemezeken is.

Szerintem a legkönnyebben a szkennelés miatti elcsúszást lehet kiszúrni. Mivel én is ilyen lemezt szeretnék venni (A rohadék kényes LG íróm csak ezt hajlandó tisztességesen megírni ) nagyon fogok sasolni! :taps:

PPeter
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

DVD-R tesztek

Hozzászólás Szerző: PPeter »

/tau ba

Egy dolgot kihagytak az összehasonlításból: a vonalkód és a számkód azonos, márpedig a 237 a gyártó ország kódja lenne, aminek India és Taiwan esetében különbözőnek kellene lennie. Tehát a hamisítás nyílvánvaló. Sajnos ez is, mint sok más bemutatott eltérés is csak akkor vehető észre, ha mellette van a másik, hogy összehasonlíthassuk vele. Hacsak nem tudjuk fejből ezeket az országkódokat.

Szia, sajna ez nem alkalmas az azonosításra, mert egy úgynevezett UPC kód, nem EAn kód, tehát nem a gyártó országot jelöli meg, hanem a terméket, tehát tök azonos az eredeti indiai és taiwani lemezeken is.
BURN.HU

tangerine

DVD-R tesztek

Hozzászólás Szerző: tangerine »

Sziasztok!Szeretnék venni egy rakás írható DVD lemezt, -R és -RW-t.
Magyarországon horror árak vannak pl. a szlovák árakhoz képest.
A netet böngészve találtam olyan online boltot, akik kiküldik GLS-sel Magyarországra, de nem tudom, mennyire megbízható. Ismeri valaki pl. ezt? Erről lenne szó...
Itt egy 300 darabos TDK 8x DVD-R (TTG02) 30ezerért jó vétel, nem?
Nekem legalábbis bejöttek eddig a TDK lemezek.

Ha bárki tud olcsó beszerzési helyet, ahonnan minőségi lemezeket tudnék venni (TDK, Verbatim), az légyszi szóljon!

(Nem kalózkodni kellene, otthon csak eredeti DVD filmjeim vannak, hanem a DVD felvevővel TV-ből felvett anyagokat szeretném kiírni, mert a HDD egy hét alatt betelt! :taps: )

Köszi!

Én itt vettem 2 hete DVD-ket CD-ket, kábeleket, tintatpatronokat tökolcsón:

http://itmedia.sk/hu/

Ingyen kiszállítják, nem is túl nagy rendelés esetén. Egyetlen hátránya van, hogy csak telefonon lehet leadni a rendelést, de szerencsére magyar mobilszám van, nem szlovák.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

DVD-R tesztek

Az ára nem rossz, de vigyázz a hamisított lemezekre! Verbatimból már találtak ilyet!

R5TL
Nincs visszaút
Nincs visszaút

DVD-R tesztek

Hozzászólás Szerző: R5TL »

Sziasztok!
Szeretnék venni egy rakás írható DVD lemezt, -R és -RW-t.
Magyarországon horror árak vannak pl. a szlovák árakhoz képest.
A netet böngészve találtam olyan online boltot, akik kiküldik GLS-sel Magyarországra, de nem tudom, mennyire megbízható. Ismeri valaki pl. ezt? Erről lenne szó...
Nekem legalábbis bejöttek eddig a TDK lemezek.

Ha bárki tud olcsó beszerzési helyet, ahonnan minőségi lemezeket tudnék venni (TDK, Verbatim), az légyszi szóljon!

(Nem kalózkodni kellene, otthon csak eredeti DVD filmjeim vannak, hanem a DVD felvevővel TV-ből felvett anyagokat szeretném kiírni, mert a HDD egy hét alatt betelt! :taps: )

Köszi!
TV1: Sony KDL-52W4500 ,TV2: Sony KV-32FQ86 , DVD: Sony RDR-HX710 , CD: Sony CDP-XE570 , A/V Erősítő: Denon 1909 , Sztereó Erősítő: Rotel RA-985BX , Front: JBL Northridge E60 , Center: JBL Northridge EC25 , Surr: JBL Northridge E20 , Sub: Yamaha YST-SW315, VHS: LG LV3798, IC-k: Arzachel, Hangfal kábel: Evidence Audio Siren II, Kimber 8TC, Táv: Logitech Harmony 785,

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

DVD-R tesztek

Annó az év elején volt egy hír, miszerint az egész EU-ban betiltották őket...
Feketén elvétve hoznak be Ukrajnából, Romániából, de a mennyiségük elenyésző. Nálunk inkább a Szlovákiából behozott lemezek mennek, meg a német netes kereskedők árui.

Vendég

DVD-R tesztek

Annó az év elején volt egy hír, miszerint az egész EU-ban betiltották őket...

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

DVD-R tesztek

Hozzászólás Szerző: mszaby »

Nem mintha venni szeretnék, de láttatok mostanában Princo lemezeket?

Nagyon eltűntek szerencsére.
Elkúrtuk

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

DVD-R tesztek

/tau ba

tau_ba
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2

DVD-R tesztek

Hozzászólás Szerző: tau_ba »

Ha esetleg valaki még nem olvasta volna. Hamis Verbatim 8x DVD-R lemezek kerültek forgalomba. prohardveres cikk itt: http://www.prohardver.hu/rios3_content. ... 0&id=14423

/tau ba
Projektor: Infocus SP 4805, TV: Philips 32PW8504, DVD: Pioneer DV-575A, Sony DVP-NS400D, DVD író: Pioneer DVR-433H-S, Receiver: Onkyo TX-SR600E, Front: Quadral QLX-205, Back: Quadral QLX-105, Center: Quadral QLX Base, Sub: Yamaha YST-SW90

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

DVD-R tesztek

Azért elég jó név egy +-os lemeznek a MINUS.
Biztos mínuszossal kezdték, amikor márkanevet választottak, aztán bővült a termékpaletta.

Vendég

DVD-R tesztek

Honlapot mikor frissítesz???

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

DVD-R tesztek

Hozzászólás Szerző: mszaby »

Ma a következő típus került a kezembe:

A szitázás szerint a márkája DVD MINUS

8x-osan írható DVD+R MCC lemez.

Azért elég jó név egy +-os lemeznek a MINUS.
Elkúrtuk

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

DVD-R tesztek

Tegnap járt nálam egy nagyon jó lemez.
Nagancssárga "metálfényes" szitázású Hyundai DVD+R 8x korong.
Alapanyaga: Taiyo-Yuden T02.
Írási sebességek Pio 108 íróval: 4x, 6x, 8x, 12x, 16x!
Ez az első olyan 8x lemez nálam, amit a Pio108 16x sebességű írásra is bevállal.
Eddig a legjobbakon is 12x volt a maximum.
Lemezforrás: DVD Rohlinge 24.

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”