Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

2005-ös Panasonic Lejátszók

Luko
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Luko »

Tudja valaki, hogy az S97esnek lesz-e 2005ös modellje? s99 vagy hasonló?
Projektor: Benq PE7700 DVD player: Panasonic DVD-S97 Erolkodo: Yamaha DSP 795a Hangfalak: Mission 2 x 705A és 2x 705, C2 Center HTPC: (RadeonX850XT + AMD A64-3800+ S939 + 1G DDR + 250G SATA + Audigy2 ZS 7.1, SkyStar2)

Luko

Ha kifutott,akkor miért irják ezt: "The DVD-S77 will be available in April for an MSRP of $249.95."

2005. januári a cikk......
Projektor: Benq PE7700 DVD player: Panasonic DVD-S97 Erolkodo: Yamaha DSP 795a Hangfalak: Mission 2 x 705A és 2x 705, C2 Center HTPC: (RadeonX850XT + AMD A64-3800+ S939 + 1G DDR + 250G SATA + Audigy2 ZS 7.1, SkyStar2)

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Én meg kiváncsi lennék a Panasonic DVD-S77-esére, ami ugyan ennyit tud, mint az Oppo, viszont HDMI-s kimenete van. Erről a modellről tud valaki valamit? Mikor lesz kapható nálunk, mert a nagyvizen túl ez is 200-250$.
Kifutott amerikai modell.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

Luko

Én meg kiváncsi lennék a Panasonic DVD-S77-esére, ami ugyan ennyit tud, mint az Oppo, viszont HDMI-s kimenete van. Erről a modellről tud valaki valamit? Mikor lesz kapható nálunk, mert a nagyvizen túl ez is 200-250$.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Sziasztok!!Nekem lenne egy kis problémám!!Egyik haverom vett 1 s295-öt,és olyan gondja van,hogy nem nyitja meg a feliratokat a divx-es filmeken!Pedig próbáltam neki vagy 15 filmel,de semmi!!Ha valaki tudna valami okosat mondani,szívesen venném!!
Előre is köszi

Pont erről volt szó: még nem tudja. Majd pár hónap múlva megjelenik hozzá a firmware (így volt ez a Pio DivX játékosokkal is).

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Sziasztok!!
Nekem lenne egy kis problémám!!Egyik haverom vett 1 s295-öt,és olyan gondja van,hogy nem nyitja meg a feliratokat a divx-es filmeken!Pedig próbáltam neki vagy 15 filmel,de semmi!!Ha valaki tudna valami okosat mondani,szívesen venném!!
Előre is köszi

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Köszi az infókat, ilyen lejátszót se veszek...  
Egyszerűen nem értem, hogyhogy nem sétál az be a nagy gyártóknak, hogy egy ilyen egyszerű fícsörrel piaci előnyre lehetne szert tenni? Feliratkezelés, DVD RW-ről mp3 fogadása - csak ennyi kéne, és már repülnék is a boltba.

A Pio-k is csak később oldották meg utólagos firmware frissítéssel.

Blackwater Park

Hozzászólás Szerző: Blackwater Park »

DVD-ről .mpeg (videoCD) nem megy.
Hát igen, a Panák csak a szabványos dolgokat szeretik.

Köszi az infókat, ilyen lejátszót se veszek...

Egyszerűen nem értem, hogyhogy nem sétál az be a nagy gyártóknak, hogy egy ilyen egyszerű fícsörrel piaci előnyre lehetne szert tenni? Feliratkezelés, DVD RW-ről mp3 fogadása - csak ennyi kéne, és már repülnék is a boltba.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

DVD-ről .mpeg (videoCD) nem megy.
Hát igen, a Panák csak a szabványos dolgokat szeretik.

Talios

Hozzászólás Szerző: Talios »

Sziasztok! 
A WestEndCity-ben kérdzősködtem, de nem tudtak semmi konkrétat mondani. Javasolták,  hogy vigyek lemezeket és kipróbálhatom, de csak a reggeli órákban, mivel csak ekkor van idejük rá. Sajnos én ekkor dolgozom, így nem tudtam még elmenni, de tervezem.
Ha valakinek van ideje, akkor a lehtőség és a jószándék megvan rá.

Talios

Rea4 most árul egy S49-est, talán kipróbált néhány dolgot rajta.

Sziasztok!

Ellátogattam a WestEnd City Panasonic boltjába, és egy gyors tesztet elvégeztem (S49). Nem szeretek Panasonicról rosszat mondani, de meg kell várni a következő generációs lejátszót

Se .sub, se .srt felirat nem megy.
Xvid megy, Divx6 megy (extra funkciókat nem tudtam kipróbálni).
DVD-ről MP3 nem megy, fotók mennek, .mpeg (videoCD) nem megy.

Ezek ellenére nagyon jó kis lejátszó.

Talios

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Sziasztok! 
A WestEndCity-ben kérdzősködtem, de nem tudtak semmi konkrétat mondani. Javasolták, hogy vigyek lemezeket és kipróbálhatom, de csak a reggeli órákban, mivel csak ekkor van idejük rá. Sajnos én ekkor dolgozom, így nem tudtam még elmenni, de tervezem.

Talios

Rea4 most árul egy S49-est, talán kipróbált néhány dolgot rajta.

Talios

Hozzászólás Szerző: Talios »

A Pana S-49-cel kapcsoaltosan van valakinek tapasztalata?  
A lenti linken nem szerepel ilyen gépről komment, s fontos volna tudni, hogy kezeli-e a feliratokat Div-X módban, illetve tud-e -R DL lemezt lejátszani, valamint DVD-ről MP3 fileokat? (Az S-29-re az írták ott, hogy ez utóbbit tudja, noha a magyar Pana oldalon csak CD-ről ígérik az MP3 kezelést... )

Sziasztok!

A WestEndCity-ben kérdzősködtem, de nem tudtak semmi konkrétat mondani. Javasolták, hogy vigyek lemezeket és kipróbálhatom, de csak a reggeli órákban, mivel csak ekkor van idejük rá. Sajnos én ekkor dolgozom, így nem tudtam még elmenni, de tervezem.

Talios

Blackwater Park

Hozzászólás Szerző: Blackwater Park »

A Pana S-49-cel kapcsoaltosan van valakinek tapasztalata?

A lenti linken nem szerepel ilyen gépről komment, s fontos volna tudni, hogy kezeli-e a feliratokat Div-X módban, illetve tud-e -R DL lemezt lejátszani, valamint DVD-ről MP3 fileokat? (Az S-29-re az írták ott, hogy ez utóbbit tudja, noha a magyar Pana oldalon csak CD-ről ígérik az MP3 kezelést... )

tau_ba
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2

Hozzászólás Szerző: tau_ba »

a www.videohelp.com-on vannak fenn gyakorlati tapasztalatok a lenti gépekkel.

pana S47:

http://www.videohelp.com/dvdplayers.php ... me&hits=25

pana S29:

http://www.videohelp.com/dvdplayers.php ... chcomments

pana S75:

http://www.videohelp.com/dvdplayers.php ... chcomments

Egyik gépnél sem irták,hogy gond lenne a +-R vagy a +-RW-s lemezekkel. Egyik a dual layeres lemezeket nem mindenhol emlitik,de csak azért mert nem biztos hogy ki tudtak ilyennel probalni.

/tau ba
Projektor: Infocus SP 4805, TV: Philips 32PW8504, DVD: Pioneer DV-575A, Sony DVP-NS400D, DVD író: Pioneer DVR-433H-S, Receiver: Onkyo TX-SR600E, Front: Quadral QLX-205, Back: Quadral QLX-105, Center: Quadral QLX Base, Sub: Yamaha YST-SW90

arty
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: arty »

mp3-dvd ről megy a 29esben ? rv32 még ette, s35 nem, s27 sem ...

Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)

Vendég

A Pana RV 60 elvileg semmilyen irott dolgot nem olvas(na)
Ettől még tökéletesen viszi a -R-t, de ami még jobb, a +R-t is. Pedig amikor megtervezték, még talán ne is létezett a +-os lemez, sőt talán még az írható sem
A gond az ujraírhatókkal van nála, a -RW-t nagyon sokadikra szenvedve beolvassa, aztán már megy, a +RW az egyáltalán nem műkszik.
Az S75 az tökéletesen viszi az összes írott formátumot, akadás, és beolvasási nehézségek nélkül.
A régiak a - elkötelezettség miatt nem tartalmazták a leírásban, hogy megy a +-os.
A haveromnak RA81 van, no az egyáltalán ne viszi a + lemezeket, de sztem ott magában a lejátszóban van a dolog tiltva, mert beolvassa... csak utána kiirja, hogy nem megfelelő médium....

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: (ex)Cat »

Az én Pana RV-41-esem is viszi az írott lemzeket, pedig nem egy mai darab. A használatiban nagy betükkel leírták, hogy nem.
Nekem egy RA-82-es van itthon, szintén nem fiatal gyerek, de gond nélkül vitte a +-R és -RW lemezeket.

cosmo
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: cosmo »

Az én Pana RV-41-esem is viszi az írott lemzeket, pedig nem egy mai darab. A használatiban nagy betükkel leírták, hogy nem.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Csak abból indultam ki hogy ami nincs a használati útmutatóban arra nincs garancia. Egyébként én emlékeztem rosszul, utoljára az RV32-esnél volt ez az SVCD mizéria. Viszont a hivatalos oldalon az S75 +-os lejátszási képességéről nem írnak semmit.Egyébként megnyugtató volt amit írtál, ezt nem tudnád kiegészíteni egy S49-es teszttel is?

Az S75 meg az S47 idején is a Pana hivatalosan a mínuszos oldalon állt, ezért nem reklámozta a használatijában a pluszos lemezeket. De mivel olvasni hibátlanul tudta őket és a hozzád hasonló utánajáró emberkéket elriasztották a leírtak a Pana játékosok vásárlásától, a legújabb használatikban már hivatalosan is felvállalja a pluszosokat.
Konkrét tapasztalataim pluszos lemezekkel:
Pana S75: TDK +R 4x, Fujifilm +R 4x, Maxell +R 4x, Verbatim +R 4x, Primedisc +RW 2.4x, Yamada +RW 2.4x, Sony +RW 4x, Ricoh +RW 4x, Hyundai (Taiyo-Yuden) +R 8x mind hibátlan.
Hibás lejátszás: 0 db.
Pana S29: TDK +R 4x, Maxell +R 4x, Verbatim +R 4x mind hibátlan
Hibás lejátszás: 0 db. Az S49 sem lehet rosszabb!
Pana 850 komplett házimozi: Verbatim +R 4x, Sony +RW 4x, Ricoh +RW 4x, Hyundai (Taiyo-Yuden) +R 8x mind hibátlan.
Hibás lejátszás: 0 db.
Tehát egyetlen olyan pluszos lemezzel nem találkoztam, amivel a 3 Pana cucc közül bármelyiknek a legkisebb lejátszási problémája is lett volna.

Az RV-32 -es idejében az SVCD még nem volt elterjedve, más játékosok (Sony, Pio, Philips) sem vitték.

hello2me
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: hello2me »

Csak abból indultam ki hogy ami nincs a használati útmutatóban arra nincs garancia. Egyébként én emlékeztem rosszul, utoljára az RV32-esnél volt ez az SVCD mizéria. Viszont a hivatalos oldalon az S75 +-os lejátszási képességéről nem írnak semmit.
Egyébként megnyugtató volt amit írtál, ezt nem tudnád kiegészíteni egy S49-es teszttel is?

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Üdv!Lenne egy kérdésem az itt lévőkhöz.Hamarosan akarok venni én is DVD lejátszót.Viszont azt mondták több üzletben is,hogy a Panasonic DVD lejátszók eléggé háklisak a DVD-+RW lemezekre. Ha mindenképp RW lejátszásra akarom használni akkor nem Panát kell vennem,ha nem valamilyen márkátlan DVD lejátszót,mert azok a lemezekre nem érzékenyek annyira.Én nem tudom ezeket a DVD lejátszókat,hogy milyenek.Egyébként nagy Panasonic (rajongó)vagyok ugyan is itthon szinte az minden, és pont ezért nem nagyon akarom elhinni,hogy pont a Panasonic DVD-ék lennének ilyenek.Nekem a DiviX lejátszás nem létfontosság.Én 96%-ban csak DVD nézek.De nem hátrány,ha tudja.Egyébként még annyi lenne a kérdésem,hogy a Panasonic DVD-S47-es DVD lejátszója csak a - os lemezeket tudja lejátszani?Mert egyszerűen sehol nem látok róla olyan infót,hogy a + os lemezeket játszaná le.Viszont külsőleg nagyaon bejön ez nekem.Viszont nekem bőven elég lenne a S29-es is.Ez milyen áron lenne?És,hogy érdemese ezt megvenni.Csak DVD lejátszásra használnám .Előre is köszönöm.
Hát el kell hogy keserítselek, de a + -os lemezeket nem támogatja, a user manualban külön oda van irva a nem támogatott diszkek listájába a DVD+R, DVD+RW, SACD...
Aztán lehet hogy olyan mint az SVCD, hogy mégis lejátsza de kb. 80% eséllyel. Egyébként a DVD+R írásakor lehet trükközni valami booktype bittel hogy mínuszos lemeznek higgye (de erről pontosabban egy másik fórumban).

Most nézem, hogy a S29/S295/S49 viszont hivatalosan olvassa a + dvd-ket.
(S295 az a divx-es S29)

Feljtsétek el ezeket a süketségeket, a régi és az új Panák is csont nékül viszik a +R, +RW és -RW lemezeket! Nem kell se booktype-ozni, se más machinációba bonyolódni. Nekem legalább 50 +R lemezem van és mind hibátlan a 2 évvel ezelőtti S75-ben. Annyit kell csak tudni, hogy az újraírható lemezeket -valószínűleg a gyengébb visszatükröződésük miatt) lassabban ismerik fel, de utána hibátlanul le tudják játszani. Egyébként a noname-k semmivel sem jobbak a Panáknál, sőt 1-2 eltalált típus kivételével a többi sokkal gyengébb.
Ja, és a szabványos SVCD-ket is simán le tudják játszani, csak néhány buherált gagyi nem megy rajta, de azokat TMPGEnc segítségével át lehet írni szabványosra.
Pana komplett házimozi is olvassa a Sony és Ricoh +RW lemezeket.

hello2me
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: hello2me »

Üdv!Lenne egy kérdésem az itt lévőkhöz.Hamarosan akarok venni én is DVD lejátszót.Viszont azt mondták több üzletben is,hogy a Panasonic DVD lejátszók eléggé háklisak a DVD-+RW lemezekre.Ha mindenképp RW lejátszásra akarom használni akkor nem Panát kell vennem,ha nem valamilyen márkátlan DVD lejátszót,mert azok a lemezekre nem érzékenyek annyira.Én nem tudom ezeket a DVD lejátszókat,hogy milyenek.Egyébként nagy Panasonic (rajongó)vagyok ugyan is itthon szinte az minden, és pont ezért nem nagyon akarom elhinni,hogy pont a Panasonic DVD-ék lennének ilyenek.Nekem a DiviX lejátszás nem létfontosság.Én 96%-ban csak DVD nézek.De nem hátrány,ha tudja.Egyébként még annyi lenne a kérdésem,hogy a Panasonic DVD-S47-es DVD lejátszója csak a - os lemezeket tudja lejátszani?Mert egyszerűen sehol nem látok róla olyan infót,hogy a + os lemezeket játszaná le.Viszont külsőleg nagyaon bejön ez nekem.Viszont nekem bőven elég lenne a S29-es is.Ez milyen áron lenne?És,hogy érdemese ezt megvenni.Csak DVD lejátszásra használnám .Előre is köszönöm.
Hát el kell hogy keserítselek, de a + -os lemezeket nem támogatja, a user manualban külön oda van irva a nem támogatott diszkek listájába a DVD+R, DVD+RW, SACD...
Aztán lehet hogy olyan mint az SVCD, hogy mégis lejátsza de kb. 80% eséllyel. Egyébként a DVD+R írásakor lehet trükközni valami booktype bittel hogy mínuszos lemeznek higgye (de erről pontosabban egy másik fórumban).

Most nézem, hogy a S29/S295/S49 viszont hivatalosan olvassa a + dvd-ket.
(S295 az a divx-es S29)

Vendég

Üdv!Lenne egy kérdésem az itt lévőkhöz.Hamarosan akarok venni én is DVD lejátszót.Viszont azt mondták több üzletben is,hogy a Panasonic DVD lejátszók eléggé háklisak a DVD-+RW lemezekre.Ha mindenképp RW lejátszásra akarom használni akkor nem Panát kell vennem,ha nem valamilyen márkátlan DVD lejátszót,mert azok a lemezekre nem érzékenyek annyira.Én nem tudom ezeket a DVD lejátszókat,hogy milyenek.Egyébként nagy Panasonic (rajongó)vagyok ugyan is itthon szinte az minden, és pont ezért nem nagyon akarom elhinni,hogy pont a Panasonic DVD-ék lennének ilyenek.Nekem a DiviX lejátszás nem létfontosság.Én 96%-ban csak DVD nézek.De nem hátrány,ha tudja.Egyébként még annyi lenne a kérdésem,hogy a Panasonic DVD-S47-es DVD lejátszója csak a - os lemezeket tudja lejátszani?Mert egyszerűen sehol nem látok róla olyan infót,hogy a + os lemezeket játszaná le.Viszont külsőleg nagyaon bejön ez nekem.Viszont nekem bőven elég lenne a S29-es is.Ez milyen áron lenne?És,hogy érdemese ezt megvenni.Csak DVD lejátszásra használnám .Előre is köszönöm.

cosmo
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: cosmo »

Lehet, hogy akkor még azt hitték, hogy lesz létjogosultsága az igényes "külön" készülékeknek. Aztán rájöttek, hogy a népnek jobban el lehet adni a "26 az 1-ben" készülékeket. Ezért is nem tudom megbocsájtani nekik, hogy elsorvasztották a Technics márkát.

Meg azt sem szabad elfelejteni, hogy azért népszerűek a mindentjátszó készülékek, mert általában a házimozierősítőkön csak egy 6.1 (7.1)-es bemenetkészlet van.

Vendég

Ezért is nem tudom megbocsájtani nekik, hogy elsorvasztották a Technics márkát.
Bocsika!!! Csak nálunk, vagy európában...

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”