Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

2005-ös Panasonic Lejátszók

Ratman
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: Ratman »

Hátha érdekel valakit:

Panasonic sajtótájékoztató 2005 május

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 344

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Az a 6-os nem azt jelenti, hogy DivX 6-ot is tud, hanem az csak egy hivatkozási szám a lábjegyzethez! 

DivX a 6. hatványon?
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Itt van a legalján! 
Az a 6-os nem azt jelenti, hogy DivX 6-ot is tud, hanem az csak egy hivatkozási szám a lábjegyzethez!

Basszus! megnéztem igazad van!!! H én mekkora egy HÜLYE vagyok!

Fiatalság - bolondság...

Skipper
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 11

Hozzászólás Szerző: Skipper »

Addig jó a dolog
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609

Vendég

Itt van a legalján! 

Fiatalság - bolondság...

Skipper
Törzsvendég
Törzsvendég

Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6

Vendég

Itt van a legalján! 

cosmo
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: cosmo »

Itt van a legalján!

Vendég

A lejátszó magyar oldala:http://www.panasonic.hu/index.php?p=pro ... 49b63c18ea

"Júniustól"

Itt van a legalján!

brainticket
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: brainticket »

Végigolvastam a topicot, mostanában nagyon sokat olvasok itt (TV, DVD játékos, hangfalak, erősítők ilyen sorrendben) és talán ha jól is emlékszem, akkor nem említették azon kívük, h lejátsza a DivX-et is, de ez a játékos már a DivX6-al is megfog bírkozni!!
nem írnak DivX6-ról:
"Hivatalos DivX minősítésű termék. A készülék lejátsza a DivX szabványnak megfelelő techikai paraméterekkel rendelkező DivX 5, DivX 4, DivX 3 és DivX VOD video tartalmú lemezeket."

brainticket
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: brainticket »

A lejátszó magyar oldala:
http://www.panasonic.hu/index.php?p=pro ... 49b63c18ea

"Júniustól"

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

- Amúgy (sztem) van belőle ezüst színben is. Sztem ezüst szebb. 
- Az S47-es az Addel-nél 35e Ft helyett csak 25e Ft! Ezek szerint nem sokára már kapható lesz az S49-es.

Kb. mennyibe fog kerülni? (mármint az S49-es természetesen)

35 +- 5 rugó körül indul és megy majd szépen lefelé.

Vendég

- Amúgy (sztem) van belőle ezüst színben is. Sztem ezüst szebb.

- Az S47-es az Addel-nél 35e Ft helyett csak 25e Ft! Ezek szerint nem sokára már kapható lesz az S49-es.

Kb. mennyibe fog kerülni? (mármint az S49-es természetesen)

Vendég

Végigolvastam a topicot, mostanában nagyon sokat olvasok itt (TV, DVD játékos, hangfalak, erősítők ilyen sorrendben) és talán ha jól is emlékszem, akkor nem említették azon kívük, h lejátsza a DivX-et is, de ez a játékos már a DivX6-al is megfog bírkozni!!

Vendég

A robosztus kontra slim felépítéstől eljutottunk a formátumok háborújáig. Ennek milyen topiccímet adnál? Várjuk az új Pana játékosokat, valszeg slim lesz mindegyik. Akinek magasabb kell, az vegyen felvevőt.
Vagy vegyen 2öt egymás alá/fölé

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Én be vagyok jelentkezve, és tényleg elég a dolog.Amúgy engem érdekel ez a téma is, csak tán vhol máshol kéne folytatni.

A robosztus kontra slim felépítéstől eljutottunk a formátumok háborújáig. Ennek milyen topiccímet adnál? Várjuk az új Pana játékosokat, valszeg slim lesz mindegyik. Akinek magasabb kell, az vegyen felvevőt.

Skipper
Törzsvendég
Törzsvendég

Én be vagyok jelentkezve, és tényleg elég a dolog.
Amúgy engem érdekel ez a téma is, csak tán vhol máshol kéne folytatni.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Előbb jelentkezz be, azután kritizálj!

Vendég

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

zzoli63

Értelek én, csak te nem értetted miről beszéltem: az volt a lényege, hogy az emberek jó részénék bőven kielégíti a zenei igényeit egy DVD-Video hangsávja, ami könnyen másolható, arról készíthető dts audio CD is, ezért nem nagyon fekszenek rá a hackerek arra, hogy feltörjék a SACD, DVD-Audio másolásvédelmét.
A divat ma a multicsatornás zene. Hogy ez jó vagy rossz, azt hagyjuk, de sokan amiatt részesítik előnyben a DVD-Audio-t, SACD-t, a sima CD-vel szemben, mert multicsatornás felvételt is tartalmaznak jellemzően (van elméletileg csak sztereó is).

Zenét én is kép nélkül hallgatok és csak sztereóban. Régen meg oda voltam a multicsatornás zenéért és jópár koncertfilmet is beszereztem. Lehet azért mert kamaszkoromban sokat néztem az MTV-t
gordon314.fw.hu

zzoli63
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)

Hozzászólás Szerző: zzoli63 »

a valakinek a multicsatornás zene a lényeg, akkor azt már megkapja DVD-Videoban, dts audio CD-ben is.

Ez így nem állja meg a helyét. Gondolj bele, hogy mit adtak ki dts cd-n, mit sacd-n és mit dvd-a-n.

és DVD Video-n? Sokkal több zene van DVD-Video formátumban, mint a direkt nagyfelbontású zenei formátumokban (SACD, DVD-Audio). A dts audio CD semmivel sem jobb hangminőségű, mint egy DVD-Video hangsáv dts-e.

DJK
Próbáld ki, hogy a DVD-Audio tartalom is átment-e vagy csak a DVD-Video részt másolta át!

Valószínűleg nem voltam elég világos. ezért másképp fogalmazok.

Mekkora a közös metszete a dvd-videon megjelent és az SA-CD-n, DVD-An DTS-CD-n, orsós szalagon, bármilyen audio formátumban megjelent műveknek illetve azok interpretációinak?
Én egyről biztosan tudok: Roger Waters: In the flesh, live. (Biztos akad még néhány példa.)Koncert film illetve (többcsatornás) SA-CD. Az egyik formátumhoz van kép és ez a fő vonzereje, sőt, az értelme egyáltalán, a másik formátumnak meg (elvileg) jobb a hangja. Lehet választani.

De a többi lemezem NEM jelent meg dvd-videón csak valamilyen hanghordozón.

Nekem a zenéről egyelőre nem a DVD- Video jut eszembe, a többcsatornás zenéről meg pláne nem. Egyébként én zenét hallgatni szeretek, nem nézni, a TV, VHS, DVD-video fő (és szerintem egyetlen) értelme pedig a mozgókép. (Persze van hangja is.) Lehet, hogy a mai fiataloknak ez nem válik ennyire külön, de tudod én még nem az Music Television-ön nőttem fel.

Remélem most már érted, hogy mire céloztam.

Ez itten én voltam, csak elfelejtettem bejelntkezni, bocs.

Vendég

a valakinek a multicsatornás zene a lényeg, akkor azt már megkapja DVD-Videoban, dts audio CD-ben is.

Ez így nem állja meg a helyét. Gondolj bele, hogy mit adtak ki dts cd-n, mit sacd-n és mit dvd-a-n.

és DVD Video-n? Sokkal több zene van DVD-Video formátumban, mint a direkt nagyfelbontású zenei formátumokban (SACD, DVD-Audio). A dts audio CD semmivel sem jobb hangminőségű, mint egy DVD-Video hangsáv dts-e.

DJK
Próbáld ki, hogy a DVD-Audio tartalom is átment-e vagy csak a DVD-Video részt másolta át!

Valószínűleg nem voltam elég világos. ezért másképp fogalmazok.

Mekkora a közös metszete a dvd-videon megjelent és az SA-CD-n, DVD-An DTS-CD-n, orsós szalagon, bármilyen audio formátumban megjelent műveknek illetve azok interpretációinak?
Én egyről biztosan tudok: Roger Waters: In the flesh, live. (Biztos akad még néhány példa.)Koncert film illetve (többcsatornás) SA-CD. Az egyik formátumhoz van kép és ez a fő vonzereje, sőt, az értelme egyáltalán, a másik formátumnak meg (elvileg) jobb a hangja. Lehet választani.

De a többi lemezem NEM jelent meg dvd-videón csak valamilyen hanghordozón.

Nekem a zenéről egyelőre nem a DVD- Video jut eszembe, a többcsatornás zenéről meg pláne nem. Egyébként én zenét hallgatni szeretek, nem nézni, a TV, VHS, DVD-video fő (és szerintem egyetlen) értelme pedig a mozgókép. (Persze van hangja is.) Lehet, hogy a mai fiataloknak ez nem válik ennyire külön, de tudod én még nem az Music Television-ön nőttem fel.

Remélem most már érted, hogy mire céloztam.

Vendég

Térjünk vissza a tárgyra...
Panasonic DVD-S49

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

Én is úgy tudom a dvd-audio simán másolható, mert szerkezete tökéletesen megeggyezik a dvd-video-val. Az is igaz, hogy nem láttam még másolatot és én magam sem próbálkoztam vele. Én inkább az sacd-re szavaztam, de ki tudja, hogy jól tettem-e.
Nem nagyon van választási lehetőség, hogy egy lemezt SACD-n vagy DVD-Audio formátumban vegyük meg. Vagy az egyik, vagy a másik. Hiába szavaznék az egyikre, ha a másikon jelenik meg a kedvenc zeném. Ezért jók a multiformátumos játékosok, mert mindkét lemeztípust bele lehet rakni.

Gandalf pontosítalak: előbb rendelkeztél be SACD-re, de ma már ugye mindkét formátummal megbírkózik a rendszered tekintettel a Pana S75-re.

Az még jobb lenne, ha elterjedne az a fajta hibrid lemez, aminek az egyik oldala SACD, míg a másik DVD-Audio. Ugyanis már ilyen szabvány is van.

Egyébként van pár lemez, ami mindkét formátumban hozzáférhető (Diana Krall több lemeze, Sting, csak így hírtelem ami eszembe jutott). Végülis logikus, hogy ha elkészül egy komoly stúdiómunka eredményeképpen egy jó minőségű felvétel akkor érdemes azt mindkét formátumban kihasználva árulni. Az más kérdés, hogy több kiadónak összefonódása van azokkal a cégekkel, amik ezen formátumoknak a gazdáik.
gordon314.fw.hu

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Én is úgy tudom a dvd-audio simán másolható, mert szerkezete tökéletesen megeggyezik a dvd-video-val. Az is igaz, hogy nem láttam még másolatot és én magam sem próbálkoztam vele. Én inkább az sacd-re szavaztam, de ki tudja, hogy jól tettem-e.
Nem nagyon van választási lehetőség, hogy egy lemezt SACD-n vagy DVD-Audio formátumban vegyük meg. Vagy az egyik, vagy a másik. Hiába szavaznék az egyikre, ha a másikon jelenik meg a kedvenc zeném. Ezért jók a multiformátumos játékosok, mert mindkét lemeztípust bele lehet rakni.

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”