Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
SAMSUNG lejátszók
SAMSUNG lejátszók
REA!
Te Z3-on próbáltad anno, szerinted érdemes lenne egy Pioneer 575-öt lecserélni egy samsung 745-re?
Azt írtad, hogy homályos a képe, akkor nagy előrelépést nem jelentene...
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
SAMSUNG lejátszók
Tegnap óta tulajdonosa vagyok egy Samsung DVD-HR720 felvevőnek. Kérdésem az nincs, viszont van pár (talán) használható megjegyzésem hozzá a köz számára:
1. A videohelp.com-on leírt régiómentesítés működik, annyi kitétellel, hogy a gombnyomkodás után bele kell tenni egy lemezt a lejátszóba lejátszani csak így jegyzi meg a régiótlan beállítást.
2. Úgy tűnik, hogy a 16:9-es képarányú DivX-ekből letterboxot csinál és a TV se érzékeli, hogy szélesvásznú lenne. Úgy kell manuálisan zoomoltatnom a TV-met, ha szeretném szélesvásznúnak látni az eredetileg szélesvásznú DivX-eket.
3. Bár a használati utasítás egy tucat helyen leírja, hogy ne tegyek bele +os lemezt még lejátszani se, de azért rendben lejátssza őket. DivX-et DVD-Videot egyaránt egy és kétrétegű +R lemezekről is.
Samsung LE27-S71, Panasonic TX-32PS11P, Marantz DV4200, Samsung DVD-HR720, ONKYO TX-SR501E, 2x Wharfedale Dmnd-8.4, 2x Wharfedale Dmnd-8C, 2x Jamo Studio 180
SAMSUNG lejátszók
SAMSUNG HD-945 kijelző kikapcsolása:
Távon Menu gomb megnyom,
Function opcio kiválaszt,
Front displayt off-ra állítani.
Sajna nem jegyzi meg kikapcsoláskor,így minden bekapcsolásnál újra meg kell csinálni a fenti műveletet.Ezt lehet akár a filmnézés közben is,a film nem áll le.
HDMI-n vagy Komponensen használod?
Mert ez a gép komponensen felskáláz 720p,768p,1080i-re.Én is így használom, mivel nincs hdmi vagy dvi bemenetem a tévémen.l
1000 megy 1 hála. Életet (vagy legalábbis szemem világát) mentetted meg. Még csak full bekötésű scart -on(Monitor) használom, de nekem semmi bajom a képpel. karácsony utáni leárazós időszakban gondolkodom egy plazma beújításán.
Szerintem is jó gép,az árához képest.A távirányítóról meg könnyen régiófüggetleníthető.
:kiraly:
Amúgy a Samsung dvd-kel nekem még soha semmi bajom nem volt(volt 5 db),minden fajta lemezt megesznek,még a 709-es playerem is hibátlanul működik,pedig 5 éves a gép.Nekem eddig bejött a márka.
Ha a jövőben lecserélem a tv-m,akkor valamelyik nagyobb Samsung hd-lcd-re fogom.Mert egyre olcsóbbak és egyre jobbak lesznek.
SAMSUNG lejátszók
Távon Menu gomb megnyom,
Sajna nem jegyzi meg kikapcsoláskor,így minden bekapcsolásnál újra meg kell csinálni a fenti műveletet.Ezt lehet akár a filmnézés közben is,a film nem áll le.
Mert ez a gép komponensen felskáláz 720p,768p,1080i-re.Én is így használom, mivel nincs hdmi vagy dvi bemenetem a tévémen.l
1000 megy 1 hála. Életet (vagy legalábbis szemem világát) mentetted meg. Még csak full bekötésű scart -on(Monitor) használom, de nekem semmi bajom a képpel. karácsony utáni leárazós időszakban gondolkodom egy plazma beújításán.
SAMSUNG lejátszók
[
A használatija nem ír erről semmit?
Igazából nem. És a távirányítón sem találtam olyan jelzést, hogy bármely gombkombináció a kívánt hatás eléréséhez közelebb juttatna... Így arra számítok igazán, hogy valaki beásta magát a setup -ba, és ott tudott valamit elérni.
Távon Menu gomb megnyom,
SAMSUNG lejátszók
[
Igazából nem. És a távirányítón sem találtam olyan jelzést, hogy bármely gombkombináció a kívánt hatás eléréséhez közelebb juttatna... Így arra számítok igazán, hogy valaki beásta magát a setup -ba, és ott tudott valamit elérni.
SAMSUNG lejátszók
HD945 -höz lenne kérdésem. Igazából egy dolog zavar azon kívűl, hogy nem kezelei a divx -en a magyar feliratot (ha van új infó ezzel kapcsolatban, szívesen várom), mégpedig, hogy ki lehet-e kapcsolni a kijelző világítását. A gombok kék háttérszíne még nem is lenne annyira zavazó. Iszonyatosan erős a fénye, és nagyon zavaró a sötét szobában. Tudtok erről valamit?
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
SAMSUNG lejátszók
HD945 -höz lenne kérdésem. Igazából egy dolog zavar azon kívűl, hogy nem kezelei a divx -en a magyar feliratot (ha van új infó ezzel kapcsolatban, szívesen várom), mégpedig, hogy ki lehet-e kapcsolni a kijelző világítását. A gombok kék háttérszíne még nem is lenne annyira zavazó. Iszonyatosan erős a fénye, és nagyon zavaró a sötét szobában. Tudtok erről valamit?
SAMSUNG lejátszók
Hogy lenne jobb a divx, amikor az is dvd-ről készül és minőségveszteséggel?
Nem minden Divx készül DVD-ről. Van nekem is olyan Divx-em ami talán jobb, mint a DVD, felbontásban mondjuk a triplája.
Más kérdés, hogy ezeket a HD-Divx-eket lejátszák-e ezek az asztali lejátszók.
Simon!
Az "emberünk" biztos nem ilyen divx-ekre gondolt!
SAMSUNG lejátszók
Nem minden Divx készül DVD-ről. Van nekem is olyan Divx-em ami talán jobb, mint a DVD, felbontásban mondjuk a triplája.
Más kérdés, hogy ezeket a HD-Divx-eket lejátszák-e ezek az asztali lejátszók.
SAMSUNG lejátszók
Nem tudom miért fontos a divx lejátszás?
Aki egy kicsit igényes, az kapásból felejti a dolgot...
nagyon sok divx filmem közel dvd minőségű, sok még szebb is.
Inkább igényes filmeket nézek, és örülök, ha meg tudom szerezni jó minőségben, de a nagy többségét ki sem adták itthon, ill. a környéken sem dvd-n.
na ezért fontos.
Vendég!
Ezt komolyan gondoltad?
Ritka filmeket be lehet szerezni külföldről is DVD-n, amit nem adtak ki itthon, én is rendelek ha valami kell.
SAMSUNG lejátszók
Nem is fontos, hogy SACD-t vigyen, elég a DVD-AUDIO de azt nagyon szépen lejátsza...
Mi köze van az SACD-nek a DVD-Audiohoz? Ha a kedvenc zenédet SACD-n adják ki, akkor a DVD-Audioval nem jutsz semmire (és viszont).
Nem futottam bele olyan kedvenc zenébe, amit csak SACD-n adtak ki, ezért írtam, hogy a dvd-audio nekem elég.
A Samsung meg nem egy high-end modell, a konverterek nem túl jó minőségűek, külföldi szaklapok szerint is.
Ha meg nem játssza le jól, akkor csak elrontja az élményt.
- brainticket
- Újonc fórumos
- Értékelés: 0
SAMSUNG lejátszók
Megjelentek már az USA-ban az eggyel újabb lejátszók:850, 950.
Gondolom kb. ugyanezek lesznek nálunk is hamarosan.
még nem jöttem rá, hogy mivel tudnak többet.
Asszem mindkettő HDMI-s, a 850-nél nem említik sehol a DivX-et vagy az SACD/DVD audió lejátszást.
A 950-nél se, de legalább rajtavannak a képen a logók.
Ja és a 950 fekete színű:
link
SAMSUNG lejátszók
Igen-igen, azt írásodat olvastam. Mondjuk én a HDMI-t nem használnám.
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609
SAMSUNG lejátszók
HDMI-n nagyon homályos,életlen a képe.SACD-n igen zsenge,dinamika alig.A 935-ösnek jobb a képe DVI-n,mint ez HDMI-n.Komponensen is kb. azonos,scart-on nem próbáltam.Lehet,hogy azon jó...írott lemezt mindent vitt gond nélkül.Ennyi,ami emlékem megmaradt róla.
Esetleg láttál olyasmi SONY játékost, mint ami nekem van? Összehasonlítva a HD945-tel?
Nem láttam.Denon-om van,azzal hasonlítottam öszze HDMI-n.Ugyan nem egy kategória,de azért még nem ártott volna,ha nem ilyen homály a képe.
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
SAMSUNG lejátszók
nagyon sok divx filmem közel dvd minőségű, sok még szebb is.
Inkább igényes filmeket nézek, és örülök, ha meg tudom szerezni jó minőségben, de a nagy többségét ki sem adták itthon, ill. a környéken sem dvd-n.
na ezért fontos.
SAMSUNG lejátszók
HDMI-n nagyon homályos,életlen a képe.SACD-n igen zsenge,dinamika alig.A 935-ösnek jobb a képe DVI-n,mint ez HDMI-n.Komponensen is kb. azonos,scart-on nem próbáltam.Lehet,hogy azon jó...írott lemezt mindent vitt gond nélkül.Ennyi,ami emlékem megmaradt róla.
Esetleg láttál olyasmi SONY játékost, mint ami nekem van? Összehasonlítva a HD945-tel?
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
SAMSUNG lejátszók
Nem is fontos, hogy SACD-t vigyen, elég a DVD-AUDIO de azt nagyon szépen lejátsza...
Mi köze van az SACD-nek a DVD-Audiohoz? Ha a kedvenc zenédet SACD-n adják ki, akkor a DVD-Audioval nem jutsz semmire (és viszont).
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
SAMSUNG lejátszók
SAMSUNG lejátszók
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
SAMSUNG lejátszók
köszi. Többi tulaj? Vélemények?
- brainticket
- Újonc fórumos
SAMSUNG lejátszók
Köszi, legalább te hozzászóltál:)Én azt olvastam, hogy gyengébb képminőségű lemezeknél elég aggyi minőséget produkál. Tapasztaltál ilyet? Írható DVD-ket viszi rendesen?
nekem nem tűnt fel, hogy bármelyik dvd-nél ronda lett volna a képe, a divx filmeknek is szép képe van nagyon (csak magyar felirat nem megoldott).
a divx-eket általában írható dvd-re (+és- is) írom, vagy 4X +RW-re, ezeket viszi szépen.
SAMSUNG lejátszók
Köszi, legalább te hozzászóltál:)
Én azt olvastam, hogy gyengébb képminőségű lemezeknél elég aggyi minőséget produkál. Tapasztaltál ilyet? Írható DVD-ket viszi rendesen?
- brainticket
- Újonc fórumos
SAMSUNG lejátszók
HD945 tulajok most már igazán írhatnának a játékosukról
??
mire lennél kíváncsi?
Szép a képe scart-on (így használom) de mivel nincs összehasonlítási alapom, ez asszem nem nagy segítség.
- brainticket
- Újonc fórumos
SAMSUNG lejátszók
Igen, de nem tud SACD-t...
és DIVX-et sem tud.