Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Firmware update
Firmware update
Fater is csinált olyat és kiröhögtem, hogy nem várta meg a firmware update végét, erre tessék, erre tessék! Hát nem megszívom. Viszont itt fagyásról van szó, hisz már nem először csináltam. De hát a technika ördöge csak ki..szik velem.
A baj az, hogy most nem sok pénzem van és nem szeretnék megvállni a lejátszómtól. Bár tudna nekem segíteni valaki. A garanciajegyet meg nem érvényesítettem és a blokkot meg nem találom. Hát ez van. Azért köszönöm mindenkinek. És ha még akad valaki, valamilyen ötlettel, hát rajta, ne tartsa magába.
Üdv: Réti bika
Firmware update
630-as tulajok csináltak ilyet, hogy áramtalanították a gépet frissítés közben,
mert azt hitték "lefagyott" a kicsike.
mindig szervíz lett a vége. -->speier.hu/forum
system
Firmware update
Na, kipróbáltam. Nem kapcsolt be a dvd. Naon tanácstalan vagyok. Kérlek írjatok valami megoldást. Esetleg valami kábel és kütyü megoldás is jó lenne. Várok minden hozzászólást. Köszönöm.
Elvileg egy firmware frissítési hiba tönkreteszi a készüléket. Elképzelhető, hogy van valami okosság, de szinte mindig a szervíz a megoldás.
Firmware update
Na, kipróbáltam. Nem kapcsolt be a dvd. Naon tanácstalan vagyok. Kérlek írjatok valami megoldást. Esetleg valami kábel és kütyü megoldás is jó lenne. Várok minden hozzászólást. Köszönöm.
Firmware update
Ez biztos megoldás, mert reggel óta ki van húzva. Este, ha hazamegyek megpróbálom. Ha esetleg nem megy, akkor még írok, de addig is várom az alternatív megoldásokat. Köszönöm.
A DVD737-nek van külön topicja a www.hificity.hu Házimozi fórumában, csak vissza kell lapozni kb. 2004. márciusig (ott a témaindítás szerint vannak sorbatéve a topicok). Ott találhatsz linket nagyon jó házi készítésű firmware-re is.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Firmware update
Tisztelt fórumozók!
Egy Philips DVD737-es lejátszón frissítettem a firmware-t. Már nem először. De most a legutolsónál lefagyott a lejátszóm. Kikapcsoltam és azóta nem tudom bekapcsolni. Kérem azok szakemberek segítségét, akik esetleg jártasak ebben, mert már nagyon hozzám nőtt ez a kegyere. Ha esetleg számít, a firmware, amit felraktam vagy akartam az a 4.1.31. A segítségeteket köszönöm. Kérlek írjatok!
Húzd ki és dugd be egy fél nap múlva.
Utána minél előbb tegyél fel másik firmware-t, már amennyiben magához tér.
Ez biztos megoldás, mert reggel óta ki van húzva. Este, ha hazamegyek megpróbálom. Ha esetleg nem megy, akkor még írok, de addig is várom az alternatív megoldásokat. Köszönöm.
Firmware update
Tisztelt fórumozók!
Egy Philips DVD737-es lejátszón frissítettem a firmware-t. Már nem először. De most a legutolsónál lefagyott a lejátszóm. Kikapcsoltam és azóta nem tudom bekapcsolni. Kérem azok szakemberek segítségét, akik esetleg jártasak ebben, mert már nagyon hozzám nőtt ez a kegyere. Ha esetleg számít, a firmware, amit felraktam vagy akartam az a 4.1.31. A segítségeteket köszönöm. Kérlek írjatok!
Húzd ki és dugd be egy fél nap múlva.
Utána minél előbb tegyél fel másik firmware-t, már amennyiben magához tér.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
Firmware update
Tisztelt fórumozók!