Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Yamaha rx-v1500 vagy Pioneer vsx-1014
Én is azt mondom az AX3 jobb mint a pio 1014 vagy 2014.
Nagyobb benne a táp (600W) a 430W ellentétben
A yamaha rxv 1500 teljesítményben nem igazán növekedett az 500W-jával.
Bár ha jól tudom használható úgy a yamaha biamplifikálva hogy a 7.1 megmarad a pio ax3 al ellentétben ahol ez ekkor 5.1 re korlátozódik.
De ha azt nézzük hogy jelenleg szinte csak 5.1 -es anyagok vannak (és csak kevés 6.1-es) akkor a 7.1 -nek most még nem sok értelme van.
Szóval Pio AX3...
Köszönöm a segitséget. Mivel a begyüjtött infók alapján szinte semmi különbség nincs a két készülék között , igy a kinézet alapján a Pio mellett döntöttem (remélem helyesen )
Pénteken kapom meg, aztán irok tapasztalatokat.
Helló Szél,
Írtam a fórumozók fényképalbuma -ba
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
Köszi, már beszéltem velük.Csak a Klipsch Aragon-t lehet meghallgatni.
Ők rgyébként a PIO-t javasolják.
Ja gondoltam, próba cseresznye. Én is ott vettem az ax3-at...
Akkor viszont valószínű maradnak a hivatalos bemutatótermek, vagy valaki a itt a fórumon mond még tippeket.
Üdv:
Szél
TV: Sony 2220ES; Erősítő: Pioneer VSX-AX3; DVD lejátszó: hamarosan jön; Front: Magnat Vektor 77; Center: Magnat Vektor 13; Surround: Magnat Vektor Dipol; Subwoofer: Magnat Omega 250 Kábel: Neotech, Gale
Köszönöm, lehet hogy igazatok van.Tudtok javasolni egy helyet, ahol a PIO-kat és az 1500-as Yamahát is meg lehet hallgatni? Én egy helyen még sehol nem láttam egyszerre forgalmazva.
Nehéz ügy lesz! Próbáld meg esetleg az xms-t. (www.xms.hu)
Köszi, már beszéltem velük.
Csak a Klipsch Aragon-t lehet meghallgatni.
Ők rgyébként a PIO-t javasolják.
Üdv:
Szaki
Szia Fufuka! Van már AX3 leírásod vagy kellene még?
TV: Sony 2220ES; Erősítő: Pioneer VSX-AX3; DVD lejátszó: hamarosan jön; Front: Magnat Vektor 77; Center: Magnat Vektor 13; Surround: Magnat Vektor Dipol; Subwoofer: Magnat Omega 250 Kábel: Neotech, Gale
Köszönöm, lehet hogy igazatok van.Tudtok javasolni egy helyet, ahol a PIO-kat és az 1500-as Yamahát is meg lehet hallgatni? Én egy helyen még sehol nem láttam egyszerre forgalmazva.
Nehéz ügy lesz! Próbáld meg esetleg az xms-t. (www.xms.hu)
Szerintem nem jobb a VSX-AX3, mert hiányzik belőle a DPLIIx.
Egyébként én is a VSX-D1014 és az RX-V1500 közt gondolkozom!
Több helyen érdeklődtem. Hol a PIO-t, hol pedig a Yamahát dícsérték.
Egy hely volt ahol azt mondták hogy annyira apró a minőségi különbség hogy azt vegyem meg amelyik külalakra jobban tetszik.
Üdv.:
Szaki
Szvsz viszont inkább az AX3, mert audiofilebb erősítő, lásd AIR studio tuning stb...
A DPLIIx-el megint adtak egy pofont a sz@rnak, a DPL sem volt egy nagy szám, és igazából csak szeparált csatornás formátummal (DD, DTS) fogsz normálisabb hangot kapni.
Hallgasd meg mindkettőt - lehetőleg egymás után - és mindjárt meglesz a válasz.
Hi!
Köszönöm, lehet hogy igazatok van.
Tudtok javasolni egy helyet, ahol a PIO-kat és az 1500-as Yamahát is meg lehet hallgatni? Én egy helyen még sehol nem láttam egyszerre forgalmazva.
Köszi:
Szaki
Hallgasd meg, ahogy Szél is tanácsolta.
Szerintem sem nagy kaland a Pro Logic. Csak Sony PS2 esetében van jelentősége, mert ott nagyon sok játék Pro2-ben van meg. Ha erre a célra szánod, akkor sem rossz az AX3 mert azért a Pro2-est tudja. Szerintem a nagy modellek AX5,10 öröksége jobban megvan még ebben. Az pedig abszolút igaz, hogy az új modell nem mindig szebben szóló modell, lásd Denon cuccokról szóló topicokat, ahol kiderült, hogy a kis modellek tekintetében a 1xx3-as széria szebb sztereo hangot produkál mint a 1xx5-ös. Tehát a régi verte az újat. Szvsz ez is szempont lehet. Hallgasd meg, ahogy Szél is tanácsolta.
Üdv
Sky
Soha ne feledjük a különbséget hozzájárulás és elkötelezettség között. Vegyük például a szalonnás tojás esetét. A tyúk hozzájárul. A disznó elkötelezi magát.
Tv: Sony KDL-46HX820; Erősítő: SONY TA-FB940R; DVD: SONY DVP-NS955V; VHS: SONY SLV-SE620; Hangfal: SONY SS176E Médiaplayer: Mede8er MED600X3D
Tv: Sony KDL-46HX820; Erősítő: SONY TA-FB940R; DVD: SONY DVP-NS955V; VHS: SONY SLV-SE620; Hangfal: SONY SS176E Médiaplayer: Mede8er MED600X3D
Egy hely volt ahol azt mondták hogy annyira apró a minőségi különbség hogy azt vegyem meg amelyik külalakra jobban tetszik.
Üdv.:
Szaki
Szvsz viszont inkább az AX3, mert audiofilebb erősítő, lásd AIR studio tuning stb...
A DPLIIx-el megint adtak egy pofont a sz@rnak, a DPL sem volt egy nagy szám, és igazából csak szeparált csatornás formátummal (DD, DTS) fogsz normálisabb hangot kapni.
Hallgasd meg mindkettőt - lehetőleg egymás után - és mindjárt meglesz a válasz.
- Rob
- Nincs visszaút
- Értékelés: 1
Üdv.:
Szaki
Gondolod, hogy attól jobb egy erősítő, hogy a processzora egyel több szabványt támogat? Szerintem nem sokat fogod használni amúgysem a DPLIIx -t.
Bár nincs tapasztalatom VSX-D1014 el, de az újabb nem azt jelenti, hogy jobb is!
PC foobar -> audio-gd NFB-10ES2 -> Nordost Red Dawn IC -> NAD M3 -> Nordost red dawn -> Dynaudio Contour 1.3 SE
Szia!
Szerintem a az 1024-est hagyd, nézd meg inkább a VSX-AX3-ast, egy huszassal több, de hifisebb a megépítettsége.Ugyancsak THX select, ha ez érdem nálad.
A www.digitalko.hu oldalon találsz olvasnivalót róla. Szerintem ez a Pio klassz, és választhatod mellé az 575-ös dvdt.
üdv
Sky
Üdv.:
Szaki
Szia!
Szerintem a az 1024-est hagyd, nézd meg inkább a VSX-AX3-ast, egy huszassal több, de hifisebb a megépítettsége.Ugyancsak THX select, ha ez érdem nálad.
A www.digitalko.hu oldalon találsz olvasnivalót róla. Szerintem ez a Pio klassz, és választhatod mellé az 575-ös dvdt.
üdv
Sky
bölcs beszéd!!!
tv:LG flatron 100hz digit 72cm, erölködő: Pioneer vsx-ax3, hangfalak: Quadral qlx 210 front, qlx 160 srr, Acent base center, Klipsch rb25 háttér, mély: Klipsch Rw 10. Dvd: Pioneer DVR-530H, kábelek neotech.
Hi!
Én tegnap vettem egy RX-V1500 -ast, innen: http://puki27.tripod.com/
Sok mindent még nem tudok mondani róla, de szerintem jól választottam.
Egyeztess a sráccal telefonon, vagy mailban. Ha jó passzban találod esetleg alkudni is lehet nála egy kicsit.
Ja, és a termékekre 2 év teljeskörü cseregaranciát vállal. => Nem szervizel, hanem ha nincs megbontva a ház, és bármilyen meghibásodása lesz a készüléknek, ad helyette egy újat. Ez benne van az adásvételi szerződésben is.
Remélem segítettem.
Üdv!
Fireblade
Yamaha 162e, Pioneer 165e
Mit hallgatsz, milyen rendszered van?
Egyébként mozira a Yamaha jobb, zenére a Pioneer. Milyen arányban áll ez a kettő nálad?
50-50%
Szia!
üdv
Sky
Soha ne feledjük a különbséget hozzájárulás és elkötelezettség között. Vegyük például a szalonnás tojás esetét. A tyúk hozzájárul. A disznó elkötelezi magát.
Mit hallgatsz, milyen rendszered van?
Egyébként mozira a Yamaha jobb, zenére a Pioneer. Milyen arányban áll ez a kettő nálad?
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Akinek van tapasztalata segitsen melyiket válasszam.
Mennyiért tudnád megvenni ezeket?
Mennyiért tudnád megvenni ezeket?
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450