Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
2004-es Denon erősítők
2004-es Denon erősítők
Sony Hungária
Kár, hogy digitális és nem éppen audiofil.
Lehetek én a következő, akinek átpasszolod a cuccot meghallgatásra?
Némi gúnyt vélek felfedezni a hozzászólásodban
Ezt a receivert tesztelték már és elég vegyes tapasztalatokról számoltak be. Viszont, ha veleki megnézi a műszaki adatait, akkor még tesztet sem kell olvasni hozzá, hogy kitűnjön, hogy nem egy zenebarát készülékről van szó.
Elég csak megnézni azt, hogy digitális (ettől még akár jó is lehetne) és hogy 20 kHz-nél vág. Vége an, mint a botnak. Akkor ott a 96/24-es DAC, ami ma már messze nem a kor színvonala. (Gyakorlatilag minden közepes receiverbe már 192/24-es kerül.)
Akkor ott van a 600 wattos maximális energiafelvétel és a 7x200 watt névleges leadott teljesítmény. A kettő valahogy nem tűnik összhangúnak.
Amiről bölcsen hallgat a reklámoldal, az a teljes harmonikus torzítási érték, ami elég borzalmas. (Ha valakit érdekel kikeresem a Házimozi magazinban megadták)
Arról is érdemes szólni, hogy ez a Sony zászlóshajója házimoziban és a PLIIx-et nem sikerült belecsempészni.
Szóval ez egy olyan készülék amit remekül használhat valaki egy hangárnyi nappaliban kevés zenei elvárással, vagy egy önjelölt diktátorgyakornok kihangosításra. Igazi zenekedvelő, vagy minőséget elváró házimozibarátnál nem sok ilyen aranyszínű gőzmozdony figyel majd!
Volt "szerencsém" 30 kg-os Sony sztereó erősítőt hallani. Lehet, hogy nem általános, de arról a készülékről két jót tudok elmondani: hangosan is tudott szólni és masszív megépítésű volt. A hangja viszont elég kellemetlen volt halkan és hangosan is szvsz.
A dolognak csak az a lényege, hogy engem nem kihangosítási szempontból érdekelnek készülékek.
gordon314.fw.hu
2004-es Denon erősítők
Azért én is el bírnám otthon viselni ezt a kis apróságot!
Biztos vagy benne, hogy el bírnád te azt viselni? Szerintem csak addig amíg hozzá nem érsz a hangerőhöz .
Szerintem ez azért egy 20nm-es szobába elég húzós lehet, viszont ha süket lennék valszeg ilyet vennék, mert akkor legalább érezném a filmet:)
Képzeljétek milyen hatásos lehet, hogy dörren az ágyú a filmben és kiszakad az ablak a szobában, majd puskaropogás, válaszul seprüvel konyhakéssel felfegyverkezve a szomszéd megrohamozza a lakást és támadást indít a kitépett ablakon át, de ekkor egy ujabb robbanás és a szekrény rádől a szomszédra, szomszéd meghal, igazi háborús moziélmény :kiraly:
Megoldanám! Hangszigetelném a szobámat és akkor szólhatna!
2004-es Denon erősítők
Sony Hungária
Lehetek én a következő, akinek átpasszolod a cuccot meghallgatásra?
2004-es Denon erősítők
Biztos vagy benne, hogy el bírnád te azt viselni? Szerintem csak addig amíg hozzá nem érsz a hangerőhöz .
Szerintem ez azért egy 20nm-es szobába elég húzós lehet, viszont ha süket lennék valszeg ilyet vennék, mert akkor legalább érezném a filmet:)
Képzeljétek milyen hatásos lehet, hogy dörren az ágyú a filmben és kiszakad az ablak a szobában, majd puskaropogás, válaszul seprüvel konyhakéssel felfegyverkezve a szomszéd megrohamozza a lakást és támadást indít a kitépett ablakon át, de ekkor egy ujabb robbanás és a szekrény rádől a szomszédra, szomszéd meghal, igazi háborús moziélmény
TV: Samsung Qled 82" Hangfalrendszer: Martin Logan 60XT 50XT FX Szub: SVS SB-3000 Erősítő: Anthem MRX 540 Végfok: AUDIOPHONICS MPA-M250NC Lejátszó: Nvidia Shield TV
2004-es Denon erősítők
Talán itt még nem szerepelt, pedig eléggé komoly a játékos:avca1xv
Hát nem kis pályás a kicsike!
Akkor ehhez képest a Sony felhőkarcolója gyenge eresztésnek tűnik:
Sony Hungária
gordon314.fw.hu
2004-es Denon erősítők
2004-es Denon erősítők
Akkor ehhez képest a Sony felhőkarcolója gyenge eresztésnek tűnik:
Sony Hungária
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
2004-es Denon erősítők
Ugye vicc a 390 W-os táp?
Ebbe legalább 1 kW-os kéne!
Vicc persze...... a tulajdonságoknál írja az 1200VA tápot.
Az tetszik benne hogy dual 5.1-es na meg lehetne úgy használni hogy minden gandugárzót bi amplifikávióval 5.1-ben.
Az már biztosan küldheti a hangsugárzókat.
1000W/2=500W
500/5=100W rms tud ha minden csatornát meghajtunk egyszerre 5.1-ben.
Nem rossz egy erölködőtől, bár 4500 font sem kevés (1.620.000.- Ft).
Elfogadnék egy ilyen 40 kg jószágot.
Ettől már csak az onkyo integra 7 csatornás végfogja nehezebb 53kg.
Igaz ehhez még kell előerősítő is.
-
Vendég
2004-es Denon erősítők
Ugye vicc a 390 W-os táp?
Ebbe legalább 1 kW-os kéne!
2004-es Denon erősítők
Lehet upgrade-elni és egy vagon csatlakozó van rajta! Végfokot nem csinálnak ehhez a szériához?
nem elég a 16 erősítő ami benne van ? :kiraly:
Jó tudom elég, de olyan jó lenne, ha újra lehetne Denon végfokokat venni és nem kellene hajkurászni utánuk!
ajsa: egyébként biztos vagyok benne, hogy Cuttie-nak előbb-utóbb lesz ilyenje!
2004-es Denon erősítők
Cuttie: csak nem ő a következő kiszemelt áldozatod?
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.
2004-es Denon erősítők
Lehet upgrade-elni és egy vagon csatlakozó van rajta! Végfokot nem csinálnak ehhez a szériához?
nem elég a 16 erősítő ami benne van ?
2004-es Denon erősítők
2004-es Denon erősítők
40 kg ... Majdnem olyan nehéz, mint a tv-m.
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.
2004-es Denon erősítők
Talán itt még nem szerepelt, pedig eléggé komoly a játékos:
avca1xv
2004-es Denon erősítők
Ami persze igaz még nem hallottam őket szólni, annyi a tapasztalatom hogy egy sztereó denon erősítőm van perpill és már hallottam yamaha 5.1 erőlködőt.
OFF:
első körben én is azt ajánlanám hallgasd meg mindet.
második körben talán jöhet a saját véleményem
az elejét olvasva a denon 1604-et ajánlottam volna, de mivel vban egy sztereo erőlködőd, és gondolom nem akarod a kukába hajitani, így szerintem inkább legyen yamaha. azon mozi, a denonon meg zene.
ON
2004-es Denon erősítők
Mint Denon párti ide teszem fel a kérdést : Szerintetek melyiket vegyem , mozi - film 50-50%
Van erre megfelelőbb topic is, de amúgyis jópárszor körbekeringtük már ezt a témát... Én azt mondom, azt vedd meg, amelyik jobban tetszik.
ha a különbségre vagy kíváncsi, azt úgysem tudja érzékeltetni itt neked senki, mert te vagy hallod, vagy nem, vagy az tetszik, ami a amahaból kijön, vag ami a Denonból. Szóval ha látatlanba akarsz dönteni, akkor dönts a külső megjelenés és a technikai paraméterek alapján neked szimpatikusabb mellett, ha meg meg akarod hallgatni előbb, akkor egyetlen dolgora haygatkozz: a füledre.
Véleményem szerint egyikkel sem jársz jobban vagy épp rosszabbul...
2004-es Denon erősítők
Mint Denon párti ide teszem fel a kérdést : Szerintetek melyiket vegyem , mozi - film 50-50%
- Denon Avr 1604 : a legszimpatikusabb, árban és tulajdonságokban is. DE , rengeteg topicban olvasom hogy zenére szebb a hangja a többi erősítőnél de moziban viszont nincs elég dinamikája. A gonosz W kevés.
- Denon Avr 1705 : lényeges változást nem láttam az 1604-eshez képest, talán nagyobb teljesítményű? ha igen akkor lehet megoldott a dolog.
- Yamaha RX-450RDS : zenében jóval gyengébbnek írják, viszont mozira sokkal jobban ajánlják a dinamikája miatt. A dinamikát a teljesítmény miatt írják.
Ami persze igaz még nem hallottam őket szólni, annyi a tapasztalatom hogy egy sztereó denon erősítőm van perpill és már hallottam yamaha 5.1 erőlködőt.
A lényeg hogy arra lennék kiváncsi ki mit ajánlana ?
-
Vendég
2004-es Denon erősítők
Hali!
Denon AVR-3805 erősítőm van.
Állandóan kijelzi, hogy V.OFF és így nincs kép a TV-n.
A DVD video jelet automatán ismeri fel, a kimenet MONITOR-on van.
Miért nincs kép a TV-n?
KöszöNETtel: Zsolt
2004-es Denon erősítők
A német Denon oldalra felkerült az 1905-ös erősítő. Csatlakozókínálata elég szegényes, még a Phono bemenet is hiányzik! Viszont a számomra oly fontos pre-out kimenetcsoportot megtalálható a hátlapján.
AVR-1905
2004-es Denon erősítők
2105-öst 145ért adják megéri?
Igen, de lesz ez még olcsóbb is..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
2004-es Denon erősítők
Elég vaskos az ára, majd léesz olcsóbb is, ha az eddigi trendeket nézzük. Nekem a legjobban a pre-out kimenet megléte tetszik!
2004-es Denon erősítők
vegyél inkább yamaha440-est 55-ért
2004-es Denon erősítők
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )
2004-es Denon erősítők
Szerintem ez már a 2005-ös sorozat.
Persze, a típusszámban az utsó két szám jelenti az évet: xx05-ösök mind 2005-ösek, 2004 őszi megjelenéssel.
Teaway: PanasonicP37C10ES/Denon1604/Denon1710/KenwoodDP-5020/PhilipsVR1600/ Diamond8.3front/WH2C/WH2S
*** Chord Choral: Blu, DAC64, Symphonic, Prima, Mezzo50