Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Milyen DivX-es DVD jatekost??
Hol?
Pl. ITT meg ITT!
Van erre vonatkozólag már 2-3 topic, át kellene menni oda a témával inkább...
Még ide atrtozik a Philips 630-as is.
Egy kis "független" segítség:)
http://jatekosok.speier.hu/
Megjegyzésem: úgy látom, hogy a Kiss az ára, szolgáltatásai és szervizháttere miatt is a "felsőkategoriás " játékoscsapatban fut. Nekem Bellagio-m van 13.000-ba került a bécsi SCS-ből hozatva és kitünően müxik( de csak DivX-re használom)
TV: Panasonic TX-32PF10, HD: Western Digital - WD TV HD,DVD: Panasonic DVD-S42 / Bellagio AD2020 (DivX), HGF:Technics SB-EX3(front) SB-CSS14(Sur/Cent), AMP: Yamaha RX-V350
Én csak 1-et tudok biztosra: DivX lejátszásra ez a TUTI legjobb (feliratok, kompatibilitás, firmware updatek gyakorisága, stb). Nekem volt több is és gyakorlatilag nem volt olyan cuccom amit az utolsó firmwareval hibátlanul ne vitt volna, mindenféle felirat, codec ment neki.
Másik alternatíva még az XBOX, de azzal picit több a macera.
Van még ezer gép ami tud divx-et mostanra, de látszik, hogy nem nagyon foglalkoztak komolyan a témával, legtöbbje nem vagy hiányosan kezeli a feliratokat, 1-2 codec nem megy stb, de vannak már a KISS árában olyanok amik ugyanazért az árért adnak SACD-t, DVD Audio-t, stb.
A KISS megbízhatóságával szerintem nem lehet gond mert sima PC-s dvd drive van benne, ha mégis tönkremenne, kicseréled 1 másikra.
Noname-nek szamit ez a Kiss? Mit tudtok rola? Samsung, Toschiba, Philips, Kiss. Hova helyeznetek el minoseg szempontjabol? Elore is koszi