Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
2004-es Denon erősítők
2004-es Denon erősítők
Hol lehet most nagyon olcsón Denon, Onkyo, Yamaha erősítőket (kifutó szériák is érdekelnek) újonnan venni?
Denonok szinte mindenhol akciósak..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
2004-es Denon erősítők
... Emlékszem a régi Timex 1000 (ismertebb nevén Sinclair ZX-81) számítógépem fóliabillentyűzetére, amelynek néhány "gombja" egy idő után igen csak erőteljes nyomásra volt hajlandó reagálni. Bár valószínűleg a Denon megoldása már korszerűbb, fejlettebb.
Tomory:
A ZX-eknek fóliaérintkezőik voltak, ahol a fóliába épített fémlapocskák a kifáradástól eltörtek. A gumibillentyűs Spectrumom alatt kb. 1,5 évente kellett fóliát cserélni. A ZX-81 érintkezői még gyengébbek voltak. Mondjuk gyilkoltuk is rendesen. Aztán beépítettük a Speccy-t egy magasított XT billentyűzetbe.
Más:
Hol lehet most nagyon olcsón Denon, Onkyo, Yamaha erősítőket (kifutó szériák is érdekelnek) újonnan venni?
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
2004-es Denon erősítők
jelent meg a régi modelleken. A távja pedig gyönyörű! Ha feljebb lépnék akkor biztosan számításba jönne.
Én ugyan még nem fogtam a kezemben, de egy ismerősömnek ilyen erősítője van és azt mondja, hogy a távszabályzó nem érintőképernyős, hanem fóliás. Ráadásul valami kegyetlenül zabálja az elemeket...
Nagyon látványos a 3805-ös Denon távirányítója, tegnap volt a kezemben. Ráadásul az érintőgombos panel a szerkezet mozgására éled fel, ami szintén jópofa - és valószínűleg energiatakarékossági célzatú - megoldás. Ugyanakkor az élettartamát tekintve kicsit szkeptikus vagyok. Emlékszem a régi Timex 1000 (ismertebb nevén Sinclair ZX-81) számítógépem fóliabillentyűzetére, amelynek néhány "gombja" egy idő után igen csak erőteljes nyomásra volt hajlandó reagálni. Bár valószínűleg a Denon megoldása már korszerűbb, fejlettebb.
Én ugyan még nem fogtam a kezemben, de egy ismerősömnek ilyen erősítője van és azt mondja, hogy a távszabályzó nem érintőképernyős, hanem fóliás. Ráadásul valami kegyetlenül zabálja az elemeket...
Nagyon látványos a 3805-ös Denon távirányítója, tegnap volt a kezemben. Ráadásul az érintőgombos panel a szerkezet mozgására éled fel, ami szintén jópofa - és valószínűleg energiatakarékossági célzatú - megoldás. Ugyanakkor az élettartamát tekintve kicsit szkeptikus vagyok. Emlékszem a régi Timex 1000 (ismertebb nevén Sinclair ZX-81) számítógépem fóliabillentyűzetére, amelynek néhány "gombja" egy idő után igen csak erőteljes nyomásra volt hajlandó reagálni. Bár valószínűleg a Denon megoldása már korszerűbb, fejlettebb.
2004-es Denon erősítők
jelent meg a régi modelleken. A távja pedig gyönyörű! Ha feljebb lépnék akkor biztosan számításba jönne.
Bár az tény, hogy képen nekem is nagyon tetszik a távszabályzó!
Igen nem olyan, mint egy LCD-s táv, viszont a nyomógombosoktól nekem jobban tetszik!
2004-es Denon erősítők
Bár az tény, hogy képen nekem is nagyon tetszik a távszabályzó!
2004-es Denon erősítők
Ma voltam a Westend MM-ben, és a hifi-szobában ki van állítva egy 3805-ös, plexi felső- és oldalsó borítással, rárajzolva és ráírva, hogy mi-micsoda! Jó pár percet eltöltöttem ott, böngészve a cucc "lelkivilágát", érdekes és szép látvány volt! Nagyon jól néz ki a készülék, kívül-belül egyaránt! Ritkán látni ilyet... :kiraly:
Már ideje volt változnia a kijelzőnek, mert nagyon kevés infó jelent meg a régi modelleken. A távja pedig gyönyörű! Ha feljebb lépnék akkor biztosan számításba jönne.
2004-es Denon erősítők
Én is ebben reménykedtem 2002 augusztusában, mikor eladtam az 1803-as elődjét. A hírek akkor is szeptemberről szóltak. Október 29-én pedig már a kezemben is volt, talán az országban az első itt vásárolt darab. Aztán november elején kezdett megjelenni minden magyar Denon kereskedőnél. Persze lehet, hogy idén másképp lesz...
Szerintem biztosan kaphatóak lesznek, mert tavaly már a házimozi-hifi show-n ott voltak. Ez az új design nagyon tetszik és a kijelző információtartalma határozottan fejlődik. Különösen tetszik, hogy a használatban lévő hangafalakat is kijelzi, de ez a képekből nekem úgy tűnik, hogy csak a 2805-ösön van rajta.
akkor neked a pio ax3 mas bizti tetszene, igen informatív a kijelzés
tv:LG flatron 100hz digit 72cm, erölködő: Pioneer vsx-ax3, hangfalak: Quadral qlx 210 front, qlx 160 srr, Acent base center, Klipsch rb25 háttér, mély: Klipsch Rw 10. Dvd: Pioneer DVR-530H, kábelek neotech.
- Torzonborz
- Fórumlakó

- Értékelés: 0
2004-es Denon erősítők
Ma voltam a Westend MM-ben, és a hifi-szobában ki van állítva egy 3805-ös, plexi felső- és oldalsó borítással, rárajzolva és ráírva, hogy mi-micsoda! Jó pár percet eltöltöttem ott, böngészve a cucc "lelkivilágát", érdekes és szép látvány volt! Nagyon jól néz ki a készülék, kívül-belül egyaránt! Ritkán látni ilyet...
2004-es Denon erősítők
Én is ebben reménykedtem 2002 augusztusában, mikor eladtam az 1803-as elődjét. A hírek akkor is szeptemberről szóltak. Október 29-én pedig már a kezemben is volt, talán az országban az első itt vásárolt darab. Aztán november elején kezdett megjelenni minden magyar Denon kereskedőnél. Persze lehet, hogy idén másképp lesz...
Szerintem biztosan kaphatóak lesznek, mert tavaly már a házimozi-hifi show-n ott voltak. Ez az új design nagyon tetszik és a kijelző információtartalma határozottan fejlődik. Különösen tetszik, hogy a használatban lévő hangafalakat is kijelzi, de ez a képekből nekem úgy tűnik, hogy csak a 2805-ösön van rajta.
2004-es Denon erősítők
Lehet, de már szeptembertől kaphatóak lesznek. Legalábbis a hírek szerint.
TV: Panasonic TH-42PV70, VHS: Panasonic NV-HD 642, Receiver: DENON AVR-1803, CD: DENON DCD-335, DVD: DENON DVD-1910, Front: Wharfedale Valdus 400, Center: Wharfedale Valdus Center, Surround: Wharfedale Valdus 200, Sub: Mordaunt-Short MS 907W
2004-es Denon erősítők
Szerintem ez már a 2005-ös sorozat.
Lehet, de már szeptembertől kaphatóak lesznek. Legalábbis a hírek szerint.
2004-es Denon erősítők
Szerintem ez már a 2005-ös sorozat.
TV: Panasonic TH-42PV70, VHS: Panasonic NV-HD 642, Receiver: DENON AVR-1803, CD: DENON DCD-335, DVD: DENON DVD-1910, Front: Wharfedale Valdus 400, Center: Wharfedale Valdus Center, Surround: Wharfedale Valdus 200, Sub: Mordaunt-Short MS 907W
2004-es Denon erősítők
Engem egyébként az új 2105-ös modell lepett meg. A hificity-n lévő hírben erről a modellről nem számolnak be. Lehet, hogy nálunk nem lehet majd kapni? A 2105-ös már csak azért is tetszik nekem nagyon, mert olcsóbban lesz majd kapható, mint az 1804-es, viszont van benne pre-out csatlakozócsoport, amit az 1803-asomból nagyon hiányolok.
2004-es Denon erősítők
Elég komolynak tűnnek, talán inkább majd ezek közül vezsek egyet a későbbiekben..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
2004-es Denon erősítők
A Denon közép és alsó kategóriás erősítőinek új modelljeit ősszel dobja piacra. Most mindjárt hárommal is találkozhatunk: AVR-2805, AVR 2105, AVR 1705. A mai terndnek megfelelően árak ismét lejjebb mentek a bennük lévő szolgáltatások viszont növekedtek.
Bővebb infót képekkel az albábbi linkeken találhattok:
AVR-1705
AVR-2105
AVR-2805
Az erősítő képeire érdemes rákattintani, mert a felugró ablakban rengeteg infót lehjet találni. Főleg az Ansichten rovatot ajánlom, ahol a készülékek elő- és hátlapjáról, valamit készülékbelsőkről lehet képeket találni.