Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Denon DVD-3910 fw frissítése
Ezt nem értem. Minden készülék hátlapján ott van a sorozatszám. Minek Neked másé?
Sajna még nincs ilyen készülékem, de kíváncsi vagyok, hogy milyen fw. van hozzá.
Projector:JVC X30 Screen:Projecta HomeScreen (102x180) TV:Panasonic TX-P42S10E
Blu-Ray/DVD:Samsung BD-P2500 HD:HTPC (Intel NUC i3, 8GB RAM, 240GB SSD)
CD:Technics SL-PG490 A/V:NAD T-748
Front:Wharfedale DIAMOND 8.4 Surround:Jamo Studio 110
Console:PS4 slim
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11058
- Kapcsolat:
DVD-2910-hez nincs véletlenül szériaszámotok (Seriennummer)?
Ezt nem értem. Minden készülék hátlapján ott van a sorozatszám. Minek Neked másé?
DVD-2910-hez nincs véletlenül szériaszámotok (Seriennummer)?
Projector:JVC X30 Screen:Projecta HomeScreen (102x180) TV:Panasonic TX-P42S10E
Nos, a linken ami itt található meg kell nézni szériaszám alapján, hogy milyen firmware van. Ha leírod, akkor megnézem, ill. még a színét is kéri.
itt van:5098413369 silver. Van hozzá 2 vagy 3 fw frissítés is, de németűl van a tájékoztató. Legalábbis, amit én találtam.
Nos, a linken ami itt található meg kell nézni szériaszám alapján, hogy milyen firmware van. Ha leírod, akkor megnézem, ill. még a színét is kéri.
Itt van egy serial: schwarz, 5068411063
Wachman
Van egy pdf a frissítés menetéről. Egy kicsit bonyolultabb, mint más lejátszóknál. Ahogy kihámoztam a leírásból, 3 lemezt kell csinálni és azt sorban megetetni a lejátszóval. Minden lemez után ki- és bekapcs. Ha nem életbevágó, akkor én nem állnék neki.
Hol lehet letölteni frissítést a DVD-3910-hez?
Angol oldal lenne jó, mert német oldalt találtam, de mivel nem tudok németül, nem szívesen bonyolódnék bele. Csinált már vki ilyet? Válaszokat köszönöm!
Miért szeretnél frissíteni, nem mûkszik rendesen?
Mükszik rendesen, de gondolom, nem hiába hozták ki az új fw frissítéseket.
Angol oldal lenne jó, mert német oldalt találtam, de mivel nem tudok németül, nem szívesen bonyolódnék bele. Csinált már vki ilyet? Válaszokat köszönöm!
Miért szeretnél frissíteni, nem mûkszik rendesen?
http://firmware.denon-online.eu/
Sajnos, ezt találtam én is, de a német leírásból egy kukkot sem értek. Ezért keresek angolt, legalább leírást arról, hogyan kell.
- gottfriedg
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Szerintem itt kérdezz letöltő hely után:
http://forum.mpeg4-players.info/
Én a Yamaha lejátszómon frissítettem firm-öt.
Nem egy bonyolult dolog.Szép lassan kiírod a filet egy cd-re,beteszed a lejátszóba és amikor már betöltötte,kiadja a lemezt.Ilyenkor a tálcát nem szabad piszkálni.
Ha mákod van áram szünet nem lesz a művelet közben.Ha még is,akkor gáz van.
A denonnál nem tudom,hogy megy a dolog,de a yamaha frissítése így történik.
Ha nem módosított firm-öt keresel,akkor nézd meg a denon amcsi oldalát,ott csak van valami.A régiót meg utánna kiütöd.
TV: Panasonic TH37PV7 AVR: H/K AVR4550 DVD: Yamaha DVD-S550 with Itepe v10/Bearing firmware Front: Polkaudio RTi6 Center: Polkaudio CSi5 Surround: Celestion F15 SUB: Clarus ALU sub