Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
mikrofon eloszto
mikrofon eloszto
Ha jól értem, egy hangkártyára akarsz / és róla több be és kimenetet? Azért a mikrofonnal óvatosan, elképzelhető, hogy egyszerre több mikivel gerjedések, zavarok léphetnek fel... A fülhallgatót 3felé biztos gond nélkül el lehet osztani (nekem is volt így), de a mikrofont ki kellene próbálni.
Jack elosztó kell egyébként, lehet kapni dugó formában (bedugod, és magán a házon van két aljzat a továbbosztásra) ez szvsz nem szerencsés, mert nehéz "dugni" hátra, meg nagy helyet is foglal a csatlakozóknál. Van lengőaljas, amikor egy jackdugó megy a csatlakozóba, és kétfelé ágazik a kábel, egy-egy "lengő" dugóval. Ez a jobbik. Bármelyik teszkósanban kaphatók, mondjuk többfelé ágazót nem láttam még, de további dugókkal megoldható. Ha egyedi igény van, javaslom inkább a készítést, nagyobb számnál lehet olcsóbb, és talán "szebb" megoldás is.
Nálunk a melóhelyen volt így, kábel a gépből egy barkácsolt (de azért szép ) dobozba, azon pedig három jack aljzat, ebből mindegyikből külön és akár egyszerre tuduk hallgatni a hallgatnivalókat. Olcsóbb volt mind sok 4-500 forintos dugót venni kábeldzsungelnek. Persze munkadíjat nem számolok
mikrofon eloszto
Ezt kifejtened reszletesen, nem vagyok szakavatotja a temanak. Hany fele lehet ezzel a megoldassal osztani? Nekem nem 2 hanem tobb fele kellene elosztanom.
Ha ügyes vagy, esetleg van műszerész ismerősöd, csak csatlakozókat meg kábelt kell venned, a többit forrasztással meg lehet oldani.
Ha gyári valami kell, akkor meg menj el egy elektronikai alkatrészboltba, ott biztosan tudnak segíteni, ha más nem, megrendelik. Csak a füles és a mikrofon csatlakozóját kell jól ismerned. Ha biztosra akarsz menni, vigyél magaddal mintának egy ilyen mikrofonos fülest.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
mikrofon eloszto
Sziasztok!
Nem tudom ide valo-e, de arra lennek kivancsi letezik e olyan eszkoz mely a PC-bol kijovo mikrofon es hang jelet el tudja osztani tobb fele? Gondolok itt arra, hogy a hangkartyan kijovo mikrofon es hang jelet elosztja tobb egyedi mikrofonos fulhallgato fele?
Koszi
Sima 3,5 mm-es sztereó jack elosztó kell neked.
Ezt kifejtened reszletesen, nem vagyok szakavatotja a temanak. Hany fele lehet ezzel a megoldassal osztani? Nekem nem 2 hanem tobb fele kellene elosztanom.
mikrofon eloszto
Sziasztok!
Nem tudom ide valo-e, de arra lennek kivancsi letezik e olyan eszkoz mely a PC-bol kijovo mikrofon es hang jelet el tudja osztani tobb fele? Gondolok itt arra, hogy a hangkartyan kijovo mikrofon es hang jelet elosztja tobb egyedi mikrofonos fulhallgato fele?
Koszi
Sima 3,5 mm-es sztereó jack elosztó kell neked.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
mikrofon eloszto
Sziasztok!
Koszi