Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Denon AVR-3803
Denon AVR-3803
Nagyon ínyenc falat. 165e darabja!
Akkor egy 17 kilós katonát kérek belőle
Denon AVR-3803
Kapok belőle egy katonát??
Nagyon ínyenc falat. 165e darabja!
Denon AVR-3803
Igaz! Bár a reklámszöveg egy picit sántít. Könnyű és finom, finom, mert danon. Könnyűnek szerencsére nem könnyű, viszont a hangja nagyon fincsi.
Kapok belőle egy katonát??
Denon AVR-3803
Nem zavaró.Bosszantó.
Nem a szobaméret zavaró, hanem a felkeményedés
Denon AVR-3803
cosmo Danone-jától.
Igaz! Bár a reklámszöveg egy picit sántít. Könnyű és finom, finom, mert danon. Könnyűnek szerencsére nem könnyű, viszont a hangja nagyon fincsi.
Denon AVR-3803
Persze a szobám is csak a fele cosmo-énak, de ez már zavaró
Nem zavaró.Bosszantó.
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Denon AVR-3803
Tegnap meghallgattam a Jazz at the pawnshop-ot otthon. Végül is annyira nem volt gáz, mint számítottam. Némi teret is véltem felfedezni, de persze mesze elmaradtam cosmo Danone-jától. Azt viszont észre vettem, hogy hasonló kivezérlés melett, mint a 3803 baromira felkeményedik a Yamaha. Persze a szobám is csak a fele cosmo-énak, de ez már zavaró
Denon AVR-3803
Ugyan, nincs mit!
Denon AVR-3803
Végre sikerült kijutnom cosmohóz és egy kis időt ott tölteni, mialatt meghallgattuk az új szerzeményt
Engem nagyon lenyűgözött a 3803 dinamikája és térleképzése. Sajnos vittem magammal általam ismert felvételeket is, amellyek teljesen másképp szóltak mint nálam otthon.
Először zenei felvételeket hallgattam meg, mialatt kiderült, hogy sajnos a 450-em nagyon kispályás ebben
A koncert dvd-k úgy szólnak, mintha jelen lennék a koncerten, általam eddig nem hallott mértékben működnek a háttér hanxórók és valami végtelen dinamika bújik meg az erősítőben, ami már sztem a szomszédok idegeire is ment. Sajnos panellakos lévén, nem volt még szerencsém hallgatni ekkora hangerővel dvd-t, de talán még szerencse is, nálam ez már torzítás kategóriában lenne.
Filmeknél - bár sztem némely film nagyon el van b@szva hangügyileg - a hatalmas teret és a hátteret nagyon realisztikusan lefedő szörránd csatornák pozícionálása miatt esett le az állam.
Sajnos valahol ebben a kategóriában vannak már az "igazi" házimozi erősítők, ha valaki igazán élvezni akarja a mozifilmek sokcsatornás hangját- bár szvsz egy közepes rendszer is jobban szól , mint a magyar mozik többsége - annak méllyen a zsebébe kell nyúlnia.
Nagyon sok köszönet cosmonak a szíves vendéglátásért. Szerencsétlenségére elejtett egy olyan mondatot, hogy máskor is szívesen lát. Még nem tudja, hogy ez mekkora baklövés volt részéről
Nagyon köszönöm mégegyszer cosmo a kellemes du és azt hogy segítetteél lrájönni, hogy igazából nem is vagyok betegesen fanatikus moziőrült. (Titanic díszdoboz )
Bátyám és saját nevemben is
Denon AVR-3803
Nem kispályás a honlapod! Saját fórum? Tudhatsz valamit.Nekem ez még újdonság erejével hat.
Örülök, hogy tetszik, bár nem értek nagyon a weblapkészítéshez, de a lényeg a tartalomban van. Amikor regisztráltam a tárhelyet, akkor lehetett ingyen fórumot hozzá kapcsolni, így lett. Bár az 5 hozzászólás/év látogatottsága nem a legjobb. Viszont a honlapomat átlagabn naponta 60-80-an nézik. Tudom nem nagy szám, de egy évvel ezelött még csak max 10 volt a napi látogatottság.
Denon AVR-3803
Hagy válaszoljak cosmo helyett. A távról van kép a Galéria - Saját készítésű képek topikban!
Köszi!
Egyébként a honlapomon is találsz róla képet.
Nem kispályás a honlapod! Saját fórum? Tudhatsz valamit.
Nekem ez még újdonság erejével hat.
Denon AVR-3803
Hagy válaszoljak cosmo helyett. A távról van kép a Galéria - Saját készítésű képek topikban!
Köszi!
Egyébként a honlapomon is találsz róla képet.
Denon AVR-3803
Denon AVR-3803
Cosmo gratulálok a szerzeményedhez! Nekem is ez volt sokáig a szívem vágya, bár eléggé el nem itélhető módon tavaly óta átpártoltam a 3805-re.
Tegnap az egyik kollegámnak sikerült szert tennie egy fekete 3805-re hosszas gyüjtögetés + fél évig nem eszik a család árán. Remélem a jövő héten megtörténik a szeánsz (azt mondta, hogy vagy egy hétig ellesz mire mindent beállít rajta) és akkor beszámolok róla.
Meg egy kis adalék: A srác enyhén szólva hangfal építés megszállott, és mindig húztam, hogy túl kicsi a régi erősítője a ládákhoz (Technics 6x100). A center tetején van a TV-je, ami 32"-os és nem lóg le róla!!
Mottó: A méret a lényeg! (Godzilla után szabadon)
Köszi!
Én három dolog miatt nem a 3805 mellett döntöttem. Egyik, és ez talán a fontosabb nem tudtam volna többet költeni az upgrade-re, másik, hogy nincs belőle arany színü Európába. Hong-Kongból meg kicsit drága lenne. A harmadik: amilyen features-ek nekem kellettek azok a 3803-ban is benne vannak: DTS, DD, Direkt mode, háttérvilágításos táv, pre-out.
Na igen, ezért van nekem is még mindíg régi Technics-em. Viszont én fekete mániás vagyok. Minden cuccom fekete. Nem mondom, az arany nagyon elegáns, de a feketén az arany feliratok nagyon bejönnek. Nem emléxem, hogy néz ki a 3803 távja. Tudsz róla képet küldeni? A 3805 távjába külön beleszerettem. És nincs feketében!
Denon AVR-3803
Cosmo gratulálok a szerzeményedhez! Nekem is ez volt sokáig a szívem vágya, bár eléggé el nem itélhető módon tavaly óta átpártoltam a 3805-re.
Tegnap az egyik kollegámnak sikerült szert tennie egy fekete 3805-re hosszas gyüjtögetés + fél évig nem eszik a család árán. Remélem a jövő héten megtörténik a szeánsz (azt mondta, hogy vagy egy hétig ellesz mire mindent beállít rajta) és akkor beszámolok róla.
Meg egy kis adalék: A srác enyhén szólva hangfal építés megszállott, és mindig húztam, hogy túl kicsi a régi erősítője a ládákhoz (Technics 6x100). A center tetején van a TV-je, ami 32"-os és nem lóg le róla!!
Köszi!
Én három dolog miatt nem a 3805 mellett döntöttem. Egyik, és ez talán a fontosabb nem tudtam volna többet költeni az upgrade-re, másik, hogy nincs belőle arany színü Európába. Hong-Kongból meg kicsit drága lenne. A harmadik: amilyen features-ek nekem kellettek azok a 3803-ban is benne vannak: DTS, DD, Direkt mode, háttérvilágításos táv, pre-out.
Denon AVR-3803
Mivel már néhány privátot kaptam 3803 ügyben,amelyet itt megemlítettem,hogy akad nálam egy eladó darab,ezúttal közlöm,hogy elkelt!!Elnézést,hogy nem írtam be..
Úgy emlékeztem, hogy 3805 volt.
3805 még megvan...
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Denon AVR-3803
Cosmo gratulálok a szerzeményedhez!
Nekem is ez volt sokáig a szívem vágya, bár eléggé el nem itélhető módon tavaly óta átpártoltam a 3805-re.
Denon AVR-3803
Nem akar valaki még egy ilyet?Én nem tudom,honnan a fenéből szerzik még ezeket,de épp most számítottam be egyet délelőtt,ki sem volt még bontva... Vagyis én bontottam ki,hogy kipróbáljuk.
Ennyi elfekvő lenne??
Nem lett volna ez sem rosz vétel Lohadt pééz
Denon AVR-3803
Mivel már néhány privátot kaptam 3803 ügyben,amelyet itt megemlítettem,hogy akad nálam egy eladó darab,ezúttal közlöm,hogy elkelt!!Elnézést,hogy nem írtam be..
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Denon AVR-3803
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Denon AVR-3803
A por letörlést szó szerint kell érteni! Nyitott állvány átka!
Corrs-ozásra szívesen várlak. Tényleg nagyon ott volt a szeren!
Denon AVR-3803
Ma volt szerencsém meghallgatni cosmo új szerzeményét.
Meg kell mondjam nem esett túlzásokba amikor agyondícsérte. Télleg nagy előrelépés nála, mert hallottam párszor a régi felállást is. Egész délután sorra letörölte cosmo a régi kedvenc cd-iről a port és cserélgettük a cd-ket és dvd-ket a lejátszóban, természetesen kötetlen beszélgetéssel egybekötve. Ismételten megállíptttuk nem minden cd szól úgy mint ahogy kéne. A jobbak viszont kegyetlenül jók voltak.
Sorra volt pawnshop, Mariah Carey, Hans Zimmer, Will Smith, Sting, stb a teljesség igénye nélkül. Nos ezek után mondtam, hogy akkor ha már ennyire mindent végig hallgattunk dobjuk be a Corrs - Unplugged-t mert azt hallottam mindenhol és itthon is "rongyosra" néztem. Nos azt hittem hogy hallottam, igazából most hallottam előszőr ilyen kegyetlen jó minőségben. Ámultam, bámultam és szóhoz sem jutottam.
Azt hiszem vmikor átvonulok ismételten a corrs dvd-immel, cd-immel és meghallgatjuk őket úgy ahogy vannak
Denon AVR-3803
cosmo: kicsit megkésve, de én is gratulálok az új erősítődhöz, kívánok sok szép kellemes órát eltölteni vele.
Köszi! Mindig rabul ejt a hangja! Nagyon tetszik. Annyival több, mint az 1803 (ami a maga kategóriájában a legjobbak között van ). Részletezeő, és sztereeoban is magasra teszi a mércét.