Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

koda av-502 digi erosito

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

koda av-502 digi erosito

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

na nálam egyik sem volt .... jó lehet földhurok, de az nem fehér, v rózsazajt produkál inkább búgást .... ezt inkább színpad technikában tapasztaltam, házimozinál földhurokról én nem hallottam, ez nem azt jelenti, hogy nincs.
Valóban a búgás a gyakoribb eset. De azóta már kiderült, hogy nem földhurok volt, hanem a Koda erősítő volt sz@r . A másik két erősítő már nem csinált ilyet.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

Vendég

koda av-502 digi erosito

Hozzászólás Szerző: Vendég »

na nálam egyik sem volt .... jó lehet földhurok, de az nem fehér, v rózsazajt produkál inkább búgást .... ezt inkább színpad technikában tapasztaltam, házimozinál földhurokról én nem hallottam, ez nem azt jelenti, hogy nincs.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

koda av-502 digi erosito

YvsMad: A digitális úton hogyan keletkezhet földhurok? Ráadásul az erölködő földeletlen.
Mindegy, hogy digitális vagy analóg, az erősítő meg a tévé a játékoson keresztül össze van kötve, a tévébe megy az antennakábel is. Az erősítőbe kötött más készülék (pl. PC) így galvanikusan össze van kötve a kábeltévével.

Vendég

koda av-502 digi erosito

2003 karácsonyán leptem meg magam egy ilyen erősítővel, szintén a Coraban. Sajnos ez típushiba, az enyében sem tudtam megkülömböztetni az esőt, a zajtól! Zavart még az is, hogy a D/A konverternek kellett kb. 2 mp, hogy bekapcsoljon és nagy puffanással járt (a hangfalakból), zavaró volt chapter léptetésnél ez a jelenség.

Alig vártam az ünnepi zárvatartás után és máris vittem vissza, kis ráfizetéssel ki is cserélték egy philps-re. Néztek furcsán, amikor megkérdezték mi a baja, azt mondtam semmi, csak nem tecccik. Kereked a szem, hívták az osztályvezetőt, de kicserélték. (5 napra, bár ebből 1 volt munkanap).

YvsMad: A digitális úton hogyan keletkezhet földhurok? Ráadásul az erölködő földeletlen.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

koda av-502 digi erosito

Piszkos multik kitalálták ezt...Csak azt tudnám néhány politikusnak miért baj ez, hogy állandóan támadják Öket?

Mert rontják az ő vállalkozásaik üzleti esélyeit.

aurum
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

koda av-502 digi erosito

Hozzászólás Szerző: aurum »

Piszkos multik kitalálták ezt...Csak azt tudnám néhány politikusnak miért baj ez, hogy állandóan támadják Öket?
Jó nem mind szent, de legalább van egy kis biztonsága az embernek.

Amúgy vidd vissza, és halgass meg egy másikat, ha az is olyan hagyd ott.
Bár azért ennyiért nemigen lesz 3805 Denon
Amúgy ennyiért TSC egy Sonyt árul, nem is rosszet, sztem 6X jobban megéri...

kicsereltek, a tobbit a centerzajos topikban leirtam. roviden nem vagyok elegedett ezzel se a koda jobban szolt.

hat miert kell ilyen szarokat gyartani? kinek jo ez??

Vendég

koda av-502 digi erosito

Piszkos multik kitalálták ezt...
Csak azt tudnám néhány politikusnak miért baj ez, hogy állandóan támadják Öket?
Jó nem mind szent, de legalább van egy kis biztonsága az embernek.

Amúgy vidd vissza, és halgass meg egy másikat, ha az is olyan hagyd ott.
Bár azért ennyiért nemigen lesz 3805 Denon
Amúgy ennyiért TSC egy Sonyt árul, nem is rosszet, sztem 6X jobban megéri...

Kacsento
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 15

koda av-502 digi erosito

Hozzászólás Szerző: Kacsento »

A 8 nap három nap és nem visszavásárlás, hanem kicserélés egy ugyanolyanra.Persze hacsak az üzlet nem ad többet.
De ha alapban zúg, akkor lehet, hogy hibás és egy másik megoldja, majd írd meg a végét.

Az MM.-ben pedig három napon belül minden kikötés nélkül visszafizetik a teljes vételárat.Onnan tudom,mert mondta az eladó amikor vettem a szettemet,hogy 3 napon belül minden ürügy nélkül visszafizetik az árát.
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

koda av-502 digi erosito

A 8 nap három nap és nem visszavásárlás, hanem kicserélés egy ugyanolyanra.Persze hacsak az üzlet nem ad többet.

A Corában 8 nap a "Nyugalom szerződése" szerint!

pjotr
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6

koda av-502 digi erosito

Hozzászólás Szerző: pjotr »

A 8 nap három nap és nem visszavásárlás, hanem kicserélés egy ugyanolyanra.
Persze hacsak az üzlet nem ad többet.
De ha alapban zúg, akkor lehet, hogy hibás és egy másik megoldja, majd írd meg a végét.

Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

koda av-502 digi erosito

Ha csak az erosito van bekapcsolva es semmi sincs rakotve a hangfalakon kivul valamint a hangero minimumon van akkor is siteregnek a hangszorok. a sisterges kulonben a hangero beallitastol fuggetlen. egyedul mute modban nincs siterges de ugy meg nemszol
Próbáld meg a számítógépet lekötni róla és helyette más készüléket (hifi, tv, videó, DVD, ami csak elérhető) rákötni. Ha ekkor is zúg, akkor vidd vissza a boltba. Esetleg egy ott kiállított másik Koda erősítőt kipróbálhatsz, hogy az ott zúg-e.

aurum
Fórumlakó
Fórumlakó

koda av-502 digi erosito

vettem a minap egy ilyet. igazabol nincs vele baj jo hangja van, megy vele a sblive! spdif 25m ruhaszarito deroton.. de a hangszorokbol folyamatosan feherzaj arad. az analog csatornaknel is. nem tul hangosan de parbeszedeknel illetve hosszab tavon zavaro. 
ugy dontottem elek a 8 napos vissza vasarlasi garanciaval. de mit vegyek helyette?

36kilo volt, mashol 55k, megint mashol 23k-ert kaphato...

a lenyeg a koax spdif. max 50k-t szannek ra.

esetleg van ilyen valakinek amelyik nem zug? mert akkor megprobalom cserelni. mert mas bajom nincs vele.

Nincs véletlenül egy kiadós földhurok a rendszeredben? PC rákötése esetén ez igen gyakori! Milyen elemekből áll a rendszered, mik vannak az erősítőbe még bekötve?

ha csak az erosito van bekapcsolva es semmi sincs rakotve a hangfalakon kivul valamint a hangero minimumon van akkor is siteregnek a hangszorok. a sisterges kulonben a hangero beallitastol fuggetlen. egyedul mute modban nincs siterges de ugy meg nemszol

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

koda av-502 digi erosito

vettem a minap egy ilyet. igazabol nincs vele baj jo hangja van, megy vele a sblive! spdif 25m ruhaszarito deroton.. de a hangszorokbol folyamatosan feherzaj arad. az analog csatornaknel is. nem tul hangosan de parbeszedeknel illetve hosszab tavon zavaro. 
ugy dontottem elek a 8 napos vissza vasarlasi garanciaval. de mit vegyek helyette?

esetleg van ilyen valakinek amelyik nem zug? mert akkor megprobalom cserelni. mert mas bajom nincs vele.

Nincs véletlenül egy kiadós földhurok a rendszeredben? PC rákötése esetén ez igen gyakori! Milyen elemekből áll a rendszered, mik vannak az erősítőbe még bekötve?

aurum
Fórumlakó
Fórumlakó

koda av-502 digi erosito

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”