Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
MBO utan ma milyen lejatszot?
nekem is votl MBO921esem, NAGYON elégedett voltam vele, csak elhittem, h a pana rv32 majd jobb lesz ... többet nem lesz panasonicom, annyit mondok
Nem értem, mi a gondotok a Panával meg a Philips-szel, a mai készülékek minden írott lemezt olvasnak és a legmegbízhatóbbak közé tartoznak.
Arty:
Ha az RV32 után azt mondtad, hogy nem lesz több Panád, akkor miért vettél S35-öst?
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
[ ]==OO' date='2005 Mar 14 , 18:56'] Én biztosan mazochista vagyok, de nekem még mindig jó az MBO 921-em.Vagy csak MÁZLISTA?
olvasd csak el, mire irtam, hogy mazohista nem lesz nehéz, beidéztem ...
nekem is votl MBO921esem, NAGYON elégedett voltam vele, csak elhittem, h a pana rv32 majd jobb lesz ... többet nem lesz panasonicom, annyit mondok
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
Egy ismerősöm hibásan is venne egy MBO-t. Rádöntötte a hangfalát az állványról, és "csak" az első panel tört ketté, kívülről nem igazán látszik a behatás.
Vagy, ha kell valakinek egy ilyen gép... Mindene jó, de nem távirányítható. (azaz no menü...)
Hang: Yamaha RX-V371, KX-580, Acoustic Research S50, S20, SC2, Sub 30A
Kép: Samsung LE40ES6100, LE32D551, ASUS O!Play HDP-R1, UPC HD-DVR
[ ]==OO' date='2005 Mar 14 , 18:56'] Én biztosan mazochista vagyok, de nekem még mindig jó az MBO 921-em.Vagy csak MÁZLISTA?
Vagy szegény.
Mint pl. én.
Elkúrtuk
Én biztosan mazochista vagyok, de nekem még mindig jó az MBO 921-em.
Vagy csak MÁZLISTA?
mazohista :vazeg:
Mééé? Na jó, ...G04-et veszek;)
Inkább veszek Princo -R-t bruttó 95-ért. Sokat.
mazohista
Jó volt itt.
MBO 921-es lejatszoval huztam idaig az idot, illetve a
Ha MA vennel dvd jatekost, mit ajanlanal max. 20e forintert?
Hasonló helyzetben az MBO után egy Philips SACD-t vettem. (Ma kb. 20+Fa, ha még lehet kapni...) Mindent összevetve eladtam. A -R mizéria ennél a típusnál abszolút bejött, mert minden olvasási hibánál egyszerűen letilt, azaz megáll. Némely tudása azonban példaértékű. Ezután vettem egy noname Nilelinét, 5.1 DD ÉS DTS dekóder, HSCD, progresszív (a menüje alapján?) meg ilyesmi. Lejátszik mindent bruttó 16.9-ért.
Egy idegesítő dolog miatt verném meg a tervezőjét: az AV kapcsolójel nem hogy a 4:3/16:9 váltást nem tudja, de még a kikapcsoláskor/standby se tűnik el. A TV ott "áll" feketén. És ha este nem figyelem a LEDje színét, mely ilyenkor "ződ", úgy is marad örök időkre. (100Hz-es, így semmiféle zaja nincs)
Ha ma vennék DVD lejátszót, a szomszéd tud GrandPrix (de ez mindegy) DivX lejátszót 15-20 között. Eme "gagyi" pléjer CD hangja lényegében nem rosszabb mint pl. a Philipsé volt, vagy a Yamaháé, tehát erre nem kell "pontot" adni, vagy elvenni. Mindent lejátszik, mindenről. MP3, JPG, AVI, MPG, VOB. Csak az kell, hogy legyen a CD/DVD lemezen directory...
Természetesen csak kapugarancia van hozzá, és német leírás
Ehhez viszont nem tennék egy lyukas garast sem hozzá egy márkásabb pl. Philipsért. Inkább veszek Princo -R-t bruttó 95-ért. Sokat.
Ja, és az MBO-t 35-ért vették vissza, abból 2 hasonló gépet lehet venni. :smile2:
Akciós időszakban 3-at is.
van igazság, abban amit a philipsről irtál, de ha nem lenne +os formátum, akkor nem lenne kétrétegü irás, most tartanánk kb. a 4x irásnál, dvd-rw esetén meg esetleg a 2x kezdene elterjedni....
lett pozitiv oldala is, nőtt a verseny.... jah! és nincs dvd+r princo !!! :DDD
Milyen igazad van! De én tovább mennék. Kb hasonló okok miatt lesz jó nekünk, ha kétféle HD-DVD szabvány fog elterjedni. Remélhetőleg jövő év végén már a HD-DVD-ről fogunk beszélni!
csak akkor, ha MINDEN film megjelenik mind2 hordozon .... a +-nál te döntesz mire irsz, de ha egy studio mérlegel, akkor nekünk annyi
ld. csodálatos megjelenések .... ilyen olyan hibákkal, hiányosságokkal. mérlegeltek...
szal, ha pl a fox filmek blue rayen, a warner meg hd-dvdn jelenik meg, akkor szimplán mexoptuk.
Jó volt itt.
Close,nem olvasasi problemakra gondoltam, hanem
- mint arra nehanyan rajottek -
az egesz pluszos formatum megalkotasara
es ezaltal a dvdforumnak valo jogdijfizetes
aloli kibujasra.
Hogy nyertunk-e vele azt sohasem tudjuk meg.
Ki tudja, lehet mar a 32x dvd-r irasnal tartanank
értem !
system
Close,
nem olvasasi problemakra gondoltam, hanem
- mint arra nehanyan rajottek -
az egesz pluszos formatum megalkotasara
es ezaltal a dvdforumnak valo jogdijfizetes
aloli kibujasra.
Hogy nyertunk-e vele azt sohasem tudjuk meg.
Ki tudja, lehet mar a 32x dvd-r irasnal tartanank
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
- Értékelés: -1
van igazság, abban amit a philipsről irtál, de ha nem lenne +os formátum, akkor nem lenne kétrétegü irás, most tartanánk kb. a 4x irásnál, dvd-rw esetén meg esetleg a 2x kezdene elterjedni....
Milyen igazad van! De én tovább mennék. Kb hasonló okok miatt lesz jó nekünk, ha kétféle HD-DVD szabvány fog elterjedni. Remélhetőleg jövő év végén már a HD-DVD-ről fogunk beszélni!
Lacy,a markasabb alapszintu is tud dvd-rol mp3-at es 5.1-es analog kimenetet?
Gordon,
Philipset elvbol nem veszek, amiert szivat itt minket a pluszos formatumaval.
Ezvan.
Ropi,
Tudom hogy sok topic van, nem kell kiakadni, csak azert tettem fel igy, mert konkret markara volnek kivancsi, hogy XY lejatszo megfelel mindegyik kivanalmamnak, es Z ft-ert mehetek megvenni.
Amugy a mi tesconkban yamada dvx6600-as van br. 28 korul.
Ez is tud divx-et. Velemeny valakinek? Elsosorban dvd olvasas megbizhatosaga..
Jó volt itt.
Philipset elvbol nem veszek, amiert szivat itt minket a pluszos formatumaval.Ezvan.
a 630-as szépen viszi a minuszos formátumokat.
kár, hogy nincs benne dekóder, akkor ajánlanám is
system
"Hát sajna a márkásabbak azért alapból nem dekóderesek. "
Pedig ez egy feltetel volt, ha visszaolvasol.
"Ezzel együtt én jobbnak tartanék egy alap de márkás lejátszót."
Izlesek es pofonok, de en azoknak a taborahoz tartozom, akik inkabb megveszik felaron a markatlanabb keszuleket 1 ev garival, ami tobbet tud, mint egy draga markas, ahol tul.keppen joreszt a nevet fizeted meg.
Nekem bejott ez a taktika, mbo is kibirta jopar evig.
Lacy,a markasabb alapszintu is tud dvd-rol mp3-at es 5.1-es analog kimenetet?
Gordon,
Ezvan.
Ropi,
Tudom hogy sok topic van, nem kell kiakadni, csak azert tettem fel igy, mert konkret markara volnek kivancsi, hogy XY lejatszo megfelel mindegyik kivanalmamnak, es Z ft-ert mehetek megvenni.
Hát sajna a márkásabbak azért alapból nem dekóderesek.
Sőt némelyik még a középső lépcsőfokon sem. :vazeg:
Javaslom, a honlapok böngészését, sokat megtudhatsz.
Hosszú tapasztalatról nem tudok beszámolni, de a lányomnak nyúzni a MM-ben vettem egy Bomann DVD-t, ami DD dekóderes is, MP3 is megy rajta, mindent olvas, ami kerek és luk van rajta (bár a pizzát még nem próbáltam ) 9900FT. volt, és 2 hónapja megy egyenlőre hibátlanul, 1 akadása se volt.
Tartósságáról nem tudok még nyilatkozni.
Jelenleg 14500 pénz a MM-ben, és a Metróban de ott Clatronik névre hallgat.
(A kettő ugyanaz a gyártó nem értem mi szükség, hogy kétféle néven játszanak, ráadásul egy helyen is lehet kapni mindekettőből, pl. MM.)
Ezzel együtt én jobbnak tartanék egy alap de márkás lejátszót.
Lacy,
a markasabb alapszintu is tud dvd-rol mp3-at es 5.1-es analog kimenetet?
Gordon,
Ezvan.
Ropi,
Vagy egy tizest teszel hozzá és akkor már DiVX is lesz egy 630-as Philips személyében.
gordon314.fw.hu
Miért kellett?... van vagy fél tucat topik...
A Tescoban legalább 3 féle nóném készülék van ilyen tudással és áron, de "önnek ezt nem ajánlom".
Panasonic TX-28LK1P, Panasonic PT-AE300, Panasonic DVD S-97, Yamaha RX-V450, Jamo Studio 180, Orion HS 288, cent/sw cs.m.
Szerintem 20 körül bármelyik MBO-hoz hasonlo "noname" hozza ezt a tudást, de meggondolandó lenne esetleg még 5-8ezer ft-ot hozzátéve egy márkásabb alapszintűt venni, pl. Pana S47, vagy a Pio belépő modelje, és legalább arra azt hiszem 3 év a gari.
MBO 921-es lejatszoval huztam idaig az idot, illetve a lemezeket, de ma mar elegge nehezen olvassa oket. Irott dvd szinte mindig akad a lemez feletol, es most mar a gyariakkal sem 100%.
Ha MA vennel dvd jatekost, mit ajanlanal max. 20e forintert?
Tudnia kell:
100% dvd-r, dvd-rw, dvd+r, dvd+rw olvasas, tehat semmi akadozas
5.1 analog kimenet
s-video
taviranyitorol kikapcsolhato
mp3 (esetleg dvd-rol is)
jpg nezes
Amint lathato divx nem muszaj, gondolom az nem is ez az arkategoria.
koszi!