Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Projektor konzolok
Projektor konzolok
+ még lekellett butítani a képet.
Projektor konzolok
A projektort a szárnyas anyákkal lehet vízszintesbe állítani.Egyébként egy kicsit még izgulok, hogy mikor fog az egész lezuhanni (bár szerintem a szerkezet engem is elbírna )
kellemes! szembe odapasszintott kisebb asztallábon kivül az enyém is ilyen, s már én is gondolkoztam a későbbi továbbfejlesztésen, jó látni h a gyakorlatban is működik
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
-
Vendég
Projektor konzolok
Akartam képet feltölteni,de nem ment.Úgyhogy csak leírom.Nálam a konzol körbefóliázott bútorlap+ 1fali Vogel fali hangszórótartó.Teljesen egyszerű,olcsó,állítható. Ha érdekel valakit akkor majd leírom részletesen is.
Képeltöltéshez amikor hozzászólsz alul van egy tallóz gomb, és ott a saját gépedről tehetsz fel max 150kB méretű jpeg képet ami ha lehet 640x480-nál ne legyen nagyobb
Projektor konzolok
Akartam képet feltölteni,de nem ment.Úgyhogy csak leírom.Nálam a konzol körbefóliázott bútorlap+ 1fali Vogel fali hangszórótartó.Teljesen egyszerű,olcsó,állítható. Ha érdekel valakit akkor majd leírom részletesen is.
Projektor konzolok
És mi van ha veszel 4-es és 5-ös csavart is? Pár Ft darabja...
gondoltam már erre én is
házimozi:
projector: Samsung SP-A600 vászon: Bydium 96" oldalfeszített erősítő: harman/kardon AVR360 center: B&W LCR-600 S3 (van den Hul CS-122) front: B&W 603 S2 (van den Hul CS-122) surround: Focal Sib-XL sub: B&W ASW-600 (Neotech KHS-441SM)
Projektor konzolok
csavarok egyformák kellenek a projectoroktba?milyen méret kell?
vagy ha nem egyformák, akkor toshiba mt200ba mi kell?
Konkrétan: feltételezem, hogy a proji aljában egyformák a menetek, de az MT200 esetében nem tudom mekkora, de valószinű 4-es vagy 5-ös...
Tekerj bele egy csavart próbaképpen.
a proji még nincs itt nálam, viszont meg akarok venni előre mindent, hogy mire megjön, akkor azonnal fel tudjam rakni
megkérdezem akkor a megfelelő topicban
És mi van ha veszel 4-es és 5-ös csavart is?
Pár Ft darabja...
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
Projektor konzolok
Tegnap én is felszereltem a vetítőt a falra. 2 m széles képet akartam vetíteni, de a szemközti falról 212 cm-es képet tud vetíteni, így inkább a falra szereltem két L alakú tartóval (2500 Ft/ 2 db), mert így sokkal egyszerűbb, mint a plafonról lelógatni. A finombeállítás a felfogató csavarokra tett anyákkal megy.
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
Projektor konzolok
Konkrétan: feltételezem, hogy a proji aljában egyformák a menetek, de az MT200 esetében nem tudom mekkora, de valószinű 4-es vagy 5-ös...
a proji még nincs itt nálam, viszont meg akarok venni előre mindent, hogy mire megjön, akkor azonnal fel tudjam rakni
megkérdezem akkor a megfelelő topicban
házimozi:
projector: Samsung SP-A600 vászon: Bydium 96" oldalfeszített erősítő: harman/kardon AVR360 center: B&W LCR-600 S3 (van den Hul CS-122) front: B&W 603 S2 (van den Hul CS-122) surround: Focal Sib-XL sub: B&W ASW-600 (Neotech KHS-441SM)
-
Vendég
Projektor konzolok
Projektor konzolok
csavarok egyformák kellenek a projectoroktba?
milyen méret kell?
házimozi:
Projektor konzolok
Ez csak olyan septében összetákolt ábra; ezek szerint jól gondoltam:)
Teaway: PanasonicP37C10ES/Denon1604/Denon1710/KenwoodDP-5020/PhilipsVR1600/ Diamond8.3front/WH2C/WH2S
*** Chord Choral: Blu, DAC64, Symphonic, Prima, Mezzo50
Projektor konzolok
Na nagyjából (nem egy szakrajz de gyors voltam )
Ilyesmi?
Ja!! én pont ilyet csináltam, csak nem szinesben
Először Én is azt hittem, hogy ugyanaz a rajz csak valaki kiszínezte...
-
Vendég
Projektor konzolok
Ilyesmi?
Ja!! én pont ilyet csináltam, csak nem szinesben
Projektor konzolok
Ilyesmi?
Teaway: PanasonicP37C10ES/Denon1604/Denon1710/KenwoodDP-5020/PhilipsVR1600/ Diamond8.3front/WH2C/WH2S
*** Chord Choral: Blu, DAC64, Symphonic, Prima, Mezzo50
Projektor konzolok
- felraksz a hatso falra jo magasra egy polcot es alulrol fogod fel a projit a polclapra a Lacy altal vazolt modszerrel {menetes szar stb.}
akkor már mind1, hogy polc vagy plafon.
plafonra magasabbra tudom tenni talán.
bár pár centi a különbség, na majd meglátom
már csak a csillárral kell valamit csinálni, mondjuk levenni, viszont akkor kell másikat venni, az meg sokpénz... grrr
házimozi:
Projektor konzolok
Wiz. hatso fal nagyon messze van? arra nem lehetne rarakni polc-ra? arra is lehet, pont most nézegettem, akartam is kérdezni hogy ez hogyvan, hisz plafonról fejjel lefele, lefele világít. ha polcon van, akkor nem felfele világít?
- felraksz a hatso falra jo magasra egy polcot es alulrol fogod fel a projit a polclapra a Lacy altal vazolt modszerrel {menetes szar stb.}
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Projektor konzolok
Wiz. hatso fal nagyon messze van? arra nem lehetne rarakni polc-ra?
arra is lehet, pont most nézegettem, akartam is kérdezni hogy ez hogyvan, hisz plafonról fejjel lefele, lefele világít. ha polcon van, akkor nem felfele világít? (jóvanna kezdő vagyok)
hisz pont a falhoz kerül...
(viszont a csillár pont bele fog lógni )
házimozi:
Projektor konzolok
Wiz. hatso fal nagyon messze van? arra nem lehetne rarakni polc-ra?
T A M I . H U
Projektor konzolok
thx
házimozi:
Projektor konzolok
ne rajzolj, asszem felfogtam
thx
házimozi:
-
Vendég
Projektor konzolok
jaa ez oké.de ha a falapot a plafonhoz rögzítem, és nincs köztük hely, akkor hogy csavargatom a szárnyasanyát?
mondom, hogy a falap talp és a plafon közé kell 4 db távtartó. Ez bármi lehet, csak olyan 3-5cm magas csőszerű legyen, amiben belül van ugy 6mm-es furat, amiben a 4db hosszú csvar átmenve elfér. Azzal fogod direktbe a lambériás plafonba betekerni.