Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
FVF avagy csinálj magadnak vásznat
ez direkt ilyen festős szalag...
a régi festéken tökéletesen müxik, csak a friss festéket féltem, hogy amíg nem teljesen száraz, addig nehogy leszedje..
házimozi:
projector: Samsung SP-A600 vászon: Bydium 96" oldalfeszített erősítő: harman/kardon AVR360 center: B&W LCR-600 S3 (van den Hul CS-122) front: B&W 603 S2 (van den Hul CS-122) surround: Focal Sib-XL sub: B&W ASW-600 (Neotech KHS-441SM)
(félek hogy este, ha nem 1000% száraz a fehér, akkor ha ráragasztózok, akkor lejön a festék is)
Na pont ilyen célra való az a somogyis szigetelőszalag, ami sehova sem ragad rendesen, az biztos kibír egy festést, de nem tépi le az alatta levő réteget.
Másra meg úgysem jó
végül így lett párhuzamos, meg jó a kép, és így a legnagyobb méret, ami befér.a fekete keretbe meg benne lesz a barna villanykapcsoló
Alakul...
Gaben227! tedd meg lécci, hogy ha válaszol gombot nyomsz akkor az img feliratot kiszeded, és így nem lesz benne ujra a kép, rengeteg helyet is foglalva... köccike
jah, keretet is festeni fogom. nemsokára rányomok még 1 réteg fehéret, úgy remélem jó lesz, aztán keret vagy este, vagy holnap, vagy amikor időm lesz
(félek hogy este, ha nem 1000% száraz a fehér, akkor ha ráragasztózok, akkor lejön a festék is)
házimozi:
projector: Samsung SP-A600 vászon: Bydium 96" oldalfeszített erősítő: harman/kardon AVR360 center: B&W LCR-600 S3 (van den Hul CS-122) front: B&W 603 S2 (van den Hul CS-122) surround: Focal Sib-XL sub: B&W ASW-600 (Neotech KHS-441SM)
végül így lett párhuzamos, meg jó a kép, és így a legnagyobb méret, ami befér.
a fekete keretbe meg benne lesz a barna villanykapcsoló
Alakul
A keretet is fested?
végül így lett párhuzamos, meg jó a kép, és így a legnagyobb méret, ami befér.
a fekete keretbe meg benne lesz a barna villanykapcsoló
94 centinél van a kép alja.
többen hasonló magasságot írtatok, picit magasnak tűnik, de sajnos lejjebb nem tudtam volna jönni, csak ha projinak hosszú konzol lenne, meg akkor frontok betakarnának...
de lehet hogy csak szokni kell
házimozi:
na első réteg dulux a falon.
egyelőre elég foltos
mennyi idő után jöhet következő réteg?
(ventivel kergetem, hogy gyorsabban száradjon)
házimozi:
Nálam meg nincs semilyen keret.De tök sötétben mozizok.
Miért lehet máshogy is?
Azért a projit kapcsold be néha, mert csak úgy a sötétben ülve egy idő után unalmas lesz!
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Nálam meg nincs semilyen keret.De tök sötétben mozizok.
Én még annál is régebben írtam: Én fekete vásznat tettem fel 700 Ft/fm (1,4 m széles). Nyeli a fényt, mint kacsa a nokedlit vagy mint egy feketelyuk.
Az a pénzt is nyeli...
Teaway: PanasonicP37C10ES/Denon1604/Denon1710/KenwoodDP-5020/PhilipsVR1600/ Diamond8.3front/WH2C/WH2S
*** Chord Choral: Blu, DAC64, Symphonic, Prima, Mezzo50
Én már régebben írtam hogy a vászon körötti 1 méteres részre olyan feketeszövet anyagot fogok ragasztani.
Ennél feketébb nincs, teljesen sima szövet, mackónadrágokat, pulóvereket is varrnak belőle.
Ára 850.-Ft/ fm.
Én még annál is régebben írtam:
Én fekete vásznat tettem fel 700 Ft/fm (1,4 m széles). Nyeli a fényt, mint kacsa a nokedlit vagy mint egy feketelyuk.
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Ha nem jó, akkor letéped/letépjük, és jöhet a rég bevált festés. lehet hogy beválik.
Mi a baj a praktikerben, meg ilyen helyeket kapható "habosított műanyag" vagy milyen díszlécekkel? Szerintem ez a legjobb megoldás, mégiscsak egy "keretet" alkot a kép köré. (Asszem nem is olyan drága, ezer forint 2 db 2méteres csík)
Én is ilyet fogok feltenni, csak előbb még kifestem a szobát bordóra..
Talált már valaki öntapadós fekete csíkot, amiből a keretet meg lehetne csinálni a "vászon" köré? Már vettem ugyan fekete festéket, de valami egyszerűbben eltüntethető megoldás jobb lenne.
Én már régebben írtam hogy a vászon körötti 1 méteres részre olyan fekete
szövet anyagot fogok ragasztani.
Ennél feketébb nincs, teljesen sima szövet, mackónadrágokat, pulóvereket is varrnak belőle.
Ára 850.-Ft/ fm.
Ti is nézzetek körül valamelyik méteráru boltban.
És úgy tervezem hogy pattex , vagy valamilyen ragasztóval felragasztom.
Ebből meg lehetne próbálni ezt a szegélyt a kép köré.
Lehet hogy egyszeűbb, mint a festés.
Ha nem jó, akkor letéped/letépjük, és jöhet a rég bevált festés. lehet hogy beválik.
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
Apropó, most glettelem a falakat éppen talán jövő héten nekiállok festeni. A falak olyan göcsörtösek néhol hogy már eddig 15 Kg glettet rákentem a falakra...
Nem lett volna egyszerübb egy vékonyvakolatot felnyomni rá?
Vagy még egyszerűbb és gyorsabb lett volna gipszkartonnal beborítani a mögé kerülő anyag meg mingyó hang és hőszigetelő is
Hi
Két fal így is gipszkartonnal van beborítva.
CSak a másik kettős falat kell glettelni, meg a gipszkartonok találkozását.
RÉgen garázsnak készült ez a pincehelyiség, ez is mutatja hogy
mennyire nem egyenes a fal, de majd azzátesszük.
egyébként már csak 1 fal van hátra, és egész jó lett.. majd lesznek képek.
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
Csak egy jótanács.Mielőtt "helyrehozhatatlan" lyukakat fúrsz a plafonba valamilyen ideiglenes állványról próbáld ki.Kettős létra ,könyvespolc stb.Nem kell 100%-osnak lenni,elég ha a lényeget látod.
...a vászon 112 cm-re van a földtöl és 31 cm-re a mennyezetöl...
És kényelmes ennyire felfelé nézni?
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
Bocsi rossz helyre írtam a 4805-ös topikba akartam
Sziasztok.Lenne egy kérésem. Fel szeretném rögziteni a mennyezetre a projimat de nem tudom ,hogy hány cm-re logjon le. Az adatok a következők a vászon 112 cm-re van a földtöl és 31 cm-re a mennyezetöl. Avetítési távolság 426 cm a vetített képnek 200*113 cm-es nek kéne lenni.
Legyetek szivesek pontos méretet adni mert a kiszámításához nem értek.
A projit ugye nem kell mondanom ,hogy milyen
Előre is köszönöm.
Hátha mégis, akkor lehet, hogy könnyebb lenne meghatározni, mert nem mindegy az ofszet mértéke...
Sziasztok.
Lenne egy kérésem. Fel szeretném rögziteni a mennyezetre a projimat de nem tudom ,hogy hány cm-re logjon le. Az adatok a következők a vászon 112 cm-re van a földtöl és 31 cm-re a mennyezetöl. Avetítési távolság 426 cm a vetített képnek 200*113 cm-es nek kéne lenni.
Legyetek szivesek pontos méretet adni mert a kiszámításához nem értek.
A projit ugye nem kell mondanom ,hogy milyen
Előre is köszönöm.
Vagy még egyszerűbb és gyorsabb lett volna gipszkartonnal beborítani a mögé kerülő anyag meg mingyó hang és hőszigetelő is
Ez is egy jó megoldás
Teaway: PanasonicP37C10ES/Denon1604/Denon1710/KenwoodDP-5020/PhilipsVR1600/ Diamond8.3front/WH2C/WH2S
Apropó, most glettelem a falakat éppen talán jövő héten nekiállok festeni. A falak olyan göcsörtösek néhol hogy már eddig 15 Kg glettet rákentem a falakra...
Ja es az milyen lesz, ha a glettelt resz egyszercsak leesik..
- nallatok odahaza a plafon nem mallik?
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Készíts tervet, rajzolj, számolj, mérjél, jelölj!
Koncepció nélkül kínlódás az egész
Hát ez igaz.
Wizard, te is csinálj tervet először.
Én előre elterveztem mindent, és lekopogjam eddig minden úgy halad ahogy lennie kell.
Apropó, most glettelem a falakat éppen talán jövő héten nekiállok festeni.
A falak olyan göcsörtösek néhol hogy már eddig 15 Kg glettet rákentem a falakra,
de legalább szép lesz ha elkészül.
Ja es az milyen lesz, ha a glettelt resz egyszercsak leesik..
DVD Player: Pioneer DV-737, Audio Player: Philips CD304 by Takacs J., Amp: Denon AVR-3300, Front, Center : AR Status S50, S2, Rear : Tannoy P10, TV: Samsung F6640 IC : Kimber Hero
Talált már valaki öntapadós fekete csíkot, amiből a keretet meg lehetne csinálni a "vászon" köré? Már vettem ugyan fekete festéket, de valami egyszerűbben eltüntethető megoldás jobb lenne.
Azt olyan egyenesre ugysem tudod felragasztani, hogy jó legyen, ha meg húzol egy vonalat hozzá, akkor már le is festheted
Amúgy nem bízom az öntapisokban, szerintem lejön egy idő mulva, meg aztán a fekete diszperzit szinező az matt, és jól nyeli a fényt, míg az ilyen önileg tapadós holmik nem annyira...