Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Projektor konzolok
Projektor konzolok
Ex(Cat) kérésére/felvetésére itt van az enyém is (a saját készítésü képekben még elvileg meg kell lenniük)
Mindenekelőtt: ezt otthon nem lehet elkészíteni - de azért leírom mi kell hozzá:
lemezek: lézervágó
golyó, persely: nc eszterga
csap, szorító: sima eszterga/csúcspad
hegesztés : CO
I. alaktrészek festés előtt:
Projektor konzolok
Olyan jó lett Arty, hogy mindjárt kettőt is csinálhattatok volna! )Egyet ugye nekem.)
- hehe :vazeg: , tudod mint a hazepites, a masodikat megcsinaljatok neked, es a harmadik konzol mar tokeletes lesz minden szempontbol
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Projektor konzolok
Mivel elég türhetően néz ki ez a vég, igy ezt választottam a plafonra rögzitendőként, a lyukat a kábeleknek minél nagyobb furofej, vasreszelő és türelem segitségével alakitottuk ki apámmal:
- hol van a kifurt kireszelt allapot?
T A M I . H U
Projektor konzolok
Olyan jó lett Arty, hogy mindjárt kettőt is csinálhattatok volna! )Egyet ugye nekem.)
gordon314.fw.hu
Projektor konzolok
Nekem ugyan nincs, és nem is lesz egy darabig proj., de remek és nem utolsósorban gyönyörű megoldás. Gratulálok!
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.
Projektor konzolok
Valóban jó és tanulságos képek..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Projektor konzolok
Jók lettek a képek, és aki még ilyen meló előtt áll, annak szerintem mindenképp tanulságos is!!
Projektor konzolok
jah, a plexigyártó adatai:
(budaörsre fel tudják küldeni egy céghez, én is ott vettem át)
Hőszig Kft
Szigetvár, Dencsháza u. 2-4
tel: 73/310-301
fax: 73/512-063
http://www.hoszig.hu
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
Projektor konzolok
nemtom kimaradt e valami...
Az igy elkészült konzol nem forgatható, talán ez az egyetlen funkcionális hibája Nagyon oda kell figyelni, hogy pont szembe vetitsen rola a projektor.
végül egy ötlet, hogyan lehet relative elrejtve padlásra küldeni a kábeleket csatornában:
(függöny mögött, igy csak az a 30-70 centi látszodik ki!)
Jó volt itt.
Projektor konzolok
A projektort a plexihez szintén hatos, menetes rúd tartja. OBI-ban vettem, egyméteres szál kb 200 ft. Tiz centis darabokra vágtam, darabokat végeknél a menetet meg kell reszelni, hogy rámenjen a szárnyasanya, meg bele lehessen tekerni a projektorba. Ez tulajdonképpen eg yállitható távtartót képez a proji és a plexi közt.
Jó volt itt.
Projektor konzolok
Na, az előbb kihalt alólam a dvdcenter.hu
Vettem egy 8mm vastag plexilemezt, van egy cég (elérhetőség később) akik méretre készitenek.. az én darabom egy 35x25ös (asszem, a lényeg, mindenki a saját projektorának megfelelőt készittet ugyis) 1100 ft-ba került. Védőfóliában kaptam, minden munkát azt rajtahagyva végeztünk el. Kábelvezető lyuk elkészitése, tartocsavaroknak lyuk kifurása. Mindenhol, mindenhez 6-os csavart használtam.
Senki se féljen (én féltem eleinte) a plexi ilyen vastagságban hihetetlenül strapabiro
Jó volt itt.
Projektor konzolok
Az asztalláb másik végére gyakorlatilag megpróbáltuk leutánozni a gyárilag ráheggesztett lemezt. Erre a célra bármilyen acéllemez megteszi, ami kellően merev, nem árt ha rozsdamentes . A lukat itt is nagy furofejjel és reszelővel alakitottuk ki. Az asztallábra apám elmondása alapján szépen csak CO-val lehet felheggeszteni a lemezt, nekünk nem volt, igy nem is lett olyan szép, a lemez párszor megégett. A kábelvégeket a sok átbujtatás előtt szigetelő szalaggal védtem a szemcsék, karcok ellen.
Jó volt itt.
Projektor konzolok
Plafon kifúrása következett, a kábelek a padláson érkeztek a helyükre:
Jó volt itt.
Projektor konzolok
Mivel elég türhetően néz ki ez a vég, igy ezt választottam a plafonra rögzitendőként, a lyukat a kábeleknek minél nagyobb furofej, vasreszelő és türelem segitségével alakitottuk ki apámmal:
Jó volt itt.
Projektor konzolok
...egyik végéből a müanyag belső könnyen egy fogóval eltávolitható:
(persze, mivel az asztalláb alapbol tul nagy, ugy is mindenkinél vágni kell belőle, ez a lépés nem is tudom miért került bele )
Jó volt itt.
Projektor konzolok
Na, rászántam magam, most van kis szabadidőm
A saját megoldásomat mutatnám be: képekben, minimális magyarázó szöveggel, hiszen minden elég egyértelmü.
Az én konzolom alapja, egy asztalláb:
(Baumax, 2000-2800 ft, mérettől függően)
Jó volt itt.