Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hangdoboz javítás, bemérés, modifikálás
Az együttes átvitel!
A keresztezési freki valamivel 2 kHz alatt van, de ennek a Millenium-magasnak ez nem probléma. Azóta se hallottam olyan pontos precíz, de ugyanakkor mégsem tolakodó magashangokat. :kiraly:
Itt látható a mélyközép sugárzó átvitele. Az egyik vonal a notch filter nélküli a másik a filterrel mért átvitel.
Nagyon jó volt dolgozni ezzel a hangszóró párossal. Kezesbárányok voltak, pedig rosszabbra számítottam.
Keresztváltó tisztán másodrendű, egyetlen kompenzálással, ami a fém mélyközép rezonanciáit kezeli!
:kiraly: Beépítés előtt!
:kiraly:
A beépíteni valók!
Az eredeti reflexcsövet elég igényesen sikerült eltűntetni!
Rakok fel néhány fotót Béla (ATC) SWANS állódobozának átalakításáról. Csupa SEAS excel hangszórót kapott a doboz. A d'appolito elrendezés megmaradt, de a gyári reflexcső eltűnt, helyette a doboz felső mélyhangszórója helyett egy passzív membrán keült beépítésre.
Vállaljuk hangdobozok módosítását, átalakítását, javítását, bemérését, akár otthoni helyszínen is.Meglévő DIY hangdobozokhoz váltótervezés, kivitelezés mérés alapján.
PÜ ment
üdv: dulci
Végülis email jött, de este válaszolok rá!
Köszi!
- dualcs5000
- Fórumlakó
- Értékelés: 378
Vállaljuk hangdobozok módosítását, átalakítását, javítását, bemérését, akár otthoni helyszínen is.Meglévő DIY hangdobozokhoz váltótervezés, kivitelezés mérés alapján.
PÜ ment
üdv: dulci
Hajrá!Csupa jókat hallani rólatok. Vannak itt potenciális ügyfelek.
Nekem már több dobozomat átalakították.
Én csak jókat tudok róluk mondani.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
Hajrá!
Csupa jókat hallani rólatok. Vannak itt potenciális ügyfelek.
Vállaljuk hangdobozok módosítását, átalakítását, javítását, bemérését, akár otthoni helyszínen is.
Meglévő DIY hangdobozokhoz váltótervezés, kivitelezés mérés alapján.
ATC Jászberény, 30/6362061
Bemutatóterem
ATC Webáruház